Haklısınız ama inanın burdayken de Okadar çok yıprandı ki borçlar Bi taraftan benim kıskançlığım Bi taraftan eşim benim kadar takmıyor gitmesine üzülüyor ana benim kadar değilEşim nereye ben oraya ben doğru bulmuyorum bu tip durumları illaki ilişkileri yıpratıyor
Gayet iyiymiş şartları. Eşinin aklı aile geçimindeyse hayatta başka tarafa bakmaz. Zaten maaşını size yollar ve ya tr orrak kartınıza yatar. Ben de aşırı kıskançım ama inanın tek gün bile buna fırsat verecek birşey yapmadı. Yapacak insan evine girip çıkanla bile yapıyor mesafe bir şey değilEvet sözleşme var 2 yıllık ayrıca 2buçuk ayda bir zorunlu Türkiye izni var 15 gün her 2 buçuk ayda bir gelecek yol masraflarını şirket karşılıyor o konudaı sıkı tı yok ama düzen bozuluyor bilmiyorum kafam o kadar dolu ki düşünmekten uyku uyuyamıyorum
Yok arkadaşım Allah düşmanıma bile vermesin üzüldüm şartı mıeşinizin gitmesi istemiyorsa gitmez heraldeCeren2705 o kadar destek oldum Allah başına versin falanmı dedin
Eşim eve direk yeni proje için beni düşünüyorlarmış diye geldi
Proje kiev de kiev kiev
Hemde 5 yıl
Ya eşimin aklını çözemiyorum açık konuşmak gerekirse benim fikirlerime eşimin ki uyuşmuyor mesajla iş yerindeki iş arkadaşı bayanla olan Bi konuşması ona normal bişey miş gibi geliyor ama bana ters ben kimseyle samimi olmasını istemiyorum ama o çok sıcakkanlıGayet iyiymiş şartları. Eşinin aklı aile geçimindeyse hayatta başka tarafa bakmaz. Zaten maaşını size yollar ve ya tr orrak kartınıza yatar. Ben de aşırı kıskançım ama inanın tek gün bile buna fırsat verecek birşey yapmadı. Yapacak insan evine girip çıkanla bile yapıyor mesafe bir şey değil
Aynen bu şekilde yaşayan cok kişiler var akşam 2 yıl dedi 5 yıl kalamaz zaten hayırlısı yaşayıp görücez Rabbım hayırlısını versin cümlemizeKaynana da kaynanaymiş hee, yılan dilli!
Bence 5 yıl çok fazla. 9bin maaş alıyor, 30 bin borç var. Hadi aylık 4binle sizin kiraniz,yasayisiniz, onun ihtiyaçlar vs vs gitse kalan 5binle tam 1 yılda biter o borç.
Hadi bir yıl da toplu para için çalışsın. Yetmez mi?
Bir arkadaşımın babası Romanya'da (diye hatırlıyorum) çalışıyordu. Kız küçükken gitmiş, daha da gelmemiş. Arkadaşım neyse çocukluğundan hatırlıyor babayi ama adamın izne geldiğinde olan bir çocuğu için baba diye bir kavram yok. Yine de söylediğine göre annesi çok mutluymuş bu durumdan. Aylik iyi bir meblağ para geliyormuş, geçimsiz koca ile uğraşmak yok, kocanın ailesi vs yok. Boşanmış kocadan yüklü nafaka alır gibi yaşayıp duruyormus on küsur yıldır,üstelik toplumda 'boşanmış kadın(!)' statüsünde olmadan...
Benim vereceğim bir örnek bu, bir de yazarken farkettim. Bir arkadaşımın babası da Afrika'ya gidiyor sık sık , işçi olarak. 30 yıllık evliler, bu sayede ev mev aldilar. Mutlular yani,bir sıkıntıları yok^^ alışıp ona göre biz düzen oturtuluyor bir süre sonra
İnsanlar da ne tatlı ne şakacı ay canlarım yaSelam arkadaşlar hayırlı günler hepinize ben bugünlerde cok kötüyüm eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor içim içimi yiyor eşime belli etmiyorum ama o yokken sürekli ağlıyorum geceleri uyuyamıyorum 10güne kadar gidecek bugün istifasını verdi borcumuz çok olamasa gitme derim ama burdayken ödeyebilme imkanımız yok ben çalışıyordum cıkarttılar cocuğum var 4 yasında ama biraz problemli Bi çocuk bakıcıyada bırakamıyorum zaten bulunduğum yerde iş imkanda yok anlayacağınız gitmesi lazım ama ben cok kıskanç biriyim bide etrafımdakiler oradan birini bulur eder diye şakasına bile söyleseler deliriyorum napacm bilmiyorum
Alakası yok canım görüntülü konuşma var sosyal medya var her dakika nerde olduğunu görebilirsin sorun etme bu kadar benceSelam arkadaşlar hayırlı günler hepinize ben bugünlerde cok kötüyüm eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor içim içimi yiyor eşime belli etmiyorum ama o yokken sürekli ağlıyorum geceleri uyuyamıyorum 10güne kadar gidecek bugün istifasını verdi borcumuz çok olamasa gitme derim ama burdayken ödeyebilme imkanımız yok ben çalışıyordum cıkarttılar cocuğum var 4 yasında ama biraz problemli Bi çocuk bakıcıyada bırakamıyorum zaten bulunduğum yerde iş imkanda yok anlayacağınız gitmesi lazım ama ben cok kıskanç biriyim bide etrafımdakiler oradan birini bulur eder diye şakasına bile söyleseler deliriyorum napacm bilmiyorum
bu dedıgınıze katılmıyorum bazı kocalar evde dıger odada yapıyor yanı yapacak olan gozunun onunde bıle yapıyor karakter meselesı.bence onalrda bır karakter sorunu varmış ayrılığa gelememısler .üzülerek açık konuşacağım..çevremde bu şekilde giden 2 kişi var..bir tanesi boşandı..diğeride göz göre göre orda biriyle görüşüyor..bu senin eşinde yapacak diye söylemiyorum..ama uzun süre bir ayrılıksa bence gitmesin yada sende git..aile birliği bozuluyor böyle..sık sık gidip gelme olmuyor haliyle..boşa dememişler gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye..zaten çocuğun kreşe gidebilir..sende işe gir..inan ki herkesin borcu var..
Zamanında babam Arabistan'a çalışmaya gitmişti bizde tatillerde yanına gidiyorduk evet çarşaf mecburi ama dediğiniz gibi kadınların dışarıda yemek yemesi, birbirleri ile uzun süre konuşması yasak değil. Yaşadığım için biliyorum yaşam şartı abarttiginiz kadar degil
Daha önce çok gitti yurt dışı görevineYok arkadaşım Allah düşmanıma bile vermesin üzüldüm şartı mıeşinizin gitmesi istemiyorsa gitmez heralde
Orda beraberlik için bile gecelik nikah kıyılıyo diye biliyorum sanki öyle ayıp günah olmuyo daEvet çalışma saatleri 12 saatmiş benim eşim işçi olarak gidiyor mühendis falan değil maden varmış orada önceden bulunduğumuz yerde de yapmıştı o işi oyuzden dün akşam internettem Bi haber okudum Arabistan da çarşaf gıyme zorunluluğu kalkıyor falan yazıyordu birde etrafımdakiler Arap kadınları çok güzeldir falan diye konuşuyorlar off orası ayrı bir dert özlem ayrı bir dert teşekkürler yorumunuz için
Dediğiniz gibi bölgeye göre değişkenlik gösteriyordur, Mekke ve Medine de böyle bir şey ne yaşadık ne gorduk.ben tv programında izledim. kadınlar uzun süre konuşunca kadın polis gelip uyarıyor dedi giden biriydi. belki bölge bölge değişebilen bir durum olabilir.
birde dışarıda yemek yemeyen çalışan bir hanımı videoya çekmişler peçenin altından çok zorlanıyordu. ben onları görünce duyunca baya şok oldum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?