- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Papatya520
-
Kötü alışkanlık dediğiniz kumar heralde. O düzelmeden isterse 100 bin kazansın uçar gider o para.Kötü bir alışkanlığı ve evlilik sonrası devam etme isteği bunu evlenirken fark edememem diyelim daha da birşey diyemiyorum parçaları birleştirmeme konusunda haklısınız
İnşallahherkeğin iyisini bollukta kadını yoklukta tanırsın demisler,tez zamanda kurtulursunuz inşallah
Elçiliği aradım. Umrunda bile değil. Basınıza bi iş gelirse polisi arayın diyor. Kartında para yok ki. Burda da banka hesabı yok. Hem o hemen ayıkır oyle şeylere ve ben kaçarak evi terkederek bişeler yapmak istemiyorum. Para biriktirsem bile işin sonu kaçmak olacakElçiliğe sığının, haftanın bir günü ücretsiz yasal danışmanlık oluyor. Param yok diyin, size bir uçak bileti bulurlar dönün Türkiyeye.
Adam evde yokken/banyodayken kartına uçak biletini çektiremez misiniz? Para işi nasıl oluyor, 100euro kadar isteyemez misiniz, şu anda sezon ölü 100euroya bilet bulursunuz. En kötü durumda her gün ceketindne 10-20 euro bir miktar çaktırmadan alın max 20günde biletlik paranız olur.
Türkiyeden bilet alacak kimseniz var mı?
Kayınbabama söyledim. İlk başlarda esti gürledi. Şimdi telefonlara çıkmıyor. Bugünlerde geçecek. Türkiye ye gittiğim gün burnundan fitil fitil getireceğimHangi ülkedesiniz? Evet bitirip kaçacaksınız. Sonra Türkiye'de çalışıp gönderirsiniz. Aileniz de 3 5 demeden gönderecek. 1 sene de sürse birikmesi, sonunda birikecek. Ailede rica edebilecek hiç mi kimse yok? Harem kurdu diyorsunuz. Durumunuzu anlatsalar yardım etmeye can atan biri çıkmaz mı? Bilmiyorum tabii ama çözümleri siz yoksayıyor gibisiniz. Kurban olmayi seçmiş gibisiniz.
Kayınbabama söyledim. İlk başlarda esti gürledi. Şimdi telefonlara çıkmıyor. Bugünlerde geçecek. Türkiye ye gittiğim gün burnundan fitil fitil getireceğim
Kayınbabanıza söyleyip nasil bir aksiyon almayı bekliyordunuz ki?Kayınbabama söyledim. İlk başlarda esti gürledi. Şimdi telefonlara çıkmıyor. Bugünlerde geçecek. Türkiye ye gittiğim gün burnundan fitil fitil getireceğim
valla benim eski eşim uyanıktı. Fakir ülkelerle de iş yaptık. Ordan kadın bulmadı. Her gittiği yere bende peşine takılır giderdim. Israrla beni İsviçre’ye götürmedi. “Burda çok yoğunum. Eğitim alıyorum, dağlara testlere çıkıyoruz. Sefil olursun” filan dedi. Sonra Türkiye’ye uğramaz oldu. Meğer İsviçreli bir kadın bulmuş kendine. Biz boşandıktan 3 ay sonra onla evlendi.adam oradan Afrikalı kendine hatun yapmış 3 senede iki çocuk yapmış.
Fakir ülkelerde azıcık parası olan adam şerefi de yoksa hemen birilerini ayarlayabilir
"Çok alkol almaktan erekte olamiyorlar, bizim adamlar da öyle bir sorun yok diye bizimkilere bayılıyorlar" diyenler vardi. Neyse ki kadinlar kulübü cinsellik bölümündeki pipilerin de kalkmıyor olduğunu gördük.valla benim eski eşim uyanıktı. Fakir ülkelerle de iş yaptık. Ordan kadın bulmadı. Her gittiği yere bende peşine takılır giderdim. Israrla beni İsviçre’ye götürmedi. “Burda çok yoğunum. Eğitim alıyorum, dağlara testlere çıkıyoruz. Sefil olursun” filan dedi. Sonra Türkiye’ye uğramaz oldu. Meğer İsviçreli bir kadın bulmuş kendine. Biz boşandıktan 3 ay sonra onla evlendi.
Avrupalı kadınlarda Türk erkeklerine hasta. Kendi ülkelerinde ki erkekler soğuk ve ilgisiz. Bizimkiler azıcık peşlerinden koşsa tav oluyorlar.
Evet pamuk doğrudur olabilir. Benim ex’te alkol almazdı. Evde ayrıca penis büyütücü bulmuştum."Çok alkol almaktan erekte olamiyorlar, bizim adamlar da öyle bir sorun yok diye bizimkilere bayılıyorlar diyorlar" diyenler vardi. Neyse ki kadinlar kulübü cinsellik bölümündeki pipilerin de kalkmıyor olduğunu gördük.
İnşallah artık kalkmıyordurEvet pamuk doğrudur olabilir. Benim ex’te alkol almazdı. Evde ayrıca penis büyütücü bulmuştum.İlişkilerinin cinsellik üzerine kurulu olduğu kesin.
Kayınbabam oğlum bi şerefsizlik yaparsa beni ara söyle sakın kendi ailene söyleme dedi. Anneme desem ortalıgı birbirine katar. Yine olan bana olur. Elimden telefonu felan alır bu pislik. Hem gitsem bile şuan için hiç bişey çözülecek gibi durmuyor. Herseyin bi zamanı var.Kusura bakmayın ama çok pasif gibi duruyorsunuz sanmıyorum birilerinin burnundan getirin. Ayrıca kayınbaba ne alaka? Eşinizle ilişkiniz onu ilgilendirmez. Yanlış kişiye bilenmişsiniz. Aileniz, dostunuz, kuzeniniz, halanız vs vs bir kişi bile yok mu size bilet alıp gönderecek?
Ben aileme anlatıyordum çözemediğim bişey olunca. Kayınbabam ben dururken baskasına söyleme sıkıntılarını ailene gitmeden bana söyle ben çözemezsem ondan sonra bakarsın dedi. Ben hiç sevmem aslında kayınbabaya kaynanaya çocuk şikayet eder gibi. Ama onlarda böyle oluyormuşKayınbabanıza söyleyip nasil bir aksiyon almayı bekliyordunuz ki?
Kayınbabam oğlum bi şerefsizlik yaparsa beni ara söyle sakın kendi ailene söyleme dedi. Anneme desem ortalıgı birbirine katar. Yine olan bana olur. Elimden telefonu felan alır bu pislik. Hem gitsem bile şuan için hiç bişey çözülecek gibi durmuyor. Herseyin bi zamanı var.
bence çok doğru diyorsunuzyanlış düşünüyorsunuz, gidecekse şimdi tam zamanı. ben 33 yaşıma giricem hala çocuğum yok, eşim 39 oldu. biz birikim yapalım diye sıkıyoruz, hamileliğimi doğumdan sonraki bir günümü bile eşimsiz geçirmeyeyim diye bunca zaman bekledim ama öyle olmayacak gibi duruyor. doktora gitmek bile aşırı masraflı kaldı ki bebeğe kıyafet vs saymıyorum bile.
doğumdan sonra gidince çocuğuna da hasret kalacak, bebek babasını zor tanıyacak...
eşiniz şimdiden gitsin 2 sene sonra çocuk yaparsınız eliniz bollaşır en azından.
ayrıca evliliğin 2 ayı ve 1 yılı arasında pek bir fark yok. durdukça borca batacak psikolojinizi yerle bir edecekseniz o evlilik de çabuk yıpranabilir belki.
imkanı vars ao kapı hala açıksa şimdi gitmeli
İstiyorum ama gidince nolacak onun cevabını bulamıyorum. Gurursuz onursuz kalmaktansa annenin evinde sıgıntı ol diyorum. Nereye kadar ne zamana kadar.Madem gitmek istemiyorsunuz gitseniz de çözülmez her şeyin zamanı var o zaman neden eşim beni göndermiyor diyorsunuz? İlk başta çizdiğiniz profil aldatılan, bulunduğu ülkeden gitmek isteyen ama gidemeyen eşi tarafından alıkonulan bir kadındı. Eşler arasında olan konular zaten aileye anlatılmamalı çocuk şikayet eder gibi niye ailelere dert yanasınız?
Onlarda oyle oluyor diye oyle yapmak zorunda mısınız? Ay pasifliğiniz beni öldürecek. Kendi anne babanız çözüm üretir. Kimse vur başına al ekmeğini yapabileceği gelinin derdini çözüp onu kurtarıp ne idüğü belirsiz diğer kadinlarla muhatap olmak istemez.Ben aileme anlatıyordum çözemediğim bişey olunca. Kayınbabam ben dururken baskasına söyleme sıkıntılarını ailene gitmeden bana söyle ben çözemezsem ondan sonra bakarsın dedi. Ben hiç sevmem aslında kayınbabaya kaynanaya çocuk şikayet eder gibi. Ama onlarda böyle oluyormuş
İstiyorum ama gidince nolacak onun cevabını bulamıyorum. Gurursuz onursuz kalmaktansa annenin evinde sıgıntı ol diyorum. Nereye kadar ne zamana kadar.
Hadi sizi gönderiyorum dese mutluluktan ucarım. Gidincede Allah kerim bakarız derim ama acımasız gerçekler çok farklı
Ben büyük konuşmayayım ama izin vermezdim ve çok daha yeni evlisiniz nasıl birbirinizden ayrı kalabiliyorsunuzMerhaba hanımlar,
Malesef ki dönemimizde geçim sıkıntısı mevcut. Eşimle henüz 4 aylık evliyiz. Eşim çalışıyor ama çalıştığı para yeterli gelmiyor. Düğün borçları VS malum. Ben üniv. Mezunu olmama rağmen iş bulamadım. Eşime yurt dışında iş teklifi geldi. Bazen 3 ay gidip 1 hafta gelecek. Bazen 1 ay yanımda kalıcak. Ülke ülke gezmesi gerekiyor. Çalıştığı parayla 2 senede ev sahibi olabiliriz. Tüm borçlarımız kapanabilir. Ben evimi bırakıp tekrardan ailemin yanına ist ye dönmem gerekecek. Düzenimi bıraktığımda zorlanacak mıyım bilmiyorum. Bende gidip ist de çalışsam bu sefer eşim geldiğinde ona gereken zamanı veremicem bu durum evliliği izi etkileyecek mi çok kararsızım bu devirde kimse ayda 60.000 TL maaş alamıyor fikrinize ihtiyacım var hanımlar?
O gönderirse maddi açıdan destek olur. Ben gidersem sen gittin banane der ve çocugun kreşiydi evin masraflarıydı altından kalkamamGerçekten hiç anlamadım onun göndermesiyle sizi gitmenizin farkının ne olduğunu.
O gönderirse maddi açıdan destek olur. Ben gidersem sen gittin banane der ve çocugun kreşiydi evin masraflarıydı altından kalkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?