- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Kaliteli yaşamak ??? bunları biraz açar mısınız örneklerle
ama herkes asgari ücretle ev geçindiriyor.bayanın evi arabasıda varmış.2100 gayet iyi bir para.bide para ne kadar artarsa lüks yaşamda o kadar artıyor.yetmiyor para
Eşinin maaşını da söyledikten sonra bencillik konusunun tarsıymaya açık bi tarafı kalmadı bence. Net olarak yaptığın şey bencillik. O özel sektörde çalışırken ben çalışmam demek hele bencilliğin alası. Biraz eşinin yerine koy kendini. Sen değil de esın açsa bu konuyu neler yazardı bi düşün. Sen çalışmayan bi insan olarak karın toklugu bi hayatla tatmin olabilirsin ama esin emek verip çalışıyor daha iyi seylwrı istemek hakkı. Bütün hayatını sadece karına çocuğuna bakmak için çalışarak geçirmek nasıl büyük bir baskı düşün. O parayla bi de çocuğunuz olursa sadece hayatta kalmayı basarırsınız. Esin çok mantıklı ve kendini gayette nazik ifade eden bir adam. Sen ne eşini ne kendini ne de gelecekteki çocuklarınızı düşünüyorsun.Bencillik konusı tartışılır eşim özel şirkette çalışıyor 2100maaşı var haftasonları çalışmaz 6buçukta evde olur mükemmel değil ama evimiz arabamız var borcumuz yok üstelik artırabiliyoruz
hayata bir kere geliyorsun evet..insan neden çalışmak ister çok param olsun refah içinde mutlu yaşayayım diye değilmi.konu sahibi çalışarak mutsuz olacak.çalışayım evime 5000 lira girsin ben mutsuz olsamda ne olacak mı desin.bazı insanlar asgari ücretle aza kanaat ederek inanın evinde daha huzurlu.devlet kapısı olmadığı sürece özel de çalışıp hırpalanmanın hiçbir anlamı yok.bende konu sahibi gibi düşünüyorum.evimde aşım pişsin akşam çocuğum okuldan geldiğinde bounundaki anahtarla değil kapısını annesinin açacağı bir evde yaşamasını isterimasgari ücretle ev geçindiren aileler keyfinden mi o haldeler ?
okumamış okuyamamış veya şartlar onu gerektirmiş o yüzden. sorsan o ailelere neleri eksiktir neleri..
bence insan aaa çok şükür halime bak beterin beteri var demek yerine önüne bakmalı.. hayata bir kere geliyoruz yapmayın ya.
bi üst yorumda bundan bahsettim.evinize 8000 de girse anca yeter.çünkü bi insanın eline ne kadar geçerse o kadar harcıyorÇoğu kadın gibi ben de bir kadının çalışmasından yanayım her zaman...
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok çünkü...
Ama çalışma şartları konusunda kadının fikrine saygı gösterilmeli diye düşünüyorum..
Ben de mezun olduktan sonra özel sektörü hiç istemedim ve hiç çalışmadım...
Kpss ye hazırlandım ve atandım şükür...
Şu an bizim gelirimiz karı-koca 6000 tl civarı olmasına rağmen yine de bazen bire bir sıfırlıyoruz yani...
(Ev kredisi, aileye yardım da var)
Zaten kpss ye hazırlanıyormuşsun...
İyice asıl derslere inşallah geçerli bir puan alıp atanırsın...
Biraz sakin kal kpss sınavına girip çıkana kadar..
Kaliteli yaşamak ??? bunları biraz açar mısınız örneklerle
hayata bir kere geliyorsun evet..insan neden çalışmak ister çok param olsun refah içinde mutlu yaşayayım diye değilmi.konu sahibi çalışarak mutsuz olacak.çalışayım evime 5000 lira girsin ben mutsuz olsamda ne olacak mı desin.bazı insanlar asgari ücretle aza kanaat ederek inanın evinde daha huzurlu.devlet kapısı olmadığı sürece özel de çalışıp hırpalanmanın hiçbir anlamı yok.bende konu sahibi gibi düşünüyorum.evimde aşım pişsin akşam çocuğum okuldan geldiğinde bounundaki anahtarla değil kapısını annesinin açacağı bir evde yaşamasını isterim
bi üst yorumda bundan bahsettim.evinize 8000 de girse anca yeter.çünkü bi insanın eline ne kadar geçerse o kadar harcıyor
Çalışmayanlar kalitesiz mi yaşıyo yani. Bizde gidiyoruz tatile gezmeye tozmaya. Öğrenmek istediğim. Şuan çalışan kadınlar çalışmayan kadınlara benim anladığım hizmetçi gözüyle bakıyo gibi geldiherkese göre değişir..
şahsi fikrim ben her sene tatilime gitmek isterim..
zaman zaman evime yeni mobilya alıp değişiklik yapmak isterim.
bi bot aldığımda yaa kırmızsında aklım kaldı alsam mı acaba alsam eşim bişey der mi demeden yaa ikisinide aldım diyebilmek isterim..
seyahat etmek isterim yeni şehirler görmek isterim çocuğumu daha iyi şartlarda okutmak isterim.
çalışıyorum evime 5 bin giriyor ama mutsuzum yazmış biri.. o zaman siz hayattan keyif almayı blmiyorsunuz hayatınızda 1 hafta tatile gidip ohh be dünya varmış dememişsiniz hiç yada cumartesi pazar sizin için sıradan bir gün çünkü 10 da uyanmanın bi farklılık olduğunu hiç bi zaman anlayamayacaksınız..
bakın size bişey diyim mi hayatta üretmek kadar güzel bişey yok.. yaa çocuk bakıyorum eve bakıyorum falan diye lütfen hikaye okumasın kisme bizde bakıyoruz. eve de bakıyoruz parada kazanıyoruz kusura bakmayın..
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
bi üst yorumda bundan bahsettim.evinize 8000 de girse anca yeter.çünkü bi insanın eline ne kadar geçerse o kadar harcıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?