Eşim yüzüme bile bakmıyor

Aynı eşimle biz

O sizin fikriniz ben de çok iyi niyetli bir insanım demiyorum eşimin annesini adet ağrısı yüzünden hastaneye götürüp beni de ateşler içinde bırakıp okey oynamaya gitmesine sinirlendim. Ayrıca kocaman kadın hala oglum benimle ilgilensin istiyo ona sinir oluyorum kayınpederim de goturebilirdi sonucta. o gün de eşimle kayınvalidem tartıştılar kayınvalidem de çözümü kendini acindirmakta buldu bu bir .. ikincisi de kayınvalidem kendi ağzıyla ben hayatımda daha adet ağrısı cekmedim diyen bir kadin.
Ben de bütün bunların farkında olarak sinirlendim

Off ilk mesajınızı okurken bunları ben mi yazdim diye şaşırdım resmen. ayni eşimle beni anlatmışsınız. tek farkı eşim arkadaşları ile cok vakit geçirmez, ayda 1-2 dışarı çıkar arkadaşlarıyla.
ama evde aynı dediginiz gibi. surekli elinde telefon. o da spor takip ediyor. ama bu bağımlılık bence. ben de arada uyarıyorum, kusuyorum, trip atıyorum. o zaman bak biraktim bakmıyorum diyor yada sen de bakiyosun ama diyor. çözümü ne ben de bulamadım. 40 yaşına girecek neredeyse sanki telefonla yeni tanışmış ergen gibi elinden düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…