eşim yüzük takmıyo

eeee baksın ne olacak ki? kadınlar adama baktı diye adam eşini aldatmış mı olacak? ya da kadın baktı diye adam hemen eşini mi aldatacak?
Valla benm yanimda esime bakacak kadinin vay haline

Ben orda esime kizmam bile direk kadina dalarim heralde.

Ee kadında gösterir o sadakatı o zaman..Azcık feminist olalım..Kadın erkek eşit değil kadınlar daha üstün:)) Erkek takmıosa biz hiç takmıcaz

valla bn sözlümle anlaştm yüzük parmaklarımıza birbirimizin isimlerini yazdırıcaz yüzük yerine kökten çözüm çünkü daha şimdiden takamam garip duruyo yok alışmadım diyodu..
Demokraside çareler tüknemez

Ee kadında gösterir o sadakatı o zaman..Azcık feminist olalım..Kadın erkek eşit değil kadınlar daha üstün:)) Erkek takmıosa biz hiç takmıcaz
tabii ki kadın da gösterir.. ama benim demek istediğim ve etrafta gördüğüm bazı şeyler midemi bulandırıyor o yüzden kadınının takmasını istiyorum. ben eşimle kedi köpek gibi kavga ettiğimiz dönemde bile çıkarmadım yüzüğümü ki hemen dedikodu çevirmeye başlıyor benim güzel işyerimin güzel çalışanları, hemen adını birileriyle andırıyorlar vs.. bu yüzden dedim. o yüzden ne olursa olsun ben takarım ama eşime çok karışmam, ister taksın ister takmasın yapacak adam zaten yüzükle de yüzüksüz de yapar engel olamam ki..

yuzugu kararmissa gumus temizleyici solusyonlar var onlardan alin 5 saniyede eskisi gibi olur yuzuk..benim babam hic takmaz yuzuk,ama masallah annemin gozunun icine bakar,30 yili devirdiler birlikte darisi nice 30 yillara olsun insallah
benim esim yuzuk takar takmazsa yolarim cunku etrafi hemsirelerle,hasta bakicilarla dolu,tabi evden cikip ise gidince cikariyorsa bilemem o artik onun vicdanina kalmis.ama arada yaptigim baskinlarda hep parmagindan gordum

Valla benm yanimda esime bakacak kadinin vay haline

Ben orda esime kizmam bile direk kadina dalarim heralde.
çok tatlısın yaa... ama benim sorum farklı.. yüzük takmaması senin neden rahatsız ediyordayım ben? yani yüzük takmadı ve biri eşine alıcı gözle baktı, asılmaya kalktı vs haaa evet hiç hoş değil yazarken bile tüylerim diken diken oldu, sadece bu olaya sinir olacağın için mi taksın istiyosun yoksa seni aldatma ihtimali artar korkusundan mı taksın istiyorsun

Platin yada çelik yuzuk alın eşinize çok şık yuzukler var belki takar

Evet arkadaslar sizin gibi yuzuk al diyenler icin tek tek kopyalayamadim.
Ama celik yuzuklerden alicam.bakalim ozmnda takmazsa gercekten kizarim.
Tmm esime guvenim sonsuz.
Oyle seylerle isi olmaz ama buyukte konusmamak lazim.
Hersey bi insanlar icin

diyanet ne dedi ?

ah ah zaten o dedikoducular yok mu Haklısın yapacak olan erkekte bayanda yapar..Ama sen taktır kocana yinede bi şekilde:)))

Takmasa çok sinir olurum ben, ne var yani evliysek takacak o yüzüğü.
Diyelim ki asla takmıyor, bende takmazdım kesinlikle.

ah ah zaten o dedikoducular yok mu Haklısın yapacak olan erkekte bayanda yapar..Ama sen taktır kocana yinede bi şekilde:)))
ya biz bi salaklık edip modern olsun vs diye gittik klasik alyanslardan almak yerine orjinal bişe aldık, kenarı düz o da parmağı kesiyor eşimde rahatına düşkün bi iki takıyor sonra kesti yine deyip çıkarıyor.. maddiyatı biraz düzeltelim klasik alyanslardan alacağız zaten o zaman inşallah takar..

Aslinda konumun ozeti sizin bu sorunuz.tesekr ederim bi yandan.

İki soruda birbirine baglaniyo aslinda cevabinda.

Soyle dusunuyorum;diyelimki bakiliyo begeniliyo dikkat cekiyo esim(misal)
Yuzuk takarsa ben evliyim msji versin istiyorum.
Yaninda karisi varken bakan kadinlari tenzih ediyorum.

İkinci sorunuzda kafama takiliyo.
Yuzuk takmadi diyelim.
Bi bayan tanismak icin falan gelirde yanina esimde karsilik verirse.

Yani enazindan yuzuk takarak boyle bi ihtimali azaltmaya calisir diye dusunuyorum.

Yani sanmayinki benm esim cok yakisikli bi goren bidaha bakiyo falan.hayir oyuzden degil.
Ama olmaz olur.
Asla asla dememeyi ogrendim ben.
Ve bunu esimlede konustum.
Ben kimseye %100 guvenemem.

evet kesinlikle klasik olanlar en güzeli.. gaza getirdin valla beni, akşam kavga çıkmazsa iyidir takacaksın o alyansı diye.. mhnds_

aynen ben bekarken hoşlandığım kişinin ilk parmağına bakardım

evet kesinlikle klasik olanlar en güzeli.. gaza getirdin valla beni, akşam kavga çıkmazsa iyidir takacaksın o alyansı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…