- 6 Temmuz 2014
- 578
- 1.092
- 408
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Daha iyiyim canım. Gelismeleri yazayim dedim
Gece boyu kustum maalesef hicbiseyde yememistim bilmiyorum belki ondan. Teyzem l telde konusurkende kustum bikere teyzem kafana darbe aldigin icin kafanda bisey olmus olabilir bu onun bi semptonu olabilir dedi korktum iyice. Neyse
Gece saat 3 e dogru odanin telefonu caldi Brn Allah Allah kim bu diye actim lobiden aramislar esiniz asagiya inmenizi bekliyor dedi (galiba teyzemi aramis teyzem soylemis otelde kaldigimi) mesaj atmis asagi in bekliyorum diye. Gelmicem dedim ya dedim gel hastameye goturcem dedi. Daha fazla ortaligi karistirir diye bide kendi sagligim icinde korktum . Indim. Hastaneye gittik. Rezil oldum oradakilerede. Dusunsenize darp raporu almaya geliyorum once sonrada esimle tedavi olmaya.. utana utana gittim burada baska hastanede yok.. doktor geldi neyin var dedi midem bulaniyo dedim kendiside arkadan diyoki kafasida azicik sallandi diyor
Burada ozel hastane filan yok yani.. neyse kafa rontgenim cekildi tahliller yapildi. Cok sukur temuz cikti. Onun suratini gormemek icin sedyede donerken serum takili kolum acidibide gitmis bana süt falan almis icirmeye calisiyor sen hicbisey yememissin ondan kustun zaten filan diyor cins.
İstemiyorum senden gelecek iyilik dedim tamam sütü icte yine beni isteme diyor
Neyse serum takiliyken uyumusum sonra eve geldik (oteldr daha fazla kalamazdim zaten esyalarimda evde sabahin 5 i olmus saat)
Uyudum. Tek hatirladigim bana dedigi. Bak bu konuyu kapatalim. Sen bana kufur etmeseydin benim agzimdan onlar cikmazdi. Hala beni sucluyor yani. Dedimki yuh yazikkar olsun sana hala kendini savunuyorsun dedim tamam kabul ediyorum bende sinirliyim dedi. Ölür musum öldürür musun yaaa...
Ben sana vurmadim srni itekledim diyor vurmak dovmek istese cok daha fazlasi olurmus sadece iteklemis
Bugun yime teyzemle gorusecegiz. Su an sabaha karsi uyuddugum icin hal kotuyum. Bide bana mesaj atmis kahvaltini yap ilacini ic seni seviyorum yazmis. Mal midir nedir ya. Ben seni sevmiyorum yeter artik bitsin bu is yazdim cevap yok
Buarada en çok uzuldugumde darp raporu aldigimi komsulardan duyanlar olmus tum lojmana rezil olduk. Insanlar konusup duracak simdi.
Bide su var. Is konusunu ben cok abartmisim nr varmis bunda insanlar 3 saatlik vasitayla ise gidiyolarmis biraz tamahkar olacakmisim abarttigiimi dusundugu icin ustunde durmamismismis.
..
Eşiniz uzman çavuş muHer sinirlendiginde degil . Cok asiri sinirlendiginde onun deyimiyle. Ama zaten agresif bi insan oldugu icin cok asiri sinirlenmesi icin oyle cok asiri ugrasmama da gerek kalmiyor... normalde buyuk kavgalarda ediyor yani. Em son iki ay once etmisti simdi yine..
Ben duygusal olarak cok zedeleniyorum o da kendince altta kalmamis oluyor ama iste.. savunmasi heo su yonde beni o kadar sinirlendirmeseydin ............. cok uzerime geliyorsun......
Bu ise bi cozum bulamadım soz verdirdim yemin ettirdim ama yok yok.. bazem de düşünüyorum esim cok degisik bi ortamda büyümüş nasil anlatsam mesela 10 yildir boksla ilgileniyor dövüş sanatlarina cok ilgisi vardir zaten disardan bakilincada 185 boylarinda cok aşırı kaslı bir erkek.. ben 175 im ama 68 kiloyum mesela beni rahatlıkla alip bi duvarin uzerine koyabilir cok güçlü bir erkek.. hayati da hep boyle kavga dövüş ortamlariyla gevmis yani serseri bi erkek.. bu küfür olaylarinin ona o zamandan miras kaldigini bu agresifligin de ona hayattan istediklerini alamamasiyla ilintili oldugunu dusunmeye basladim. Cunku cok fakirlermis ve babasi iki kere kalp krizi geciriyor 6 7 sene hastanelerde organ ariyolar hep hastaliklarla gecmis 20 30 yas arasi.. Bilmiyorum ya kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum bunlar illaki hayata karsi bi ofke agresif bi durus yaratabilir cunku zor bi hayati olmus.. ama normali şöyledir hic adimla seslenmez bana hep askim canim guzelim falan.. normalde sakin bi erkek ama sinirlenince dunyanin en en en tahammul sinirlarini zorlayan insani...
Insanlar degisebilirmi . Oyle bi ortamda yetismis evet ama daha iyi bi hayat yasayabilirmi.
Hala küfür boyutunda hakaret ediyorsun farkındamısın ? Yok cins yok mal !!! Bir erkeğe bırak küfretmeyi sesini bile yükseltmeden gerektiğini kimse öğretmemiş sana malesef ! Çünkü bir erkeğe yaptıracaklarını ancak tatlı dil be sevecenlikle yaptırıp derdini öyle anlatabilirsin ! Sana giren çıkan mı var kadar iğrenç bir cümleyi hadi hata yaptın sarfettin sana göre küfür değil o onuda elli kere yazmışsın da küfür değilde neyse !! İğrençliğin daniskası ... Ve evet ayrıca kocana iş için fikir danışmışsın oda fikrini söylemiş sen kabul etmişsin adamın suçu ne ? Yarım saate bir de yok diyorsun ya :) gerçekten üzüldüm burda saatlerce yol gidip gelen otobüslerde sürünen insanlara , bir de arabanız da var yani çok yazık gerçekten ! Madem severek evlendin kocanı tanımadıysan suç senin .. Bu arada bu yazdıklarımı kocan haklı anlamında yazmıyorum ikinizde psikolog luksunuz .. Tavsiye ederim tedavi olun ..
Hala küfür boyutunda hakaret ediyorsun farkındamısın ? Yok cins yok mal !!! Bir erkeğe bırak küfretmeyi sesini bile yükseltmeden gerektiğini kimse öğretmemiş sana malesef ! Çünkü bir erkeğe yaptıracaklarını ancak tatlı dil be sevecenlikle yaptırıp derdini öyle anlatabilirsin ! Sana giren çıkan mı var kadar iğrenç bir cümleyi hadi hata yaptın sarfettin sana göre küfür değil o onuda elli kere yazmışsın da küfür değilde neyse !! İğrençliğin daniskası ... Ve evet ayrıca kocana iş için fikir danışmışsın oda fikrini söylemiş sen kabul etmişsin adamın suçu ne ? Yarım saate bir de yok diyorsun ya :) gerçekten üzüldüm burda saatlerce yol gidip gelen otobüslerde sürünen insanlara , bir de arabanız da var yani çok yazık gerçekten ! Madem severek evlendin kocanı tanımadıysan suç senin .. Bu arada bu yazdıklarımı kocan haklı anlamında yazmıyorum ikinizde psikolog luksunuz .. Tavsiye ederim tedavi olun ..
işte sayenizde burada öğrenecek konu sahibi bütün bunları...
ne erkeklermiş ya hu,onlar küfür edecek ama sen sesini dahi yükseltmeyeceksin .çünkü yaptıracaklarını ancak sevecenlikle yaptırabilirsin ama erkeler küfür ve hakaret edebilir hatta dövebilir sorun yok..
kk dan seçmeler.
Arkadaşım kim dedi küfredeninin diye ? Öyle bişe çıktımı benim ağzımdan ? Bana göre ilk küfür ettiğinde Ayten boşanmalıydı ha boşanmadıysa kocasınında küfürlü ağzını biliyorsa adamı değiştirmeye çalışıyorsa ozaman ona göre davranacak !!!! Ha yoksa intiharın eşiğine gelmicek yani !!! Adam zaten iğrenç bi adam ona hala kocam gözüylede bakıp boşanmıyorsa ozaman MECBUR ona göre davranacak yada sarp raporu alıp yok otele gidip yok bitti bu iş dedikten sonra geri evine dönmeyecek !!! Daha çoooook küfür duyar çok dayak yer üzgünüm ama .. Tekrar söyleyim adam haklı falan diye demiyorum adam Allah'a yakın olsun ama kadınında madem maaşı iyi ailesi arkasında adamdan bıkmış hala giymiyorsa suç kimin kızlar ???
Arkadaşım kim dedi küfredeninin diye ? Öyle bişe çıktımı benim ağzımdan ? Bana göre ilk küfür ettiğinde Ayten boşanmalıydı ha boşanmadıysa kocasınında küfürlü ağzını biliyorsa adamı değiştirmeye çalışıyorsa ozaman ona göre davranacak !!!! Ha yoksa intiharın eşiğine gelmicek yani !!! Adam zaten iğrenç bi adam ona hala kocam gözüylede bakıp boşanmıyorsa ozaman MECBUR ona göre davranacak yada sarp raporu alıp yok otele gidip yok bitti bu iş dedikten sonra geri evine dönmeyecek !!! Daha çoooook küfür duyar çok dayak yer üzgünüm ama .. Tekrar söyleyim adam haklı falan diye demiyorum adam Allah'a yakın olsun ama kadınında madem maaşı iyi ailesi arkasında adamdan bıkmış hala giymiyorsa suç kimin kızlar ???
Neden kadin hep.sevecen ve tatli dilli olacak diger turlusu dayaklik kufurluk kadin mi oluyor? Bu kadinlarin cani sikilamaz gozu donemez bagirip cagiramaz mi bu hayatta? İnsana ozgu duygular degil mi bunlar bir tek erkekler mi dert yanabilir? Bana da ogretmediler vallahi boyle bir sey...
Kadinin is yeri değişmiş üzülmüş cani sklmis kocasinin sucu değil ama derdini anlatmak için aramis bundan doğal ne var?? Karsiliginda adam "napalim" " Hadi kapat" of puf Derse kadin napsin??
Kadin üzüntülü zaten niye tatli dilli olacakmis ki? Uzgunken hem kendini teselli edip hem kocasini mi pohpohlayacakti telefonda??
Bir kadin bile bunu diyorken bu erkekler napsin ki anadan boyle yetisiyorlar iste..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kusura bakma ama asıl psikologluk olan sensin..
İyi misin arkadaşım?
Sanki karşında kocanı elinde alan kayınvaliden varmış gibi kinlenmişsin konu sahibine
Ay ne alem insanlar var ya
Gelip dovseydin keskeArkadaşım kim dedi küfredeninin diye ? Öyle bişe çıktımı benim ağzımdan ? Bana göre ilk küfür ettiğinde Ayten boşanmalıydı ha boşanmadıysa kocasınında küfürlü ağzını biliyorsa adamı değiştirmeye çalışıyorsa ozaman ona göre davranacak !!!! Ha yoksa intiharın eşiğine gelmicek yani !!! Adam zaten iğrenç bi adam ona hala kocam gözüylede bakıp boşanmıyorsa ozaman MECBUR ona göre davranacak yada sarp raporu alıp yok otele gidip yok bitti bu iş dedikten sonra geri evine dönmeyecek !!! Daha çoooook küfür duyar çok dayak yer üzgünüm ama .. Tekrar söyleyim adam haklı falan diye demiyorum adam Allah'a yakın olsun ama kadınında madem maaşı iyi ailesi arkasında adamdan bıkmış hala giymiyorsa suç kimin kızlar ???
Senin kini aldılar heralde ? Hiç böle bi benzetme duymamıştım birebir yaşadın sen heralde arkadaşım ..
Üzülme geçer :) sana ayrıca yazma zahmetinde bulanamayacağım yazdıklarımı oku anlatsın ne demek istediğimi ..
Oruç oruç anlamadan yargıladığınız benim başıma kocaman birer feminist kesilen siz arkadaşlarımla daha fazla uğraşamayacağım iftara yemek yapacağım .. Si yuuuuuuuuuuu
Olurmu canim karsinda erkek varsa diz çöküp elleribi yere koyup biat etmen gerekiyor kimse ogretmedimi bunu sana.Allah'a şükür bana kimse "erkeklere" küfür etmemem gerektiği, "erkeklere" sesimi yükseltmemem gerektiği gibi saçma sapan şeyler öğretmedi.bana İNSANLARA küfür etmemem ve İNSANLARA sesimi yükseltmemem gerektiği öğretildi.doğru olanı da budur zaten.erkek olup olmaması farketmez karşımdaki insan bana nasıl davranıyorsa ben de ona öyle davranırım valla o iyiyse ne güzel geçinip gideriz ama karşımda kendi öfkesini kontrol edemediği halde benden bunu bekleyen biri varsa rüyasında görür!
Kadınlığıma laf ederken sen önce bi duracaksın orda !!! Anlamadan etmeden yargılamayı keseceksin arkadaşım !
Adam zaten yıllardır küfretmiyor mu ?
Kadın boşanıyor mu ? Hayır
Düzeltmeye uğraşıyor demekki .. Ozaman ona göre davranacak intiharın eşiğine geldiysede arkasına bakmadan gidecek ???
E noldu dün ? Gitti darp raporu aldı , otelde kaldı, nooooldu ? Yine küfredenle gitmedimi ? Ozaman ona göre konuşacak sana giren çıkan yol zaten demicem adama iğrenç iğrenç !!! Ne farkı kaldı o adamdan ? Dahaaaaa ççççok küfür duyar çok dayak yer arkadaş ... Ben buna seviniyormuyum sizce arkadaşım ha ? Önce bi ne demek istediğimi anla !! Bu erkeklerin en iyisibile öküz !! ( lafım meclisten dışarı ) ruhsuzluk anlamında öküz .. Yaradılmışlıkları o .. Elinden geliyorsa öğretirsin gelmiyorsa bitiyor işte kopuyor biyerde ... Allah ta bu sabrı kadına vermiş malesef ...
Boşan madığı o küfürleri duyduğu sürece o kadın haksız benim gözümde ! Adama katlanmayı tercih eden o ! Umarım anlatabildim
Senin kini aldılar heralde ? Hiç böle bi benzetme duymamıştım birebir yaşadın sen heralde arkadaşım ..
Üzülme geçer :) sana ayrıca yazma zahmetinde bulanamayacağım yazdıklarımı oku anlatsın ne demek istediğimi ..
Oruç oruç anlamadan yargıladığınız benim başıma kocaman birer feminist kesilen siz arkadaşlarımla daha fazla uğraşamayacağım iftara yemek yapacağım .. Si yuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?