Eşim yerlerde yatacak, yuvarlanacak.

Hahaha sizdee de eşimi gördüm potansiyel var ben alkol alamıyorum balayında başlayan serüven başlamadan bitti çünkü annemi istiyoruö diye ağlayınca eşim bir daha yok dedi ama ben ona yok desem de sonuç aynı yaşayıp göreceğiz artık umarım güzel şekilde atlatırım:)

Evet işte dediğiniz gibi yani kesinlikle benim olayım alkole değil bana sözler verip bir noktada o söz bırakması ve komik gülünen şeylerin içinde korkunç şeylrinde olması ama şuan kamera ile çözeceğimi düşünüyorum çok efendi bir erkek olduğu için bu onu üzer gibi geliyor. Korkunç bir tablo kısk bir cinnet halim bu işi umarım çözer çünkü daha 5 düğün var yoksa hep aynı film

Aslında dışlanma değil dile dolanma durumu onu rahatsız ediyor.

Hahahahhahaha Sizinkisi de çok sempatik olmuş,adamcağız da ne yapacağını şaşırmıştır

Umarım keyifli,dozunda,aşırıya kaçmayan bi düğün geçirirsiniz. Ama şaka bir tarafa çok kendini kaybettiğini düşünürseniz balkon,kapı,pencere kilitleyin.. Bir de sinirlenmiyor galiba ama yine de bebişinize dikkat edin. Kucağına alır dengesini koruyamaz ya da ağlıyor diye sinirlenir filan aman tedbirli olun :)

Boğarım valla kızımızı ellerse. Bana hiç dokunduğunu görmedim ama onunda ellemez ama umarım ellemez valla aile faciası çıkarırım aslında aklıma çok pis şeyler yapıp onu korkutmak geliyor kızım üzerinden ama bilemiyorum

Kızımız biraz hasta gibi,düğüne gitmesen mi? Demek gibi şeyler mi

Gitmeden önce de söyleyebilirsiniz bunları bak önceden bebeğimiz yoktu içince balkondan zor aldım seni çocuğumuz var dikkatli olmayıp çok içersen bebeğimize zarar gelir vs diye belki ona kıyamaz :)

sadece alkol olduguna eminmisiniz ? ben alkolik bir babanin kiziyim cokta icen gordum ama baaka seylwr kullanmadan hic biri yerlerde yuvarlanmiyodu yani
Sadece alkol olduğuna eminim çünkü kına gecemde 1 şişe sek vodkayi tek başıma devirmistim anlatilanlar çok korkunçtu
Keşke yuvarlanmakla kalsaymisim.

Düğünden düğüne böyle oluyorsa idare edin bence, evet öyle görmek belki saygınızı azaltıyor ona o anda ama eğleniyor, stres atıyor. Arkadaşlarının hepsi evlenince , o arkadaş grubunda düğün kalmayınca olmayacak nasılsa :)

Bu kadar kendilerinden geçecek kadar içmek neden?

Arkadaşlarının en mutlu günü diye mi?
Bu kadar içince düğünü hatırlıyorlar mı?

O kadar alkollü insan, yanlış birşeyler yapsa. Kendilerine ya da başkalarına zararları dokunsa o zaman ne yapacaksınız.

Kesinlikle eşimin,, çocuğumun babasının kendini bu hale düşürmesine izin vermem.

Böyle anlatınca komik ama yaşayınca hiç komik bir durum değil iyi ki zarar vermiyor cevresine bir yakınımız çok uysal bir insan ama içtiği bir defa ağla ağla koca adam ellerini duvarlara vurmuş eşimi bile itmişti o geceyi hiç unutamam 2kişi zor zapdetmiştik bencede video çekin çocuk üzerinden düşündükleriniZ de güzel gömleği de yırtılsın hatta parçalansın belki aklı başına gelir

Düğünde değil ama erkek eğlencesi

Bekarlığından veda partisi modern adı ile

Senin oğlanlar da yapacaklarrrr

Düğünde değil ama erkek eğlencesi

Bekarlığından veda partisi modern adı ile

Senin oğlanlar da yapacaklarrrr

he onu bilemem. ben eski kafa ahaha :)

bizim köyde gençler içer içer, etrafa sararlar, böyle düğün arabasını hoplatıp zıplatmalar, düğün sahibini rencide edici davranışlar falan sergilerler, hatta havaya ateş etmeler falan allah korusun, benim kafamda öylesi canlandı.

Sonrakilerde düğünde de oldu demiş

Muhtemelen ortam dediğin gibi

Dedem namazında niyazında bir adamdı

Yeğeni evlenirken sen dayısın iç demişler ki yeğenin babası da bildiğin alkolik

Babaannem çok komik anlatırdı halini mesela ilk ve son içişiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…