eşim yuzunden ailem beni sildi

Ben anlayamıyorum ya.
Neden aldatan kocalarınıza bir de çocuk veriyorsunuz?
Sonra beni eziyor, destek olmuyor diye yakınıyorsunuz.
Siz kendinizi değersizleştirdikten sonra nasıl karşınızdakinden değer göreceksiniz ki?

(Genel anlamda söyledim, yazdıklarım sadece sana değil konu sahibi.)
 
Yuva yıkanın yuvası olmazmış diyeceğimde sizinkide bi yuva değilki. Aldatma dayak şiddet kv ne ararsan var. Evliliğin kayınvalide elinde rezil olmuş resmen. Babacın bıkmış ne diyeyim hayırlısı hakkınızda.
 
Çok karışık yarısına kadar bile gelemeden beynim eror verdi.
Sadece şunu demek istiyorum. Kendine eziyet ettirme, değmez
 
babanız sizi silmemiş aksine arkanızda duruyor ne güzel. o kayınvalide ve kocayla yaşayıp mutsuz bir çocuk yetiştirmek mi daha iyi yoksa babanızın evinde huzur içinde yaşamak mı?
 
Dengesiz bir koca, tuhaf bir kv, cildirmak uzere olan huzursuz(hakli olarak) bir anne. Bu ortamda bir bebek zaten nasil guzel buyuyebilir. Ki kocan seni aldatmis boyle affedilemez bir olay yasamissin. Kv desen bebegi kendi istedigi gibi buyutmek istiyor. Isler daha da zorlasmadan en dogru karar bosanmaniz. Babasiz buyur diye bir sey yok. Bebek buyutmede anne daha onemlidir. Ici rahat olmayan kafasi daginik bikmis bi anne ile yaninda baba olsa ne olacak. Senin huzursuzlugunu bebek de hisseder. Daha fazla katlanmak zorunda degilsin. Kacmana ragmen seni.affetmis ve sen uzuluyorsun diye ayril da gel diyen bir baba yuregi anne sicakligi var. O ortamda bebeginiz daha saglikli buyuyecektir.
 
Adamin sana yapmadığı kalmamış hala devam ediyim diyorsun ailen ne güzel seni destekliyo senin arkanda daha ne istiyorsun ki eziyet çekmek istiyorsan devam et.
 
kal kardeşim yuva mı yıkılır otur evinde kaynana şişirsin kocan köteklesin ananaın babanın sıcak kucağı dururken kaynananın serin kollarında kal sen.
 
Böyle bir babanız olduğu için çok şanslısınız..burada ne insanlar var eşinden ayrılmak isteyen ama ona kucak açan bir aileleri olmadığı için eşinin eziyetlerine, kayınvalidesine katlanan..inşallah bunca yorumdan bir şeyler çıkarırsın artık yoksa bir daha aynı konularla devam edersen hayatına, sana gösterilen tepkileri ve kimsenin sana acımamasını sonuna kadar hak etmiş olacaksın..
 
ailen senin kötülüğün için bir şey yapmamış ki. baban tamamen senin iyiliğin için çabalıyor. o evde mutsuz bir hayat sürmeye mecbur değilsin gel kapım sana açık demiş davranışlarıyla daha ne yapsın adam. bir de kaçarak evlenmişsin buna rağmen baban senin arkanda. bir sürü aile var kızları kaçarak evlendikten sonra mutsuz olduğunda ona sahip çıkmak yerine, biz sana demiştik bu adamdan koca olmaz kendin ettin kendin buldun diyerek olaylara müdahale etmeyen her şeye göz yuman. bence ailen senin en büyük şansın.. zaten çocuğun da böyle bir ortam da sağlıklı büyüyemez. sanırım hem çocuğun hem kendin için en hayırlısı babanı dinleyip ailenin yanına geri dönüp bu sorunlu evliliği bitirmen.
 
Ev falan tutma, al çocuğunu git babanın kapısına.

Baba bitti artık ayrılıcam ondan hemen boşanma davası açıcam diceksin..

Karşısında hem evladı, hemde torununu görünce defol git ben seni sildim mi diyecek hala??

Hiç sanmıyorum!!
 
çok zor okuyup anlayabildim..
ne güzel işte baban mantıklı olanı demiş.
ya şikayet etmeden oturaksın, ya da baba evine döneceksin.
zaten bebeğinde bu ortamda pek sağlıklı büyümez.
 
konu geçimsizlik oldugu bellide kim napmış nolmuş kim kimi sürüklemiş karmakarışık anlatmışsın. bunca şeyden sonra hala o eve geri dönmekten bahsediyosan hakedtmişsin yaşadıklarını az bile yapmışlar diyorum ben. ailen ne güzel sana gel demiş daha neyi bekliyosun. ............. yaranırmış derler. bide çalışıyosun yani. napim ne edim çocugum babasız kalıcak. kalsın babasız allah aşkına olmaz olsun öyle baba hayret bişe
 
zar zor okudum yaa gözlerım yoruldu....

esın bellıkı anansına düşkün senı ve beebgını takmıyor bıle...

aılen ne güzel sana arka olmuş gıt yanlarına..

senın kurtarcagın bı evlılık yokkı zaten
 
Kusura bakma ama baban haklı, adamda bıkmış. Ne diye bu insanların kahrını çekiyorsunuz. Ruh hastası bir kv ondan farkı olmayan bir eşiniz var. Babanız belli ki boşanırsanız arkanızda. Bırakın anne oğul ne hali varsa görsünler. Ortada evlilik diye bir şey yok ki mücadele edesiniz.
 
baban haklı.

hatta daha da geriye gidelim ailen bu evliliğe karşı çıkarken onları dinlemeyip kaçmışsın. şimdi ailenin neden karşı çıktığını anladın mı?
 
benzer şeyler yaşadığım için söylüyorum ailene sığınmalısın. o eşten sana da çocuğuna da hayır gelmez. tek başına büyütebilirsin öyle sorunlu insanlarla yaşayacağına varsın babasız büyüsün yavrun.
 
Daha önceki konunuz daha 14 Şubatta açılmış 3.5 aylıkmış bebeğiniz 2 aydır kaynanan bakıyormuş şark görevindeymişsiniz. Siz hemen çocuk doğar doğmaz mı çalışmaya başladınız da doğduğundan beri kaynana bakıyor. Evde kocası filan yok mu. Ayrıca zaten nisanda gidecek kaynanam kendi kızı doğuracak demişsiniz bakıcı arıyormuşsuınuz zaten gidecek ve sorunlar bitecek biraz sabretseydiniz. Olan olayları da pek anlamadım polise neden onları yapıyor saçını neden tutup çekiyor da polis müdahele etmiyor eşiniz o kadar vurdumduymaz mı erken gitsin o zaman kaynananız siz de bakıcı bulun.
 
Kaynananiz rezil , kocanizda oyle hadi sizde musibetten anlamamissiniz mübarek yavrunun suçu ne evde tek kaliyo kaynana yerlerde polislerle . Durmaniz hata ailenizde arkanizda hic bakmadan gidin bence akil sagliginiz icin en dogru olani bu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…