- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Hahaha sizdee de eşimi gördüm potansiyel varŞşşşh ben koydum kapıyı oraya çünkü bebek o odada uyuyor sessiz olmamız lazım ki uyusun gibi mantıksız bi kaç açıklamayla durumu kotarırsınız bencehadi görelim sizi Şenay hanım..
Video olayı vazgeçirmeyebilir. Alkol çok almam alınca bi kadeh bile beni de etkiker. Eşim videoya almış aynanın karşısında makyajımı siliyorum. Oooof çok güzel zaten ağzım yüzüm bunları niye sürdüm ki çıkmıyorrr. Ayyy babam beni böyle görse baccaklarımı kırar diye kahkaha atıyorum. Eşim de diyor ki sildin mi makyajını hadi üstünü değiştirelim sen uyu. Hağğyır ben değiştirebilirimSu ver suuu diye bağırıyorum filan..Bir de ses kaydım var onda da saçma sapan şeylere bilimsel açıklamalar getirmeye çalışmışım
İzledik ve güldük.Eşimsiz içmem zaten ama mecbur bile olsam beni alkollü bir yere yalnız başıma asla yollamaz bu saatten sonra.Kendim ettim kendim buldum
Evet işte dediğiniz gibi yani kesinlikle benim olayım alkole değil bana sözler verip bir noktada o söz bırakması ve komik gülünen şeylerin içinde korkunç şeylrinde olması ama şuan kamera ile çözeceğimi düşünüyorum çok efendi bir erkek olduğu için bu onu üzer gibi geliyor. Korkunç bir tablo kısk bir cinnet halim bu işi umarım çözer çünkü daha 5 düğün var yoksa hep aynı filmSenelerdir içmiyoruz ama alkole tümden karşı değilim, arada bir eğlence olur, bir düğün, bir arkadaş toplantısı içilir ama kendini kaybetmenin alemi yok, alkolü abartınca doğru yanlış kavramı kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorsunuz, eşiniz yatak odasıyla balkonu karıştıracak hale geliyormuş, Allah muhafaza hepsi bu hale geliyorsa bir tanesi hadi suya atlayalım, hadi çatıya çıkıp kendimizi deneyelim dese hepsi yapacak, korkmakta ve kızmakta haklısınız, söz verip tutmaması da ayrıca kulak çekilmesi gereken bir durum, içecekse adabıyla içsin bari.
Aslında dışlanma değil dile dolanma durumu onu rahatsız ediyor.Arkadaş baskısına dayanamayan, dışlanacağım diye korkup, kendini rezil edecek herhangi bir şey yapan erkeğin gözünüzden düşmesi çok normal. Güçlü, serin kanlı (cool) bir insan “ay beni dışlamasınlar” diye kendini rezil etmez.
Defalarca konuştuk aslında hee seferimde tamam diyor sonra yine aynı film düğün olsun istemiyorum resmen bekar kalsın onların tayfavallahi iğrenç. insanın bilinci gider o durumda. çeşitli hatalar yapabilirler dönülmesi imkansız hatalar bile olabilir maalesef.
açık açık konuş yani.
Hahaha sizdee de eşimi gördüm potansiyel varben alkol alamıyorum balayında başlayan serüven başlamadan bitti çünkü annemi istiyoruö diye ağlayınca eşim bir daha yok dedi ama ben ona yok desem de sonuç aynı yaşayıp göreceğiz artık umarım güzel şekilde atlatırım:)
Bu baya komikti hatta eşlerden birisi kameraya çekmiş telefonumu değiştirmemiş olsaydım atardım buraya. Hepsi böyle komik olsa keşkeay çok komik ya durup dururken birilerinin gelip el öpmesi bayram kutlaması
Boğarım valla kızımızı ellerse. Bana hiç dokunduğunu görmedim ama onunda ellemez ama umarım ellemez valla aile faciası çıkarırımHahahahhahahaSizinkisi de çok sempatik olmuş,adamcağız da ne yapacağını şaşırmıştır
Umarım keyifli,dozunda,aşırıya kaçmayan bi düğün geçirirsiniz. Ama şaka bir tarafa çok kendini kaybettiğini düşünürseniz balkon,kapı,pencere kilitleyin.. Bir de sinirlenmiyor galiba ama yine de bebişinize dikkat edin. Kucağına alır dengesini koruyamaz ya da ağlıyor diye sinirlenir filan aman tedbirli olun :)
Boğarım valla kızımızı ellerse. Bana hiç dokunduğunu görmedim ama onunda ellemez ama umarım ellemez valla aile faciası çıkarırımaslında aklıma çok pis şeyler yapıp onu korkutmak geliyor kızım üzerinden ama bilemiyorum
Yok kızımızı alkollüyken çok üzdün kucağına alma dedim uyurken aldın ağladı hemde çooookk ne yapacağımı şaşırdım hatta o kafayla tutamadın düşüyordu gibiKızımız biraz hasta gibi,düğüne gitmesen mi? Demek gibi şeyler mi
Yok kızımızı alkollüyken çok üzdün kucağına alma dedim uyurken aldın ağladı hemde çooookk ne yapacağımı şaşırdım hatta o kafayla tutamadın düşüyordu gibiyaşasın kötülük gibi oldu ama
Sadece alkol olduğuna eminim çünkü kına gecemde 1 şişe sek vodkayi tek başıma devirmistim anlatilanlar çok korkunçtusadece alkol olduguna eminmisiniz ? ben alkolik bir babanin kiziyim cokta icen gordum ama baaka seylwr kullanmadan hic biri yerlerde yuvarlanmiyodu yani
ya benim eşim içse sarhoş olsa iyi eğleniriz. çok komik duruyor.
ama ne bileyim başkasının düğününde, çok ayıp geldi bana, biri benim düğünümde gelip içip içip sızsa veya yerlerde yuvarlansa acayip sinirlenirim. yani bunun ortamı o mudur. gerçi gelenek gibi bişi oldu diyorsunuz. bilemedim. bana çok itici geldi, hiç ortamı değil ya.
Düğünde değil ama erkek eğlencesi
Bekarlığından veda partisi modern adı ile
Senin oğlanlar da yapacaklarrrr
Gözden kaçıyor belki doğru ama şu da var gece boyu benimle haberleşiyor ama bir nokta var oradan sonra kayıyor bir şeyler. Onlarla çok mutlumu normalde çok iyiler
he onu bilemem. ben eski kafa ahaha :)
bizim köyde gençler içer içer, etrafa sararlar, böyle düğün arabasını hoplatıp zıplatmalar, düğün sahibini rencide edici davranışlar falan sergilerler, hatta havaya ateş etmeler falan allah korusun, benim kafamda öylesi canlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?