Böyle bir konu da nasıl olur da kimse beni etiketlemez :-(
Şaka bir yana sadece tecrübemi yazacağım
Elbette siz aynılarını yaşayacaksınız demiyorum konu sahibi sakın yanlış anlamayın
15 yıllık evliyim ve eşim yaklaşık 12 yıldır yurtdışında
Sadece iki yıllığına işçi olarak gitmişti
Yükseldi terfi aldı müdür oldu
O bana aşık adam gitti beni asla beğenmeyen her geldiği izni burnumdan getiren bir adam geldi
Peri masalı gibi başlayan evliliğim kabusa döndü
Şimdi bana hayatının en büyük hatası nedir deseler onu oraya yollamak derim!
Ben sizin yerinizde olsam bankalarla konuşurum yapılandırma yaptırırım elden borç alırım kağıt toplar merdiven silerim ama onu göndermem
Elbette takdir sizin ben sadece tecrübemi paylaştım allah hakkınızda hayırlı olanı versin
Son olarak borç 30 bin yazmışsınız borç 300 bin oksa gene yollamazdım
On yıl kadar evvel ama böyle bildiğiniz gırtlağına kadar borca batmış bir arkadaşını yardımcı olmak amacıyla götürmek istedi eşim
O Akşam toplanıldı konuşuldu kadın ilk yanımızda duydu eşinin yurtdışına gitme fikri olduğunu yani
“Benden boşanmadan gidemezsin ha eğer gidersen bu evlilik biter beni ve çocukları bir daha göremezsin “ dedi göndermedi kendi de işe girdi çocuklarına kayınvalidesi baktı ve dört beş yıl kadar sonra düze çıktılar
Tekrar söylüyorum ben olsam asla asla asla yollamazdım!!!
Sizin eşiniz neredeBöyle bir konu da nasıl olur da kimse beni etiketlemez :-(
Şaka bir yana sadece tecrübemi yazacağım
Elbette siz aynılarını yaşayacaksınız demiyorum konu sahibi sakın yanlış anlamayın
15 yıllık evliyim ve eşim yaklaşık 12 yıldır yurtdışında
Sadece iki yıllığına işçi olarak gitmişti
Yükseldi terfi aldı müdür oldu
O bana aşık adam gitti beni asla beğenmeyen her geldiği izni burnumdan getiren bir adam geldi
Peri masalı gibi başlayan evliliğim kabusa döndü
Şimdi bana hayatının en büyük hatası nedir deseler onu oraya yollamak derim!
Ben sizin yerinizde olsam bankalarla konuşurum yapılandırma yaptırırım elden borç alırım kağıt toplar merdiven silerim ama onu göndermem
Elbette takdir sizin ben sadece tecrübemi paylaştım allah hakkınızda hayırlı olanı versin
Son olarak borç 30 bin yazmışsınız borç 300 bin oksa gene yollamazdım
On yıl kadar evvel ama böyle bildiğiniz gırtlağına kadar borca batmış bir arkadaşını yardımcı olmak amacıyla götürmek istedi eşim
O Akşam toplanıldı konuşuldu kadın ilk yanımızda duydu eşinin yurtdışına gitme fikri olduğunu yani
“Benden boşanmadan gidemezsin ha eğer gidersen bu evlilik biter beni ve çocukları bir daha göremezsin “ dedi göndermedi kendi de işe girdi çocuklarına kayınvalidesi baktı ve dört beş yıl kadar sonra düze çıktılar
Tekrar söylüyorum ben olsam asla asla asla yollamazdım!!!
Aynen öyle kimseyi zorla tutmams sın olacak olan olur maalesef bakalım zaman ne gösterecek teşekkürler yorumunuz içinCanim arkadasim :) olacak ile öleceğe care yok demisler. Rahat olsana bir. Esine guven. Madem boyle bir ise girismek zorundasiniz ozmn mecbur guveneceksin esine. Datlama adami , uzme. Oda evladinsan ayrilacak sonucta. Sen onun icini rahatlatmalisin. Uzulmesini engellemelisin ki akli ve gonlu rahat olsun. Hic kimsenin kadin olsun erkek olsun yularini elinde tutamazsin ki gitmesin diye. Ortada brisey yokken boyle seyler dusunup kendini hasta etme. Kendine guven. Esine guven. Hersey gonlunce olsun
Kazakistan’daSizin eşiniz nerede
Ben yıllarca bekledim. Çeşitli ülkelerden yolunu bekledim. Eğer ki erkeğin aklı evindeyse emin olun en ufak bir şüpheye düşürecek birşeyi bile yapmaz. Her müsait olduğunda size yazacaktır. Sabah uyandım aşkım, şunu yedim aşkım, iş başladı bitti kampa geldim ve s.tabiki fotoğraf ve videolarla birlikte. Sizin de bu süreçte sevgili gibi güzel sözlerle yazışmaya sarılmanız gerekecek. Uzakken bağları daha sıkı tutmak gerek çünkü.Ordakiler arkadaşlarının resimlerine baktım Cizre gezmeye gidiyorlar gideceği yer kadar mı kabar mı hatırlamadım şuan
Nerde olduğunun bir önemi yok!Sizin eşiniz nerede
Evet hakısınız ama amerikada 4 ay bilemedim :)Sizin ki az Bi zaman en azından o yönden şanslısınız 4ay nerede 5 yıl nerde
Rusya fena Bi yerde okumuştum Rusya dakika kızlar varken niye eşimi yanıma aldırıyor falan diyordu Bi adam bende o dan korkuyorum ya gelesi gelmesse30 bin tl.borç içinmi gidiyor yurt dışına.Tamam herkesin imkanları farklıdır ama ödenmeyecek bir meblağ da değil.Uzaklık kolay değil.Ha deyince gelemez.Küçük çocuk var.Keşke gitmeden halletmenin bir yolunu bulsaydınız.Gittiği ülkeden dolayı kıskanmana gerek yok bence.Bizim bir akrabanın kocası 2 yıl çalışmak için Rusya gitmişti.8 yıl oldu adamın gelesi yokO kızcağız napsın.
Konu sahibi yanlis anlamasin, sozum meclisten disari ama erkekler icin fark ediyor mu ? Esek, kopek ,damacana ? Nefes alsin yeter bazilari icin .ya yanlış anlamayın da bu Suriyelilerle ilgili bir yere çok yakın çalışıyorum. erkek olsam birine bakmam yani.
mis gibi tertemiz karısı varken napsın onları??
tabi ayrı kalmak zordur orası ayrı. ama borç da çokmuş iş imkanı da yokmuş. gitsin borçları kapatsın en azından. ondan sonra asgari ücret dahi olsa eşinin yanında kalıp çalışsın.
böyle kendinizi üzüp hasta olursunuz Allah korusun. yazı çocuğunuza. hem anne hem baba olacaksınız. dik durun güçlü olun. şükür sağ hayatta. sayılı günde çabuk geçer.
Kadın haklı :)Annem gibi konuştunuz
Evet çalışma saatleri 12 saatmiş benim eşim işçi olarak gidiyor mühendis falan değil maden varmış orada önceden bulunduğumuz yerde de yapmıştı o işi oyuzden dün akşam internettem Bi haber okudum Arabistan da çarşaf gıyme zorunluluğu kalkıyor falan yazıyordu birde etrafımdakiler Arap kadınları çok güzeldir falan diye konuşuyorlar off orası ayrı bir dert özlem ayrı bir dert teşekkürler yorumunuz için
Alışmak istemiyorum ki ya oda alışırsa bu durumaZamanla alisirsin merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?