Eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor çok üzgünüm

Gayet iyiymiş şartları. Eşinin aklı aile geçimindeyse hayatta başka tarafa bakmaz. Zaten maaşını size yollar ve ya tr orrak kartınıza yatar. Ben de aşırı kıskançım ama inanın tek gün bile buna fırsat verecek birşey yapmadı. Yapacak insan evine girip çıkanla bile yapıyor mesafe bir şey değil

Ya eşimin aklını çözemiyorum açık konuşmak gerekirse benim fikirlerime eşimin ki uyuşmuyor mesajla iş yerindeki iş arkadaşı bayanla olan Bi konuşması ona normal bişey miş gibi geliyor ama bana ters ben kimseyle samimi olmasını istemiyorum ama o çok sıcakkanlı

Aynen bu şekilde yaşayan cok kişiler var akşam 2 yıl dedi 5 yıl kalamaz zaten hayırlısı yaşayıp görücez Rabbım hayırlısını versin cümlemize

İnsanlar da ne tatlı ne şakacı ay canlarım ya

Tek gitmesi daha iyi gibi oraya.Siz gidebilirseniz gidin yine.Arada gelir herhalde.Aman orda gayrimeşru yola girmesin.Uyarin.Orda aids kapmış bir hasta geldi aklıma.

Alakası yok canım görüntülü konuşma var sosyal medya var her dakika nerde olduğunu görebilirsin sorun etme bu kadar bence

hıc korkmanıza gerek yok benım esımde arabıstan da calıstı tedırgın bıle olmayın esım orda sdece ordakı ortama manevıyatla yoğruluyorsun dıyor aklına hıc bırsey gelmiyor dıyo.tekrar gıtmesını cok ıstıyorum ama gıtmıyor maalesef

bu dedıgınıze katılmıyorum bazı kocalar evde dıger odada yapıyor yanı yapacak olan gozunun onunde bıle yapıyor karakter meselesı.bence onalrda bır karakter sorunu varmış ayrılığa gelememısler .

5 yıl cok uzun. ıster ıstemez sogukluk olabılır evlılıkte. muhabbet edecegnız bırlıkte zaman gecırebılecegınız vakıtler sınırlı olacak. ben olsam ya ben de gıderdım yada calısmaya baslar yıne de gıtmesın dıye baska yollar arardım

5 yıl cok uzun.mutlaka bişiler de sıkıntı olur özellikle çocuk acısından.onun yerine bir iki yıl borc bitene kadar dayanılabilir.

2 yıl sorun olmaz bence ama 5 yıl çok fazla.2 yıl dayanırsınız benim çevremde var böyle çiftler.bir sorun yok 1-2 yıl tamam ama 5 yıl olmaz.

ben tv programında izledim. kadınlar uzun süre konuşunca kadın polis gelip uyarıyor dedi giden biriydi. belki bölge bölge değişebilen bir durum olabilir.
birde dışarıda yemek yemeyen çalışan bir hanımı videoya çekmişler peçenin altından çok zorlanıyordu. ben onları görünce duyunca baya şok oldum açıkçası

Yok arkadaşım Allah düşmanıma bile vermesin üzüldüm şartı mıeşinizin gitmesi istemiyorsa gitmez heralde
Daha önce çok gitti yurt dışı görevine
Bazende beraber gittik ama kısa süreliydiler
Bu sefer düşünüp en iyi kararı vermeye çalışacağız
5 aylık bir oğlum var
Tek gitse eşim o kadar uzun süre dayanamaz bende tabi
Birlikte gitsek ailem oğlumla vakit geçiremeyecek
Gidip gelmek sıkıntı
Bakalım hayırlısı olsun

zannettim ki 1 en en en fazla 2 yıllığına gidiyor
5 yıl çok fazla.bir de 30.000 tl borç çok değil inanın
ya siz de gidin ya da göndermeyin
bence tabiki

Olan olmuş artık yapacak bir şey yok, sayılı gün çabuk geçer. Bu kadar sızlanıp adamı da giderayak soğutmayın.
Başka kadınlar değil de uzak kalmak problem bence. Borcunuz da çok değilmiş yurt dışına gidecek kadar ama hayırlısı.

5 yıl için asla izin vermediğinizi şimdi, isterse bağıra çağıra belirtin.5 yıl tek olaya alışan insan, bir daha düzelmez. Bizim var öyle tanıdıklarımız. Aileler bozuldu, önce para için gittiler, yıllar sonra çocuklarını toparlamak için çok uğraştılar. En fazla 2 sene için düşünün, borcunuzu bitirin ve normal düzeninize dönün.

Benim ailemin bir kısmı da Arabistan da yaşıyor. Siz yanına gidemezsiniz. Belki 9 bin maaşla gidebilirsiniz ama şu anda arabistan a aile götürmek çok zor. Kişi başı vergi çıkardılar. Her ay her aile bireyi için vergi ödüyorsun. 20 yıldır orada yaşayanlar şu anda başka ülkelere göç ediyorlar. Gidince eşiniz araştırsın, eder orada bir ev tutup beraber yaşamanız uygun oluyorsa, yanında kalmayı yine de düşünebilirsiniz ama prosedürleri çok zorlayıcı onların. Kefil sistemleri, kefile ödenen yüksek ücretler filan var.

Eşinizle uzaklaşırsınız, 5 yıl çok uzUn bir zaman.

Orda beraberlik için bile gecelik nikah kıyılıyo diye biliyorum sanki öyle ayıp günah olmuyo da

İçin rahat olsun elin ne dediğine bakma benim eşim de sürekli yolda olduğundan bana da diyolar bulur birini sülalesinde de var içip her gece başka kadınla olan yada dostu olan ama benim adam karşı ve asla arkadaş ortamına uyup bozulcak biri değil ama yapanların karıları kocaları yapmıyo da benimki yapıyo gibi laf ediyolar bande diyorum ki benden başkasını gözü görmez siz benimkini takip etmekten kendinizinkini görmüyonuz diye hiç çekinmem söylerim lafımı

İçin rahat olsun yapacak adam burda da yapar içinde varsa bozulur yoksa hiç yapmaz şöyle düşünürsek ben hamileliğin son 1ayı beraber olmadık sonra 40ı çıkcak sonra regli geldi çocuğun derdi derken 3 ayı buldu sabırla bekledi soruyodum nasıl dayanıyon diye ki ben bile özlüyorum seni diye "özlüyorum istiyorum ama aklınçm da oramda değil kafamda iki dakkalık zevk için mutlu yuvamı bozacak kadar da deli değilim" dedi bakma elin dediğine torba olsa ağızları büzüversek

Dediğiniz gibi bölgeye göre değişkenlik gösteriyordur, Mekke ve Medine de böyle bir şey ne yaşadık ne gorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…