Eşim yine başladı çalışma baskısına

Biz çalışmayı sınırlandırmiyoruz
Evde olup kendi hayatını kendi başına sürdürebilecek imkanı olan kadın da calisiyordur.
Ben bir kaç aydır evdeyim valla insan evde ne yapıp kendini geliştirir hiç bilmiyorum
Valla zamanında fırsat varken çalışmayıp sonra mecbur kalınca coluk çocuk perişan calisiyorsa o kadını da elestiririm
Zamanında yeterli alt yapıyi hazirlasaydin şimdi böyle olmayacaktin diye
Yani diyorsunuz ki yaşamak için birilerine bağımlı olma hakkı olsun herkesin ? Koca baba anne her neyse işte

CrazyMother aynı şeyden bahsediyoruz aslında.herkesin düşüncesi farklı.bende çocuğum kolejlerde okusun derim ama başkası devlette okusun yeter der.şimdi ben kalkıp ne demek yeter seninkide kolejde okusun diye dayatamam.bende üniversite mezunuyum.yerleşemedim bir yere.geçen memur olan bir arkadaşıma işten ayrılcam bir yıl evde kpss ye çalışcam dedim.hatta bu sabah gece söylediklerini düşündümde evin pek müsait değil kalabalık burası sanki ders çalışman için daha rahat değilmi yinede senm bilirsin dedi.ama buradaki arkadaşlar konu sahibi çalıkmak istemiyorum dedikçe eşin haklı çalışki zengin olasın diyip duruyor

hukuk işin içinden çıkılmaz birşey

ben zaten avukatim
kanunda öyle bir madde yok
Kadınlar klubunun tarihi kapaklarından biri oldu bu galiba

arkadaş hala kuyruğu dik tutmaya uğraşıyor ama aldı dersini bence. Bi daha kadin programlarindan, konudan komsudan filan duydugu seyleri yazmadan once bi ararstirir da oyle yazar.

hz. muhammetten ben bahsettim. ki profilim bile atatürkün resmidir.cumhuriyetçi müslüman bi kadınım.bu şekilde saldırganlaşacağını bilseydim bazılarının kesinlikle yazmadım.ateist biri kalkıp budistlikten örnek verseydi bu tepkiyle karşılaşmazdı.sustum cvb vermedim.kaileye almadığım için.

hangi kadın programı öyle bilgilendirici şeyler varsa banada söyle ne avukatlar görüyorum süt dökmüş kedi gibi susan ne avukatlar görüyorum hakimi yönlendiren...

ben 22 yaşımdan beri, okulu bitirmeme bir hafta kala iş bulup çalışmaya başladım.
ondan önceki yaz da 2 yerde staj yaptım para kazandım.

param yokken sigaramı alamazken de yine de babamdan borç bile istemedim.
çünkü kendime yediremiyorum.
uğraşıp didinip parasını hakkıyla kazanmış insanların da emeğinden geçinip bütün gün evde popo devirmeyi kadınlık gururuma yediremiyorum.
böyle bi kadın olabilmek için çok savaştım, böyle olduğum için kalkar eşim de yemek yapar, evi birlikte temizleriz, kedimizin sorumluluğunu paylaşırız, paramızı bölüşürüz.
Ben mutfak temizlerken o da gider banyoyu ovar.
"ben para kazanıyorum, kalk gömleğimi ütüle" diyemez.
bunları eşime yapma fırsatı vermediğim için çok mutluyum.
iyi ki çalışıyorum, istediğim gibi paramı da harcıyorum evimi de geçindiriyorum.
kimseye minnetim yok, yeri geliyo etrafımdakilerin bana minneti oluyo.
tüm toplum tarafından üzerime yüklenen kadın rollerini reddettim ve bu beni özgür ve mutlu yaptı.
bugün olsa bugün de aynı şeyi yaparım, çocuğum olunca da en kısa sürede işime dönmeyi düşünüyorum.
hiçbir erkeğe muhtaç değilim, dahası kimseye değilim.
çalışmaktan hoşlanmayıp emir almaktan, başkalarının eline bakmaktan rahatsız olmayan insanları aciz ve korkak buluyorum.
dünyaya ev kadını olmak ve çocuk bakmaktan başka şeyler için de gönderildiğimi düşünüyorum şahsen.

Cumhuriyetçi müslüman bir kadın burası müslüman bir ülke dememeli üzücü

Valla ben Gandhiye saçmalamis diyebilirim
Aynı şeyi başka birisi peygamberimize diyebilir mi ? Off o da saçmalamiş gibi (hasa )
Ne tepki alır ?
Bir düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…