esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

Ya Allah aşkına özel sektördeki bi işin devlette çalışmaktan daha kolay olduğu nerde görülmüş??? Ben de bi bankacı kızıyım ve özel sektörde çalışıyorum. Çalışmayana kolay gelir! Özel sektör vampir gibi, adamın kanını emiyor!!! Ve bunu bir İ:K'cı olarak söylüyorum :) İyi ki de gitmemiş o işe. Devlete ait en kötü yerde çalışmak bile özel sektördeki en iyi yerden daha iyidir!

telefonu açıp tepkisine bakın. hala sinirli ve küfürler yağdırıyorsa otele gidin. gerginse evinize dönüp adam akıllı konuşun yahut geç kaldığınızı dışarıda buluşup iftar yapabileceğinizi söyleyin...

Telefonu açmadığınız sürece eşinizin işyerinize gelme ihtimali var mı? Eğer varsa açın telefonu ve bu şartlarda eve gitmek istemediğinizi dışarıda bir yerde oturup her şeyi sakin kafayla konuşmak istediğinizi söyleyin.

Önce sakın ol. Sen kendine zarar verdiğinle kalırsın.
İkinizde sakinleşince konuşun. Olmuyosa sende ona göre davranır hayatına bakarsın.

Şimdi yapman gereken onu düşünmeyip kendini rahatlatman ve Allaha şu mübarek günlerde dua etmen.
Allah o kadar büyük ki taşıyamayacağın bir yükü asla sırtına yüklemez. Çaresiz insana yardım eder.

Dua et..

Araba onda olsaydi gelirdi ama araba bende muhtemelen oructa oldugi icin kendisini yorup gelmez kisa mesafe ama sanmıyorum
Niye gelmedin diye sorarsa vereceği cevaptan cok eminim ben orucum nasil geleyim allahsiz kitapsiz

Araba onda olsaydi gelirdi ama araba bende muhtemelen oructa oldugi icin kendisini yorup gelmez kisa mesafe ama sanmıyorum
Niye gelmedin diye sorarsa vereceği cevaptan cok eminim ben orucum nasil geleyim allahsiz kitapsiz

Oruçluyken küfür etmeyi biliyorsun ama küfür ederken hiç bitkin yorgun olmuyorsun de.

öncelikle şunu söylemek istiyorum tek taraflı suçlu yok ortada ikinizinde birbirinize saygısı olduğunu düşünmüyorum. belliki devamlı bu tarz sorunları yasyorsnz bır arkdas yazmıs korktmak ıcın yapıyor rastgele söylemıyorkı bu daha kötü bir durum dıye. kesinlikle katılıyorum. İş artık korkutma evresine girmiş ve sözlü şiddetin üstüne gitmek üzere. Fakat hemen ipleri koparmayın derim. aile kolay kurulmuyor , evet böyle biriyle bir ömür gecmez fakat diğer davranısları nasıl. yanı normalde anlaşabılıyormusunuz sıze dstek oluyormu . Bu durum geçmişinden kalan bır tramvayla alakası olabılır. Yetıstırılme tarzı , cevreden gördükleri olabilir. Kültür farkıyla bu catısmayı yasamanız cok normal fakat cesaretınızı toplayıp yuz yuze konusun derim. Sevıyorsanız eger , bak ben senı sevıyorum fakat bana küfür etmen agrıma gidiyor bana saygının olmadıgını dusunuyorum diyebilirsiniz. Bu sekılde beni incitıyorsun kalbim kırılıyor beni uzaklastrma kendnden dıyebılırsınız. Bu konuda bende hatalydım fakat kendimi tutamadım ama sende agır seyler soyledin bunu çözmek için herseye hazırım yeterki aramızdakı saygıyı yeniden kazanalım dıyın. Fakat suclayıcı konusmayın bu pskolojıdede var bırıyle konusurken sen soyle yaptın boyle yaptın dersenız karsınızdakınden aynı tepkıyı alırsınız ve sonuclanmaz hıcbırsekılde ılımlı konusmayı orta yol bulmayı deneyın .. kendinize olan güveniniz gitmiş ve korkuyorsunuz. Allah büyük vardır bunda da bir hayır .. Belki bu durumdan sonra konusursanız hersey duzelebilir.. Bu kavganız daha ıyı seylere vesıle olabılır.. Bana göre hıcbır durumda o sözleri sareftme hakkı yok esınıızın. sizin söyledğinizde hıc hos bır kelıme degıl fakat onun soylediği kadar agırda degil.. konusmayı deneyin cabalayın.Fakat yıne olmuyorsa sizin özgür iradenize kalmış boşanmak .. evlenmeden önce nasıldı bu tarz davrranısları varmıydı acaba ?

Ne demek hem suclusun hem guclusin yaaaa arkadasin hicbir sucu yok tamam mi o evlilkte ii gunde kotu gunde denio ben aglarken esim bana bBASKA DIYECEHIN BISI VAR MI dicek benim sorunumla ilgilenmiycek o suclu deil arkadas suclu cnm senin bencil bi kocan var SUCLU DA DEGILSIN

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

SEn beni sinirlendirmesem etmezdim sen beni sinirlendirdin sen bi kadinsin nasil agzindan cikar o kelimeler doyecek yani sinirlemdirdiysem herseyi dayagi bile hak ediyorum ben

AO da seni sinirlendiriyor hatta hakaret ediyor, sor bakalım eşine sen onun gelmişine geçmişine küfür etsen sindirebilir mi senin sindirmeni bekliyor tövbe ya çok sinirlendim eşine gerçekten.

Aradi yine actim nerdesin
Isyerindeyim
Napiyosun orada
Korkuyorum eve gelmicem
GEl evine sacmalama gelirkende bi kilo aci biber al agzina surucem
HAyir gelmem disarfa gorusebilirim ama gelmem
SAcmalama gel evimize yemek yap kocan ac
Gelmicem
Gel dedim ne isin var orada
GelMicem dedim israr etme
Gel konusalim dedigin laf agir
Benim lafim seninkinin yaninda devede tuy kalir
Konusalim gel bişey yapmicam
Konusucaz .
Suratina kapattim

yaşadıgın iş konudunda bende benzerini yaşadım şuanda da acısını fazlasıyla çekiyorum .... inan değmiyor kendini üzmekle intaharı düşünmekle kendine edeceksin kimseye bir şey olacagı yok hem tayin iste hemde bu efendiden kurtul .... böyle hödük biriyle evlilik yürümez ömürde geçmez ......

cnmmm yaaa kendini ezdirme sen ona muhtaç değilsin bak ne güzel çalışan bayansın ekonomik özgürlüğün var bunu yapma kendime alttan alma eve git konuş ama özür falan dileme mesafeli ol biraz burnunu sür bence

neden suratına kapattınız kii?

Devam et arkadasim bi seni kaybetmekten korksun terbiyesiz adam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…