Eşim yüzüme bile bakmıyor

jelibaloncuk

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
325
158
303
Kizlar eşim telefon bağımlısı resmen. Ama öyle oyun falan oynamaz biseyler araştırır piyasa bakar. Eşim memur eve gelir gelmez telefona sarılır tuvalete giderken bile telefonunu da alır. Yatana kadar telefonla uğraşır sonra ben yatıyorum iyi geceler der öper uyur. Eskiden film izlerdik şimdi o telefona bakiyo ben tek başıma izliyorum. Yemek vakti hızlı hızlı yer kalkar beni tek başıma sofrada bırakır. Bu yüzden çok tartıştık hatta telefonu fırlatıp kirmisligim bile var. Denemedigim şey kalmadı dikkatini sadece belli bı sure cekebiliyorum. Kussem de çok surmuyo en fazla yarım saat Bu arada öyle bakımsız da dolasmam evde. Zaten çevrem tarafından beğenilen biriyim evde de güzel olmaya çalışırım ama ne yaptıysam dikkatini çekemiyorum bu yüzden cinsel hayatımız da çok değişti hiç icimden birlikte olmak gelmiyo. eşimle 3 yıllık evliyiz ama aramızda eskisi gibi bı bağ yok artık siz olsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım şimdi

Adam evinde işinde gücünde bırak tek bağlılığı telefon olsun..burda ne kadar çok konu var aldatan aşağılayan ilgisiz kavgacı memnuniyetsiz alkolik kocalar varken sizinki melek gibi geldi gözüme...onun seveceği filmler açın sevdiği tatlıyı meyveyi koyun önüne sürekli mevzu açın konu ne olursa olsun....rica edin belirli bi saatden sonra bıraksın telefonu bende evde kapatturıyorum telefonu eşime...çok fazla üzerine giderseniz de iyice bağımlı olur biliyorsunuz artık günümüzde buda hastalık sayılıyor ilgisini siz çekip neler memnun eder mutlu eder heyecanı siz yakalamaya çalışın eminim zor bi durum ama oluruna bırakırsanız çok yıpranırsınız.

Haklısınız ama şöyle ki baktığı şeyler işle veya başka seyle alakalı değil sadece can sıkıntısından piyasadan haberim olsun gündemden haberim olsun tarzda. Gerçekten evliliğin eski heyecanindan eser yok. Benimle birlikte yemek yesin birlikte film izleyelim istiyorum zaten inanın meyvesini bile soyup yedirirdim sevdiği yemekleri yaparım tatlıları yaparım beklediğim şey yalnızca sen ne yaptin günün nasıl geçti demesi biraz ilgilenmesi .. az önce de boyle yapıp uyudu canım çok sıkkın tabi ki insanların derdinin yanında benimkisi dert bile değil belki ama sonuçta bütün hayatımın bu monotonlukta geçmesinden korkuyorum

Siz de ilgilisiz davranın, küsmek değil ama takmamak umursamamak iyi olur en azından yalandan bunu hissettirebilirsiniz. Sıkıldığınızı düşünüyorum ben bunu da belli etmelisiniz

Ayrıca şu aciklamayi da yapayım. Eşim eve 6da gelir ama sürekli dışarı çıkar bazen arkadaşlarıyla buluşur bazen birilerine yardıma koşar sonuçta eve her gün geç gelir saat 11de geliyosa 12ye kadar telefonla uğraşır ve yatıp uyur. Bense her gün işten çıkmasını beklerim bütün gün evde temizlik yemek bunlarla uğraşırken sonuç olarak ne yemeği ne temizliği görür inanın eşimle tam 15 gündür birlikte olmuyoruz çünkü geç saatte birliktelik istemiyo eve de geç geliyo

Sadece piyasaya baktığına emin misiniz , tuvalete giderken bile yanında götürecek kadar , sofradada sizi yalnız bırakacak kadar yani . Bu bağımlılığı aşmış yalnız artık .
Evet eminim eşimin sevgisinden hiç şüphem olmadi bu zamana kadar. Sevgisi azaldığında da söyleyecek cesarette biri kendisi o yüzden sorunu kendimde buluyorum eşimi eve baglayamadigimi düşünmeye basladim

Evet eminim eşimin sevgisinden hiç şüphem olmadi bu zamana kadar. Sevgisi azaldığında da söyleyecek cesarette biri kendisi o yüzden sorunu kendimde buluyorum eşimi eve baglayamadigimi düşünmeye basladim
Ne yapacaksınız aklı dışarıda olan adamı eve bağlamak için? Suçu kendinizde aramayın boşuna. Adam evde durmasın, durunca yüzünüze bakmasın ama sizi sevdiğinden eminsiniz nasıl oluyorsa.

Eve geç geliyor, tuvalete girerken bile telefon elinde, sizinle iletişime çok az. O telefonla sadece gündem takip etmiyor olabilir.
Zaten telefonunu karıştırmaya başladım kiminle ne konuşuyo nerelere bakiyo diye bu kez de paranoyak oldum eşimin ne zaman kiminle konuştuğunu düşünmeden edemiyorum

Şimdi ben gerçekleri söyleyeceğim ama sen kabullenmeyeceksin belliki , eşin yüzüne bile bakmıyor , ilgi yok, cinsellik yok, tuvalete giderken bile telefon yanında , gece dışarda , gece evde olduğu bir saatte bile telefonla haşır neşir . Evlilik bu mu sence ? Sen zerre ilgi görmüyorsunki abarttığını düşünüyorsun bide , üzgünüm ...

Ne yapacaksınız aklı dışarıda olan adamı eve bağlamak için? Suçu kendinizde aramayın boşuna. Adam evde durmasın, durunca yüzünüze bakmasın ama sizi sevdiğinden eminsiniz nasıl oluyorsa.
Yani kizlar ben ne yapabilirim de eski halimize donebilirim diye çözüm arıyorum çözüm sunmak isteyenler buyursun yazsin

piyasa olduguna emin misin baska biseye bakiyor ayik ol bacim

Evet işte ilgi görmüyorum sorun zaten eşimin ilgisizliği ..ben bunu kendisiyle de paylaştım beni artık onemsemiyosun ilgisizsin diyorum napym üzerine mi atlayim diyo ben anlamıyorum ki cok mu sık boğaz ediyorum yoksa sorun esimde mi

Tabiki eşinizde , siz bi o telefonu kurcalayın bakalım yada gece nerde kimlerle takılıyor eminmisiniz gittiği yerlerden . Başkası olmasa bile size karşı sevgisi bitmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…