eşim yine aynı şeyler

esin3434

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
192
119
18
Selamlar ,

(Daha iyi anlayqbilmeniz icin eski konularima bakabilirsiniz)

Eski konumda bahsettigim gibi önce annem gelip annesi ve eşimle konuştu ikisi de sözler verdi br kaç gün çok iyiydi ama sonra yine başladılar aynı şeyler devam etti sozlerini cignediler eşim yine annesine her gün gitmeye bana ilgisiz olmaya gitmeyince hakaret küfür etmeye devam etti

Ve Geçen gün babam bize geldiğinde eşimle nasihat vermek amacıyla konuşmak istedi ama eşim babama bile annesinden bahsetti gidip gelmeme kimse karışamaz gidicem bu evi annem yaptı annem söyle annem böyle diye babama bile hala annesini korudu sahiplendi babamın söylediklerini onemsemedigini belli edip dalga geçer gibi aynı şeyleri söyleyip durdu

babam ona 2 aylık evlilik te konuştuğumuz şeylere bak o sen çok rahatsin Karina hiç düşkün değilsin şimdi siz göklerde olmanız gerekirken annem diyosun diyor hiç yüzüne bakmıyor babamın

babam ona karını sevmiyor musun niye sahip çıkmiyosun hala annem diyosun diye sordukca hoc cevap vermedi babam da en son çok sinirlenip bağırdı bu kızı alır götürürüm bedelini çok ağır ödersin mahvedrrim sizi gibi şeyler söyledi çünkü artık deli oldu 2 saat güzelce anlatıp ta eşim hala karşısında annem annem deyince babamda çok sinirlendi .

O laflardan sonra eşim de sinirlenip kalkıp gitti babam çağırdı gelmedi ve evden çıkıp gitti tabiki annesine

Bütün gece eve gelmedi hala ses seda yok në yapacağımı bilmiyorum o kadar tuhaf ki babam güzelce konuşurken bile hala beni sucluyordu neler dedi

şimdi ne olacak ne yapacağım

Son düzenleme:
Bazen ne yaparsan yap olmayınca olmuyor.. 3 yıllık evliyim eşim hergün annesine gitmek istiyor. Hergün gitmesek bile mutlaka soruyor on dk gidelim mi diye. Evim uzak fayda etmedi. Tayinimiz çıktı gidiyoruz belki şimdi düzelir diyorum. Haftada bir gün neyine yetmez ki :(

Bazen ne yaparsan yap olmayınca olmuyor.. 3 yıllık evliyim eşim hergün annesine gitmek istiyor. Hergün gitmesek bile mutlaka soruyor on dk gidelim mi diye. Evim uzak fayda etmedi. Tayinimiz çıktı gidiyoruz belki şimdi düzelir diyorum. Haftada bir gün neyine yetmez ki :KK43:
10 dk ugrasa canım feda her gün gidip gece yarısına kadar duruyor ben çok erken kalkıp uzak bi yere ise gidiyorum mesela bu bile umrunda olmuyor
Babam bile gördüm de böylesine hiç görmedim annesine tapıyor resmen dedi

Baban sözünü tutsun alsın gitsin seni ellerin evladını sen mi buyuteceksin !!!
Çok şükür ki babam arkamda ama insan öyle üzülüyor ki ben onu çok sevdim ama hiç beni sevmiyor gibi umrunda değil hiç bişey

canim allah yardimcin olsun allahtan benim esim ole degil ole olsa bende sinir olurdum sukur insallh dzelr

Çok şükür ki babam arkamda ama insan öyle üzülüyor ki ben onu çok sevdim ama hiç beni sevmiyor gibi umrunda değil hiç bişey

Tam sorun nedir anlamadim. Annesine gitmek istiyorsa birakin gitsin. Beklentiler seni yipratir. "Ben onu cok sevdim ama beni hic sevmiyor . " Karsilikli sevgi olmaz. Beklemeyin oyle karsilikli ilgi/sevgi . Bosanmak gibi bir secenegin de var.

10 dk ugrasa canım feda her gün gidip gece yarısına kadar duruyor ben çok erken kalkıp uzak bi yere ise gidiyorum mesela bu bile umrunda olmuyor
Babam bile gördüm de böylesine hiç görmedim annesine tapıyor resmen dedi
Allah yardımcın olsun canım benimki öyle olsa kafayı yerdim heralde . İnsanın bi düzeni olmalı. Evinizi semtinizi mi sevmiyor alışamadı acaba :(

Tam sorun nedir anlamadim. Annesine gitmek istiyorsa birakin gitsin. Beklentiler seni yipratir. "Ben onu cok sevdim ama beni hic sevmiyor . " Karsilikli sevgi olmaz. Beklemeyin oyle karsilikli ilgi/sevgi . Bosanmak gibi bir secenegin de var.
Annesiyle çok yakın oturuyoruz her akşam geceye kadar orda durmak istiyor birlikte bi yere gitmiyor evde olsak ilgi göstermiyo sadece annesi ni istiyor bi gün gitmeyelim desem kavga küfür bu ev annemin her şeye hakkı var o ne derse o annemin istediği gibi olacak diyor sürekli böyle şeyler

Allah yardımcın olsun canım benimki öyle olsa kafayı yerdim heralde . İnsanın bi düzeni olmalı. Evinizi semtinizi mi sevmiyor alışamadı acaba :KK43:
Ailesiyle yakın evler aşırı derece annesine bağımlı fakat kabul rtmiyor annesi de yüzüme gülüp arkamdan eşimi dolduruyor

Annesiyle çok yakın oturuyoruz her akşam geceye kadar orda durmak istiyor birlikte bi yere gitmiyor evde olsak ilgi göstermiyo sadece annesi ni istiyor bi gün gitmeyelim desem kavga küfür bu ev annemin her şeye hakkı var o ne derse o annemin istediği gibi olacak diyor sürekli böyle şeyler

Neden ona kapiyi gostermiyorsun o zaman, ne katacak bu adam sana.

Zaten gitti evden annesine daha gelmedi bu şekilde çok sürmez zaten ben elimden geleni yaptım sözümü de tuttum ama onlar tutmadı canım çok yanıyor daha çok yeni evliyiz ne umutlar ne hayaller babam ona alır giderim dediğinde bile hala dalga geçer bir ifadeyle havaya bakıyor nasıl bi bağımlılık bu aklım almiyp

Bana sürekli nankörsjn annem senin için neler yaptı diyip duruyo
annem seni istemese kabul etmese senle evleenmezdim dedi bir keresinde

Zaten gitti evden annesine daha gelmedi bu şekilde çok sürmez zaten ben elimden geleni yaptım sözümü de tuttum ama onlar tutmadı canım çok yanıyor daha çok yeni evliyiz ne umutlar ne hayaller babam ona alır giderim dediğinde bile hala dalga geçer bir ifadeyle havaya bakıyor nasıl bi bağımlılık bu aklım almiyp

Hayatin bos insanlarla gecirilmeyecek kadar kisa oldugunu biliyorum. O yuzden sorgulamaktan ziyade onune bakmani tavsiye ederim.

Kendiai gidip gelsin siz de arkadaşlarınızla buluşup görüşün, evde film keyfi yapın, beklentiye girmeyin,baskı yapmayın,karışmayın. şayet ayrılmayacaksanız. Zamanınızı kendinize ayırın, kendinizle ilgilenin.

Anasının karnından ! daha çıkamamış ki adam,
Önce doğsun.
Siz de bu adamı çektiğinizin her saniyesi için pişman olacaksınız.
Aile düşkünlüğünün çözümü yok,
Ablamın eşi öyleydi,20 yıl boyunca kahır çekti resmen ablam.Sonra ciddi bir hasar oluştu beyinde ve yeni yeni anlıyor enişte neyin ne olduğunu.
Değdi mi ,sanmam.

Ailesiyle yakın evler aşırı derece annesine bağımlı fakat kabul rtmiyor annesi de yüzüme gülüp arkamdan eşimi dolduruyor
CANım emin ol eşin oraya yalnız gittiği zaman ufak tefek dolduruyordur onu. Kaynananla ileri geri yapma Şen'de sinsi ol yoksa eşinle koparsınız

Anasının karnından ! daha çıkamamış ki adam,
Önce doğsun.
Siz de bu adamı çektiğinizin her saniyesi için pişman olacaksınız.
Aile düşkünlüğünün çözümü yok,
Ablamın eşi öyleydi,20 yıl boyunca kahır çekti resmen ablam.Sonra ciddi bir hasar oluştu beyinde ve yeni yeni anlıyor enişte neyin ne olduğunu.
Değdi mi ,sanmam.
Değmez evet umrunda değil çünkü karısına sürekli annesi için küfür eden biri için uzuldugume degmez

Back
X