Eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor çok üzgünüm

Böyle bir konu da nasıl olur da kimse beni etiketlemez :-(

Şaka bir yana sadece tecrübemi yazacağım
Elbette siz aynılarını yaşayacaksınız demiyorum konu sahibi sakın yanlış anlamayın

15 yıllık evliyim ve eşim yaklaşık 12 yıldır yurtdışında
Sadece iki yıllığına işçi olarak gitmişti

Yükseldi terfi aldı müdür oldu
O bana aşık adam gitti beni asla beğenmeyen her geldiği izni burnumdan getiren bir adam geldi

Peri masalı gibi başlayan evliliğim kabusa döndü

Şimdi bana hayatının en büyük hatası nedir deseler onu oraya yollamak derim!

Ben sizin yerinizde olsam bankalarla konuşurum yapılandırma yaptırırım elden borç alırım kağıt toplar merdiven silerim ama onu göndermem

Elbette takdir sizin ben sadece tecrübemi paylaştım allah hakkınızda hayırlı olanı versin

Son olarak borç 30 bin yazmışsınız borç 300 bin oksa gene yollamazdım

On yıl kadar evvel ama böyle bildiğiniz gırtlağına kadar borca batmış bir arkadaşını yardımcı olmak amacıyla götürmek istedi eşim
O Akşam toplanıldı konuşuldu kadın ilk yanımızda duydu eşinin yurtdışına gitme fikri olduğunu yani
“Benden boşanmadan gidemezsin ha eğer gidersen bu evlilik biter beni ve çocukları bir daha göremezsin “ dedi göndermedi kendi de işe girdi çocuklarına kayınvalidesi baktı ve dört beş yıl kadar sonra düze çıktılar

Tekrar söylüyorum ben olsam asla asla asla yollamazdım!!!

Canim arkadasim :) olacak ile öleceğe care yok demisler. Rahat olsana bir. Esine guven. Madem boyle bir ise girismek zorundasiniz ozmn mecbur guveneceksin esine. Datlama adami , uzme. Oda evladinsan ayrilacak sonucta. Sen onun icini rahatlatmalisin. Uzulmesini engellemelisin ki akli ve gonlu rahat olsun. Hic kimsenin kadin olsun erkek olsun yularini elinde tutamazsin ki gitmesin diye. Ortada brisey yokken boyle seyler dusunup kendini hasta etme. Kendine guven. Esine guven. Hersey gonlunce olsun

Sizin eşiniz nerede

30 bin tl.borç içinmi gidiyor yurt dışına.Tamam herkesin imkanları farklıdır ama ödenmeyecek bir meblağ da değil.Uzaklık kolay değil.Ha deyince gelemez.Küçük çocuk var.Keşke gitmeden halletmenin bir yolunu bulsaydınız.Gittiği ülkeden dolayı kıskanmana gerek yok bence.Bizim bir akrabanın kocası 2 yıl çalışmak için Rusya gitmişti.8 yıl oldu adamın gelesi yokO kızcağız napsın.

Aynen öyle kimseyi zorla tutmams sın olacak olan olur maalesef bakalım zaman ne gösterecek teşekkürler yorumunuz için

Ordakiler arkadaşlarının resimlerine baktım Cizre gezmeye gidiyorlar gideceği yer kadar mı kabar mı hatırlamadım şuan
Ben yıllarca bekledim. Çeşitli ülkelerden yolunu bekledim. Eğer ki erkeğin aklı evindeyse emin olun en ufak bir şüpheye düşürecek birşeyi bile yapmaz. Her müsait olduğunda size yazacaktır. Sabah uyandım aşkım, şunu yedim aşkım, iş başladı bitti kampa geldim ve s.tabiki fotoğraf ve videolarla birlikte. Sizin de bu süreçte sevgili gibi güzel sözlerle yazışmaya sarılmanız gerekecek. Uzakken bağları daha sıkı tutmak gerek çünkü.
Kulağınızı kapatın hatta azarlayın birini bulur diyenleri. Hiç çekinmeyin azarlayın ki ardı gelmesin. Bana da diyorlardı ukraynalı kızlarla hiç gitmedimi dersin,ne bileyim afrikadayken başka kelimlere. Sabrettim büyük dedim dayandım sonunda bir bağırmaya başladım herkes kökünden sustu keşke başından yapsaydım dedim. Ve çok şükür seneler sonrası eşim ailemizin başında, borcumuz yok, sıradakı bebeğimizin yolunu bekliyoruz beraber. Size de dilerim

Rusya fena Bi yerde okumuştum Rusya dakika kızlar varken niye eşimi yanıma aldırıyor falan diyordu Bi adam bende o dan korkuyorum ya gelesi gelmesse

Ne kadar borcunuz var da 5 yıl boyunca bitmiyor?
Ev alırız onu yaparız bunu yaparız diye yeni şeyler neden çıkartıyor? 5 yıl ne demek biliyor musunuz? Çocuğunuz 9 yaşına gelecek demek.
Bakın burda bir hanım vardı eşi 2 yıllığına gitmiş 10 yıl falan olmuş gelmemiş, gelmiyormuş.
Madem orada çok kazanacak borcunuz ne zaman biterse o zaman gelsin. Çocuk babayı görmedikten, karı koca ilişkisi olmadıktan sonra ev almışsınız ne almamışsınız ne?
Ha bana kalsa kuru ekmek yer yine de göndermem. O borç öyle ya da böyle bir şekilde ödenir çünkü yeter ki Allah can sağlığı versin.

30 bin borç için aylık 9 bin gelirle 5 yıl çalışmak da ne demek ? Böyle saçmalık mı olur?
Gitsin 10 ay çalışsın 90 binle dönsün borcu da kapatın azıcık da paranız olur. Fazla malda gözün olması istenmeyen sonuçlar doğurur.

Konu sahibi yanlis anlamasin, sozum meclisten disari ama erkekler icin fark ediyor mu ? Esek, kopek ,damacana ? Nefes alsin yeter bazilari icin .

Su etrafinizdakilere "Geri zekali mallar birliginden gelmis gibi konusmayi kesin" deseniz belki daha rahat edersiniz. Esiniz agir bir iste calismak üzere yola cikiyor,siz kafayi kadinlara takmissiniz. Esiniz ailesi icin ne zorluga katlaniyor. Siz esinizi destekleyin. Insallah tez vakit kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…