şu an eşine sormadığı müddetçe parayı ne için istediğini hiç bilemeyiz.
belki çok masraflı bir hastalığı var kadının, belki sonradan ortaya çıktı ve ev için borca girdiklerinden ellerinde hiç para kalmadı.
e borç da ölmedikten sonra silinmiyor malum.
gibi gibi...
belki kötü bir senaryo oldu ama, şu an falcılık ve akıl okumadan öteye gidemeyiz.
eşyaları için o borcu aldığı kesinleşene kadar
çok büyük bi yüreğin varmış canım ne diyim açıkçası ben açık açık benim rızam ve helalliğim yok derdim en azından yüzlerine karşı, hoş umurlarında olmazdı ama derdim yani eşimde kırılırsa kırılsın eşimi çok seviyorum ama kırılması gerekiyosada kırılsın yani
şu an eşine sormadığı müddetçe parayı ne için istediğini hiç bilemeyiz.
belki çok masraflı bir hastalığı var kadının, belki sonradan ortaya çıktı ve ev için borca girdiklerinden ellerinde hiç para kalmadı.
e borç da ölmedikten sonra silinmiyor malum.
gibi gibi...
belki kötü bir senaryo oldu ama, şu an falcılık ve akıl okumadan öteye gidemeyiz.
eşyaları için o borcu aldığı kesinleşene kadar
konu sahibinin eşine sorması aşamasına gelmeden önce kocası konu sahibine durumu söyleseydi olmaz mıydı, yani Allah aşkına siz hiç mi kırılmazdınız böyle bişeyi tesadüfen öğrenseniz, velev ki hastalığı var bu niye saklanır
Hasta da olsa o 20 bini almadan ölecekte olsa konu sahibi eşek değil ona en azından sormayı geçtim haber verilebilirdi. Bence konu sahibinin eşinin yaptığının hiç mantıklı açıklaması yok.
eşime çok direndim ama onun da samimiyetine inandım, dediğim gibi bir anlamda mecbur bırakıldık.
bizimki de bir ev meselesiydi.
ama ailesine karşı hiçbir şey demedim.
ve işin garip tarafı onlar bu parayı unutup gittiler, ve kayınvalidem her fırsatta laf sokar,
durup durup kredi çekiyorsunuz, artık paranızın kıymetini bilin de ev sahibi olun diye.
ben de çocuğun doğumundan sonra yaşadığımız sıkıntılardan bir türlü toplayamadık kendimizi dedim,
ama kadın hiç oralarda değil, dediğim gibi unutulmuş çoktan (1,5 yıl öncesi sadece)
Allaha havale ediyorum...
yapmayın kızlar yeter daaa.. konu sahibinin yerinde olsaydınız o kocayı yağlı kazığa oturtur, görümcenin başında saç bırakmazdınız. hadi itiraf edin..
peki senin ailenin böyle bi işi olsa eşin unutur muydu yoksa her fırsatta 7000 liranın üstüne yattılar mı derdi, kv de unutmamıştırda işte işine gelmiyo keşke sen söyleseydin krediyi kimin için çektik acaba diye
yolcu buna da dayanamayıp cevap vereceğim:))
Bizler ki eşlerimiz gizlice kardeşinin, annesinin evine gidince sinirlenip burda konu açıyoruz, eşimizi ve ailesini gizlice görüştükleri için bir kaşık suda boğasımız geliyor, birde 20 bin lira borç vereceğiz aboooo:))))
Bunu dün gece, eşim olan canlının hesap hareketlerinden farkettim. Şu an hiiiiç çaktırmıyorum. Şubat tatiline 1 hafta kala eşim zannettiğim canlıya '' hayatım ben çok yoruldum Allaha şükür evin borcuda bitti ben bir süreliğine ücretsiz izne ayrılacağım çocuklarla ilgileneceğim borcun yükü de omuzlarımdan inmişken borçsuz rahat bir nefes almak istiyorum'' diyeceğim.
Çünkü 2 ay kadar önce çocukların ikisi de hastalanınca ne yapacağımızı bilememiştik birimiz izne ayrılsak falan diye konuşmuştuk. Zaten ben de yorgan döşek hastayım.
Neyse benim kuzu gibi eşim, bakalım benim ücretsiz izne ayrılma isteğime hangi yüz ifadesi ve sözlerle cevap verecek.
Ters bir tepki verirse yine anlamamazlıktan geleceğim ve 2-3 gün sonra da '' kız kardeşin 1 hafta içerisinde o borcu faiziyle birlikte kapatmazsa boşanma davası açacağım '' diyeceğim.
Ve bu bir blöf değil.
Peki nerden biliyorsunuz kız kardeşine verdiğini...hesap hareketlerinden çekildiği ve otomatik ödeme olduğu belli peki kardeşine verdiğini nasıl öğrendiniz..? Bu arada Allah yardımcınız olsun zor bir durumda bırakmış sizi...
yapmayın kızlar yeter daaa.. konu sahibinin yerinde olsaydınız o kocayı yağlı kazığa oturtur, görümcenin başında saç bırakmazdınız. hadi itiraf edin..
Aslında çok kızıyorum bazen kendimize, biliyo musunuz neye kızıyorum.
Olayı (mecburen) tek taraflı dinleyip, tek taraflı hüküm verip, tek taraflı başlıyoruz bombaya, vay nasıl koca, nankör görümce, alçak damat vs. vs.
Mesela kocayı tanımayız, neden çekti, ne konuşuldu naptı, bilen yok, görümceyi de tanımayız, neden buna gerek duyuldu, niye çekildi, o para nereye gitti, aile arasında neler oldu bitti, aslını astarını bilen yok. Tek bildiğimiz konu sahibinin bize aktardığı, belki haklıdır belki de o kadar da haklı değildir. Bi de sor bakalım karşı tarafa nedir konu diye... neyse niye gereksiz gereksiz lakırdı ediyorum onu da bilmiyorum da bu forumda bazen çok kul hakkına giriyormuşuz gibi geliyor. Allah korusun.
Neyse, konu sahibi dilerim mesela eşin sana o parayla sürpriz araba falan alacaktır, bi tek taş alacaktır, böyle güzel bir şey için çekilmiştir de durduk yere kara bulutlar toplanmaz üzerinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?