Eşim yurt dışında çalışmak istiyor

Kötü bir alışkanlığı ve evlilik sonrası devam etme isteği bunu evlenirken fark edememem diyelim daha da birşey diyemiyorum parçaları birleştirmeme konusunda haklısınız
Kötü alışkanlık dediğiniz kumar heralde. O düzelmeden isterse 100 bin kazansın uçar gider o para.

Son düzenleme:
Elçiliği aradım. Umrunda bile değil. Basınıza bi iş gelirse polisi arayın diyor. Kartında para yok ki. Burda da banka hesabı yok. Hem o hemen ayıkır oyle şeylere ve ben kaçarak evi terkederek bişeler yapmak istemiyorum. Para biriktirsem bile işin sonu kaçmak olacak

Kayınbabama söyledim. İlk başlarda esti gürledi. Şimdi telefonlara çıkmıyor. Bugünlerde geçecek. Türkiye ye gittiğim gün burnundan fitil fitil getireceğim

Kayınbabama söyledim. İlk başlarda esti gürledi. Şimdi telefonlara çıkmıyor. Bugünlerde geçecek. Türkiye ye gittiğim gün burnundan fitil fitil getireceğim

Kusura bakmayın ama çok pasif gibi duruyorsunuz sanmıyorum birilerinin burnundan getirin. Ayrıca kayınbaba ne alaka? Eşinizle ilişkiniz onu ilgilendirmez. Yanlış kişiye bilenmişsiniz. Aileniz, dostunuz, kuzeniniz, halanız vs vs bir kişi bile yok mu size bilet alıp gönderecek?

adam oradan Afrikalı kendine hatun yapmış 3 senede iki çocuk yapmış.
Fakir ülkelerde azıcık parası olan adam şerefi de yoksa hemen birilerini ayarlayabilir
valla benim eski eşim uyanıktı. Fakir ülkelerle de iş yaptık. Ordan kadın bulmadı. Her gittiği yere bende peşine takılır giderdim. Israrla beni İsviçre’ye götürmedi. “Burda çok yoğunum. Eğitim alıyorum, dağlara testlere çıkıyoruz. Sefil olursun” filan dedi. Sonra Türkiye’ye uğramaz oldu. Meğer İsviçreli bir kadın bulmuş kendine. Biz boşandıktan 3 ay sonra onla evlendi.
Avrupalı kadınlarda Türk erkeklerine hasta. Kendi ülkelerinde ki erkekler soğuk ve ilgisiz. Bizimkiler azıcık peşlerinden koşsa tav oluyorlar.

"Çok alkol almaktan erekte olamiyorlar, bizim adamlar da öyle bir sorun yok diye bizimkilere bayılıyorlar" diyenler vardi. Neyse ki kadinlar kulübü cinsellik bölümündeki pipilerin de kalkmıyor olduğunu gördük.

Evet pamuk doğrudur olabilir. Benim ex’te alkol almazdı. Evde ayrıca penis büyütücü bulmuştum. İlişkilerinin cinsellik üzerine kurulu olduğu kesin.

Kayınbabam oğlum bi şerefsizlik yaparsa beni ara söyle sakın kendi ailene söyleme dedi. Anneme desem ortalıgı birbirine katar. Yine olan bana olur. Elimden telefonu felan alır bu pislik. Hem gitsem bile şuan için hiç bişey çözülecek gibi durmuyor. Herseyin bi zamanı var.

Kayınbabanıza söyleyip nasil bir aksiyon almayı bekliyordunuz ki?
Ben aileme anlatıyordum çözemediğim bişey olunca. Kayınbabam ben dururken baskasına söyleme sıkıntılarını ailene gitmeden bana söyle ben çözemezsem ondan sonra bakarsın dedi. Ben hiç sevmem aslında kayınbabaya kaynanaya çocuk şikayet eder gibi. Ama onlarda böyle oluyormuş

Madem gitmek istemiyorsunuz gitseniz de çözülmez her şeyin zamanı var o zaman neden eşim beni göndermiyor diyorsunuz? İlk başta çizdiğiniz profil aldatılan, bulunduğu ülkeden gitmek isteyen ama gidemeyen eşi tarafından alıkonulan bir kadındı. Eşler arasında olan konular zaten aileye anlatılmamalı çocuk şikayet eder gibi niye ailelere dert yanasınız?

bence çok doğru diyorsunuz
çocuk yaparım diyorsanız ne kadar erken gitme-gelme işini hallderseniz o kadar iyi bence de konu sahibi

böyle arafta kalacaksınız
ne borç biter bu şekilde ne çocuğa cesaret edebilirsiniz

İstiyorum ama gidince nolacak onun cevabını bulamıyorum. Gurursuz onursuz kalmaktansa annenin evinde sıgıntı ol diyorum. Nereye kadar ne zamana kadar.
Hadi sizi gönderiyorum dese mutluluktan ucarım. Gidincede Allah kerim bakarız derim ama acımasız gerçekler çok farklı

Onlarda oyle oluyor diye oyle yapmak zorunda mısınız? Ay pasifliğiniz beni öldürecek. Kendi anne babanız çözüm üretir. Kimse vur başına al ekmeğini yapabileceği gelinin derdini çözüp onu kurtarıp ne idüğü belirsiz diğer kadinlarla muhatap olmak istemez.

Gerçekten hiç anlamadım onun göndermesiyle sizi gitmenizin farkının ne olduğunu.

Ben büyük konuşmayayım ama izin vermezdim ve çok daha yeni evlisiniz nasıl birbirinizden ayrı kalabiliyorsunuz

Gerçekten hiç anlamadım onun göndermesiyle sizi gitmenizin farkının ne olduğunu.
O gönderirse maddi açıdan destek olur. Ben gidersem sen gittin banane der ve çocugun kreşiydi evin masraflarıydı altından kalkamam

O gönderirse maddi açıdan destek olur. Ben gidersem sen gittin banane der ve çocugun kreşiydi evin masraflarıydı altından kalkamam

Bu mantalitede bakarsak yani destek olup olmaması eşinizin isteğine bağlıysa garanti değil ki kendi gönderirse destek olacağı. Mahkeme nafaka bağlar illa, size destek olup olmamak onun kararına bağlı bir durum değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…