Eşim yurt dışına çalışmaya gidiyor çok üzgünüm

Gitsin sen bakma burada aldatır eder diyenlere. Aldatacak olan adam seni burada da aldatır, ister her daim dibinde ol ister uzakta ol kişinin karakteriyle (karaktersizliğiyle) alakalı olan bir durum. Allah yardımcınız olsun, umarım ferahlarsınız.

30 bin ödenmez bir borc değil. Ikinizde çalışıp sartlari zorlasaniz.
Bu devirde herkesin 20 30 bin borcu var.
Uzak kalmak cok cok zor oluyor.

Benimde insaat mühendisi olarak giden sevgilim . Cok zorlanmistim.
Evlisiniz ve cocugunuz var. Bilemiyorum 5 yil ayri kalmak cok zor olacak .

Sizde gidin. Böyle evlilk hayatı benm hoşuma gitmezz. Eşimde bırakmaz zaten. Zorluklar tabikide olcktr ama beraber olursnz üstesnden gelrsnz

Kaynana da kaynanaymiş hee, yılan dilli!
Bence 5 yıl çok fazla. 9bin maaş alıyor, 30 bin borç var. Hadi aylık 4binle sizin kiraniz,yasayisiniz, onun ihtiyaçlar vs vs gitse kalan 5binle tam 1 yılda biter o borç.
Hadi bir yıl da toplu para için çalışsın. Yetmez mi?
Bir arkadaşımın babası Romanya'da (diye hatırlıyorum) çalışıyordu. Kız küçükken gitmiş, daha da gelmemiş. Arkadaşım neyse çocukluğundan hatırlıyor babayi ama adamın izne geldiğinde olan bir çocuğu için baba diye bir kavram yok. Yine de söylediğine göre annesi çok mutluymuş bu durumdan. Aylik iyi bir meblağ para geliyormuş, geçimsiz koca ile uğraşmak yok, kocanın ailesi vs yok. Boşanmış kocadan yüklü nafaka alır gibi yaşayıp duruyormus on küsur yıldır,üstelik toplumda 'boşanmış kadın(!)' statüsünde olmadan...
Benim vereceğim bir örnek bu, bir de yazarken farkettim. Bir arkadaşımın babası da Afrika'ya gidiyor sık sık , işçi olarak. 30 yıllık evliler, bu sayede ev mev aldilar. Mutlular yani,bir sıkıntıları yok^^ alışıp ona göre biz düzen oturtuluyor bir süre sonra

Ceren2705 o kadar destek oldum Allah başına versin falanmı dedin
Eşim eve direk yeni proje için beni düşünüyorlarmış diye geldi
Proje kiev de kiev kiev
Hemde 5 yıl

Zamanında babam Arabistan'a çalışmaya gitmişti bizde tatillerde yanına gidiyorduk evet çarşaf mecburi ama dediğiniz gibi kadınların dışarıda yemek yemesi, birbirleri ile uzun süre konuşması yasak değil. Yaşadığım için biliyorum yaşam şartı abarttiginiz kadar degil

Gitsin 5-10 ayda gelsin diyen bayanlar, öyle olmuyor o işler. Anlaşma imzalanıyor, zamanından erken fes ederse, çalışana harcanmış bilet paraları, iş izni masrafları, oturum, barınma ve s. ceza masrafları kesiliyor. Yani alacaklıyken borçlu duruma düşülüyor. Belirli aralıklarla ailesi gider yanına, mesela diyorum 3.ayda hanım gider, 6 ayda bir 15 gün iznini kullanır eş gelir, çocuk okula gitmediği sürece bu böyle gider

Arabistan'a gidiyor oranın şartlarını bilmiyoruz ilerde belki ama nasıl olur bilmiyorum
Şantiye tarzi bi yerde calisacaksa korkmayin. Babamda yurt disinda calismisligi var. 15 gunde bir izinleri oluyordu oyle hatun matun goremiyorlar. Kaldi ki arabistana gidecekmis esiniz

Merhaba ,burda Hiç mi iş imkanı yok benim babam ben 14 yaşındayken yurt dışına gitti çalışmaya şuanda 31 yaşındayım evlendin m xocugum oldu bu arada babam gitti geldi 3 yılda bir falan bu arada hayatında farklı kadınlar oldu hep şuanda hala orda xok degsiyor lar oraya gidenler mutlaka ilişkileri oluyor kocan nası biri bilmiyorum tabi aile hayatımız kalmadı c

Ne yap ne et sen de git ya da gitmesini engelle.Ortada babaya hasret bir cocuk olacak ve evlilik diye birsey kalmayacak su 3 gunluk dunyada 5 yil ayri kalma plani mi yapilir?Burda illaki asgari ucrette bile bir is bulur borc odenmese bile en fazla ne olabilir.

Mrb benimde kayinpederim sudi arabistan da formenlik yapmis hatta isci goturmus cok turkiyeden 25 yil baya da birikim yapmis fakat esim 3 yasindayken gitmis esim hep der keske kuru ekmek yeseydik basimizda baba olsaydi diye benimde babam ben 9 yasindayken vefat etti ikimizde babasiz buyumusuz evet calisma sartlari sure olarak uzun fakat maas olarak cok iyi birde eger usta formen muhendis olarak giderse rahatlari cok iyi oluyor benim kayinpederim hala akli oralarda

İşte bende bundan korkuyorum oralara alışması aldığı paraya alışması a ve dönmek istememesinden benim huyum kötü adama gel derim o bana maaş iyi gelemicem der ben başlarım hemen başka kadın buldun dimi o yüzden gelmiyorsun diye

AKŞAM BEN AĞLIYLRDU M 2yıl dedi 2 yıl sonra gelirim dedi

Evet sözleşme var 2 yıllık ayrıca 2buçuk ayda bir zorunlu Türkiye izni var 15 gün her 2 buçuk ayda bir gelecek yol masraflarını şirket karşılıyor o konudaı sıkı tı yok ama düzen bozuluyor bilmiyorum kafam o kadar dolu ki düşünmekten uyku uyuyamıyorum

Benim eşimin gideceği yer şehir merkezine uzak yani dağın başı gibi biyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…