- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
- Konu Sahibi jelibaloncuk
-
O kadar haklısınız ki aynen bizim durumumuz da boyle.. yalnız benim KV çok akıllı eşimi doldurmaz kendi niyetini iyi gösterir ben böyle düşündüm oğlum o niye böyle yaptı ki der o yüzden ben şeytan kv melek olurBana gore esiniz annesinin davasini guttugu icin size ilgisiz davraniyor
Cunku aynisini benim esim de bana yapiyor yillardir annesi ile gorusmuyorum diye ...
Annesinin kucuk kuzucugu hala esiniz de benim esim de ...
Ayni sorunlar bizde de var ... bizde de cocuk yok ...
Istedigi kadar esim annesinin davasini gudebilir bana umrumda degil annesi yuzunden yillardir ben ne yasadigimi cok iyi biliyorum ...
Esinizi annesi dolduruyor olabilir siz hakliysaniz konularda esiniz patlayamamiş sizden boyle intikam aliyor olabilir...
Eger kvalideniz konusunda hakliysaniz geri vites yapmayin ne gidip onun evini temizleyin ne de arkasindan ogluna konusun..
Bir an once cocuk yapmaya bakin kendiniz ugrasmaniz acisindan size iyi gelir bebek esinizi takmazsiniz ...
Esiniz eline telefon mu aldi siz de alip gecin karsisina su mu istedi mesela duymayin ...
Siz kendiniz diyorsunuz adam sizden emin karim beni seviyor ilgisi alakasi tam biliyor bu adamin kaybetme korkusu yok ki niye sizinle ilgilensin
Butun dunyayi esinizin etrafinda donduruyorsunuz zaten adam mutlu rahat ...
anladim canim amaci ne pekiEminim de hatta birlikte bakıyorduk bazen
Oyalanmak için çocuk yapın demişsiniz farkında mısınız?Bana gore esiniz annesinin davasini guttugu icin size ilgisiz davraniyor
Cunku aynisini benim esim de bana yapiyor yillardir annesi ile gorusmuyorum diye ...
Annesinin kucuk kuzucugu hala esiniz de benim esim de ...
Ayni sorunlar bizde de var ... bizde de cocuk yok ...
Istedigi kadar esim annesinin davasini gudebilir bana umrumda degil annesi yuzunden yillardir ben ne yasadigimi cok iyi biliyorum ...
Esinizi annesi dolduruyor olabilir siz hakliysaniz konularda esiniz patlayamamiş sizden boyle intikam aliyor olabilir...
Eger kvalideniz konusunda hakliysaniz geri vites yapmayin ne gidip onun evini temizleyin ne de arkasindan ogluna konusun..
Bir an once cocuk yapmaya bakin kendiniz ugrasmaniz acisindan size iyi gelir bebek esinizi takmazsiniz ...
Esiniz eline telefon mu aldi siz de alip gecin karsisina su mu istedi mesela duymayin ...
Siz kendiniz diyorsunuz adam sizden emin karim beni seviyor ilgisi alakasi tam biliyor bu adamin kaybetme korkusu yok ki niye sizinle ilgilensin
Butun dunyayi esinizin etrafinda donduruyorsunuz zaten adam mutlu rahat ...
Zaten butun kv ayni hic art niyetli bir sey yapmazlar suc gelinlerdedir daima ☺O kadar haklısınız ki aynen bizim durumumuz da boyle.. yalnız benim KV çok akıllı eşimi doldurmaz kendi niyetini iyi gösterir ben böyle düşündüm oğlum o niye böyle yaptı ki der o yüzden ben şeytan kv melek olur
O manada dememistimOyalanmak için çocuk yapın demişsiniz farkında mısınız?
Balık al der gibi..
O manada dememistim
...
Cocuksuz bir anneyim dokuz aylik yavrumu dogumuna gunler kala topraga verdim ... cocuksuz bir anne nasildir uc yil olacak her hucremin zerresine dek yasadim ...
Oyalanmak basit manada soylenmis bir soz gibi gelse de sizin icin benim icin manasi cok farkli ...Eki Görüntüle 2305143
Tesekkur ederim canim benim sorun degil kimse kimsenin icini bilemez tabi. Bilerek isteyerek dememistir o arkadasimiz da cocuk icin oyalanmak kelimesi normalde basit ucuza kacan bir kelime ic manasini bilemedigi icin oyle bir yorum yaptigina inaniyorum arkadasimizin ...Bazı yorumları okudukça üzüldüm
Bazı yorumları okudukça ben bile üzüldüm siz nasıl üzülmeyesiniz. Başınız sağolsun. Keşke buradaki arkadaşlar yorum yapma özgürlüklerini kullanırken yorumlarının karşı tarafa ne gibi bir etkisi olabileceğini hesaba katarak yorum yapabilseler.
Derdini paylaşıyorum... Aniden böyle biri oldu tel elinden düşmüyor sürekli video izliyor araba bakıyor bıkmaz mi bir insan bıkmazmis. Bugün bunu için kavga bile ettik küs durumdayız tartışmadan sonra gene aldı teli eline devam gece yatıyor tel sabah gözünü açıyor tel.Adam bu sevdaya klimayı bahane edip salonda yatıyor yaKizlar eşim telefon bağımlısı resmen. Ama öyle oyun falan oynamaz biseyler araştırır piyasa bakar. Eşim memur eve gelir gelmez telefona sarılır tuvalete giderken bile telefonunu da alır. Yatana kadar telefonla uğraşır sonra ben yatıyorum iyi geceler der öper uyur. Eskiden film izlerdik şimdi o telefona bakiyo ben tek başıma izliyorum. Yemek vakti hızlı hızlı yer kalkar beni tek başıma sofrada bırakır. Bu yüzden çok tartıştık hatta telefonu fırlatıp kirmisligim bile var. Denemedigim şey kalmadı dikkatini sadece belli bı sure cekebiliyorum. Kussem de çok surmuyo en fazla yarım saatBu arada öyle bakımsız da dolasmam evde. Zaten çevrem tarafından beğenilen biriyim evde de güzel olmaya çalışırım ama ne yaptıysam dikkatini çekemiyorum bu yüzden cinsel hayatımız da çok değişti hiç icimden birlikte olmak gelmiyo. eşimle 3 yıllık evliyiz ama aramızda eskisi gibi bı bağ yok artık siz olsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım şimdi
Ayrıca şu aciklamayi da yapayım. Eşim eve 6da gelir ama sürekli dışarı çıkar bazen arkadaşlarıyla buluşur bazen birilerine yardıma koşar sonuçta eve her gün geç gelir saat 11de geliyosa 12ye kadar telefonla uğraşır ve yatıp uyur. Bense her gün işten çıkmasını beklerim bütün gün evde temizlik yemek bunlarla uğraşırken sonuç olarak ne yemeği ne temizliği görür inanın eşimle tam 15 gündür birlikte olmuyoruz çünkü geç saatte birliktelik istemiyo eve de geç geliyo
Ne demek ne hakkı Allah aşkına helal hoş olsunTesekkur ederim canim benim sorun degil kimse kimsenin icini bilemez tabi. Bilerek isteyerek dememistir o arkadasimiz da cocuk icin oyalanmak kelimesi normalde basit ucuza kacan bir kelime ic manasini bilemedigi icin oyle bir yorum yaptigina inaniyorum arkadasimizin ...
Ne yapalim canim benim nasip ...
Konu sahibinin konusunu bolduk hakkino helal etsin insallah ...
Ne diye çekiyosun bu adamı.Kizlar eşim telefon bağımlısı resmen. Ama öyle oyun falan oynamaz biseyler araştırır piyasa bakar. Eşim memur eve gelir gelmez telefona sarılır tuvalete giderken bile telefonunu da alır. Yatana kadar telefonla uğraşır sonra ben yatıyorum iyi geceler der öper uyur. Eskiden film izlerdik şimdi o telefona bakiyo ben tek başıma izliyorum. Yemek vakti hızlı hızlı yer kalkar beni tek başıma sofrada bırakır. Bu yüzden çok tartıştık hatta telefonu fırlatıp kirmisligim bile var. Denemedigim şey kalmadı dikkatini sadece belli bı sure cekebiliyorum. Kussem de çok surmuyo en fazla yarım saatBu arada öyle bakımsız da dolasmam evde. Zaten çevrem tarafından beğenilen biriyim evde de güzel olmaya çalışırım ama ne yaptıysam dikkatini çekemiyorum bu yüzden cinsel hayatımız da çok değişti hiç icimden birlikte olmak gelmiyo. eşimle 3 yıllık evliyiz ama aramızda eskisi gibi bı bağ yok artık siz olsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım şimdi
Ben o gün aileme gittim gerçekten kafam dağıldı esimle aramız limoniydi ama arayıp soruyoDerdini paylaşıyorum... Aniden böyle biri oldu tel elinden düşmüyor sürekli video izliyor araba bakıyor bıkmaz mi bir insan bıkmazmis. Bugün bunu için kavga bile ettik küs durumdayız tartışmadan sonra gene aldı teli eline devam gece yatıyor tel sabah gözünü açıyor tel.Adam bu sevdaya klimayı bahane edip salonda yatıyor ya
Benim eşimde öyle ne yaptıysam değişmiyorKizlar eşim telefon bağımlısı resmen. Ama öyle oyun falan oynamaz biseyler araştırır piyasa bakar. Eşim memur eve gelir gelmez telefona sarılır tuvalete giderken bile telefonunu da alır. Yatana kadar telefonla uğraşır sonra ben yatıyorum iyi geceler der öper uyur. Eskiden film izlerdik şimdi o telefona bakiyo ben tek başıma izliyorum. Yemek vakti hızlı hızlı yer kalkar beni tek başıma sofrada bırakır. Bu yüzden çok tartıştık hatta telefonu fırlatıp kirmisligim bile var. Denemedigim şey kalmadı dikkatini sadece belli bı sure cekebiliyorum. Kussem de çok surmuyo en fazla yarım saatBu arada öyle bakımsız da dolasmam evde. Zaten çevrem tarafından beğenilen biriyim evde de güzel olmaya çalışırım ama ne yaptıysam dikkatini çekemiyorum bu yüzden cinsel hayatımız da çok değişti hiç icimden birlikte olmak gelmiyo. eşimle 3 yıllık evliyiz ama aramızda eskisi gibi bı bağ yok artık siz olsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım şimdi
Çok teşekkür ediyorum önerileriniz içinBence standarti değiştirin birazcık geldiğinde evde olmayın uyumuş olun dışarda arkadaşlarınızla buluşun yemek yapmayı unutun ya da dışardan söyleyin mesgulmus havaları verin ama trip atar gibi değil bebegim seni sevmek isterdim ama tv de çok güzel bir dizi var daha sonra felan diyin gecistirin telefonunuza bakıp kahkahalar atin merak uyandırın sorarsa neden güldün diye hiç diyin bunlar benim uydurmalarım siz evin durumuna göreyapmadığınız değişik bir sey yapın ve onun ilgisini çekim daha farklı giyimin mesela saçınızı değiştirin gibi gibi o sizi fark ettiğin de ise onun yaptığı gibi umrunuzda değilmiş gibi takılın
Bana kalırsa evden uzaklaşmak meydanı boş bırakmaktır. Tabi ki tatlı ayrılıklar güzel ama insan annesine gitmiş karısını çokta şey yapmaz yani sadece alıştığı için arar bence cephenize dönün ve gücünüzü gösterin hem belki sizin sadece tek bir öpücüğü tatlı size ihtiyacınız varken ondan sizden alacağı çok daha fazla şey var gidin şöyle muhteşem şekilde giyinin ilgisini çekim ama uykum var diyip uyuyun unutmayın savaş savaş meydanında kazanılırÇok teşekkür ediyorum önerileriniz içineve döner dönmez denicem ☺ şimdi biraz daha burnu surtunsun
Bı de evden biraz uzaklaşmayı deneyin ise yarıyor galibaBenim eşimde öyle ne yaptıysam değişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?