Eşim yüzünden kaynanamla kavga ettik cok kötüyüm

Yeme içmeyi ayırın, eşinizle de konuşun, kahveye haftada 1 gün gitsin. İkisini bir aradan çıkarmaya çalışın inşallah başarırsınız.
Ama sırf yeme-içmeyi ayıracağım diye kahveye göz yumarsanız, bence hata yaparsınız.

Sırtını sıvazlayıp gez dolaş diyenleri gtördük biz.

İnsanlar sana yalnış birşey söylemiyorlar.Evlibarklı üstelik karısı lohusa adamın ne işi var her akşam kahvede.

Otursun evladıyla , karısıyla ilgilensin.Sohbet etsin.

Senin kızman lazım beni bırakıp nereye gidiyorsun diye.

Sadece tepkiyi biraz abartmışlar ama senin memnun olman lazım seni düşündükleri için.

Evet ama küçük bi yerde yaşıyoruz gidebilecek hicbiyer yok ://
Karısıyla oturup film izleyebilir, muhabbet edebilir. Ben kaynananı beğendim sana ettiği hakaretler hariç .Onlar sana destek oluyor sen kıymetini bilmiyorsun bence. Bak evli değilken gitmiyormuş adam sen evde olunca niye hep kahveye gitmek istiyor? Eminim beraber ikiniz dışarı çıksanız, sinemaya vs. gitseniz bir şey demezlerdi.

1. Eşiniz konusunda haklılar. Ha karışmaya ne hakları var o ayrı tartışma konusu.
Ama her gece kahve ne ya, emekli amcalar gibi? Bir de düzeltilmiş hali 9-11. Gidecek yer yok bahane değil, evde karısıyla bebeğiyle otursun, herkes hergün gezmelere mi gidiyor?

2. Kayınvalideyle yemek yememek için bundan güzel sebep mi var, kadın resmen gelmiş yüzünüze yalancı diyerek olan hakareti yapmış, asıl bu laflardan sonra akşam hiçbirşey yokmuş gibi oturup yemek yemeniz tuhaf.

Yani canim simdi soyle sana bu kadar bagirmasi uygun degil kesinlikle ama sen de esine izin verme. Yani giderse gitsin ama senin onayinla degil. Bilmem anlatabiliyor muyum? Arkadas da yazmis ailesi biliyor ki oglunu gondermek istemiyor o ortama. Vardir bir bildikleri. Yasadiginiz yerin kucuk olmasi kahveye gitmek icin bahane degil. Benim cok kucuk yerde yasayan aile bireylerim de var hic bilmem kahveye gittiklerini. Camide toplanip hatim edenler var, evinin onune domates biber eken var, bir teyze var mesela hobisi fotograf cekmek. Her mevsim her iklimde fotografliyor yasadigi yeri, bir baskasi var elektronik esyalarla ugrasiyor bos vakitlerinde, resim cizen var. Is insanin kendisinde bitiyor.... Dedigim gibi kv fena degil evi ayirmk icin bunu bahane etme avantaja cevir. Sahurda pogaca bile gonderiyorlarmis. Sen kv gormemissin canim.

Son düzenleme:
Bende bu yüzden kaynanama birşey diyemedim . ama bana söylediği şeyler yenilir yutulur değil. Ben sessizim ve kin gutmem daha öncede kv' ile bu tarz sorunlar yaşadık farklı konulardan ama susup hemen eskisi gibi olmama güvenip ağzına geleni sayıyor . evet gerçekten beni duşunuyolar bunu biliyorum karınla otur o niye tek otursun vs hep böyle şeyler söylediler ama kv nin bana bunu yapması beni çok üzdü bu şekilde konuşması gerekirmiydi yada gidip oğluna soyleseydi. İki gün sonra iyi olacaklar ben ağladığımla kalicam . artık tahammül edemiyorum. Tek bu değil kv çok karışıyor çocuğuma evime bana herşeye karısiyo ve çok bunaldim artik bide sessiz gordikleri icin en ufak şeyde yükleniyor

Sizdeki dusunceyi anlayamadım. Ne demek gidecek yer yok küçük yer de ondan sıkılıp kahveye gidiyor.??

Kalsın evde bebek için yardımcı olsun. Koyun çay, kuruyemiş açın bir film izleyin hiçbir aktiviteniz yoksa.

Ben lohusa lohusa hem bebek hem yemek vs. uğraşacağım eş kişisi de sıkılıp kahvede boş boş takılacak. Yok öyle dünya. Erkek paşalar da hep sıkılıyor hep bir kendini dışarı atıyor. Siz de buna müsaade ediyorsunuz. Kayınvalide sert cikismis ama haklı evinde otursun ne işi var gece gece kahvede. Biliyorlar ileriki sıkıntıları da şimdiden senin iyiliğin için uğraşıyorlar aslında. Bir bağımlı olursa görürsünüz o zaman.

Kusura bakmayın bu konuda sert soyledim belki ama çocukluğum boyunca gece 12 , 1 den aşağı kahveden gelmeyen bir baba vardı basimizda. İşten gelip yemek yer soluğu kahvede alırdı. Baba yüzü görmedik yani.
Onun için evde cazip birşeyler olsun ki sıkılıp muhabbeti dışarda aramasin.

gece 12:30 da geliyor o saatten sonra dogum gününüzü kutlasa ne olur kutlamasa ne olur.
madem Pasta yaptirmaya cikiyor, eve erken gelip telafi etseydi bari.
acikcasi kizardim ben.

Kapıyı açmamak nedir yahu eve kedi mi alıyorsunuz sanki? Ben göndermezdim açıkcası ama kapıyı açmamak eve almamak falan çok saçma. Ailesinin bunu size dayatması ayrı saçma. Her türlü saçmalık bu...

Teşekkür ederim yorumun için cnm nasıl yani ayırma mi diyorsun yeme içmeyi, evet sağolsun 37 gundur yaptığı yemeği her akşam gonderiyo ya iyiliğine iyi ama çok aşırı karısiyo ve bu son yaptığını hazmedemiyorum zaten baştan beri evi ayırmak istiyodum bebeğimin altı onlar yüzünden pişik oldu kadın bana yükleniyor ya halbuki kendiside bakıyor çocuğa benim suçum ne elimde olsa hemen iyilestiririm...

Akşam eve geliyor. Yemek yiyor ana evinde ve çıkıyor. Gece geliyor eve. Ne zaman size kalıyor zaman peki ?
Her zaman böyle degil ama... Her zmaan olsa bende kabul etmem kii. Normal zamanda da en geç 6-7 gelir. Ramazanda bazen böyle yapiyo

Evin ayri olsa kafan rahat olur her ne kadar yardim alamasan da ama ben acikcasi pek ihtimal vermiyorum evi ayirabileceginize. Hem kucuk bir ilcede yasiyormussunuz hem de esin her ne kadar ailesi ile kavga etse de oradan cikmaya yanasmayacaktir. Durumunu mumkun oldugunca avantaja cevir. Yardimlarini al ama sana bagirdiklarinda kendini savun. Bu senin en dogal hakkin. Ama mumkunse kavgaya zemin olusturma. Kv "ben sana kapiyi acma demedim mi" derse "anne oyle sey olur mu nasil acmayayim hem esim bana kiziyor de. Sen soyle beni dinlemiyor lutfen aranizda halledin" de. Tatli ol ama kendini de ezdirme. Kv her sey dilinde olan dominant ama kotu niyetli olmayan bir karakter sanirim. Sana bu kadar rahat bagirabilmesi ama akabinde normal davranmasinin sebebi onun da sana karsi kin tutmamasi. Biraz höt höt bir tip herhalde. Evi ayirmak icin de uygun ortam bekle ya da esinin ailesinden bunalip evi ayirmasini bekle yoksa kendine dusman kazanmis olursun.

Hayatta anlamadığım anlamayacağım 2 şey;
1.Kahveye gitmek
2.Yeme içme olayının bir olması.

Kusura bakmayın ikisi de saçma geliyor bana.İnsanın kendi evinde bişeyler yiyememesi çok garip.Yarın birgün çocuk büyüycek illaki zamanlı zamansız bişeyler isteyecek yemek için ne diyeceksiniz babanneden alalım felan mı?

Evet kv gerçekten öyle bi insan. İnanın beni dinlemiyor diye her defasında söylüyorum ama anlamıyor . ben eşime güzelliklede ima etmeye çalıştım evimde yemek yapmak istiyorum vs diye hep gecistirdi . şuan gerçekten oda üzgün ve bunaldi biliyorum. Taşınmak değilde kendi evimzde yiyelim demek istiyorum . bilmiyorum ters tepmesindennde korkuyorum artık napacağimiı sasirdim . tatlı dilde ise yaramıyor bunlarda.. Offffff çıkmazlardayim

yerinizde olsam eşimi bu konuda asla savunmam. Ki böyle birseye ailesinden önce kendim mudahale ederdim. Bir de eşinize kılıflar uydurmuşsunuz siz böyle yaparak kendinize haksızlık yaparsanız kv'nizin size haksızlık yapmasına hiç şaşırmayın.

ben kv ye hak verdim eşinin yaptığı hatalı ufacık bebeğiyle eşini yalnız bırakıyor. kv dede karını yalnız bırakma diye kızıyor. valla bana karı koca ikinizde tuhaf geldiniz. bu adam şimdi annesigilin korkusuyla biraz erken gelmeye başlamış. evinizi uzağa taşıdığınızda eve uğramaz ozaman kv haklıymış dersin

kaynananla sorununu halletmelısın ben olsam kusura bakma anne ama bız artık evlıyız esımın nereye gıdıp gıtmeyecegıne karısacak olan tek kısı benım ben sorun etmıyorsam sıze susmak duser lutfen bızım aramızdakı ılıskıye mudahale etmeyın derdım, ıkıncı olarak yemegımı ayırırdım, ucuncu olarak ben olsam kocamı her aksam kahve vs yollamazdım ne gerek var otursun evınde cocuguyla senınle ılgılensın ılla cıkılacaksa berabaer cıkılsın ...

Böyle konular mesajla konuşulmaz. Kendını ıfade edemıyorsan kagıda yaz gelınce oturun sonra ver okusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…