Eşim yine burnundan kıl aldırmıyor!

Umarim en kisa zamanda kurtulursunuz :/

Ziyaret saati eve gelip yemek.yemeye imkan tanımıyorşu belki de

Ayrıca abartılı regl.hikayelerine inanmıyorum 16 senedir regl.olan biri olarak, en ağırı 2 parolle geçer
Parol mu parolu kutusuyla yutsam ise yaramaz. İnanmak inanamamak sana kalmış kötülükten degil yanlis anlamada umarim bir ay benimki gibi nir regl gecirirsin de görürsün hikayeyi canim :)

Parol mu parolu kutusuyla yutsam ise yaramaz. İnanmak inanamamak sana kalmış kötülükten degil yanlis anlamada umarim bir ay benimki gibi nir regl gecirirsin de görürsün hikayeyi canim :)

Amin inşallah cidden isterim yerlerde yuvarlanmayı, ama kalkar acile giderim heralde canım tatlıdır

çok şekersin canım ya ne güzel beddua ediyosun sen.

Tamam o iş bi kenarda dursun, esin eve gelse yemeğini yesem sonra ben annemi hasta ziyaretine götürcem dese peki mi diyecektin, yani tek sorun eve gelip yemeğini yememiş olması mı
Tek sorun ya beni arasaydı ben geç gelicem diye, yada eve gelip yeyip gitseydi ha bide geldiğinde ilgilenseydi gece geldi ilgilendi geçti ama surat da yapmadım. Yani canım kısaca arasaydı ben aç aç beklemeseydim.

yeni evliyim demişsişniz bu kadar basit şeylere takılırsınız zindan edersiniz hayatınızı biraz boşverin.

yeni evliyim demişsişniz bu kadar basit şeylere takılırsınız zindan edersiniz hayatınızı biraz boşverin.
Evlenemeden önce böyle değildim evlendikden sonra takıntılı bir insana dönüştüm ve bu halim hoşuma gitmiyor. Kendimi toparlamaya çalışıyorum.

Tek sorun ya beni arasaydı ben geç gelicem diye, yada eve gelip yeyip gitseydi ha bide geldiğinde ilgilenseydi gece geldi ilgilendi geçti ama surat da yapmadım. Yani canım kısaca arasaydı ben aç aç beklemeseydim.

Dediği saatte gelmediğinde başına bir iş mi geldi diye sen arasaydın böylece durumu öğrenir aç kalmazdın kimse için aç kalma kocanı da hayatının merkezi yapma

Dediği saatte gelmediğinde başına bir iş mi geldi diye sen arasaydın böylece durumu öğrenir aç kalmazdın kimse için aç kalma kocanı da hayatının merkezi yapma
Canım evet haklısın ama insanında canı tek birşey yemek istemiyor. Zaten ben aradım baktım gelmedi onda söyledi bir telefon açmak zor olmamalı.

Ayy valla şuraya götür buraya götürlerden bende bıktım. Arabayı ben aldm kv benden daha çok biniyor naz niyaz çocuk gbiler

Ayy valla şuraya götür buraya götürlerden bende bıktım. Arabayı ben aldm kv benden daha çok biniyor naz niyaz çocuk gbiler
Bizim ev biraz sapha yerde esimin isine yakin olmasi sebebiyle kaynanamınki ise 100 metre yürümeden her yerin ulaşım aracı geçiyor otobuse binmeye hali yok ama herseye var canım. :)

S sevakcy sonra alıyorlar kiloları tıs tıslamaya başlıyolar ay yürüyemiyom diyo tbi yürüyemezsin o kiloyla
Valla dedikodu gibi olmasında aynen öyle 100 den fazla kvdem diyetisyene götürdüm, her gun vakitlerden önce anne yarim saat sonra sunu ye bunu yap diye haber ederdim ama olmadı yas gecince kiloda verilmiyo sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…