Eşim yüzüme bile bakmıyor

O kadar haklısınız ki aynen bizim durumumuz da boyle.. yalnız benim KV çok akıllı eşimi doldurmaz kendi niyetini iyi gösterir ben böyle düşündüm oğlum o niye böyle yaptı ki der o yüzden ben şeytan kv melek olur

Karşınızda ki insan rahatsız olacak bu durumdan ya da diyecekki evet ya ben eşimi üzüyorum dikkat edeyim yoksa ne yaparsan yap değişmez malesef

Oyalanmak için çocuk yapın demişsiniz farkında mısınız?
Balık al der gibi..

Zaten butun kv ayni hic art niyetli bir sey yapmazlar suc gelinlerdedir daima ☺

Oyalanmak için çocuk yapın demişsiniz farkında mısınız?
Balık al der gibi..
O manada dememistim
...
Cocuksuz bir anneyim dokuz aylik yavrumu dogumuna gunler kala topraga verdim ... cocuksuz bir anne nasildir uc yil olacak her hucremin zerresine dek yasadim ...
Oyalanmak basit manada soylenmis bir soz gibi gelse de sizin icin benim icin manasi cok farkli ...

Bazı yorumları okudukça üzüldüm

Bazı yorumları okudukça ben bile üzüldüm siz nasıl üzülmeyesiniz. Başınız sağolsun. Keşke buradaki arkadaşlar yorum yapma özgürlüklerini kullanırken yorumlarının karşı tarafa ne gibi bir etkisi olabileceğini hesaba katarak yorum yapabilseler.

Tesekkur ederim canim benim sorun degil kimse kimsenin icini bilemez tabi. Bilerek isteyerek dememistir o arkadasimiz da cocuk icin oyalanmak kelimesi normalde basit ucuza kacan bir kelime ic manasini bilemedigi icin oyle bir yorum yaptigina inaniyorum arkadasimizin ...
Ne yapalim canim benim nasip ...
Konu sahibinin konusunu bolduk hakkino helal etsin insallah ...

Derdini paylaşıyorum... Aniden böyle biri oldu tel elinden düşmüyor sürekli video izliyor araba bakıyor bıkmaz mi bir insan bıkmazmis. Bugün bunu için kavga bile ettik küs durumdayız tartışmadan sonra gene aldı teli eline devam gece yatıyor tel sabah gözünü açıyor tel.Adam bu sevdaya klimayı bahane edip salonda yatıyor ya

Bence bir problem var gibi geldi bana. En iyi siz anlarsiniz bunu. Ama aynisi bana olsa pesine duserdim ne yalan soyliyim. Cikiyorum dediginde takip bile edebilirdim. Sanki bi is var gibi geldi. Ama yanlis yonlendirmek suphelendirmek falan istemem. Lutfen sakin kalin siz yine de. İlginc geldi bana baya

Bence standarti değiştirin birazcık geldiğinde evde olmayın uyumuş olun dışarda arkadaşlarınızla buluşun yemek yapmayı unutun ya da dışardan söyleyin mesgulmus havaları verin ama trip atar gibi değil bebegim seni sevmek isterdim ama tv de çok güzel bir dizi var daha sonra felan diyin gecistirin telefonunuza bakıp kahkahalar atin merak uyandırın sorarsa neden güldün diye hiç diyin bunlar benim uydurmalarım siz evin durumuna göreyapmadığınız değişik bir sey yapın ve onun ilgisini çekim daha farklı giyimin mesela saçınızı değiştirin gibi gibi o sizi fark ettiğin de ise onun yaptığı gibi umrunuzda değilmiş gibi takılın

Evde eğlenceli aktiviteler bulmaya çalışın. Bi de böyle deneyin bakalım

Ne demek ne hakkı Allah aşkına helal hoş olsun zaten iyi olur böyle insanlar sık boğaz olmaz hep aynı konudan bu arada çok üzüldüm basınız sağolsun Allah kimseyi evladiyla sinamasin

Ne diye çekiyosun bu adamı.

Ben o gün aileme gittim gerçekten kafam dağıldı esimle aramız limoniydi ama arayıp soruyo dün annesine gitmiş kayinvalidem beni aradı kızım kocan evlere sigamiyomus yatakta tek yatamiyomus inşallah kavga etmemissinizdir ama bayağı yalnız kalmış dedi içimden oh olsun dedim ama içim de acimadi değil yani bana çözüm oldu istersen sen de bı annecigine git kal biraz ben durumdan çok memnunum

Benim eşimde öyle ne yaptıysam değişmiyor

Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için eve döner dönmez denicem şimdi biraz daha burnu surtunsun

Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için eve döner dönmez denicem ☺ şimdi biraz daha burnu surtunsun
Bana kalırsa evden uzaklaşmak meydanı boş bırakmaktır. Tabi ki tatlı ayrılıklar güzel ama insan annesine gitmiş karısını çokta şey yapmaz yani sadece alıştığı için arar bence cephenize dönün ve gücünüzü gösterin hem belki sizin sadece tek bir öpücüğü tatlı size ihtiyacınız varken ondan sizden alacağı çok daha fazla şey var gidin şöyle muhteşem şekilde giyinin ilgisini çekim ama uykum var diyip uyuyun unutmayın savaş savaş meydanında kazanılır bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…