Ben dolorex kullanıyorum canım doktor tavsiyesiyle.Ben majezik kullaniyodum
Umarim en kisa zamanda kurtulursunuz :/O zaman benim her gün kavga etmem gerekiyo işten geliyor yemek yiyor hemen diyo gideyim yukarı anneme.
çarşıdan geliyor diyorum yemek yiyelim mi aç mısın annemde atistirdim diyo.sabrediyorum çıkıp gidicesz diye uzagina tasincaz.sende sabret o şimdi diyodur anam tabi kosturcam yani seni haksız görüyor.
Parol mu parolu kutusuyla yutsam ise yaramaz. İnanmak inanamamak sana kalmış kötülükten degil yanlis anlamada umarim bir ay benimki gibi nir regl gecirirsin de görürsün hikayeyi canim :)Ziyaret saati eve gelip yemek.yemeye imkan tanımıyorşu belki de
Ayrıca abartılı regl.hikayelerine inanmıyorum 16 senedir regl.olan biri olarak, en ağırı 2 parolle geçer
Parol mu parolu kutusuyla yutsam ise yaramaz. İnanmak inanamamak sana kalmış kötülükten degil yanlis anlamada umarim bir ay benimki gibi nir regl gecirirsin de görürsün hikayeyi canim :)
Yerinden kalkabilirsen şayet gidersin acile :)Amin inşallah cidden isterim yerlerde yuvarlanmayı, ama kalkar acile giderim heralde canım tatlıdır
Yerinden kalkabilirsen şayet gidersin acile :)
Parol mu parolu kutusuyla yutsam ise yaramaz. İnanmak inanamamak sana kalmış kötülükten degil yanlis anlamada umarim bir ay benimki gibi nir regl gecirirsin de görürsün hikayeyi canim :)
Tek sorun ya beni arasaydı ben geç gelicem diye, yada eve gelip yeyip gitseydi ha bide geldiğinde ilgilenseydi gece geldi ilgilendi geçti ama surat da yapmadım. Yani canım kısaca arasaydı ben aç aç beklemeseydim.Tamam o iş bi kenarda dursun, esin eve gelse yemeğini yesem sonra ben annemi hasta ziyaretine götürcem dese peki mi diyecektin, yani tek sorun eve gelip yemeğini yememiş olması mı
Ay yok ben elimden geldiğince beddua etmemeye özen gösteririm döner dolaşır beni bulur diye :)çok şekersin canım ya ne güzel beddua ediyosun sen.
yeni evliyim demişsişniz bu kadar basit şeylere takılırsınız zindan edersiniz hayatınızı biraz boşverin.Kızlar iyi aksamlar cok gerginim. Bugün esimle konuştuk 2.30 gibi isi bitecekti eve gelecekti yemek yiyecektik her neyse eşimi sonradan beni aradı annemi hastaneye hasta ziyeretine götürücek kimse yok dedi ben goturucem dedi kaynanam saglikli ama hep gel suraya gotur gel buraya gotur bende keske haber verseydin seni beklemezdim dedim birseyler yerdim bende seni bekliyordum dedim sonra kapadık daha az önce geldi ben regl olurken sancılarım cok fazla oluyor geldiğinde yerde kıvranıyodum niye oyle yatiyosun dedi sancılanıyorum dedim gecti tv izledi bekledim bekledim sadece azıcık ilgi göstermesini bekledim göstermedi sonra kafamı kaldırıp sohbetine doyum olmuyor yine dedim evet böylesi en iyisi dedi bu defa alttan alan ben olmak istemiyorum ama içim içimi yiyor boğazım düğümlendi ben hastaneye gitmesin demiyorum tabiki de gidecek ama eve gelse yemeğini yeyip öyle gitse sacmami düşünüyorum bilmiyorum ama evliligimiz daha yeni olmasına rağmen bıkmış durumdayım hep alttan alan ben oluyorum hep
Evlenemeden önce böyle değildim evlendikden sonra takıntılı bir insana dönüştüm ve bu halim hoşuma gitmiyor. Kendimi toparlamaya çalışıyorum.yeni evliyim demişsişniz bu kadar basit şeylere takılırsınız zindan edersiniz hayatınızı biraz boşverin.
Tek sorun ya beni arasaydı ben geç gelicem diye, yada eve gelip yeyip gitseydi ha bide geldiğinde ilgilenseydi gece geldi ilgilendi geçti ama surat da yapmadım. Yani canım kısaca arasaydı ben aç aç beklemeseydim.
Canım evet haklısın ama insanında canı tek birşey yemek istemiyor. Zaten ben aradım baktım gelmedi onda söyledi bir telefon açmak zor olmamalı.Dediği saatte gelmediğinde başına bir iş mi geldi diye sen arasaydın böylece durumu öğrenir aç kalmazdın kimse için aç kalma kocanı da hayatının merkezi yapma
Bizim ev biraz sapha yerde esimin isine yakin olmasi sebebiyle kaynanamınki ise 100 metre yürümeden her yerin ulaşım aracı geçiyor otobuse binmeye hali yok ama herseye var canım. :)Ayy valla şuraya götür buraya götürlerden bende bıktım. Arabayı ben aldm kv benden daha çok biniyor naz niyaz çocuk gbiler
Valla dedikodu gibi olmasında aynen öyle 100 den fazla kvdem diyetisyene götürdüm, her gun vakitlerden önce anne yarim saat sonra sunu ye bunu yap diye haber ederdim ama olmadı yas gecince kiloda verilmiyo sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?