Eşim yoğun bakımda

Gözlerim doldu resmen rabbim acil şifa versin.. Bir daha kötü gün göstermesin insallah

Bana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları sökmeye çalışıp onu bırakmaları için sana yalvarması, elinin ayağınınnbağlanması.. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi.. Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.

Son düzenleme:
Çok sevindim Rabbim eşinizi ve yavrunuzu size bağışlasın
geçmişler olsun...

Cookk sukur rabbime
Daha saglikli,huzurlu mutlu bir gelecek diliyorum ailenize insallah..
Ve tum kalbimle amin diyorum duaniz icin
Gercekten kalblerine ve sadakatine guveniyorsak eslerimizin kiymetini bilelim,hayat o kadar kisa ki..allah yar ve yardimciniz olsun,habersiz birakmayin aklimizda dualarimizda sizinle..

Allah bundan sonra sağlık versin, bir daha sizi hiç ayırmasın

Geçmişler olsun.
Allahım beterinden korusun inşallah.

Gecmis olsun arkadasim. Suan sizin icin cok seviniyorum. Doktorlara kizma surecten ne kadar etkilenecek bilemiyorlar onlarda agir seyreden bir hastalik. Suan toparlanmaya ve iyi olmaya bakin. Dualarim sizinle

Çok geçmiş olsun aglattiniz beni

Allah hepinizi sevindirsin bir an önce. Çoğu gitmiş azı kalmış.

Kendi derdimden başka konulara bakamaz oldum, bugün rahatım şükür, konunuzu gördüm, Rabbim kalıcı şifa versin, korktuğunuz yere uğratmasın, ben size ve eşinize dua edeceğim, sizde bana edin, benimde şifaya ihtiyacım var. Rabbim evladınızın güzel günlerini görmeyi nasip etsin amin

Rabbim sifa versin inşallah ogluna ve sana bagislasin bidaha yasatmasin

Yüreğim ağzımda korka korka açtım başlığı. İyi olduğunu okuyunca derin bir oh çektim. Şükürler olsun. Allah bir daha yaşatmasın, ailenizi hiç ayırmasın. Tez zamanda eski sağlıklı günlerine dönmesini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…