- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Maas kartim onda ama kredi kartim var
Onunla gecinebilirim pazartesi de bankadan kimligimle para cekerim
Eve gitmezsem bosanirken aleyhime kullanabilirmi bide ses kaydi programi var telefonumda yani o senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek sözlerini kaydettim[/QUOTE
maaş kaartınız niye eşinizde
Ne diyeyim canim, caresizlik kararsizlik zor is. Ne yapmayi dusunuyorsun orda ne kadar bekleyebilirsin
çok ağır küfürler etmiş ama intihar vs. diye konuşmayın lütfen..
Ayrıca her işte bi hayır vardır. Belki klişe diyeceksiniz ama öyle.
Belki o istediğiniz iş sizin için hayırlı değildir. Bu kadar üstüne gitmeyin bence hayırlısı böyleymiş deyip geçin. Her ne kadar eşiniz istemediği için gitmemiş olsanız da belki sizin yerinize işe alınan kişinin gerçekten bu işe ihtiyacı vardı..
Asıl problem eşinizin kişiliği. Ettiği küfürler değil eşe, bir insan evladına söylenecek küfürler değil..
Demek istediğim iş konusunu kafanıza takmayın bu saatten sonra. Eşiniz de inşallah kendine gelir.
Ne yapacagimi bilmiyorum burada bi saat daha durabilirim sonra kapanacak
Telefonu açmadığınız sürece eşinizin işyerinize gelme ihtimali var mı? Eğer varsa açın telefonu ve bu şartlarda eve gitmek istemediğinizi dışarıda bir yerde oturup her şeyi sakin kafayla konuşmak istediğinizi söyleyin.
Araba onda olsaydi gelirdi ama araba bende muhtemelen oructa oldugi icin kendisini yorup gelmez kisa mesafe ama sanmıyorum
Niye gelmedin diye sorarsa vereceği cevaptan cok eminim ben orucum nasil geleyim allahsiz kitapsiz
Oruçluyken küfür etmeyi biliyorsun ama küfür ederken hiç bitkin yorgun olmuyorsun de.
hem suçlusun hem güçlü ilk küfürü sen etmişsin birde bu gereksiz mesele için intihar edecem demişsin buyur biz seni tutmayalım eğer böyle bir saçma sebeple cana kıyılıyorsa...sizin şuraya yazdığınızı ergenler bile yazmaz umarım sırf bu cümleleri bu gereksiz tartışmayı üzgün ruh halinizden ötürü bilinçsizce yazmışsınızdır...madem yer değiştirilme ihtimalleri vardı madem eşiniz bencil siiznle ilgili konuları önemsemiyor fikrini alıp reddetmeseydiniz hanımefendi..Allah kimseye dert vermesin...Sizede vermesin.bu arada böyle saygısızca küfür eden insanla bir yatak bir ömür paylaşılmaz.
SEn beni sinirlendirmesem etmezdim sen beni sinirlendirdin sen bi kadinsin nasil agzindan cikar o kelimeler doyecek yani sinirlemdirdiysem herseyi dayagi bile hak ediyorum ben
Aradi yine actim nerdesin
Isyerindeyim
Napiyosun orada
Korkuyorum eve gelmicem
GEl evine sacmalama gelirkende bi kilo aci biber al agzina surucem
HAyir gelmem disarfa gorusebilirim ama gelmem
SAcmalama gel evimize yemek yap kocan ac
Gelmicem
Gel dedim ne isin var orada
GelMicem dedim israr etme
Gel konusalim dedigin laf agir
Benim lafim seninkinin yaninda devede tuy kalir
Konusalim gel bişey yapmicam
Konusucaz .
Suratina kapattim
Aradi yine actim nerdesin
Isyerindeyim
Napiyosun orada
Korkuyorum eve gelmicem
GEl evine sacmalama gelirkende bi kilo aci biber al agzina surucem
HAyir gelmem disarfa gorusebilirim ama gelmem
SAcmalama gel evimize yemek yap kocan ac
Gelmicem
Gel dedim ne isin var orada
GelMicem dedim israr etme
Gel konusalim dedigin laf agir
Benim lafim seninkinin yaninda devede tuy kalir
Konusalim gel bişey yapmicam
Konusucaz .
Suratina kapattim
Devam et arkadasim bi seni kaybetmekten korksun terbiyesiz adam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?