Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

Adamı boşayacağınızı yazıyorsunuz başka etkili ceza yönteminiz yok mu ?

Konu sahibi eşinin nosunu bıraksan ben arardım :102:
Çatladık burda
Çok sinir bozucu bir durum, sizde de peygamber sabrı var maşallah

Alo , biz kadınlar kulübünden arıyoruz. 20 bin lira krediyi kim için ve ne için çektiğinizi merak ettik de.

Dip Not: Mune banlama please. Birinci kaynaktan sağlıklı haber almaya çalışıyoruz . :)

Son düzenleme:
Bu olayın tek iyi tarafı var 20 bin liranın sevgili için değil de kızkardeş için gizlice çekilmiş olması :))

preztablkontes in dediği gibi ben de senin kardeşin sayılırım. bana da gönder..

valla kusura bakmayın ama eşinize üzüldüm. siz ablam istese veririm eşimde birşey diyemez diyorsun.. yapmayın eşinizi bu kadar yok saymanız eşiniz sizin aranızda ama işte üzüldüm.. evlilik ortak kararla alınır.. diyorsunuz ki eşime söylerim ama siz öyle bir düşüncedesiniz ki eşiniz yok demeye hak vermiyorsunuz ki yok diyebilirsin..

var mı öyle birşey yemeyecek içmeyecek biriktirecek ya da durumunuz çok iyidir de çocuğunuzun geleceğini alacak.. durumlar ne kadar iyi olabilir ki.. ihtiyaç bitmiyor.. ayrıca bir şey bir yerde 3 liraysa bir yerde 13 lira.. 7gün tatil eden var 15 gün lüks otellerde tatil eden de.. yurt dışına gezen de var kıt kanat ev geçindiren de..

herkes bir şekilde ayarlama yapıyor.

20bin liradan bahsediyoruz. acil çok önemli ihtiyaçsa(sağlık vs) eşi vermeyecek kadar kötü mü görüyor eşini.. ayrıca sağlık sebepleri olsa bilinir duyulur.. ihtiyaç belli zaten..

ikincisi siz kızıyorsanız eşiniz saklamış diyorsunuz.. bu açık seçik aldatmadır. ne demek eşim kızacak diye saklamak.. aldatma illaki karşı cinsle olmaz ki.. evlilik birliğine zarar vermek demektir. boşanma sebebidir de aynı zamanda..

elbette durumu bilmiyoruz ama en başta eşi söylemediği için ve eşinin ONAYI OLMADIĞI İÇİN bence çok büyük hata yapmış.. Onay vermesi lazımdı.

Bazıları belki sağlık için çekilmiştir, nedenini bilmek lazım demişler.. Yapmayın hanımlar kadının eşi doktor değil mi bi şekilde ayarlardı ameliyat gerektiren bir durum oluşsa, ayrıca konu hastalıksa önce o dupleks evi satmaları gerekmez mi..

Ben kardeşime borç verirdim diyen insanlar hep kendi kardeşini ve de kardeşinin zor durumda olduğunu düşünüyor. Bu şekilde empati kuruyor. Sizin canınızı vereceğiniz kardeşiniz sizi zaten zor duruma düşürecek eşinizden saklanması gereken bir borç istemez.

fena yapardım, madem çok parası var eşimin 1 kuruş vermez ev için harcama yapmaz kendime ayırdım parayı ne yapacaksa bir başına yapsın...

sorarsa 'azcık da bana harca 1 kuruş yok ne sana ne eve ' derdim...

ağzını açarsa konuşamadan kapatırdım ! NOKTA

konu sahibi işten çıkmayı düşünüyor ama bence önce bir konuşun sonra duruma göre tavır alırsınız.. ona göre de davranırsınız..
işten çıkmak kendi gücünüzü yok etmektir.

fakat saklamak olmamış.

ama acaba aşırı tepki vereceğiniz için saklamış olabilirler mi?

ben kardeşim benden kredi istese 20.000 ve ödeyeceğini söylese aylık.

hiç düşünmeden çekerim.

He o zaman adam herseyi gizli gizli yapsin, esi asiri tepki verecek diye

Yani gerçekten bu sitede niye kadinlar erkeklere toz konduramiyor anlamis degilim. Aynisi bir kadin yapmis olsaydi yemin ederim erkek derhal o kadini kapidisi ederdi ve burdaki kadinlarda o erkegi hak verirlerdi. Burda bir konu açilmis olsaydi "benim yengem, abim bilmeden 20000tl borç çeki kizkardesi için" hiç kimse iyi niyet aramazdi o yengede. Herkez soke olurdu ve o abiye yazik oldu derdi.

Ilginç bir durum, nasil insan düsunmeden 20000tl veriyor, kardesi olsa bile? Böyle durumlarda önce bir konusulcak, bu para ne için lazim, esler arasi görüsülmesi lazim maddi durum uygunmudur diye,..

Kardes demek her zaman iyi niyet demek degil. Ne kardesler var, sorumsuz, dolandirici,... ve sanirim konu sahibin esi tam öyle bir kardese sahib.

para isteyen bütün kardeşlere ölümmmm

konunun sonu buraya gidiyor

benzer bir olayın basıma gelmesine ramak kalmıştı. Eşimin babası kredi borclarının sorumluluğunu bize yüklemeye çalışmıştı. Eşime net bir dille öyle bir olay gerçekleştiği takdirde evliliğimizin sona ereceğini söylemiştim. Sonuç : Maaş kartları bende, kayınpeder ile konuşmuyoruz, evlenmeden önce de benim için agza alınmayacak laflar etmişti kendisi. Mutluyuz, huzurluyuz. Elini veren kolunu kaptırıyor malesef

Çektiği krediyi eşinden saklayan bütün eşlere ölümmmm Bence konu oraya gidiyor. Yoksa herkes borç ister.

keşke öyle olsa ..yorumların çoğunda kardeş kast edilerek elalem için yada millet için kredi çekilmez tarzı yorumları okumadınız sanırım ...eşi desteklemiyorum evliliklerde asla gizli birşey olmamalı ama kardeşlikler de para yüzünden bitmemeli ...herkesin içine kardeş girmemeli...evlenince bağlar kopmamalı kardeşim canımı istesin veririm ve eşimide kısıtlamam aaa yokkk benimki kardeş onunki elalem olamaz...
ana babayla kardeşle bu yüzden küslük olamalı hele hele boşanmayı düşünmek asla...

Son düzenleme:

Bakın siz kendi babanızı ve kardeşinizi düşünüyorsunuz (ya da kendi görümce ve kayınbabanızı). O arkadaş onu yazdı ama bakalım o baba nasıl bir babaydı. Düğünden önce gelininin ağzından burnunda getiren biriydi belki de. Burda öz babasından çektikleirni anlatanlar var. Öz ailesinin maddi anlamda kendisine yaşattıklarından. Eğer ki bir adam eşi boşanacak diye babasına borç vermediyse:
1. Babası har vurup harman savuran biridir ve borç lüzümsuz bir şey içindir.
2. Babasının aslında kendi ödeyecek durumu vardır ama kendi evlerinden birini satmıyordur.
3. Babası hayırsız bir babadır ve yaptığı tek babalık spermini vermiş olmaktır.
4. Ve yahutta evlat cidden hayırsızdır, eşi için ailesini çiğnemiştir.

Yani bir çok sebep olabilir. Bu konu da babasına, eşine, yengesine yalan söyleyen söylettiren bir görümce var. Sizin kardeşiniz böyle biri mi? Canınızı vermek istemenize bakarak hayır. Benim kızkardeşim benden para istese eşimden izin almam ama haber veririm. Çünkü benim kardeşim öyle bir kardeştir ki eğer benden para istiyorsa cidden zor durumdadır. Konu sahibinin görümcesi böyle bir profil çizseydi bu kadar yüklenilmezdi. Diğer örnekleri verenlerin de o hale nasıl geldiklerini bilmiyorsunuz.

para isteyen bütün kardeşlere ölümmmm

konunun sonu buraya gidiyor

para isteyen değil,kendisi ve eşi çalıştığı halde yeni kredi borcu bitmiş abisinden dubleks evinin içini yenilemek için para isteyen bir kardeş ve eşine bu krediden bahsetmeyen bir eş var ortada.ne kadar masum bi kardeş ve abi değil mi?

para pul meselesi değil bu, burda can alıcı nokta bir eşin diğerinden gizli hareket etmesi çekilen o para konu sahibinin eşine geri ödense bile ne değişecek...karşılıklı güven kalmadıktan sonra hiçbirşeyin anlamı yok

benim kardeşim doktor olsa dubleks evinin içini yenilemek için benden borç istese ben öğretmen maaşımla kredi borcumu yeni bitirmiş iki çocuk sahibi olsam o krediyi çekip vermem ona hatta anlayışsızlığı içinde bi pes derim.

o yüzden haklı sebepleri vardır mutlaka diye yazmıştım ama ne olursa olsun dinimizde yeri yok ana babaya küs kalmanın ....

ne ara insanlık bitti bu kadar sert tepkili kardeşi aileyi hiçe sayan bir toplum olduk hepimiz evlat yetiştiriyoruz konu sahibi eşinin haber vermemesine haklı bir tepkiyle o üzüntüyle yazmış daha çok gaza getirip yok boşardım nasıl elaleme para verir tarzında yorumlar açıkçası hiç hoşuma gitmedi yangına körükle gitmek yerine biraz daha yatıştırıcı olmak gerekli bence konu kardeşle aileyle alakalıysa eğer el değillerki bütün bağları koparıp tamamen hayatımızdan çıkaralım

yanlış cevap

eşim geldi sofra hazırlıcam diye telaşa düşünce başını ayrı sonunu ayrı okumuşum sildim ama okuyanlar varsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…