Eşim yüzünden ailesinden de soğudum🙁

Katiliyorum

Tamam bende hatalıyım zaten ama kaynanamda suçlu o konuda. O annelik görevini yapmadı. O zaman evlendirmişse şimdi sahip çıksın niye başından atıyo o zaman

Buna kesinlikle katılmıyorum. Bence evlenmeden önce ne hatası varsa söylenmeli elin kızının günahına neden giresin...?
Buna zaten kimse katılmaz ama analarımızın çogu böyle işte napalım
Hani ben kendimi düşünüyorum ,sanırım bi kusuru olsa bende söylemezdim.evlenirse kendini törpüler falan diye düşünürdüm yada benim gözüme o kadar kötü gelmezdi o kusuru

Ben şimdiye kadar kaynanamla oturuyodum eşime şimdi geri dönmek için ayrı ev istedim çünkü evlenirken ben ayrı ev istiyodum eşim 2 sene sonra çıkabiliriz anca diyodu ama 4 sene oldu daha bı çaba yok
Muhtemelen eşinizin evden ayrılmaya gönlü yok. Onun için oyalıyor sizi. 2ayda ev bulunur. Neden bulunmasın? Birlikte gidip ev baktınız mı hiç?

Ben 2 kere nişanı atacaktım ama o hepHayır hiç öyle düşünmezdim keşke öyle yapsaydı başta evlenmezdim şimdi bu durumda olmazdık belki. Tamam ben de hatalıyım ama burda kaynanamda hatalı...

Ben 2 kere nişanı atacaktım ama o hep
Hayır hiç öyle düşünmezdim keşke öyle yapsaydı başta evlenmezdim şimdi bu durumda olmazdık belki. Tamam ben de hatalıyım ama burda kaynanamda hatalı...

yahu kaynanam da hatalı diyip duruyorsunuz.
belki saçma bir benzetme olacak ama
mağazaya gidip bir elbise alırken, mağazanın sahibi onu alma, yaramaz diyor mu?

kim evladının kötü olduğunu asla evlenilmeyecegini söyler?
kendi aklınız, fikriniz, iradeniz var.
evlenip yuva kurmuşsunuz, mutsuz olmuşsunuz onun bile sorumluluğunu almıyorsunuz.
eşiniz de evlilik sorumluluğu almıyor.
ne güzel hayat valla. çocuk da vardır kesin. onun sorumluluğunu da anneanneye verirsiniz yaşar gidersiniz.

yani al birini vur ötekine, eşinizle bir farkınız yok.

Esin suclu bence herturlu

Durumları bilmiyosunuz o yüzden böyle konuşuyosunuz. Ben burda fazla detaya girmedim

Kimse yoğurdum ekşi demez hele bir anne evladı için hiç sanmıyorum. Kaldı ki sizin tanımanız görmeniz içinde zamanınız varmış öyle ki bazı durumlardan rahatsız olup 2 kere nişan atma durumuna gelmişsiniz. Yaşayacaklarınız varmış diyelim

Evet maalesef benim kaderimde bunları yaşamak varmış

Kim ayranım ekşi der yahu... kadın bakmış biran önce evlendireyim de başımdan atayım diye... siz kendiniz nişan atacak raddeye gelince geri adım atmayacaktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…