Valla benm yanimda esime bakacak kadinin vay halineeeee baksın ne olacak ki? kadınlar adama baktı diye adam eşini aldatmış mı olacak? ya da kadın baktı diye adam hemen eşini mi aldatacak?
Ee kadında gösterir o sadakatı o zaman..Azcık feminist olalım..Kadın erkek eşit değil kadınlar daha üstün:)) Erkek takmıosa biz hiç takmıcazben de söz konusu ettiğin arkadaşa katılıyorum açıkcası.. bi bayanın takmasının doğru olduğuna inanıyorum.. ayrıca şöyle bir durum var gerçekten o aitliği hisseden erkek yüzük takmasa da olur bence. çünkü her türlü o sadakati gösterecektir.
tabii ki kadın da gösterir.. ama benim demek istediğim ve etrafta gördüğüm bazı şeyler midemi bulandırıyor o yüzden kadınının takmasını istiyorum. ben eşimle kedi köpek gibi kavga ettiğimiz dönemde bile çıkarmadım yüzüğümü ki hemen dedikodu çevirmeye başlıyor benim güzel işyerimin güzel çalışanları, hemen adını birileriyle andırıyorlar vs.. bu yüzden dedim.Ee kadında gösterir o sadakatı o zaman..Azcık feminist olalım..Kadın erkek eşit değil kadınlar daha üstün:)) Erkek takmıosa biz hiç takmıcaz
Valla benm yanimda esime bakacak kadinin vay haline
Ben orda esime kizmam bile direk kadina dalarim heralde.
Platin yada çelik yuzuk alın eşinize çok şık yuzukler var belki takar
Evet arkadaslar sizin gibi yuzuk al diyenler icin tek tek kopyalayamadim.Esim yüzük takiyor..
Arada cikardigi görüyorum abdest falan aldigi icin bende oo beni rafa kaldirmissin gibi saka takiliyorum..sonra takiyor yine..
Bence takmasi daha iyi görünüyor benim gözümde boş değil gibilerden..
Sende esine uygun dille söyle yada al bir yüzük eskiyi begenmiyormus ya sana aldim de falan
diyanet ne dedi ?Eşim yüzük takıyor, başta gümüş taktı sonra karardı, çelik aldık parmağını kesti falan... Ben diyaneti aradım sonunda altın yüzük aldık. Hemde severek takıyor. Asıl iş insanın parmağında değilde yüreğindedir ama benim eşim yüzük takmıcam dese kafasının etini yerdim, taktırırdım
ah ah zaten o dedikoducular yok mutabii ki kadın da gösterir.. ama benim demek istediğim ve etrafta gördüğüm bazı şeyler midemi bulandırıyor o yüzden kadınının takmasını istiyorum. ben eşimle kedi köpek gibi kavga ettiğimiz dönemde bile çıkarmadım yüzüğümü ki hemen dedikodu çevirmeye başlıyor benim güzel işyerimin güzel çalışanları, hemen adını birileriyle andırıyorlar vs.. bu yüzden dedim.o yüzden ne olursa olsun ben takarım ama eşime çok karışmam, ister taksın ister takmasın yapacak adam zaten yüzükle de yüzüksüz de yapar engel olamam ki..
ya biz bi salaklık edip modern olsun vs diye gittik klasik alyanslardan almak yerine orjinal bişe aldık, kenarı düz o da parmağı kesiyor eşimde rahatına düşkün bi iki takıyor sonra kesti yine deyip çıkarıyor.. maddiyatı biraz düzeltelim klasik alyanslardan alacağız zaten o zaman inşallah takar..ah ah zaten o dedikoducular yok muHaklısın yapacak olan erkekte bayanda yapar..Ama sen taktır kocana yinede bi şekilde:)))
ya biz bi salaklık edip modern olsun vs diye gittik klasik alyanslardan almak yerine orjinal bişe aldık, kenarı düz o da parmağı kesiyor eşimde rahatına düşkün bi iki takıyor sonra kesti yine deyip çıkarıyor.. maddiyatı biraz düzeltelim klasik alyanslardan alacağız zaten o zaman inşallah takar..
bEN klasik aldırdım en rahatı ya:)) bahaneye yer yok o alyans takılacak:)))
Aslinda konumun ozeti sizin bu sorunuz.tesekr ederim bi yandan.çok tatlısın yaa... ama benim sorum farklı.. yüzük takmaması senin neden rahatsız ediyordayım ben? yani yüzük takmadı ve biri eşine alıcı gözle baktı, asılmaya kalktı vs haaa evet hiç hoş değil yazarken bile tüylerim diken diken oldu, sadece bu olaya sinir olacağın için mi taksın istiyosun yoksa seni aldatma ihtimali artar korkusundan mı taksın istiyorsun
aynen ben bekarken hoşlandığım kişinin ilk parmağına bakardımerkekte altının her türlüsüne karşıyım canım ama gümüş mutlaka takmalı bence..özellikle bu devirde kesinlikle takmalı.. kadınlar ilk başta göz süzeceği kur yapacağı adamın parmağına bakıyorlar boş mu diye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?