Eşim yurt dışında çalışmak istiyor

Eşiniz bu şirkette 10 yıl çalıştıysa herkesi tanıyordur.bu iş yerine farklı bir pozisyonda çalışmayı talep edemez mi?ayda 60000 tl iyi bir rakam ama şahsen 15_20 yıl evli kalsam isterdim ama 4 aylık evleysem istemezdim.esiniz şirkette başka bir pozisyonda çalışsın

Ailenizden destek isteyemez misiniz ya da bir arkadaşınızdan? O evde yokken kisa zamanlı işlere gidebilirsiniz. Temizlik gibi. Bu kadar çaresizsem cüzdanından para bile alırım.
Ailemin maddi durumu yok bi emekli maaş.
2 yasında bebeğim var biyerde çalışamam hem iş bulmak burda kolay değil ki.
Buranın halkı bile açlıktan kırılıyor.
Cüzdanından para alıp biriktirip sonrada kaçacakmıyım? Nasıl yapcam

Hangi ülkedesiniz? Evet bitirip kaçacaksınız. Sonra Türkiye'de çalışıp gönderirsiniz. Aileniz de 3 5 demeden gönderecek. 1 sene de sürse birikmesi, sonunda birikecek. Ailede rica edebilecek hiç mi kimse yok? Harem kurdu diyorsunuz. Durumunuzu anlatsalar yardım etmeye can atan biri çıkmaz mı? Bilmiyorum tabii ama çözümleri siz yoksayıyor gibisiniz. Kurban olmayi seçmiş gibisiniz.

Merhaba canakkalede iseniz is konusunda yardimci olmaya calisayim

Bende çocuğum olduktan sonra göndermek istiyorum tamamen yapayalnız kalmam.
Bu noktada yanlış düşünüyorsunuz. Hamilelikte ve çocuk doğduktan sonra eşimden destek görmeseydim heralde kafayı yerdim. Tabii ki bebek anneye zimmetli gibi bir şey oluyor. Ama eşin günde bebekle bir kaç saat vakit geçirmesi, anneyi psikolojik olarak motive etmesi, haftada 1-2 kez markete bile olsa dışarı çıkmak, doktora beraber gitmek filan bunlar inanılmaz önemli taşıyor.
Bebek açısından zaten yazdım. Yeğenim 6 yaşında. Eniştem gemilerde çalışıyor. Babası her gittiğinde çocuğun psikolojisi alt-üst oluyor. Tam babaya alışıyor, araya ayrılık giriyor. Annesine düşman. Şimdi de yalan söyleme hastalığına yakalanmış.

Evlilik daha çok yeni. Gözden uzak gönülden uzak olur derler. Tam evliliği oturtma yılları. Bi de hangi ülke ki? Malum kadınlarının güzel olduğu bi ülkeyse aman diyim

Param yok mesela

Elçiliğe sığının, haftanın bir günü ücretsiz yasal danışmanlık oluyor. Param yok diyin, size bir uçak bileti bulurlar dönün Türkiyeye.

Adam evde yokken/banyodayken kartına uçak biletini çektiremez misiniz? Para işi nasıl oluyor, 100euro kadar isteyemez misiniz, şu anda sezon ölü 100euroya bilet bulursunuz. En kötü durumda her gün ceketindne 10-20 euro bir miktar çaktırmadan alın max 20günde biletlik paranız olur.
Türkiyeden bilet alacak kimseniz var mı?

erkeğin iyisini bollukta kadını yoklukta tanırsın demisler,tez zamanda kurtulursunuz inşallah

Burada halk sefalet içinde demişti. Hangi ülkede yaşıyor acaba?

Burada halk sefalet içinde demişti. Hangi ülkede yaşıyor acaba?

Kuzey Afrika olabilir mi, Fransızca konuşan ve sefil yaşayan onlar var
Sorun değil bence, bu hatun acilen konsolosluğa gitsin. Orda bir yolunu bulurlar konu sahibesini memlekete postalarlar.

Bu adam tek gecede şerefsize dönmedi ya, şöyle bir adam için insan kalkıp ülke değiştirir mi yahu şaşkınım, şu forumda daha neler okuyacak bu gözler

Benim bir arkadaşım bir adamla evlendi adamın eşi yeni ölmüştü ve iki çocuğu vardı, bunların iki çocuğu oldu adam Güney Afrika’da inşaat işine girdi.

Neyse bu adam oradan Afrikalı kendine hatun yapmış 3 senede iki çocuk yapmış. Adamın kızları da biliyor ama bu kadıncağıza söylemiyor.
Dünya iyisi melek gibi mükemmel biri.
Öğrendiler boşandı. Adam ve yeni sevgilisi sosyal medya hesaplarından boy boy resim paylaşmış.
Kadıncağız kaç yaşından sonra tüm birikimini de kaybetti.
Fakir ülkelerde azıcık parası olan adam şerefi de yoksa hemen birilerini ayarlayabilir
Kısacası bırakın ili gücü eşinizin peşinden gidin. Kimseye güven olmuyor

60 bin lira sizin için çok uçuk olabilir ama inan değil. O parayla 2 yılda nasıl ev alıyorsunuz acaba? Bu adam yurtdışında yaşamayacak mı ? Yiyip içmeyecek mi? Siz neyle geçineceksiniz? İyi yaşarsın şu ana göre ama 2 yılda ev falan hikaye. Ayrı kalmayada değmez. Keşke şartlarınız iyileştikten sonra evlenseydiniz.

Pek şaşırmadım, sefalet içinde olan Afrika - Asya ülkelerinde cariyelik, ikinci eşlik normal karşılanıyor. Azıcık parası olan beyazca bir adam gelse kadınlar sefaletten kurtulmak için metresliğe razı oluyor. Oralardan kurtulmak için herkes her şeyi yapıyor vallla.

Bir de tüm yollarını kapatan kendisi. Adam silah zoruyla tutuyor dese anlayacağım. Ya da Fahire Kara olayı gibi bir olay olsa tamam çaresizlik bu diyeceğim. Ama o durumda değil. Ailem emekli maaşla geçiniyor diyor. Her ay kenara 50 lira atsalar açlıktan ölmezler. Hayat memat meselesi bu. Kızları mutsuz, torunları mutsuz. Hiç mi ailede bir tane durumu iyi insan yok? Bir defaya mahsus uçak bileti alacak kimse mi yok? Borç olarak alsın. Türkiye'ye gelince çalışıp öder borcunu. Her durum haremi olan bir adamla yaşamaktan daha evlâdır.

Ben katılıyorum, konu sahibesi bu şekilde yaşamayı gayet kendi istiyor. Kaçmak vınlamak istiyorsan tonla yolu var. En kestirme yol her zaman konsolosluğa sığınmak, sonra bilet bir şekilde bulunur, aile alır, promosyonlu bilet olur olur yani. Ailenin emekli olması da bahane bana kalırsa, bir tane bilet alamayacaklar mı?
Betty Mahmudinin filminde kadın gözünü karartıp insan kaçakçılarıyla sınırı geçmişti valla. İsteyen yolunu buluyor, hele ki bu çağda çok kolay Googlea yazıyorsun konsolosluğun numarası adresi var.

Ben gidemiyorsam esimi de gondermezdim. Eminim aynı durumda ben olsam esim de göndermezdi. Keza sizin esiniz de ayni.
Bu söylediğimin güvenle hiçbir alakasi yok. Esime güveniyorum. Ama neticede aylarca ayri kalmak icin evlenmedim. Ayri yaşamayı isteseydim uzak mesafe ilişkisiydi zaten o sekilde sevgili olarak devam ederdim.

Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…