- 14 Ekim 2016
- 7.249
- 49.170
- 548
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Benim annem. Hiç de bakmaz gözünün yaşına.Ayy bunu hangi anne söyler
KatiliyorumEvlenecek olgunluğa geldiyseniz, evlilik riskini, insan tanıma riskini de göze aldınız demektir.
Ki nisan atmaya geldiyse iş, eşinizi o zamandan biliyordunuz demekki.
Bile bile evlenip kayınvalideye suç atmak kolay cünkü...
Kayinvalide o zaman size oyle dese bu sefer de oğluyla beni ayırmaya çalışıyor derdiniz.
Yada kayinvalide dedi diye ayrılsanız, ben mutlu olacaktım o bozdu derdiniz.
Sorumluluklarınızı başkalarına atarak yaşamak kolay tabi, siz de haklısınız..
Evlendikten sonra tamam da ama evlenmeden önce kimse cocugunun kusurunu söylemez benceBenim annem. Hiç de bakmaz gözünün yaşına.
Bi yengem var. O da hiç acımaz.
Çatır çatır söyler. Her şeyi.
Tamam bende hatalıyım zaten ama kaynanamda suçlu o konuda. O annelik görevini yapmadı. O zaman evlendirmişse şimdi sahip çıksın niye başından atıyo o zamanvalla suç sizde.evlendiğiniz kişi kocanız ama siz kayınvalidenizle evli zannediyorsunuz kendinizi.evlenene kadar hiç mi tanımadınız adamı da yine kadını suçluyorsunuz oğlunu benle evlendirdi diye?iğneyi başkasına batırıyorsanız çuvaldızı da kendinize batırmayı bilin.Kendiniz etmişsiniz şimdi çekiyorsunuz.Hem 4 aydır baba evinde napıyorsunuz? Boşanacaksanız boşanın, boşanmayacaksanız kv nizle değil nikahlı kocanızla iletişim kurup evinize geçin.
Buna kesinlikle katılmıyorum. Bence evlenmeden önce ne hatası varsa söylenmeli elin kızının günahına neden giresin...?Evlendikten sonra tamam da ama evlenmeden önce kimse cocugunun kusurunu söylemez bence
Buna zaten kimse katılmaz ama analarımızın çogu böyle işte napalımBuna kesinlikle katılmıyorum. Bence evlenmeden önce ne hatası varsa söylenmeli elin kızının günahına neden giresin...?
Muhtemelen eşinizin evden ayrılmaya gönlü yok. Onun için oyalıyor sizi. 2ayda ev bulunur. Neden bulunmasın? Birlikte gidip ev baktınız mı hiç?Ben şimdiye kadar kaynanamla oturuyodum eşime şimdi geri dönmek için ayrı ev istedim çünkü evlenirken ben ayrı ev istiyodum eşim 2 sene sonra çıkabiliriz anca diyodu ama 4 sene oldu daha bı çaba yok
Bı nevi o da suçlu. Evlenmeden önce en azından şunu diyebilirdi kızım benim oğlum böyle sen yine de iyi düşün ilerde pişman olma
Eger kayınvaldeniz bunu deseydi,ozaman sizde diycektinizki " kayinvaldem beni istemiyor,aramizi bozmaya çalışıyor."
Lütfen ilişkilerde 3.kişileri suçlamayın,aşk gözümü köretti göremedim diyin
Hayır hiç bakmadık daha. Zaten benim pek umudum yok artık ev tutacağındanMuhtemelen eşinizin evden ayrılmaya gönlü yok. Onun için oyalıyor sizi. 2ayda ev bulunur. Neden bulunmasın? Birlikte gidip ev baktınız mı hiç?
Ben 2 kere nişanı atacaktım ama o hep
Hayır hiç öyle düşünmezdim keşke öyle yapsaydı başta evlenmezdim şimdi bu durumda olmazdık belki. Tamam ben de hatalıyım ama burda kaynanamda hatalı...
Esin suclu bence herturluBen 4 ay önce eşime kızıp babamın evine geldim. Bundan 2 ay öncesine kadar kayınvalidem haftada bir kere arardı.her aradığında naptınız ev bakıyomusunuz ev bulamadınızmı daha 2 ay oldu ayıptır artık. Bende dedimki anne evi tutacak olan ben değilim bunları oğlunu arayıp şöyle ben de onu bekliyorum her seferinde bunları söyleyeceksen bir daha beni arama dedim o da en son tamam ben sizin hiç bişeyiniz değilim dedi kapattı daha ondan sonra aramadı.Oğlunu hiç aramazdı her seferinde ben onu silmişim diyordu ben de bunun için kızıyorum ona madem oğlunu biliyosa neden evlendirdi başta evlendirirken bana hiç söylemedi benim oğlum böyle böyle. Ben evlenmeden önce nişanı atacaktım hiç öyle kötülemedi oğlunu hep hatasınï kapattı şimdide başından atıyorlar.Bu yüzden benim gözümde kaynanamda suçlu haksız mıyım sizce?
Durumları bilmiyosunuz o yüzden böyle konuşuyosunuz. Ben burda fazla detaya girmedimyahu kaynanam da hatalı diyip duruyorsunuz.
belki saçma bir benzetme olacak ama
mağazaya gidip bir elbise alırken, mağazanın sahibi onu alma, yaramaz diyor mu?
kim evladının kötü olduğunu asla evlenilmeyecegini söyler?
kendi aklınız, fikriniz, iradeniz var.
evlenip yuva kurmuşsunuz, mutsuz olmuşsunuz onun bile sorumluluğunu almıyorsunuz.
eşiniz de evlilik sorumluluğu almıyor.
ne güzel hayat valla. çocuk da vardır kesin. onun sorumluluğunu da anneanneye verirsiniz yaşar gidersiniz.
yani al birini vur ötekine, eşinizle bir farkınız yok.
Ne zaman dır evlisinDurumları bilmiyosunuz o yüzden böyle konuşuyosunuz. Ben burda fazla detaya girmedim
Durumları bilmiyosunuz o yüzden böyle konuşuyosunuz. Ben burda fazla detaya girmedim
4 sene olduNe zaman dır evlisin
Evet maalesef benim kaderimde bunları yaşamak varmışKimse yoğurdum ekşi demez hele bir anne evladı için hiç sanmıyorum. Kaldı ki sizin tanımanız görmeniz içinde zamanınız varmış öyle ki bazı durumlardan rahatsız olup 2 kere nişan atma durumuna gelmişsiniz. Yaşayacaklarınız varmış diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?