Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

Yani sor bakalim neden cekmis belki kardesiyle ortak edeyecek sonucta senin cebinden cikmicak sen bi konus destek ol kostek oluyorsun isten ayrilarak.

Senin kardesinde istese sende cekerdin bende tabiki gizlemeden ama bu sinsice plan yapmalar cok sacma....

canım ha 20 ha 2 yani, ahanda bana şimdi özlem çıkar 2000 lira desen yok, yok yani var mı ötesi yok, insanın yeri geliyo cüzdanında 20 lirası kalıyo

Bi de saklanması daha çirkin kılıyo işi
Yenge ve yeğenler enayi yerine konuyo resmen, af edersiniz ama bu böyle bence

valla benim kız kardeşim olsa eşi doktor olsa botoks estetik vs yaptırmayı bilse babamızı bile dolandırmış olsa bu işi alışkanlık haline getirse hiçte çekmem valla, tabiki köstek olacak kendi maaşınıda görümceye versin isterseniz

Acaba şöyle olabilir mi?

Kredi çekmişlerdir. ama maaşlarına göre limitleri yetmemiştir.

Ve ihtiyacı olan krediyi konu sahibinin eşinden isteyip aylık olarak onlar ödeyecek de olabilirler.

bence böyle durumlarda hemen sinirlenmek yerine sakin olmak da fayda var.

keskin sirke küpüne zarar verir.

Kızmakta çok haklısınızBen olsam bende çok kızardım
İhtiyaç önemli bir durum için olsa haksız olabilirdiniz. Dubleks evin yapımı için ise eşinizin yaptığı pek hoş değil ,birde sizden habersiz
Ama dikkatli davranın haklı iken haksız duruma düşmeyin..

fakat saklamak olmamış.

ama acaba aşırı tepki vereceğiniz için saklamış olabilirler mi?

ben kardeşim benden kredi istese 20.000 ve ödeyeceğini söylese aylık.

hiç düşünmeden çekerim.

Valla yorumların hepsini okuyamadım sabredemedim, ancak burada konuşulması gereken asıl mevzu konu sahibinin aile yapısı. Bir tarafta bir eş, eşinden habersiz kredi çekiyor ve bunu saklıyor; diğer tarafta öfkeden gözü dönmüş bir eş ve sürekli plan program yapıyor.

1-Eşinizin kardeşi belki taksitleri kendi ödeyecektir. ( Siz otomatik ödeme demişsiniz ama, zaten maaşınızı aldığınız bankadan kredi çekerseniz kredi otomatik olarak hesaptan kesilir.)
2-Belki de sizin, bu fevri hallerinizden dolayı eşiniz size durumu açıklamaya korkmuştur. (bence bazı hataları kendinizde de arayın)

Ayrıca; benim de bir kız kardeşim var, zor duruma düştüm abla yardım et dese bende kardeşim için canımı veririm. Kredi ile kurtulacaksa onu da çekerim, kocamda buna engel olamaz. Allah ömür versin anneme-babama birşey olduğunda onun benden, benim ondan başka kimsem yok.

Bence konu sahibi; eşinizi karşınıza alın, bir şekilde kredi meselesini öğrendiğinizi bunu neden gizlediğini sorun. Sonrasında da, kız kardeşinin neden buna ihtiyaç duyduğunu, eşiyle birlikte kredi çekebilecekken neden kendisine başvurduğunu öğrenin. Eşiniz zaten hatalı, size danışmadan yada en azından haber vermeden böyle bir şeye kalkıştığı için, ama şu an sizde resmen saman altından su yürütüyorsunuz. Plan program yaparak sorunlar çözülmez. Konuşmalısınız.

Ya bu iş iyi niyetli olsa zaten gizlemezler..Hâlâ bazılarınız iyi niyet arıyor altında..

Yahu eşinden gizlemiş işte....Bu bile kudurmak için yeterli bir sebeb degil mi sizce ?

Bu arada bana para gönderip eşlerinden saklayabilecek bayanları özelime bekliyorum...Gizliliğe önem veriyorum hee...Benden sır çıkmaz !

Ben de sizin bacınız,görümceniz sayılırım (!)

fakat saklamak olmamış.

ama acaba aşırı tepki vereceğiniz için saklamış olabilirler mi?

ben kardeşim benden kredi istese 20.000 ve ödeyeceğini söylese aylık.

hiç düşünmeden çekerim.

kardeşinin daha önceden sana ve babanıza borç takmışlığı var mı

Bunlari yeni gordum bi sakin olun bence cemkirmeye meillisiniz masallaaahh !!

boşanma düşüncesi keşke alternatif olmasa.
olmasaydı çoğu soruna çözüm odaklı yaklaşılabilirdi.
sakin olun ve alternatifleri düşünün. en önemlisi sakinleşince eşinizle konuşun.

siz görümcesiniz herhalde:44:
bir de yengenin yerine koyun kendinizi..

Dönüp dönüp gülüyorum konu başlığınıza.. Eşin zannettiğin canlı haa nasıl tatlı bi dokundurma bu mizah yönünüz güçlü anlaşılan :) eşine hastalık derecesinde aşık olduğunu tahmin ettiğimiz canlı, görümceniz bir psikologa yönlendirilse iyi olacak..

hani demiş ya konu sahibi annemi karda bastonuyla karşıladım çocuklarıma bakmak için geldi..bende işte orda film koptu yani.
kaynana damadım şöyle ev aldı böyle döşeyecekler diye anlatıyormuş ya acaba hiç gelinini de övdü mü ev aldılar borç ödüyorlar çocuklarından şöyle ayrı kaldı ne zorluklarla ödüyor ne fedakarlıkları var diye?

Boyle gorumceyi eve sokmamak lazim digerlerini yeni okudum.

Adamda kafa yokmus boyle kardese birak para cekmeyi evden seker verilmez..

bizimde borçlarımız var biter bitmez eşim böyle birşey yapsa haberim olmadığı için kızardım haklı olarak kızmışsınız ama oturun bir konuşun belki hayati bir mesele hemen boşanmayı aklınızdan geçirmeyin ne kadar kolay oldu bitti demek hem ok ayıp eşim olacak canlı ne demek çok merak ettim ayıp yahu eşiniz çocuklarınızın babası

siz görümcesiniz herhalde:44:
bir de yengenin yerine koyun kendinizi..

yok canim gorumce felan degilim :) telefonndan giriyorum butuun sayfalarida okuyamadim bende tabiki hanimefendiye destek veriyorum ama acikca konussun boyle gevelemesin gitsin odesin gorumceside doktorlarin.nekadar aldgini bilmeyen yok ben erkek kardesimde doktorluk yolunda da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…