Yeme içmeyi ayırın, eşinizle de konuşun, kahveye haftada 1 gün gitsin. İkisini bir aradan çıkarmaya çalışın inşallah başarırsınız.Evet ondan korkuyolarmis bunu söylediler. Ama ben artık gerçekten yeme içmeyi ayırmak istiyorum ve kaynanamin bu halinide kullanmak istiyorum birde sizce benim suçum var mı burda. Giden oğlu gelen oğlu ama bana resmen kin kustu kadin
Karısıyla oturup film izleyebilir, muhabbet edebilir. Ben kaynananı beğendim sana ettiği hakaretler hariç .Onlar sana destek oluyor sen kıymetini bilmiyorsun bence. Bak evli değilken gitmiyormuş adam sen evde olunca niye hep kahveye gitmek istiyor? Eminim beraber ikiniz dışarı çıksanız, sinemaya vs. gitseniz bir şey demezlerdi.Evet ama küçük bi yerde yaşıyoruz gidebilecek hicbiyer yok ://
Yani canim simdi soyle sana bu kadar bagirmasi uygun degil kesinlikle ama sen de esine izin verme. Yani giderse gitsin ama senin onayinla degil. Bilmem anlatabiliyor muyum? Arkadas da yazmis ailesi biliyor ki oglunu gondermek istemiyor o ortama. Vardir bir bildikleri. Yasadiginiz yerin kucuk olmasi kahveye gitmek icin bahane degil. Benim cok kucuk yerde yasayan aile bireylerim de var hic bilmem kahveye gittiklerini. Camide toplanip hatim edenler var, evinin onune domates biber eken var, bir teyze var mesela hobisi fotograf cekmek. Her mevsim her iklimde fotografliyor yasadigi yeri, bir baskasi var elektronik esyalarla ugrasiyor bos vakitlerinde, resim cizen var. Is insanin kendisinde bitiyor.... Dedigim gibi kv fena degil evi ayirmk icin bunu bahane etme avantaja cevir. Sahurda pogaca bile gonderiyorlarmis. Sen kv gormemissin canim.Evet ondan korkuyolarmis bunu söylediler. Ama ben artık gerçekten yeme içmeyi ayırmak istiyorum ve kaynanamin bu halinide kullanmak istiyorum birde sizce benim suçum var mı burda. Giden oğlu gelen oğlu ama bana resmen kin kustu kadin
Bende bu yüzden kaynanama birşey diyemedim . ama bana söylediği şeyler yenilir yutulur değil. Ben sessizim ve kin gutmem daha öncede kv' ile bu tarz sorunlar yaşadık farklı konulardan ama susup hemen eskisi gibi olmama güvenip ağzına geleni sayıyor . evet gerçekten beni duşunuyolar bunu biliyorum karınla otur o niye tek otursun vs hep böyle şeyler söylediler ama kv nin bana bunu yapması beni çok üzdü bu şekilde konuşması gerekirmiydi yada gidip oğluna soyleseydi. İki gün sonra iyi olacaklar ben ağladığımla kalicam . artık tahammül edemiyorum. Tek bu değil kv çok karışıyor çocuğuma evime bana herşeye karısiyo ve çok bunaldim artik bide sessiz gordikleri icin en ufak şeyde yükleniyorKarısıyla oturup film izleyebilir, muhabbet edebilir. Ben kaynananı beğendim sana ettiği hakaretler hariç .Onlar sana destek oluyor sen kıymetini bilmiyorsun bence. Bak evli değilken gitmiyormuş adam sen evde olunca niye hep kahveye gitmek istiyor? Eminim beraber ikiniz dışarı çıksanız, sinemaya vs. gitseniz bir şey demezlerdi.
Teşekkür ederim yorumun için cnm nasıl yani ayırma mi diyorsun yeme içmeyi, evet sağolsun 37 gundur yaptığı yemeği her akşam gonderiyo ya iyiliğine iyi ama çok aşırı karısiyo ve bu son yaptığını hazmedemiyorum zaten baştan beri evi ayırmak istiyodum bebeğimin altı onlar yüzünden pişik oldu kadın bana yükleniyor ya halbuki kendiside bakıyor çocuğa benim suçum ne elimde olsa hemen iyilestiririm...Yani canim simdi soyle sana bu kadar bagirmasi uygun degil kesinlikle ama sen de esine izin verme. Yani giderse gitsin ama senin onayinla degil. Bilmem anlatabiliyor muyum? Arkadas da yazmis ailesi biliyor ki oglunu gondermek istemiyor o ortama. Vardir bir bildikleri. Yasadiginiz yerin kucuk olmasi kahveye gitmek icin bahane degil. Benim cok kucuk yerde yasayan aile bireylerim de var hic bilmem kahveye gittiklerini. Camide toplanip hatim edenler var, evinin onune domates biber eken var, bir teyze var mesela hobisi fotograf cekmek. Her mevsim her iklimde fotografliyor yasadigi yeri, bir baskasi var elektronik esyalarla ugrasiyor bos vakitlerinde, resim cizen var. Is insanin kendisinde bitiyor.... Dedigim gibi kv fena degil evi ayirmk icin bunu bahane etme avantaja cevir. Sahurda pogaca bile gonderiyorlarmis. Sen kv gormemissin canim.
Her zaman böyle degil ama... Her zmaan olsa bende kabul etmem kii. Normal zamanda da en geç 6-7 gelir. Ramazanda bazen böyle yapiyoAkşam eve geliyor. Yemek yiyor ana evinde ve çıkıyor. Gece geliyor eve. Ne zaman size kalıyor zaman peki ?
Evin ayri olsa kafan rahat olur her ne kadar yardim alamasan da ama ben acikcasi pek ihtimal vermiyorum evi ayirabileceginize. Hem kucuk bir ilcede yasiyormussunuz hem de esin her ne kadar ailesi ile kavga etse de oradan cikmaya yanasmayacaktir. Durumunu mumkun oldugunca avantaja cevir. Yardimlarini al ama sana bagirdiklarinda kendini savun. Bu senin en dogal hakkin. Ama mumkunse kavgaya zemin olusturma. Kv "ben sana kapiyi acma demedim mi" derse "anne oyle sey olur mu nasil acmayayim hem esim bana kiziyor de. Sen soyle beni dinlemiyor lutfen aranizda halledin" de. Tatli ol ama kendini de ezdirme. Kv her sey dilinde olan dominant ama kotu niyetli olmayan bir karakter sanirim. Sana bu kadar rahat bagirabilmesi ama akabinde normal davranmasinin sebebi onun da sana karsi kin tutmamasi. Biraz höt höt bir tip herhalde. Evi ayirmak icin de uygun ortam bekle ya da esinin ailesinden bunalip evi ayirmasini bekle yoksa kendine dusman kazanmis olursun.Teşekkür ederim yorumun için cnm nasıl yani ayırma mi diyorsun yeme içmeyi, evet sağolsun 37 gundur yaptığı yemeği her akşam gonderiyo ya iyiliğine iyi ama çok aşırı karısiyo ve bu son yaptığını hazmedemiyorum zaten baştan beri evi ayırmak istiyodum bebeğimin altı onlar yüzünden pişik oldu kadın bana yükleniyor ya halbuki kendiside bakıyor çocuğa benim suçum ne elimde olsa hemen iyilestiririm...
Evet kv gerçekten öyle bi insan. İnanın beni dinlemiyor diye her defasında söylüyorum ama anlamıyor . ben eşime güzelliklede ima etmeye çalıştım evimde yemek yapmak istiyorum vs diye hep gecistirdi . şuan gerçekten oda üzgün ve bunaldi biliyorum. Taşınmak değilde kendi evimzde yiyelim demek istiyorum . bilmiyorum ters tepmesindennde korkuyorum artık napacağimiı sasirdim . tatlı dilde ise yaramıyor bunlarda.. Offffff çıkmazlardayimEvin ayri olsa kafan rahat olur her ne kadar yardim alamasan da ama ben acikcasi pek ihtimal vermiyorum evi ayirabileceginize. Hem kucuk bir ilcede yasiyormussunuz hem de esin her ne kadar ailesi ile kavga etse de oradan cikmaya yanasmayacaktir. Durumunu mumkun oldugunca avantaja cevir. Yardimlarini al ama sana bagirdiklarinda kendini savun. Bu senin en dogal hakkin. Ama mumkunse kavgaya zemin olusturma. Kv "ben sana kapiyi acma demedim mi" derse "anne oyle sey olur mu nasil acmayayim hem esim bana kiziyor de. Sen soyle beni dinlemiyor lutfen aranizda halledin" de. Tatli ol ama kendini de ezdirme. Kv her sey dilinde ol dominant ama kotu niyetli olmayan bir karakter sanirim. Sana bu kadar rahat bagirabilmesi ama akabinde normal davranmasinin sebebi onun da sana karsi kin tutmamasi. Biraz höt höt bir tip herhalde. Evi ayirmak icin de uygun ortam bekle ya da esinin ailesinden bunalip evi ayirmasini bekle yoksa kendine dusman kazanmis olursun.
kaynananla sorununu halletmelısın ben olsam kusura bakma anne ama bız artık evlıyız esımın nereye gıdıp gıtmeyecegıne karısacak olan tek kısı benım ben sorun etmıyorsam sıze susmak duser lutfen bızım aramızdakı ılıskıye mudahale etmeyın derdım, ıkıncı olarak yemegımı ayırırdım, ucuncu olarak ben olsam kocamı her aksam kahve vs yollamazdım ne gerek var otursun evınde cocuguyla senınle ılgılensın ılla cıkılacaksa berabaer cıkılsın ...Kızlar biz kaynanamlarla altli ustluyuz ama yeme icme bir.kaynanam çok dik kafalı biri evde onun sözü geçer. Yeni dogum yaptim evimde olmakk istedim 40 cikana kadar evimizdeyiz 37 gun oldu. konu şöyle : eşim kahveye gidiyor. Kaynana kayınbaba çok kızıyor bize. Bana gönderdiğim icin eşime gittigi için. Bazen çok geç geliyo ramazan olduğu için. Gece 1'i buluyo. Defalarca eşimle kavga ettiler karını bırakıp gitme diye . Bana da tembihlediler giderse bizi ara sakın gönderme diye. Bizde defalarca kavga ettik esimle ama o kendini duzeltti 9da gidip 11 gibi geldi bende izin verdim cokta sikmak istemiyordum esimi. Zaten ailesi resmen eve tıkmak istiyo adamı. Oda onlardan bunaldigini soyluyor .Neyse dün doğum gunumdu eşim once unuttu sonra akşam çıktı pasta yaptırmaya da gitmis. Gene gece 12:30 gibi geldi. O gelmeden gorumcem poğaça yapmışlar sahur için getirdi ve esimin olmadığını gordu, annesine söylemiş banada kapıyı açma vs dediler. Neyse eşim geldi kapıyı açtım . sonra sabah kayınvalidem geldi başladı saymaya " sen gonderiyon adam karısını dinlemezmi bizi ara dedik aramiyon bizim de huzurumuzu bozdunuz sen yalancisn hep onun yalanını sakliyon o hiç böyle değildi bizle otururken gitmezdi ikinizde yalancsiniz tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sen ondan 10000 kat yalancisn '' gibi daha neler neler söyledi sert dille şuan hatırlayamıyorum. Hicbisey demedim benide dinlemiyor dedim. Ve böyle sakin yazdığıma bakmayın sabahtan beri ağlıyorum. Eşime mesaj attım annen böyle böyle yaptı diye. Oda kafayı yemişler akşam konusuruz dedi. Ve arkadaşlar ben defalarca eşime ailesiyle anlasamadığımi onlarla birlikte yemek istemediğimi söyledim oda hep ailemden ayrılmam gibi şeyler söyledi ama artık ben patlamak uzereyim. Eşime artık kararını vermesini soyluycem bebeğimiz var ortada bizimle mutlulugnmu önemli ailenle yeme icmenmi ben artik onlarla yemek istemiyorum diyeceğim aksamı bekleyemiyorum şimdi mesaj yazicam sizce nasıl bir dille neler soylemeliyim ve bu konuda sizce kim hakli????? zaten yuzyuze konuşunca ağlamaktan kendimi ifade edemeyeceğimi biliyorum. Uzun oldu kusura bakmayın lütfen kırıcı olmayın çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?