- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Love_your_life
-
O sopa işe yarar belki.O zaman video çekme fikrine geri dönüyorum. Olmadı sülaleye yaymakla tehdit edin. Yeterince insana rezil olmadığını düşündüğünden devam ediyor olabilir. Utanacağı insanlar vardır inşallah, anne, baba gibi... Ya da senin çocuğun var, bilincini kaybedecek kadar içme lüksün yok, başına bir iş gelse bu çocuk ne olacak düşünmen lazım kozunu oynayabilirsiniz. Son çare; o sarhoşken ıslak odunla bir temiz sopa atın. Bir daha deneyimlemek istemez muhtemelen.
Ay çok gülesim geldi
Komedi filmi fragmanı gibi.
Bir grup normal adam
Ama az sonra bu hallerinden eser kalmayacak
İçecekler
Daha çok içecekler
DağıtacaklarÖnce halaya,sonra alaya konu olacaklar
Yerrlerrrde yuvarlanacaklarr
Gelme demeyin adama. Madem balkonu yatak odası sanacak kadar dağılıyor,başına bir şey gelir maazallah. Başta biraz konuşun azıcık daha az içsin
bir taraftan bakınca komikler. Çoğunluğu beyfendi birde. Bir düğünde eşimin içmesini istemediğimi onlar zorla içirdiği için kızdığımı biliyorlar. Son düğünde gelip hepsi elimi öptü insan içinde özürler havada uçuyor sonra gidip tekrar geliyorlar öpüp gidiyorlar eşim yandan soruyor ondan neden senin elini öpüyor gel bende öpeyim elimi öpüp bayramın mübarek olsun dedi bu olaydan 12 saat önce eşim bana söz vermişti ama gece sonunda elim öpülmekten aşındı ((
bir taraftan bakınca komikler. Çoğunluğu beyfendi birde. Bir düğünde eşimin içmesini istemediğimi onlar zorla içirdiği için kızdığımı biliyorlar. Son düğünde gelip hepsi elimi öptü insan içinde özürler havada uçuyor sonra gidip tekrar geliyorlar öpüp gidiyorlar eşim yandan soruyor ondan neden senin elini öpüyor gel bende öpeyim elimi öpüp bayramın mübarek olsun dedi bu olaydan 12 saat önce eşim bana söz vermişti ama gece sonunda elim öpülmekten aşındı ((
İşte alkol bundan sağlığa zararlı (kamu spotu)Kızlar eşimin arkadaşının düğünü var. Bu akşam kına, yarın akşam erkek eğlencesi, pazar akşamı balo olacak. Durum şu eşim ve 10 kişilik arkadaş grubu yarın akşam çok fazla alkol alacaklar. Artık geleneksel gibi oldu birisi evleniyorsa erkek eğlencesi ve pazar gelin alması alkol alınarak oynanan saçma bir şeye dönüşüyor. Eşimse tam bir beyfendidir. Evlilik öncesi hayatında alkol alan eğlence mekanlarından çıkmayan birisiydi ki biz birlikte de çok gittik. (bunu şundan söylüyorum mesele alkol alması değil) fakat düğün konusu olunca bunlar alkolle yıkanıyorlar. Eşim çok kaçırırsa ki düğünde ne hikmetse öyle oluyor yerlerde yuvaklanıyor. Bense eşimi öyle görmek istemiyorum bu durumdan çok rahatsızım. Eşim dediğim gibi normalde çok beyfendi, klas bir erkekken alkolü çok kaçırdığında değişik bir şey oluyor. Bense cidden mutsuzum düğünün derdi içime şimdiden düştü onu öyle görmek istemiyorum. Eşime o akşam eve gelme desem ağır bir söz mü olur bu çünkü onu öyle görünce düşüyor sanki gözümde güçsüz, düşüncesiz birisi gibi geliyor. Şuan bunu söyleyip kırmakta istemiyorum ama bir anına bile tahammülüm yok. Size sormak istedim ya da bilmiyorum dertleşmek istedim belkide paylaşsam iyi gelecek.
Yarın akşam telefon elimde bekleyeceğim.
Eve geldiğinde kameraya alın eşinizin o halini, sonra şöyle bir güzel pataklayın sabah ayıldığında kamyon çarpmışa dönsün, alkol böyle yapıyor seni aşkım, bak bu da görüntüleri deyin, gerçi söz verip sonra dayanamayıp içiyormuş, görüntülerde etki etmeyebilir.
Aslında iyi fikir, kendi yırttı sansınYarın akşam telefon elimde bekleyeceğim.hatta şunu düşünmeye başladım en sevdiği gömleği mi giydirsem ki yırtayım üstünde öyle bir gömleği var ona bir şey olursa aşırı üzülür belki böylelikle anlar
Kızmaz olsaydım düğünde eşimi içirip görüntülü arıyorlar ya da fotoğraf atıyorlar. Yaptım işte bir hata.
Keşke hiç kızdığınızı belli etmeseydiniz o zaman meseleleri erkeklik onuruna bağlayıp inada en çok sizin eşinizi içirirler. Ben de bazen eşimin arkadaşlarının yanında bıdıbıdı konuşurum eşimin bir arkadaşı var kardeşimiz gibidir "Sus kız biz yapıcaz sen yapma deme bize" der artık ben neye karıştıysam ona
Ya her zaman olmuyor ya kınanacak ayıplanacak bir ortam oluşmuyorsa eşiniz içince sadece eğleniyorsa , ağzından kötü söz çıkmıyorsa azıcık eğlensin madem :) ama yine de küp gibi sarhoşluk değil de çakırkeyflik şeklinde..
görüşmesin o zaman onlarla çokmu önemliler, eşine zarar veriyolar sonuçta. onlarla bir içmezse dalga geçcekler diye karısına verdiği sözü tutmuyo. bu önemli b detayHalis muhlis Türk :) ama bir kökene inmek lazım eşim normalde ağzına sürmez alkol ama düğünde dağıtıyor. Hep söz veriyor gitmeden önce sürekli mesaj atıyor sonra kesiliyor mesaj bir arıyorum gitmiş. Bir kez çamurda yatmış gelip halının üstüne yattı bıraktım orada sabah kalkı bin pişman ama seneye bir düğün oldu mesela eşim kapıdan içeri girememiş apartman kapısında kalmış. Yani rezil olduğunun farkı da yapmak istemiyor ama beni bilen o grup bana fotoğraf bile atıyor bak başardık diye
Benim kayınpeder çok içtiğinde benim oğluma baba demeye başlamıştı (kendi babasının adı diye )Aslında iyi fikir, kendi yırttı sansıninsan kızamıyor da, içince sinirli kavgacı olsa alkol seni değiştiriyor diye kavga edilir ama canım cicim bebeğim demeye başladıklarında sinir minir kalmıyor, gülesi geliyor insanın:)))))
Yani hem gülüp hem kızdığım değişik bir şey.5 tane daha var ilk biz evlendik hepsi geri kaldıAcayip bir durum, komik de yani insan ne yapsa engelleyemez gibi. En iyisi bu düğünlerin bitişini beklemek. Kaç düğün kaldı ki? Sonuçta bir arkadaş grubuysa sayı bellidir.
Gunahinida beraber mi ödeyecekler mişSöyledim daha önce çok kez fakat eşim o arkadaş grubuna uymazsa eşime değişik sıfatlar yapıştırıyorlar ya da zorla içiriyorlar ki o arkadaş grubu bana inadına yapıyor yine yapıyorlar eşimde onlara zaten uymaya meyilli. Tamam aşkım bu sefer eve düzgün geleceğim üzülme dediğde o düğünlerden birisinde kapıda uyuyakalmıştı
Haklısın aslında ama eşim gözümde öyle dokunulmaz öyle değişik bir yerde ki birde öyle güzel ki onu yerde sümüklü böcek gibi görünce o soğuma 1 hafta gidiyorAmaaannn takılma yaa. Sanki adam hergün yapıyor. Kavga sarkıntılık falan çıkarmıyolarsa benim için hiç problem olmaz. Düğün yani birde bu. Böyle şeyler için eve gelme demeyin. Sarhoş başına her türlü kötülük gelebilir. Ben mesela sarhoş olacağımı anladığım an duruyorum, eşin duramıyorsa eğlendiği içindir diye düşünüyorum. Sürekli rutin olarak yaptığı birşey olmadığı için bu kadar kendi içinizde büyütmeyin. Anın tadını çıkarın,sizde eğlenin biraz:)
Benim kayınpeder çok içtiğinde benim oğluma baba demeye başlamıştı (kendi babasının adı diye )bayağı gulmustuk aslında
Öyle tabiki gelin içinde hoş değil ben hoş bulmadım mesela en son düğünden kaçtık biz mesela alkol almış bir grup deli gibi kopuyordu biz giderken düğün devam ediyordu yani gelinle damat düğündem kaçtı olaylar yanii.ama yapıyorlar eşim gördü mesela kızdığımı ama başka düğünde yaptıya benim eşim içse sarhoş olsa iyi eğleniriz. çok komik duruyor.
ama ne bileyim başkasının düğününde, çok ayıp geldi bana, biri benim düğünümde gelip içip içip sızsa veya yerlerde yuvarlansa acayip sinirlenirim. yani bunun ortamı o mudur. gerçi gelenek gibi bişi oldu diyorsunuz. bilemedim. bana çok itici geldi, hiç ortamı değil ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?