- Konu Sahibi Kedicikk061
-
aynen bende seni takdir ederim hatta benden sana birÇabanı takdir ettim
Siz medeni kanunda bile var demediniz mi en başta? Avukat varsa söylesin dediniz. Avukat vardı, size de yok kanunda dedi.hangi kadın programı öyle bilgilendirici şeyler varsa banada söyle ne avukatlar görüyorum süt dökmüş kedi gibi susan ne avukatlar görüyorum hakimi yönlendiren...
Evleneceksen gel de bazen böyle bilgiler veriyorlarhangi kadın programı öyle bilgilendirici şeyler varsa banada söyle ne avukatlar görüyorum süt dökmüş kedi gibi susan ne avukatlar görüyorum hakimi yönlendiren...
Dini mevzularda genel olarak yapılan bir durumdu oyuzden yazdım. Beni bağlamaz kimin neye inanıp inanmadığı, ben içimde yaşarım,dini de siyaseti de. Tartışmalara girmekten hoşlanmam bu iki konuda. dışa vuranı da yargılamam. Yazdığınızda da anormal bir durum görmedim evet benimde karşılaştığım bir paylaşımdı sosyal medyada. Tabii şuda var kadın ben çalışmam ama sana hizmette etmem bak zorunlu değilmişim derse, adam da kedimi besliyorum der. Günümüz şartlarında durum böylehz. muhammetten ben bahsettim. ki profilim bile atatürkün resmidir.cumhuriyetçi müslüman bi kadınım.bu şekilde saldırganlaşacağını bilseydim bazılarının kesinlikle yazmadım.ateist biri kalkıp budistlikten örnek verseydi bu tepkiyle karşılaşmazdı.sustum cvb vermedim.kaileye almadığım için.
kendimi yanlış lanse ettim kamuoyuna açıklama yapayım doğrusu hakimler bu şekidle karar verebiliyor..şuan bu şekilde diyorumSiz medeni kanunda bile var demediniz mi en başta? Avukat varsa söylesin dediniz. Avukat vardı, size de yok kanunda dedi.
Tam olarak ne zaman tatmin olacaksınız?
evleneceksen gel ilginç biraz daha sosyal olmam lazımEvleneceksen gel de bazen böyle bilgiler veriyorlar
Ben evde olduğumdan hergün seyrediyorum emrahla gamze bugün netlik kazanacak mesela
Mesela imam nikahı bi adam katılmıştı o zaman böyle bilgiler vermişlerdi
Basın açıklamanızı hemen ilgili birimlere yönlendiriyorum. Gereği düşünüldü!kendimi yanlış lanse ettim kamuoyuna açıklama yapayım doğrusu hakimler bu şekidle karar verebiliyor..şuan bu şekilde diyorum
Allaha Şükür ki böyle diyenleri dinlememis kendi ayakları üstünde durmuş ne koca ne baba dusunmemis bir annem varşuan özel sektörde asgari ücretle çalışıyorum.kpss için istifa etmeyi düşünüyorum.rabbime binlerce kez şükürler olsun ki ''senden ekmek bekleyen yok çık işten geleceğini kurtar sınava gir kamuya girmeye hak kazan diyen bir anam babam var'' inşallah sen evde çocuğumuzu büyüt ben çalışır ikinizinde geçimini sağlarım diyen bir eşim olur.AMİN haaa ben çalışmayı seviyorum ama sevmediğim halde çalışıp para getireceksin diyen eşten de soğurum
evleneceksen gel ilginç biraz daha sosyal olmam lazım
:)evet öndemli teşekkür ederim çok naziksinBasın açıklamanızı hemen ilgili birimlere yönlendiriyorum. Gereği düşünüldü!
1924 Anayasası’nın 2 nci Maddesi ile; Türkiye Devleti’nin dininin İslâm olduğu, resmi dilinin Türkçe olduğu ve devlet merkezinin Ankara olduğu açıklanmıştır.Cumhuriyetçi müslüman bir kadın burası müslüman bir ülke dememeli üzücü
Valla ben Gandhiye saçmalamis diyebilirim
Aynı şeyi başka birisi peygamberimize diyebilir mi ? Off o da saçmalamiş gibi (hasa )
Ne tepki alır ?
Bir düşünün
Recai:)evet öndemli teşekkür ederim çok naziksin
CrazyMother aynı şeyden bahsediyoruz aslında.herkesin düşüncesi farklı.bende çocuğum kolejlerde okusun derim ama başkası devlette okusun yeter der.şimdi ben kalkıp ne demek yeter seninkide kolejde okusun diye dayatamam.bende üniversite mezunuyum.yerleşemedim bir yere.geçen memur olan bir arkadaşıma işten ayrılcam bir yıl evde kpss ye çalışcam dedim.hatta bu sabah gece söylediklerini düşündümde evin pek müsait değil kalabalık burası sanki ders çalışman için daha rahat değilmi yinede senm bilirsin dedi.ama buradaki arkadaşlar konu sahibi çalıkmak istemiyorum dedikçe eşin haklı çalışki zengin olasın diyip duruyor
bu doğru, yani benim inandığım değerlere göre böyle.bide çalışıp, benim kazandığım para benim, evi geçindirme görevi erkeğin versiyonu var bu kadınların
konu sahibi, herşeyi geçtim böyle diyen bir adamdan ihtiyaçlarınızı rahatlıkla nasıl isteyeceksiniz, çok üzücü
1928 yılında anayasadan çıkartıldı o madde ?1924 Anayasası’nın 2 nci Maddesi ile; Türkiye Devleti’nin dininin İslâm olduğu, resmi dilinin Türkçe olduğu ve devlet merkezinin Ankara olduğu açıklanmıştır.
bunu ben değil anayasa demiş.anayasanın yalancısıyım.burada müslüman ülke dediğim için mi taşlanıyorum.Türkiyenin %99.2 si müslümanmış bunuda diyanetin yaptığı anket açıklıyor.isterse herkes ateist olsun banane
1928 yılında anayasadan çıkartıldı o madde ?
defnehannnnn bak hiç dediklerimi okumuyorsun.özelde olduğum için işten çık devlete gir diyorlar.özel garanti değil çünkü.asgari ücret 1300 oldu diye kaç kişi işten çıkarıldı.okadar çarpıtıyorsun ki söylediklerimi.geçen annemde bana akademik kariyer yap yüksek lisansla başla dedi bende istemiyorum memurluk yeterde artar dedim.şimdi annem bana hayır akademisyen olacaksın diye baskı kurduğunu düşün bi ?Allaha Şükür ki böyle diyenleri dinlememis kendi ayakları üstünde durmuş ne koca ne baba dusunmemis bir annem var
Babam olmasa dedeme muhtaç olmayacağım , dedemden bilmem neyden para istemek zorunda kalmayacagim bir kariyer yapmış kendine
Ben yurt dışına gitmek istediğimde dedeme mahçup olmadan annemden para isteyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?