- 4 Şubat 2015
- 6.346
- 12.772
- 448
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
ne alaka ya :) ben üniversite mezunu bekar bi bayanım.kpss ye girdim atanamadım.tekrar deneyeceğim ama şuan özelde asgari ücretle çalışıyorum.ailem bana baskı yapmıyor çalış eve para getir diye kendi ihtiyaçlarım olduğu için bir süre çalışmak zorundayım evede katkı sağlıyorum.ama çalışmak istemesem evde otoruru adam akıllı sınava çalışırım.ailemde baskı yapmaz çalış diye.ama konu sahibinin eşi çalış diye baskı yapıyor.ben onun ruh halini çok iyi anlıyorum.herkes sizlerin düşüncesinde olmak zorundamı.niye kendi doğrularınızı başkalrına dayatmakta ısrar ediyorsunuz.bazı kadınlar çalışıp ayakları üzerinde durmak ister bazılarıda çocuğum bakıcıda değil evimde kucağımda büyüsün ister ki şahsen bende küçücük bebeğimi bakıvıda bırakıp işe gitmek istemem. o yüzden zengin koca hiçte fena olmazsiz de bu durumda o adamla parası için evlenmiş olmuyor musunuz
işsiz olsa evlenir miydiniz Hayır
sırf calusmayayim diye zengin erkek arayan kadınlardan misiniz
O zaman hiçbir alanda deneyiminiz olmadan bulduğunuz iş sizi baya bir geçindirir emin olun.O zaman çalışırım. Ama şimdi çalışmak zorunda değilim ki mecbur değilim yani.
O zaman çalışırım. Ama şimdi çalışmak zorunda değilim ki mecbur değilim yani.
Evet bana göre erkek eşine bakmak zorunda .
Ama bir eş de öyle düşünüyor olamaz mı? Neden kendi geleceğimizi erkeklerin eline bırakalım ki?ben kocam istiyor diye çalışmak istemem.param için benimle evli kalıyorsa kalmasın
Evet bana göre erkek eşine bakmak zorunda .
Çok şükür bi mesleğimde var kendime de çok güveniyorum. Lisans mezunuyumda. Siz kendinize dönüp bakın.O zaman hiçbir alanda deneyiminiz olmadan bulduğunuz iş sizi baya bir geçindirir emin olun.
Bu dayanaksız kendine güvene hayran oldum ben.
Beni tabi ki ilgilendirmez, siz kendinize bunu layık görmüşsünüz. Herkes kendini neye layık görüyorsa onu yaşıyor hayatta.Sizene sizi hiiiçççç ilgilendirmez.
hayır amelelik değil.ama özelde çalışmak istemiyor ve eşi baskı kuruyorsa eşinin kendine amele araması anlamına geliyor.şimdi kalkıp şunu inkar etmeyin lütfen zamane anneleri ve erkekleri bir kız ev kızı ise istemiyorlar genelde çalışan kız istiyorlar.yani beni ben olduğum için değil param için istiyorlar anlatabiliyormuyumBu mantıkla konu sahibi de kendine sponsor mu seçmiş oluyor yani? Yapmayın lütfen, iki kişi evlenip daha iyi bir standart sağlamaya çalışmalı. Kadının çalışması amelelik mi size göre? İnanılır gibi değil bu düşünceniz.
Evet halimden de çok memnunum ve mutluyummmBeni tabi ki ilgilendirmez, siz kendinize bunu layık görmüşsünüz. Herkes kendini neye layık görüyorsa onu yaşıyor hayatta.
Mesleğinizin önemi yok hanımefendi, 40 yaşında çalışmak zorunda kalırsanız deneyimsiz bir lisans mezunu kimsenin işine yaramaz.Çok şükür bi mesleğimde var kendime de çok güveniyorum. Lisans mezunuyumda. Siz kendinize dönüp bakın.
Çok şükür bi mesleğimde var kendime de çok güveniyorum. Lisans mezunuyumda. Siz kendinize dönüp bakın.
E çalışmayan damat da istemiyoruz. Hani cinsiyet eşitliği istiyoruz, doğulu toplumlara benzemek istemiyoruz ya. O sebeptendir belki.hayır amelelik değil.ama özelde çalışmak istemiyor ve eşi baskı kuruyorsa eşinin kendine amele araması anlamına geliyor.şimdi kalkıp şunu inkar etmeyin lütfen zamane anneleri ve erkekleri bir kız ev kızı ise istemiyorlar genelde çalışan kız istiyorlar.yani beni ben olduğum için değil param için istiyorlar anlatabiliyormuyum
peki sizden önce oldu ya da hasta oldu yatağa düştü o zaman nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?