Eşim yüzümdeki kıllara taktı

Çok şanslısın 3 yıldır taktı,dışarı açık havaya çıkmaya korkar oldum ,hemen kıllar belli oluyor konuşup duruyor
Canim bak ben ne yapmayi düşünüyorum. Braun face var yüz epilatörü onu almayi dusunuyorm ciktikca alirm elimin altinda olsun surekli ciktikca alayim ki göze batmasin diyorm. Igneli isine bende bi kez bulastim ama yüzümde iz birakti biraktm.

Canim bak ben ne yapmayi düşünüyorum. Braun face var yüz epilatörü onu almayi dusunuyorm ciktikca alirm elimin altinda olsun surekli ciktikca alayim ki göze batmasin diyorm. Igneli isine bende bi kez bulastim ama yüzümde iz birakti biraktm.
Canım sağol onuda düşündüm ama onunda faydası yokmuş araştırdım atış miktarı belli ve daha beter eder diye korktum,Hatta Eşim dedi alsana kendine diye,çok bilen erkekte iyi değilmiş onu anladım

Valla fotoyu gormeden once anlattiklarinla hayalimde kagasik burgasik cildi delik desik sakalli bi kadin tasarlamistim:KK16: ama fotoda hic de oyle degilsin gayet hossun azicik makyajjjj hoppp miss gibi hatun cikar:)))) Bence kocan kendi uzulsun. Bu hoduklugumle bu kadin bana bakiyor diye:))

Kendi maymun gibi her yanı kıllarla kaplı :KK53:
Sen cevap vermeyi bilmiyosun bence
Bi de onun çin değil kendin için devam et
Ablam yaptırmıştı iğnelide önce izler kalıyo ama hepsi tamamlanınca çok memnun kalmıştı
Sen kendi bıyığına sakalına bak, her bi kıl ayrı yana bakıyo az bakımlı ol desene şuna da
Bence kadınlar her türlü erkeklerden daha bakımlı

Back
X