Eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor çok üzgünüm

Tabiiki onlarda var tabiiki çok özleyeceğim oğlum babasından ayrı kalacak bunların yanısıra insan o ihtimalide düşünüyor burda bile yazanlar var bunları
İşte buraları çok okuyup güvensizlik aşılamayın.
Adam ekmeğinin peşinden gidiyor, zaten zor bir süreç.
Güveniniz varsa siz kurt düşürmeyin içinize.
Yapacaksa her şekilde yapar,kanı bozuk olmasın yeter.

Maası oradaki Bi bankaya yatıyormuş oradan kendisi tr hesabına gönderiyormuş

Sen ne kadar aldığını bildikten sonra

İkincisi ne malmış. Benzer bir hikaye bende de var ama neyse. Can sıkmayayım. Küçük hanımı gözlerinden öptüm

İşte borç yüzünden sesimi çıkaramıyorum şuan önüne gelen fırsatı tepmez en azından borç bireye kadar tepmez benim korkum birde ordaki parayı almaya başlayınca buraya hiç gelmek istemezse

[QUOTE="cataspatas, post: 55327998, member:

İkincisi ne malmış. Benzer bir hikaye bende de var ama neyse. Can sıkmayayım. Küçük hanımı gözlerinden öptüm[/QUOTE]
Sağol canım geçip gidiyor hepsi....şimdi yarım bir gulsemeyle anlatıyorum o dönemi...konu sahibi inşallah sayılı gün çabuk geçer

İşte borç yüzünden sesimi çıkaramıyorum şuan önüne gelen fırsatı tepmez en azından borç bireye kadar tepmez benim korkum birde ordaki parayı almaya başlayınca buraya hiç gelmek istemezse
Canım o zaman bir ev tutar hep beraber yerleşirsiniz. Önce bir gitsin, bakalım uyum sağlayacak mı? Sonrasını o zaman düşünürsünüz.

Benim gözlemlediğim genelde şu şekilde
İlki cidden ailesi için giden sabreden düze çıkınca dönenler
İkincisi buralarda bi baltaya sap olamayıp tanıdık vasıtasıyla götürülen paraya tamah edip bu paraları bi daha kazanamam diye uzun yıllar kalanlar
Uzun yıllar dönmeyenler genelde bekar burada bağlandığı birşeyi olmayan yada evlenmek için evlendirilmiş aile olduğunu kabullenmemiş insanlar
Birde senin tam tersin var koca uzakta para bol geliyor kafa rahat diye aman gelme diyen eşlerden dolayı kalanlar :)

Canım Arabistan’da çok güzel Kadınlar olsa da ki sanmıyorum elim birşey yapamaz. Adamı keserler bu kadar net.

9000 iyiymis benim koca da gitsin o zaman.
Saka bir yana ben kendim bir sekilde alisirim ama kizim icin zor.onun icin istemem..parkta bile babasiyla oynayan cocuklara benim de babam var diyor.bazen de babasi cikip geliyor parka sonradsn baakk bu benim babam diyoo.cocuk icin zor.siz de calissaniz olmazmi ne kadar borcunuz var ve bu borclar nasil oldu

Arabistan'a gidiyor oranın şartlarını bilmiyoruz ilerde belki ama nasıl olur bilmiyorum

Benim eski erkek arkadaşım Suudi Arabistan'da mühendisti. Orada hiç bir halt yiyemez merak etme, AVM'lerde bile yanında ailesi olmayan erkekleri diger tarafa karistirmiyorlar. Bildiginiz cehennem hayati yani, hiç bir sosyal aktivite yok. Oradakiler eglenmeye - ya da birazcık normal hissetmek icin -haftasonu Bahrain ya da Dubai'ye kaçıyor.

Bir de sunu ekleyeyim Riyad mesela asiri konservatif, ama Cidde biraz daha relax.

Ah ah derdinize derman olamam ama ortak olurum. Benim sevgilimde yazın amerikaya çalışmaya gidiyor 4 aylığına ama. Ama olsun yinede içim içimi yiyor . Benimde bu konuda moralim bozul

Ben aman gelme demem çünkü kolay değil gurbette çalışmak dil bilmez yol bilmez üstelik şartlarında ağır borcumuz olmasa hiç göndermem ağlarım zorlarım göndermem

Ordakiler arkadaşlarının resimlerine baktım Cizre gezmeye gidiyorlar gideceği yer kadar mı kabar mı hatırlamadım şuan

Evet babam dedikçe içim sızlıcak biliyorum ben çalışırken yetmiyordu evde kira olunca

Siz eşinize güvenmiyor musunuz sonuçta yapacak olan aynı şehirdeyken de yapar yanii onsuz ne yapacağınızı çocuğunuzla tek kalacağınızı özleyeceğinizi düşünmüyorsunuz yada onun orada ne zor şartlarda çalışacağını düşünmüyorsunuz sırf yok kadınlara çarşaf kalkacakmış yok güzel kadınla varmış diye kıskançlığınızdan dert ediyorsunuz çok enteresan yani ülkemizde de çarşaflı genç kız yok ki bunları düşünerek kendinizi hasta edersiniz bir de adamı sıkboğaz etmeyin sürekli adam sizin rızkınız için gidiyor oralara ama sizin derdiniz başka

Toplam 30bin falan ayrı ayrı yerlere olunca zorlandık kredi borcu

30 BİN TL için neden 5 yıl orada kalacak ki ?

9 bin geliriniz olacaksa çok kısa sürede o borç kapanır.
hadi diyelim maximum 1 yıl kalsın. o süreçte borunuzu ödeyip bir kısım birikim bile yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben tabiiki özlerim akşamları yatağa yattığımda düşünüyorum kocam yanımda olmayacak ben tek başıma naparım oğlum babasız büyümüş gibi olacak böyle e vlilşkmi olur düzen kalmayacak diye ikinci Bi ihtimal insanın aklına başka birini bulursa bizi burda unutursa gözden ırak gönülden de ırak olursa hep bunları düşünüyorum daha geçen gün kayınvalidem dedik i buradan Bi adamda Arabistana gitmişti karıyı cocuğu bırakmış oradan evlenmiş gelmiyormuş artık dedi ben bunu eşime söyledim annen diyo diye oda annesine kızmış aklına böyle şeyler sokma diye offf psikolojim cok bozuk ben buradaki içerideki çalıştığı kızlardan kıskanıyordum neredeyse hergün kavga ediyorduk Bi yandan da düşünüyorum oraya gidince özler belki aramız daha iyi olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…