- 24 Haziran 2015
- 926
- 838
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Çalışmasa da mutsuz ki, eşinin bakışlarından ve imalarindan rahatsız olmus
o zaman rahat bi hayat için değil adam istiyor diye çalışacak.her şekilde mutsuz olacak.ama adam belliki kendine eş değil amele seçmiş.yani konu sahibi zor durumda.Çalışmasa da mutsuz ki, eşinin bakışlarından ve imalarindan rahatsız olmus
ben kocam istiyor diye çalışmak istemem.param için benimle evli kalıyorsa kalmasınve muhtemelen bir ömür çalışmasa adam bir süre sonra iyice bunu dillendirecek..
o zaman rahat bi hayat için değil adam istiyor diye çalışacak.her şekilde mutsuz olacak.ama adam belliki kendine eş değil amele seçmiş.yani konu sahibi zor durumda.
Evet bana göre erkek eşine bakmak zorunda .Yahu ben eve bakmak erkeğin görevidir diyen kadınları hiç anlayamıyorum kimse kusura bakmasın. Sen öyle dersen yarın da sana kocan ev işi yapılacağı zaman ev işi kadının görevi der çıkar işin içinden. Başımıza ne geliyorsa bu ataerkil yapıdan dolayı geliyor. Yeter artık ya. Bakın ben yıllardır çalışırım öğrenciyken bile( liseden beri) ufak defek kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışırdım. Bekarken de hep çalıştım üstelik aileme de destek oluyordum maaşım benimdir deyip kenara çekilmiyordum üstelik. Evlendim bu değişmedi çalışmaya devam ettim. Şimdi bir bebeğim oldu bakacak kimse olmadığı için mecburen evdeyim ama ona rağmen yine evden kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışırım. Ufak defek öğrencilik zamanlarındaki gibi harçlığımı çıkarırım ki benim eşim her ay maaş günü elime aylık harçlığımı vermesine rağmen. Bir kuruş dahi istemedim o da hiç mağdur etmez Allah razı olsun. Ama ben de çalışırken ki yaptığım harcamaları şuan yapıp eşime ekstra yük olmam. Kızım da 1,5 yaşına gelsin işe başlayacağım kızımı da kreşe vereceğim.
Çalışmayanlar kalitesiz mi yaşıyo yani. Bizde gidiyoruz tatile gezmeye tozmaya. Öğrenmek istediğim. Şuan çalışan kadınlar çalışmayan kadınlara benim anladığım hizmetçi gözüyle bakıyo gibi geldi
ben kocam istiyor diye çalışmak istemem.param için benimle evli kalıyorsa kalmasın
Evet bana göre erkek eşine bakmak zorunda .
Eğer vaktin olursa bir tane konu açmıştım,lütfen ona bi göz at.Eski konumu hatırlayan arkadaşlar vardır nişanlıyken ilk ve tek tartışmamız bu sebeptendi hayat standardımız yükselir, istediklerimize daha kolay sahip oluruz, istediğimiz gibi gezeriz diyo eşim haklı ama zaten yapabiliyoruz biçok şeyi nişanlıyken zırt pırt özel sektör farketmez herkes zorlanıyo diye üstüme aşırı gelmişti,
Şuansa her sabah eşimle uyanıp o işe gidince derse oturuyorum hem kpss hem banka için derdim kadrolu bir iş, özel sektörden nefret ediyorum patronla içiçe
olmak filan, dün gece yine konuştuk
memurluk olmazsa özel sektör dedi
sinirden uyyamadım benim adıma karar vermesinden bişey de diyemedim ama bana
bakıyomuş, gibi hissediyo gibi düşünüyorum halbuki bu evde senin benim mevzusu yok benim olan senindir der hep ama
ne şartlarda olursa olsun çalış diyo resmen, oysa
yaza bi bebek olsun istiyorum yaşım 28 ve tek bebekle de kalmak istemiyorum, nişanlıyken okadar kırılmıştım ki özür dilerken bana istersen evinin hanımı ol ister çocuklarına bak yeter ki huzurumuz olsun başlarım lanet parasına demişti, inanın memurlık olmazsa istemiyorum özel sektörden nefret ediyorum, evlendik evleneli ilk kez açtı bu konuyu ama ben eskileri hatırladım, benim tercihime bırakılmalı değil mi?
Not: Ev araba vs borcumuz yok.
Bu mantıkla konu sahibi de kendine sponsor mu seçmiş oluyor yani? Yapmayın lütfen, iki kişi evlenip daha iyi bir standart sağlamaya çalışmalı. Kadının çalışması amelelik mi size göre? İnanılır gibi değil bu düşünceniz.o zaman rahat bi hayat için değil adam istiyor diye çalışacak.her şekilde mutsuz olacak.ama adam belliki kendine eş değil amele seçmiş.yani konu sahibi zor durumda.
ben kocam istiyor diye çalışmak istemem.param için benimle evli kalıyorsa kalmasın
O zaman çalışırım. Ama şimdi çalışmak zorunda değilim ki mecbur değilim yani.peki sizden önce oldu ya da hasta oldu yatağa düştü o zaman nolacak
Yazık gerçekten kendinizi bakılacak biri olarak konumlandırıyorsunuz.Evet bana göre erkek eşine bakmak zorunda .
ee herhalde,ne sandın,fatura ödenemsın,kira yatmasın,o istediği bot alınmasın,bak bakalım kaç kadın çok sevdiği admala durur,eleştirmıyorum,tercıh meselesi,mustafa topaloğluna yıllar evvel reha muhtarda nedne ıkıncıyı aldın fılan dıye kadınlar yuklemmıştı,saçını süprüge etti,fedakar karın fılan,oda dediki,ben onun sırtına kürk almasam,aç bıraksam yıne benle dururmuydu?EE bu mantıkla bakılınca, çalışmayıp tabiri caizse koca parası yiyen kadınlarda ,eşlerinin parası için mi evliler..??
Sizene sizi hiiiçççç ilgilendirmez.Yazık gerçekten kendinizi bakılacak biri olarak konumlandırıyorsunuz.
Bir çocuk gibi, bir kedi gibi.
Ben bu kafalar anneannemin devrinde son buldu sanıyordum. Ki o bile aman çalışın kızım diyor, pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?