Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

Bence sadece abisi bile çalışsa, ödese haksızlık. Kendi çocuklarına evine bakmakla yükümlü herşeyden önce.
Görümcenin kendi eli kolu yok mu çalışıp kendi kredisini kendi ödeyebilir

böyle bi abisi varken hayır kurumu mübarek,ne gerek var çalışmaya

bir kaç sene önce kaynım kayınpederime kredi çektirmiş,sen çek ben taksitlerini ödeyeyim diye.adam da çekmiş,kaynım parayı alınca aylarca uğramamış,tabii taksit maaştan kesilmiş.emekli adam zaten az para alıyor.kredi de kesilince az para kalmış.bir kaç ay doğru dürüst beslenememişler.bize de söyleyememişler.tesadüf annem kaynanama gidince durumu öğrenmiş ve bize anlattı.o kredi bitene kadar biz yardımcı olduk kaynanamlara.kaynım da borç bitince tekrar uğramaya başladı tabii.her ailede bir tane oluyor galiba

böyle bi abisi varken hayır kurumu mübarek,ne gerek var çalışmaya

Zaten görümce 1 kere ise abi 2 kere hatalı
Hadi o istiyo, sen niye kabul ediyosun
Hemde eşinden gizli
Onu da geçtim 2 de yavrusu var bu adamın
20 bin az bi miktar değil, çocuklarının geleceği için önemli bi rakam hatta

ha bu durum sadece eş ailesine değil ha tamda yeri geldi onuda yazayım benim serseri kardeşim pazar günü aramış ee sizin karttan bana parfüm alalım ben sana Ankaraya gelince nakit vereyim,ne kadar 160 lira, dedim kartta limit yok 150 lira kaldı oda ay sonuna kadar bize lazım olur, hoş limit olsada vermezdim, madem nakit verecek paran var kapıda ödeme iste dedim eee gak guk, dedim o zaman alma, bitti, paran yoksa kardeşim 160 liralık parfüm kullanmazsın, ben şu an çalışıyorum yüzüme sürdüğüm kremler bilmem neler var bebeğim doğunca ücretsiz izne ayrılıcam kocam bi garip polis o zaman yüzüme marka krem değilde bepanten sürüveririm, bu kadar, ondan bundan dilene dilene süs püs olmaz, ay botoks dedi konu sahibi yaa valla günlerdir düşük olan tansiyonum sanırım şu an çıktı

Sen bi msj falan at hadi adama izne çıkacam diye valla tepkisini merak ettim ne diycek dökülcekmi anlatcakmı acaba

haber vermeden yapılması zaten başlıbaşına yanlış ama bir de bu kredi,"yeni alınan dublex evin içini yenilemek için" olunca daha da bir sinir bozucu oluyor..

bahsi geçen kayın ortaya çıkınca laf eden olmamıştır tabi annesi babası oğlum bizi aç bıraktın bak kardeşin ödedi dememişlerdir öyleler bide kıymetli olur babamda bizim sülalenin enayiside ordan biliyorum abla

üstelik bide kendi kredilerini yeni bitmişken ayy çok zor ya kadın rahat ettim derken başına gelen inş paraya dokunulmadan iade ederler de konu sahibinin başı ağrımaz daha fazla

görümcede çalışıyormuş kızlar kendisi memur kocası doktormuş ..

Anladım yine de gözü aç yani
Yeğenlerimin hakkını da tırtıklayayım diye düşünmüş sevgili halası

haber vermeden yapılması zaten başlıbaşına yanlış ama bir de bu kredi,"yeni alınan dublex evin içini yenilemek için" olunca daha da bir sinir bozucu oluyor..

Hadi ya

üstelik bide kendi kredilerini yeni bitmişken ayy çok zor ya kadın rahat ettim derken başına gelen inş paraya dokunulmadan iade ederler de konu sahibinin başı ağrımaz daha fazla

Kredi çekilmiş bile
Ve bu tarz insanlar resmiyette kimin üzerine ise kredi, ona bırakırlar öylece
O yüzden abisine çektirmiş krediyi, yoksa kendi adına çekebilirdi

yok bizimkiler kıymet bilir de o da evlat işte diyorlar,eltimden kaynaklandığını bildikleri için

aynen kimsenin kimseye hayrı yok bu devirde hepimiz kendi yagımızla kavrulmak zorunadyız bizde araç kredisi aldık o bitince eve giricez nacak neden önden peşinatımız yok keşke bi abim olaydıda 20 bin lira verseydi ev peşinatı arabaya kredi çakmemiş olrduk ne güsellll

Artık abin evli, senden önce yengen ve ihtiyaçları var, çok para lazımsa çalışır paranı kazanırsın, abin ve yengen senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil, kendini buna alıştır... Abinin parası senin ve abinin değil, abinin ve yengenin parası.. Sağlık, felaket vb. durumları dışında durum budur... Ki o durumda da yengenin yardımcı olmayacağını sanmıyorum..

haklısınız valla. siz çekeceksiniz. onlar dubleks evde lüks içinde yaşasın diye heba edeceksiniz kendinizi.tepkiniz çok normal..
yalnız o parayı eşiniz bulsa bile sizden çıkacak yine.
yine sikıntıyı çekecek sizsiniz.
havadan gelse tamamda yine borç olarak alınacak.
zor durumunuz.

Katılmıyorum
Abim kendi de 20 bin teklif etse
2 yeğenimi düşünürüm ben

Kimseye güvenip evlenmedik sonuçta
Eşimle beraber elimizi taşın altına koymayı bilmemiz lazım
Koyamıyosak ta evlenmeyelim, anne babamızla yaşayıp gidelim ( Yengemizin maaşına göz koymaktan daha mantıklı )

hepimizin hayatında sülalesinde akrabalarında dostlarında böyle çürük insanlar yok mu, var tabiki, laf lafı açıyo valla, geçen benim kuzende faceden millete giydiriyo bazılarının tuzu kuruymuş geçiniyolarmış rahat rahat bunlar sıkıntı çekiyomuş bla bla bla, cinim geldi tepeme yazayım dedim bikaç satır, 18 yaşında okulu falan bırak koca koca diye öl, öldüğün adam işsiz güçsüz bigün orda bigün burda çalışa bi tip olsun sene olmadan bide çocuk yap, bi eve çık kirasını ödeme,ordan çık başka eve,kira ödemedikçe ev sahibine kira tak başka evlere çık bu arada eşyaların yamulsun vs rezilliğin bini bi para yani, sonrada gel ona buna laf sok güya o da faceden ha, internetten asla geri kalmayız, çünkü ben bilemiyodum 18imde sefooorum evlenceeem demeyi bende eşimle 17de tanışmıştım yıllarca okul askerlik iş bulma para biriktirme derken evlenene kadar 9 sene geçti be, ağzını ayıra ayıra yaşa sonra millete laf çak

Görümceniz insan kullanmasını iyi bilen cinsten sanırım...

Ben olsam daha o an patlatmıştım kavgayı..

valla yağmur paran yoksa almazsın araba ya da ya eve girersin ya arabaya, araba bu devirde benim için lükstür araba alan adam kaskosunu sigortasını benzinini vs hesaplamıştır benim toto yemiyo şahsen almıyorum zaten hali hazırda ev kredisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…