- Konu Sahibi Kedicikk061
-
hık mık demiyorum onu yanlış yazmış olabilirim..Sonradan hık mık edecekseniz, baştan medeni kanunda var dememelisiniz o zaman.
sanane
şahitler kişisel geçmiş karşı tarafın dilekçesini temizlik üzerine yazıyorsa örn ben çok temizlik yapıyorum gibi hakimde diyorki bunu yapman lazım...Hakim kadının evi temiz tutmadığını falan nasıl bilecek,nasıl ispatlanacak ki bu, resim çeksen karşı taraf bilerek dağıttı sonrada resimledi diyebilir, kaldı ki temizlik kavramı da göreceli, ya da erkeğin eve bakması...nasıl ispatlanıyo mahkemede
madde olarak değil zaten..hakimin göz önünde buşundurduğu birşeydir..bilmiyorum hukusal terminolojisi ne ne deniyor insiyatifmi...
Çalışmak tercih olmamalı
Ne kadar kadın kendini çalışmak zorunda hissederse o kadar iyi
Kadınlar her aan çalıştı
Tarlalarda bahçelerde
Ama sanayilesmeyle bu durum bitti azaldı
Şehire göçler başladı
Kadın evde oturmaya başladı
Ananelerimiz babannelerimiz çalışan kadınlardi
Kadının evde oturması tehlikeli
Sosyal hayata katılamiyor
Kendi ayakları üstünde duramiyor
Birilerine muhtaç
Bu olmasın işte
Köylerdeki kadınlar eve para getiriyordu
Yoğurt yapıyordu , hayvanlara bakıyordu
Evde oturup gün geçirmiyordu
Bugün tamamen evde oturan insanlar var
Ev işi yapmak zor değil
Sonra şiddet görüyorlar , katlanmak zorunda oluyorlar
Neden ? Ayakları üstünde duramiyorlar
Tabiki şartlar önemli
Günümün 10 saatini satmama degmeyecek bir iş için ömrümü harcamayim ama bir yerden başlamak zorundayım
Gel pazartesi genel müdür olarak başla demeyecek kimse bana
şahitler kişisel geçmiş karşı tarafın dilekçesini temizlik üzerine yazıyorsa örn ben çok temizlik yapıyorum gibi hakimde diyorki bunu yapman lazım...
Sen daha tecrübeli bir avukat mısın
Şimdi ben ücretsiz izindeyim eşime dedim ki parfümüm bitti, adam almadı, eve bakmıyo mu olacak karısına bakmıyo mu
Yengem öyle dayağıni yiyor oturuyor kendi bilirSevgili defnehan ben dayak arada sırada ama iş her gün diyeni biliyorum, burda değil yakın çevremde, teklif edemedim üstüne
yaaaa ailemde ankara adliyesi desemailelerinde iki üç dava görünce hukukçu kesiliyorlar
hakimine bağlı
yaaaa ailemde ankara adliyesi desem
dalga geçiyorsun gibi geliyor..Niye gülüyosun anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?