Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

Hasta da olsa o 20 bini almadan ölecekte olsa konu sahibi eşek değil ona en azından sormayı geçtim haber verilebilirdi. Bence konu sahibinin eşinin yaptığının hiç mantıklı açıklaması yok.

eşime çok direndim ama onun da samimiyetine inandım, dediğim gibi bir anlamda mecbur bırakıldık.
bizimki de bir ev meselesiydi.
ama ailesine karşı hiçbir şey demedim.
ve işin garip tarafı onlar bu parayı unutup gittiler, ve kayınvalidem her fırsatta laf sokar,
durup durup kredi çekiyorsunuz, artık paranızın kıymetini bilin de ev sahibi olun diye.
ben de çocuğun doğumundan sonra yaşadığımız sıkıntılardan bir türlü toplayamadık kendimizi dedim,
ama kadın hiç oralarda değil, dediğim gibi unutulmuş çoktan (1,5 yıl öncesi sadece)
Allaha havale ediyorum...

Para ne için lazım olursa olsun, eşe söylenmeden 3 gündür bahsi bile edilmeden borca girilmez. Ölüm-kalım meselesi bile olsa izin almasa da haber vermesi ZORUNLUDUR.

katılıyorum sana
küçükken öğretmenim bana bir kitap hediye etmişti pollyanna çok çok severek okumuştum öğretmenimi çok sevdiğimden sırf o hediye etti diye , okumayı da çok sevdiğimden tabi belki pollyannayı yüz kere okumuşumdur inan ki..o yüzdendir midir ki ruhumda var bir polyanna içime işlemiş :)

ama bu konuda ben bile iyi tarafından bakamıyorum krizsavar arkadaşım,
dediğin gibi bir hastalık olsa neden konu sahibinin haberi olmasın ki..
öyle bir şeyde eş den gizlenmez ki

Son düzenleme:
Kardeşim de olsa kimseye acil hastalık durumu dışında 20 bin lira kredi çekip borç vermem. Kendisi krediyi çeksin kendisi ödesin. Ben de aynı şekilde kardeşimden kredi çekmesini isteyip ev almam. Bir onlar mı akıllı...

Son düzenleme:
Hasta da olsa o 20 bini almadan ölecekte olsa konu sahibi eşek değil ona en azından sormayı geçtim haber verilebilirdi. Bence konu sahibinin eşinin yaptığının hiç mantıklı açıklaması yok.

Ki bizlerde ve büyük ihtimalle konu sahibesi de mevzu hastalık olsa düşünmeden kredi çekeriz, hepimizde vicdan merhamet var, hastalık ve zorunlu haller başkadır, evin içini döşemek için kredi çekmek başka.

peki senin ailenin böyle bi işi olsa eşin unutur muydu yoksa her fırsatta 7000 liranın üstüne yattılar mı derdi, kv de unutmamıştırda işte işine gelmiyo keşke sen söyleseydin krediyi kimin için çektik acaba diye

yapmayın kızlar yeter daaa.. konu sahibinin yerinde olsaydınız o kocayı yağlı kazığa oturtur, görümcenin başında saç bırakmazdınız. hadi itiraf edin..

yapmayın kızlar yeter daaa.. konu sahibinin yerinde olsaydınız o kocayı yağlı kazığa oturtur, görümcenin başında saç bırakmazdınız. hadi itiraf edin..

yolcu buna da dayanamayıp cevap vereceğim:))
Bizler ki eşlerimiz gizlice kardeşinin, annesinin evine gidince sinirlenip burda konu açıyoruz, eşimizi ve ailesini gizlice görüştükleri için bir kaşık suda boğasımız geliyor, birde 20 bin lira borç vereceğiz aboooo:))))

parayı karşılıksız çektik zaten, hibe gibi yani.
öyle de olsa insan bekliyor tabi, bizim için de sıkıntıya girdiniz, sağolun denmesini,
eşime dendiyse de bana bir şey söylenmedi.
eşimin samimiyetine inanma sebebim de orasıydı zaten,
kendi ailemin ihtiyacı olsa o noktada da yardımcı olur.
ama benim ailem çok daha zor durumlara düşmelerine rağmen tabiki 5 kuruş istemediler,kaldı ki mecbur bırakmak.

dimi yani? doğamızda var.. ben şahsen o dediklerimi yaparım. kimse benden bu noktada anlayış bekleyemez. eşim böyle bir şey yapsa saklanacak delik bulamaz. doğrarım

hastalık olsa çok zor durumda olsalar anlıyacağım ama zevk için para istemişler...kusura bakmayın ama siz sürünün didinin kazanın onlarda sefasını çeksin ,bence eşinizle bu durumu konuşun bu çok ciddi bir sorun ...

Konu sahibi eşinin nosunu bıraksan ben arardım :102:
Çatladık burda
Çok sinir bozucu bir durum, sizde de peygamber sabrı var maşallah

Konu sahibi umarım bizi son durumdan haberdar eder. Pek zeki eşinin ne diyeceğini çok merak ediyorum çünkü.

Peki nerden biliyorsunuz kız kardeşine verdiğini...hesap hareketlerinden çekildiği ve otomatik ödeme olduğu belli peki kardeşine verdiğini nasıl öğrendiniz..? Bu arada Allah yardımcınız olsun zor bir durumda bırakmış sizi...

para kardeşinin hesabına havale edilmiş, buna benzer bir şey yazmış yani konu sahibi

Kendi öğretmen, eşi doktor olan bir kardeşe bana sormadan 20 bin kredi çekip verecek.
Ben de eşek gibi çalışacağım. Çocuklarıma anneliğimden, evime hanımlığımdan kısacağım.
Kusura bakmasın kimse aşık olmak başka enayilik başka..

Çok iyi yaparsınız..

O para güzel, gerekli bir şey için çekilmiş olsaydı eşi saklamazdı emin olun.

Ortada bir evlilik var iki çocuk babası...
Kendi çocuklarından, eşinin hakkından alıp milletin evinin lüksü gibi bir
saçmalığa kredi çekip verilemez!

Herkesin ailesi var.
Bayan gizlice 20 bin çekip kardeşine havale etseydi eşi sizin gibi iyimser düşünür müydü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…