- 17 Kasım 2015
- 17
- 8
- 36
- 37
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Çocuğuna bakmak baskı diyosun evlenmeme tercihini kullanabilirdi değil mi yani bu baskıyı hisseden kişi kadınla erkek bir olamaz ben bunu hiç savunmadım yaradılış farklı bikereEşinin maaşını da söyledikten sonra bencillik konusunun tarsıymaya açık bi tarafı kalmadı bence. Net olarak yaptığın şey bencillik. O özel sektörde çalışırken ben çalışmam demek hele bencilliğin alası. Biraz eşinin yerine koy kendini. Sen değil de esın açsa bu konuyu neler yazardı bi düşün. Sen çalışmayan bi insan olarak karın toklugu bi hayatla tatmin olabilirsin ama esin emek verip çalışıyor daha iyi seylwrı istemek hakkı. Bütün hayatını sadece karına çocuğuna bakmak için çalışarak geçirmek nasıl büyük bir baskı düşün. O parayla bi de çocuğunuz olursa sadece hayatta kalmayı basarırsınız. Esin çok mantıklı ve kendini gayette nazik ifade eden bir adam. Sen ne eşini ne kendini ne de gelecekteki çocuklarınızı düşünüyorsun.
bakın işsiz bi insanla kimse evlenmek istemez.bi geliri olsun çalışsın der.ama konu sahibi çalışmıyormuş ve eşi evlendikten sonra çalış diye baskı yapıyormuş.kadın çalışmak istemiyorsa adam baskı yapamaz.EE bu mantıkla bakılınca, çalışmayıp tabiri caizse koca parası yiyen kadınlarda ,eşlerinin parası için mi evliler..??
Yazık gerçekten kendinizi bakılacak biri olarak konumlandırıyorsunuz.
Bir çocuk gibi, bir kedi gibi.
Ben bu kafalar anneannemin devrinde son buldu sanıyordum. Ki o bile aman çalışın kızım diyor, pes.
hayır amelelik değil.ama özelde çalışmak istemiyor ve eşi baskı kuruyorsa eşinin kendine amele araması anlamına geliyor.şimdi kalkıp şunu inkar etmeyin lütfen zamane anneleri ve erkekleri bir kız ev kızı ise istemiyorlar genelde çalışan kız istiyorlar.yani beni ben olduğum için değil param için istiyorlar anlatabiliyormuyum
Muhasebeciyim. Uzaktan da olsa değişen gelişmeleri takip ediyorum.Nedir mesleğin merak ettim,yıllar sonra bile istediğim yerden başlarım dediğin?
bakın işsiz bi insanla kimse evlenmek istemez.bi geliri olsun çalışsın der.ama konu sahibi çalışmıyormuş ve eşi evlendikten sonra çalış diye baskı yapıyormuş.kadın çalışmak istemiyorsa adam baskı yapamaz.
Bu benim düşüncem kendi düşünceniz sizde kalsınMesleğinizin önemi yok hanımefendi, 40 yaşında çalışmak zorunda kalırsanız deneyimsiz bir lisans mezunu kimsenin işine yaramaz.
Gerçek dünyaya hoşgeldiniz derler size.
Muhasebeciyim. Uzaktan da olsa değişen gelişmeleri takip ediyorum.
Çocuğuna bakmak baskı demiyorum bu sorumluluğu hayatı boyunca tek başına üstlenecek olmak baskı diyorum. Ilerıde o adam işinde bi problem yaşasa çıkmak istese, Allah korusun bi sakatlık yaşasa düşünebiliyor musun üzerindeki stresi. Ne olursa olsun çalışmaya mecbur, senin gibi seçme lüksü yok. Yaradılış filan değil bu yetıstırılıs. Modern yaşama ayak uyduramama. Emin ol bundan 100 yıl önce kadınlar tarlada bahçe de çok daha fazla çalışma hayatının içindeydi. Ama sonra birden prenses oluverdıler.Çocuğuna bakmak baskı diyosun evlenmeme tercihini kullanabilirdi değil mi yani bu baskıyı hisseden kişi kadınla erkek bir olamaz ben bunu hiç savunmadım yaradılış farklı bikere
Mali müşavir mi düz muhasebe mi
Sizinki ortada dururken neden benimki bende kalıyor? Ortada kalsın ki bu ülkede evde oturmak dışında bir şey üretmek isteyen kadınlar olduğu bilinsin.Bu benim düşüncem kendi düşünceniz sizde kalsın
Daha onun sınavlarına girmek kısmet olmadıMali müşavir mi düz muhasebe mi
Benim yorumumun altına yazmayın lütfenSizinki ortada dururken neden benimki bende kalıyor? Ortada kalsın ki bu ülkede evde oturmak dışında bir şey üretmek isteyen kadınlar olduğu bilinsin.
Daha onun sınavlarına girmek kısmet olmadı
Yanlış anlamazsanız bu kadar rahat iş bulabileceğinizi düşündüğünüz mesleğiniz nedir?Çok şükür bi mesleğimde var kendime de çok güveniyorum. Lisans mezunuyumda. Siz kendinize dönüp bakın.
Engelleyin görmeyin hanımefendi ben sizin lafınıza göre davranmam çünkü.Benim yorumumun altına yazmayın lütfen
Benim yorumumun altına yazmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?