esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Yumusayip ayrilma fikrinden uzaklasmissin gordugum kadariyla.. Senin icin en iyisi neyse o olsun, ama sahsi fikrim, hata yaparsin ayrilmazsan.

Hala küfür boyutunda hakaret ediyorsun farkındamısın ? Yok cins yok mal !!! Bir erkeğe bırak küfretmeyi sesini bile yükseltmeden gerektiğini kimse öğretmemiş sana malesef ! Çünkü bir erkeğe yaptıracaklarını ancak tatlı dil be sevecenlikle yaptırıp derdini öyle anlatabilirsin ! Sana giren çıkan mı var kadar iğrenç bir cümleyi hadi hata yaptın sarfettin sana göre küfür değil o onuda elli kere yazmışsın da küfür değilde neyse !! İğrençliğin daniskası ... Ve evet ayrıca kocana iş için fikir danışmışsın oda fikrini söylemiş sen kabul etmişsin adamın suçu ne ? Yarım saate bir de yok diyorsun ya :) gerçekten üzüldüm burda saatlerce yol gidip gelen otobüslerde sürünen insanlara , bir de arabanız da var yani çok yazık gerçekten ! Madem severek evlendin kocanı tanımadıysan suç senin .. Bu arada bu yazdıklarımı kocan haklı anlamında yazmıyorum ikinizde psikolog luksunuz .. Tavsiye ederim tedavi olun ..

Son gelişmeleri okudum ve eşine çok kızdım. Hala üste çıkma çabasına. Rezil oldum diyorsun da bırak o utansın sana el kaldıran o. Bu arada barıştınız diyelim daha ne kadar aynı yerde görev yapacak eşin? O ilden taşınmanın imkanı yok mu?

Eşiniz uzman çavuş mu

işte sayenizde burada öğrenecek konu sahibi bütün bunları...

ne erkeklermiş ya hu,onlar küfür edecek ama sen sesini dahi yükseltmeyeceksin .çünkü yaptıracaklarını ancak sevecenlikle yaptırabilirsin ama erkeler küfür ve hakaret edebilir hatta dövebilir sorun yok..

kk dan seçmeler.

Kusura bakma ama asıl psikologluk olan sensin..
İyi misin arkadaşım?
Sanki karşında kocanı elinde alan kayınvaliden varmış gibi kinlenmişsin konu sahibine
Ay ne alem insanlar var ya

Neden kadin hep.sevecen ve tatli dilli olacak diger turlusu dayaklik kufurluk kadin mi oluyor? Bu kadinlarin cani sikilamaz gozu donemez bagirip cagiramaz mi bu hayatta? İnsana ozgu duygular degil mi bunlar bir tek erkekler mi dert yanabilir? Bana da ogretmediler vallahi boyle bir sey...

Kadinin is yeri değişmiş üzülmüş cani sklmis kocasinin sucu değil ama derdini anlatmak için aramis bundan doğal ne var?? Karsiliginda adam "napalim" " Hadi kapat" of puf Derse kadin napsin??

Kadin üzüntülü zaten niye tatli dilli olacakmis ki? Uzgunken hem kendini teselli edip hem kocasini mi pohpohlayacakti telefonda??

Bir kadin bile bunu diyorken bu erkekler napsin ki anadan boyle yetisiyorlar iste..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Arkadaşım kim dedi küfredeninin diye ? Öyle bişe çıktımı benim ağzımdan ? Bana göre ilk küfür ettiğinde Ayten boşanmalıydı ha boşanmadıysa kocasınında küfürlü ağzını biliyorsa adamı değiştirmeye çalışıyorsa ozaman ona göre davranacak !!!! Ha yoksa intiharın eşiğine gelmicek yani !!! Adam zaten iğrenç bi adam ona hala kocam gözüylede bakıp boşanmıyorsa ozaman MECBUR ona göre davranacak yada sarp raporu alıp yok otele gidip yok bitti bu iş dedikten sonra geri evine dönmeyecek !!! Daha çoooook küfür duyar çok dayak yer üzgünüm ama .. Tekrar söyleyim adam haklı falan diye demiyorum adam Allah'a yakın olsun ama kadınında madem maaşı iyi ailesi arkasında adamdan bıkmış hala giymiyorsa suç kimin kızlar ???

iyi de bu kadar sert yazmaya ne gerek var iki de tokat atsaydınız konu sahibine tam olsaydı..

ayrıca bende arkadaşın boşanacağını düşünmüyorum nedense öyle hissediyorum.

Her küfür eden erkeğede kadına boşan diyemeyiz alsın adamı piskoloğa gitsin kadınlarda şu erkekleri doğru düzgün yetiktirsin küçükken küfür edince büyükler gülüyor işte böyle erkeğin kazık kadar dan sonra olmuş hali

Kadınlığıma laf ederken sen önce bi duracaksın orda !!! Anlamadan etmeden yargılamayı keseceksin arkadaşım !

Adam zaten yıllardır küfretmiyor mu ?
Kadın boşanıyor mu ? Hayır
Düzeltmeye uğraşıyor demekki .. Ozaman ona göre davranacak intiharın eşiğine geldiysede arkasına bakmadan gidecek ???
E noldu dün ? Gitti darp raporu aldı , otelde kaldı, nooooldu ? Yine küfredenle gitmedimi ? Ozaman ona göre konuşacak sana giren çıkan yol zaten demicem adama iğrenç iğrenç !!! Ne farkı kaldı o adamdan ? Dahaaaaa ççççok küfür duyar çok dayak yer arkadaş ... Ben buna seviniyormuyum sizce arkadaşım ha ? Önce bi ne demek istediğimi anla !! Bu erkeklerin en iyisibile öküz !! ( lafım meclisten dışarı ) ruhsuzluk anlamında öküz .. Yaradılmışlıkları o .. Elinden geliyorsa öğretirsin gelmiyorsa bitiyor işte kopuyor biyerde ... Allah ta bu sabrı kadına vermiş malesef ...
Boşan madığı o küfürleri duyduğu sürece o kadın haksız benim gözümde ! Adama katlanmayı tercih eden o ! Umarım anlatabildim

Allah'a şükür bana kimse "erkeklere" küfür etmemem gerektiği, "erkeklere" sesimi yükseltmemem gerektiği gibi saçma sapan şeyler öğretmedi.bana İNSANLARA küfür etmemem ve İNSANLARA sesimi yükseltmemem gerektiği öğretildi.doğru olanı da budur zaten.erkek olup olmaması farketmez karşımdaki insan bana nasıl davranıyorsa ben de ona öyle davranırım valla o iyiyse ne güzel geçinip gideriz ama karşımda kendi öfkesini kontrol edemediği halde benden bunu bekleyen biri varsa rüyasında görür!

Son düzenleme:
Kusura bakma ama asıl psikologluk olan sensin..
İyi misin arkadaşım?
Sanki karşında kocanı elinde alan kayınvaliden varmış gibi kinlenmişsin konu sahibine
Ay ne alem insanlar var ya

Senin kini aldılar heralde ? Hiç böle bi benzetme duymamıştım birebir yaşadın sen heralde arkadaşım ..
Üzülme geçer :) sana ayrıca yazma zahmetinde bulanamayacağım yazdıklarımı oku anlatsın ne demek istediğimi ..

Oruç oruç anlamadan yargıladığınız benim başıma kocaman birer feminist kesilen siz arkadaşlarımla daha fazla uğraşamayacağım iftara yemek yapacağım .. Si yuuuuuuuuuuu

Gelip dovseydin keske
Az oldu

Sana gore erkek demek ses dahi yukseltilemeyecek derecede bir varlik olabilir ama biz kendimizi ondan asagi görmüyoruz tamammi bende insanim benim ne yasadigimi biliyomusun sen duygularimi biliyomusun bide psikologluksunuz yazmissin hayatinda hic tanimadigin gormedigin birine. Kim psikologlk orasi tartisilir ama senin zihniyetine sahip olanlar bu ulkede arttikca daha cooook kadin cinayeti islenir ..

Olurmu canim karsinda erkek varsa diz çöküp elleribi yere koyup biat etmen gerekiyor kimse ogretmedimi bunu sana.

Kadinliginiza ne laf etmisim anlamadim.cidden ? Hem tanimam etmem ne bilirim kadinliginida laf edecem hayret...

Ayrica önce yazdiklarinizi bir gözden geçirin isterseniz? Herkes mi yanlis anladi sizi yoksa siz mi anlatmayi bilemediniz....ne dersiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ne diyim. Allah etrafındakilerin yardımcısı olsun.
sen başkasının konusunda bile bu kadar sinirlenip etmediğin laf bırakmazken asıl bu durum başına gelse kocana neler yapardın düşünemiyorum

Arkadaşlar konu nereden nereye gelmiş ,birbirimize hakaret etmeyelim hiç yoktan sayfa kapanmasın,fikirler farklı olabilir kimse farklı düşünüyor diye diğeribe hakaret etmesin lütfen ,ayrıca konu sahibi arkadaşın ne durumda olduğunu hiçbirimiz bilmiyoruz ,duygularını hislerini bilmiyoruz ,ailesi arkasında çalışıyor gitsin , ya da affetsin demek bize mi düşer? bu yaşa gelmiş belli bir konumda bir insan herhalde her durumu düşünüyordur ,fevri olmak istememiştir belki, belki kafasını toplayacaktır vs hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

yakma kendini bazen insan düşünür ölümü hangimiz düşünmedik ki. bak ailen arkanda bak işin var ayaklarının ustundesin. salla az bi zaman zaten evlilik. boşan kurtar kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…