Eşim yurt dışında çalışmak istiyor

Böyle bir teklif bize gelse dakika düşünmeyiz. Şu döviz kurunda dövizle maaş almak ne demek? Borç bitecek, ev alacaksınız, araba alacaksınız, daha ne olsun? Evlenmemişsiniz gibi düşünün, sanki uzak mesafe ilişkisi gibi. 2 sene sabredin. Sonra keyfini çıkarın. Belki eşiniz oraları sever. Siz de kalıcı olarak gidersiniz. Belli olmaz.

Bunlar gerçek mi? Siz neden kendiniz dönmüyorsunuz onun göndermesini bekliyorsunuz?

Eşim bir ara böyle bir işe gidecekti baştan zorlanacağımızı düşünsek de 2-3 sene birikim yapabilmek için sabredebiliriz diye düşündük. Bir de eşimin yeri sabit olacaktı. 1 sene eş için bir şey yapmıyorlar ama bir senenin sonunda eğer hala çalışma devam ederse anlaşabilirsek o zaman ev ayarlar eşinizi çocuğunuzu getirmenize de yardımcı oluruz demişlerdi. Hoş sonradan başka sebeplerden iptal oldu.
Ama benim çocuğum var. 5 yıl sevgililik ve 4 sene evliliğin üzerine bu teklif geldi. Evde bir şekilde çocukla zaman geçiyor hatta yetmiyor. Tabi ki eşimi çok özleyecektim ama zamanımı dolu dolu geçireceğimden çok da zorlanmayacaktım ve eğer devam ederse 1 sene sonra bizi de yanına alacaktı. Siz şimdi yeni evlisiniz, daha düzeniniz yeni oturmaya başlarken pat diye yalnız kalsanız nasıl hissedersiniz sabredebilir misiniz? Ya da deneyip bir kaç ay sonra vazgeçme ihtimali var mı? Sözleşme olacak mı? Artıları eksileri iyice düşünün. Zor bir karar ben çok zor ikna olmuştum. Sizin durumunuzda olsam pek ikna olur muydum bilmiyorum yeni evli çocuksuz halimle sabredemezdim herhalde. Tam eşimle gezip zaman geçirmem gereken zamanlar. 3-4 sene sonra da eşin döner bu sefer çocuk olur. Çocuk iyi hoş bir şey ama insan eşiyle de zaman geçirmek istiyor.

Siz yeni gitmistiniz sanki, ne ara harem kurdu sasirdim

Oturmadıgın eve kira mı vereceksin eşin yurtdısında ve sende ailenin yanında kalırken

Yaşımız geldiğinden çocuk konusunda tereddüte kaldık. Çocuk denemeleri yaptıktan sonra biraz da düzenimizi kurduktan sonra gider diye düşündük ama siz hamileysiniz şimdi gitmesini istemezdim diyorsunuz belkide bende o aşamada gitmesini istemicem hayat ne gösterecek bilmiyorum. Güven sevgi konusunda bizimde şuphemiz yok. Yalnızca birbirimizden kopamadık

Çok haklısınız gerçekten. Bazı yorumlarda görmüşsünüzdür insanlar ne acımasız şeyler yazıyor. Hayat toz pembe değil maalesef. Borçlar VS olunca eşim dalıp gidiyor gergin oluyor. Bazen diyorum ki böyle yanımda kalsa ne olur ki. Hayat bizi nereye sürüklicez bilmiyorum bu işin kapısını açık bıraktık. Hayırlısını beklicez

Eşinizle beraber gidin sizde ülke ülke gezin ? Ayrıca maddi olarak zorluk yaşayacak insanların dünya kadar düğün borcu yapması daha şimdiden çocuk düşünmesi bana mantıksız geliyor

Bence gitmeliydi çocuk yokken ne olacak
illa her giden aldatıyor mu bu kadar iradesiz
Mi
Şirketle görüştük şimdilik kapıları kapatmadık. Psikolojik olarak hazır hissetmeliyiz diye düşünüyorum. İnan ki çok üzüldük bende kopamıcak gibi hissettim. Hakkımızda hayırlısı olsun

Kesinlikle haklısınız. Psikolojik olarak kendimizi hazırlamamız gerekli Yalnızca..

Amacımız borç kapatıp bir ev alıp ufak bir birikimimiz olması bunun içinde 3 sene yeterli gözüküyor. Ayrı kalmayı düşününce bile gözümüze bir gram uyku girmedi. Gidiceğini düşündükçe kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. Biraz daha beklemeliyiz gibi geliyor. En azından 1 senelik evli olalım diye düşündük

İnanın öyle çok duyuyorum ki parayla değişen adamı. Bu konu hakkında ben bile endişe ettim etmedim değil. Çoğu şeyin kontrolünü elimde tutmaya çalışıyorum tabi sonrasında tutabilecek miyim kesin olmaz. Başka insanlar gibi yargılayıcı konuşmıcam. Ne yaşadığını bilemeyiz tabii. Madem bu adam harem kurmuş değişmiş ayrılıp kendinize yurt dışında bir hayat kursanız olmaz mı

Bende çocuğum olduktan sonra göndermek istiyorum tamamen yapayalnız kalmam. Şuanda işe ne zaman isterse gidebilir. Kapıyı kapamadık. Yalnızca biraz daha bir arada kalmalıyız diye düşündük

Burası gelişmiş bi ülke değil. Herkes okadar fakir ki. Ben fransızca felan da henüz bilmiyorum 3 ay oldu geleli. Türkiye'yi pahalı sanıyodum burası daha betermiş. Yani burayla ilgili tek bir hayalim yok

Ben ya birlikte gideriz derdim ama tek göndermezdim.2 sene az değil.İnsanlar 2 ayda değişiyor.Yurdısında neresi olduğu da önemli gerçi ama yorumları okumadım.

Bende çocuğum olduktan sonra göndermek istiyorum tamamen yapayalnız kalmam. Şuanda işe ne zaman isterse gidebilir. Kapıyı kapamadık. Yalnızca biraz daha bir arada kalmalıyız diye düşündük
yanlış düşünüyorsunuz, gidecekse şimdi tam zamanı. ben 33 yaşıma giricem hala çocuğum yok, eşim 39 oldu. biz birikim yapalım diye sıkıyoruz, hamileliğimi doğumdan sonraki bir günümü bile eşimsiz geçirmeyeyim diye bunca zaman bekledim ama öyle olmayacak gibi duruyor. doktora gitmek bile aşırı masraflı kaldı ki bebeğe kıyafet vs saymıyorum bile.
doğumdan sonra gidince çocuğuna da hasret kalacak, bebek babasını zor tanıyacak...
eşiniz şimdiden gitsin 2 sene sonra çocuk yaparsınız eliniz bollaşır en azından.
ayrıca evliliğin 2 ayı ve 1 yılı arasında pek bir fark yok. durdukça borca batacak psikolojinizi yerle bir edecekseniz o evlilik de çabuk yıpranabilir belki.
imkanı vars ao kapı hala açıksa şimdi gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…