canım ha 20 ha 2 yani, ahanda bana şimdi özlem çıkar 2000 lira desen yok, yok yani var mı ötesi yok, insanın yeri geliyo cüzdanında 20 lirası kalıyo
Yani sor bakalim neden cekmis belki kardesiyle ortak edeyecek sonucta senin cebinden cikmicak sen bi konus destek ol kostek oluyorsun isten ayrilarak.
Senin kardesinde istese sende cekerdin bende tabiki gizlemeden ama bu sinsice plan yapmalar cok sacma....
Çek beraber döveriz tabiküneee...
Ben konuyu size özet geçeyim:))
Görümce çalışıyor memur, eşi de doktor, konu sahibesi ve eşi de çalışıyor, yıllarca borç ödemiş yeni feraha çıkmış 2 çocuklu bir kadın konu sahibesi.
Görümce dubleks ev alıyor, içini düzenlemek için abiden borç istiyor, abi kıramıyor 5 yıl ödemeli 20 bin lira kredi çekiyor ve eşine söylemiyor. Üstüne üstlük görümce daha önceleri de abiden borç alıp ödememiş birisi. Konu sahibesi hesap hareketlerinden ve banka havalesinden paranın görümceye gittiğini görmüş.
Sağlık sorunu olsa Allah korusun, acil ihtiyaç olsa abi yardım etse bende hak veririm ama evin içini dayayıp döşemek için hanginiz görümcenize veya hanginizin eşi sizin ailenize 5 yıl ödeyip sıkıntı çekeceğiniz 20 bin lira kredi çeker?
Acaba şöyle olabilir mi?
Kredi çekmişlerdir. ama maaşlarına göre limitleri yetmemiştir.
Ve ihtiyacı olan krediyi konu sahibinin eşinden isteyip aylık olarak onlar ödeyecek de olabilirler.
bence böyle durumlarda hemen sinirlenmek yerine sakin olmak da fayda var.
keskin sirke küpüne zarar verir.
fakat saklamak olmamış.
ama acaba aşırı tepki vereceğiniz için saklamış olabilirler mi?
ben kardeşim benden kredi istese 20.000 ve ödeyeceğini söylese aylık.
hiç düşünmeden çekerim.
valla benim kız kardeşim olsa eşi doktor olsa botoks estetik vs yaptırmayı bilse babamızı bile dolandırmış olsa bu işi alışkanlık haline getirse hiçte çekmem valla, tabiki köstek olacak kendi maaşınıda görümceye versin isterseniz
Yani sor bakalim neden cekmis belki kardesiyle ortak edeyecek sonucta senin cebinden cikmicak sen bi konus destek ol kostek oluyorsun isten ayrilarak.
Senin kardesinde istese sende cekerdin bende tabiki gizlemeden ama bu sinsice plan yapmalar cok sacma....
Bunlari yeni gordum bi sakin olun bence cemkirmeye meillisiniz masallaaahh !!
siz görümcesiniz herhalde:44:
bir de yengenin yerine koyun kendinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?