- 8 Mayıs 2019
- 315
- -19
- 98
- 31
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Siz madem nisanliyken nisan atacak kadar sorun gördünüz esinizde neden kv nin sizi etkilemesine izin verdiniz ki ?Ben 4 ay önce eşime kızıp babamın evine geldim. Bundan 2 ay öncesine kadar kayınvalidem haftada bir kere arardı.her aradığında naptınız ev bakıyomusunuz ev bulamadınızmı daha 2 ay oldu ayıptır artık. Bende dedimki anne evi tutacak olan ben değilim bunları oğlunu arayıp şöyle ben de onu bekliyorum her seferinde bunları söyleyeceksen bir daha beni arama dedim o da en son tamam ben sizin hiç bişeyiniz değilim dedi kapattı daha ondan sonra aramadı.Oğlunu hiç aramazdı her seferinde ben onu silmişim diyordu ben de bunun için kızıyorum ona madem oğlunu biliyosa neden evlendirdi başta evlendirirken bana hiç söylemedi benim oğlum böyle böyle. Ben evlenmeden önce nişanı atacaktım hiç öyle kötülemedi oğlunu hep hatasınï kapattı şimdide başından atıyorlar.Bu yüzden benim gözümde kaynanamda suçlu haksız mıyım sizce?
Bı nevi o da suçlu. Evlenmeden önce en azından şunu diyebilirdi kızım benim oğlum böyle sen yine de iyi düşün ilerde pişman olmaEvlendiğiniz kocanızdan kaynananızmı suçlu?
Bir ben mi anlamadım? Eviniz yok mu ki ev tutup tutmadiginizi soruyor?Ben 4 ay önce eşime kızıp babamın evine geldim. Bundan 2 ay öncesine kadar kayınvalidem haftada bir kere arardı.her aradığında naptınız ev bakıyomusunuz ev bulamadınızmı daha 2 ay oldu ayıptır artık. Bende dedimki anne evi tutacak olan ben değilim bunları oğlunu arayıp şöyle ben de onu bekliyorum her seferinde bunları söyleyeceksen bir daha beni arama dedim o da en son tamam ben sizin hiç bişeyiniz değilim dedi kapattı daha ondan sonra aramadı.Oğlunu hiç aramazdı her seferinde ben onu silmişim diyordu ben de bunun için kızıyorum ona madem oğlunu biliyosa neden evlendirdi başta evlendirirken bana hiç söylemedi benim oğlum böyle böyle. Ben evlenmeden önce nişanı atacaktım hiç öyle kötülemedi oğlunu hep hatasınï kapattı şimdide başından atıyorlar.Bu yüzden benim gözümde kaynanamda suçlu haksız mıyım sizce?
Hayır öyle söyleseydi belki iyice düşünürdüm annesi daha iyi bilr sonuçta ben ne kadar tanısamdaEvlenecek olgunluğa geldiyseniz, evlilik riskini, insan tanıma riskini de göze aldınız demektir.
Ki nisan atmaya geldiyse iş, eşinizi o zamandan biliyordunuz demekki.
Bile bile evlenip kayınvalideye suç atmak kolay cünkü...
Kayinvalide o zaman size oyle dese bu sefer de oğluyla beni ayırmaya çalışıyor derdiniz.
Yada kayinvalide dedi diye ayrılsanız, ben mutlu olacaktım o bozdu derdiniz.
Sorumluluklarınızı başkalarına atarak yaşamak kolay tabi, siz de haklısınız..
nişan atmışsın 4 ay olmuş babanın evine gelmişsin şimdi kayınvalide suçlu tamam boşan o zaman sen evliliğin sorumluluğunu taşıyamazsın zaten eşinde madem sorumluluk sahibi değil şu an keşke nişanlıyken ayrılsaydım diyorsundur kesin boşan 4 aydır ayrısın zaten bu adamdanBen 4 ay önce eşime kızıp babamın evine geldim. Bundan 2 ay öncesine kadar kayınvalidem haftada bir kere arardı.her aradığında naptınız ev bakıyomusunuz ev bulamadınızmı daha 2 ay oldu ayıptır artık. Bende dedimki anne evi tutacak olan ben değilim bunları oğlunu arayıp şöyle ben de onu bekliyorum her seferinde bunları söyleyeceksen bir daha beni arama dedim o da en son tamam ben sizin hiç bişeyiniz değilim dedi kapattı daha ondan sonra aramadı.Oğlunu hiç aramazdı her seferinde ben onu silmişim diyordu ben de bunun için kızıyorum ona madem oğlunu biliyosa neden evlendirdi başta evlendirirken bana hiç söylemedi benim oğlum böyle böyle. Ben evlenmeden önce nişanı atacaktım hiç öyle kötülemedi oğlunu hep hatasınï kapattı şimdide başından atıyorlar.Bu yüzden benim gözümde kaynanamda suçlu haksız mıyım sizce?
Ben şimdiye kadar kaynanamla oturuyodum eşime şimdi geri dönmek için ayrı ev istedim çünkü evlenirken ben ayrı ev istiyodum eşim 2 sene sonra çıkabiliriz anca diyodu ama 4 sene oldu daha bı çaba yokBir ben mi anlamadım? Eviniz yok mu ki ev tutup tutmadiginizi soruyor?
Şimdi anladım. Peki dön ev tutacağım bile demiyor mu?Ben şimdiye kadar kaynanamla oturuyodum eşime şimdi geri dönmek için ayrı ev istedim çünkü evlenirken ben ayrı ev istiyodum eşim 2 sene sonra çıkabiliriz anca diyodu ama 4 sene oldu daha bı çaba yok
Manavdan domates almıyorsunuz, evleniyorsunuz.Hayır öyle söyleseydi belki iyice düşünürdüm annesi daha iyi bilr sonuçta ben ne kadar tanısamda
Ayy bunu hangi anne söylerBı nevi o da suçlu. Evlenmeden önce en azından şunu diyebilirdi kızım benim oğlum böyle sen yine de iyi düşün ilerde pişman olma
Evlendiğiniz kocanızdan kaynananızmı suçlu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?