Eşim yerlerde yatacak, yuvarlanacak.

Kesinlikle ona bende kızıyorum ki çok işlek bir caddede oturuyoruz tam kızım uyuyacak korna sesleri:-(

Bana çok komik geldi ya. Sadece kendi kendine yuvarlanıyosa, araba kullanmıyolarsa, kimseye zararları yoksa idare edilebilir bence.
Arabaya alkollü asla binmez. Kimseyle kavga etmez amaa bir kez etti neden ettiğini bilmiyoruz o da bilmiyor kavga ettiği kişide bilmiyor onun dışında eve gelip sürünüyor işte onu öyle görünce nebilim cinler tepeme çıkıyor

Kendi kendisine hissetmiş gibi arabada mı yatsam diyor ya tam şaşkın gelirse tek çare o birde gömleğini kesin yırtacağım

aslında video fikri çok iyi bir fikir. böylece ertesi sabah ayılınca gece sarhoşken yaptıklarıyla yüzleşebilir. sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini anlayabilir.

Aaaayy çok fena yaaa :) eşimle evlendiğiizden beri konuşuyoruz bu konuyu hep haklısın bu sefer yok diyor yine oluyor. Yani ne zaman söz verse daha kötü dönüyor. Soğuyorum senden dedim ağlayacaktı ama bir yıl sonrs yine aynı oldu

Katlanması zor bir durum olsa gerek. Teyzem enışteme ıçkili düğünlere giderken sarhoş olmasın diye bir kaşık zeytinyağı içirirdi o geldi aklıma. Ama işe yarar mı bilemedim

Kendi kendisine hissetmiş gibi arabada mı yatsam diyor ya tam şaşkın gelirse tek çare o birde gömleğini kesin yırtacağım
Biz nerdeyse hiç alkol kullanmayız eşim de ben de.. Yılda belki bir bi düğünde bi konserde falan eşim alır ben de şoförlük yaparım.. Biraz çakır keyif falan olunca normalde eğlence mekanında bile kazık dikmişsin gibi dikilen adam 2 kadeh içince oynamaya falan başlıyo çok hoşuma gidiyo benim

zeytinyağı işe yarıyor. hem mideyi koruyor hem de alkolün emilimini yavaşlatıyor. sizin için bir çözüm olmaz tabi anladığım kadarıyla eşinizin içip içmemesinden ziyade sizi üzdüüğünü hiçe sayması sorun.

Benimkinin yerde süründüğünü biliyorum çok çirkşn bir durum önüne geçemiyorum bende bu durumda onu öyle görmekten başka çareniz yok söylesen ben sarhoş olmuyorum diyor ne gerek var o kadar içmeye halbuki ama arkadaş ortamında yarış içindeler sanki

Düğün dışında hiç bu halde görmedim onu. Normalde içmez yani artık ses etmeyeceğim ama bakalım nasıl gelecek eve:) gerçigpek gelecek gibi durmuyor ama bakalım

Ay o arkadaş grupları yok mu insanı yoldan çıkarır eğer arkadaşlarını tanıyorsanız sizinkine mukayet olsunlar az icirsinler. Yoksa adam gaza gelir oooooo diyerek bir iki uc derken sise biter Ay gıcık oluyorum. Madem adamcağız dayanıklı değil yüklenmesinler günah ya . Şimdi hatırlamaz da yaptiklarini garibim, ınsallah sandığınız gibi olmaz ıyi şanslar.

Amaaan bırakın bir gün de eğlensin istediği gibi.Madem normalde tam bir beyefendi bir gün de siz tevazu gösterin.

Yani bir zarar vermeyince problem yok eşimde öyle hatta videosu var hep gittiğimiz bir mekan eşim benimle el ele giriyor çıkarken badigartları öpüyor 30 tane falan kapıda tek tek öpüyor.

Evet sorun aslında o yani bana kıyamıyor izlenimi verip bir anda tam tersi gibi olması bana hiç zarar vermedi hiç bir kötü sözü olmadı ama yere yatıyor ya bşr şey oluyor o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…