Evet ama küçük bi yerde yaşıyoruz gidebilecek hicbiyer yok ://Kv fena degilmis. Ne kv'ler var... Bence kocani eve tikmaya falan calismiyorlar sanmiyorum ki muzeye, kulturel bir aktiviteye katilmasina mani olsunlar. Kahve gibi sacma sapan aylak insanlarin toplanip bos muhabbet yaptigi bir yere gitmesini istemiyorlar ve onlarin jenerasyonu icin takdire sayan bir durum bu.
Vallahi çok pişmanim keşkeAl sana fırsat kaynana haddini bildirip kapıyı gösterseydin yeter artık diyip bi cinnet geçirseydiniz yanınızdan desturla geçerlerdi
İnanın çok kavga ettik kapıyı acmadin kaç kere . hatta burayada yazdım bi kaç arkadaş da adamı bu kadar sıkma diyince bende 1 saat git gel dedim artikAsıl sorun kv den önce eşin..
Adam eve gelmiyor minicik bebeği ve eşinin yanında durması gerekirken kahvehanelerde vakit geçiriyor
Evin babası evinde olmak ister nasıl yalnız bırakır lohusa eşini
Senin tavrın da çok anormal adamı sıkmak istemiyorum diyorsun.
Ne diyeyim.
Evet ondan korkuyolarmis bunu söylediler. Ama ben artık gerçekten yeme içmeyi ayırmak istiyorum ve kaynanamin bu halinide kullanmak istiyorum birde sizce benim suçum var mı burda. Giden oğlu gelen oğlu ama bana resmen kin kustu kadinEşiniz akşamları kahveye gideceğine bebek bakımına yardım etsin... o 15-20 dk bebek ile vakit geçirirken siz duşunuzu alın, sonra birlikte oturun film izleyin. Havalar güzel birlikte yürüyüşe çıkın...
Evinize, yemeğinize-içmenize eşinizin ailesinin dahil olması hoş değil ama kahve konusunda haklılar...gitmemesi için sizin de caba göstermeniz lazım. Ayrıca o adamı o aile yetiştirdi, tanıyordurlar mutlaka, demekki kahveye gide gele değişen bir şey olur diye korkuyorlar... başka kötü alışkanlık edinir diye çekiniyorlar..
İşte Allah bana agiz vermemiş okadar lafa bile hicbisey diyemedim Allah beni kahretsin ki ağzımı açıp birşey diyemiyorum kimseyeLoğusa kadına bu kadar yüklenmek, düşüncesizlik, vicdan körlüğü. Ayıp. Kendi oğullarını zapt edememişler, şimdi sizi arada bırakarak hala elleri oğullarının yakasında.
Eşinizin çizdiği profil de pek tasvip edilecek gibi değil şahsen, eş olmak, baba olmak bu değil. İnsan ailesinin vaktinden çalıp kendi keyfine bu kadar harcar mı? Yazık. Ama sizin aranızdaki bir durum bu, yardım edecekse, müdahale edecekse kv, haddini aşarak, size parmak sallayarak yardımcı olamaz, daha çok ortalık karıştırır. Bu başlangıç, sessiz kalmayın derim.
Okadar doluyum ki ağlamaktan konuşmayacağımı dusunuyorum ve sabredemiyorumBu akşam naparsınız bilemem. Ama söyleyeceğim iki şey var
Evime müdahele ettirmem
Eşimle konuşmak için akşamı beklerim kesinlikle.
Hata edersiniz, yüzyüze konuşmakla mesajlaşmak başkadır. Zaten söylemişsiniz size akşam konuşuruz demiş.Okadar doluyum ki ağlamaktan konuşmayacağımı dusunuyorum ve sabredemiyorum
Haklisiniz evet calisiyo isi yoğun biraz. En iyisi öyle yapmak akşam ciddi ciddi konuşacağm artıkHata edersiniz, yüzyüze konuşmakla mesajlaşmak başkadır. Zaten söylemişsiniz size akşam konuşuruz demiş.
Çalışıyor herhalde, erkeğe göre şuan dırdırdan öteye gitmez söylediğiniz. Onların kafa böyle işliyor yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?