Bence sadece abisi bile çalışsa, ödese haksızlık. Kendi çocuklarına evine bakmakla yükümlü herşeyden önce.
Görümcenin kendi eli kolu yok mu çalışıp kendi kredisini kendi ödeyebilir
biz evlerine hırsız girdi diye kaynıma yardım teklif etmiştik ki o zaman bin iki bin neyse verecektik ve hibe olacaktı, sonradan öğrendik ki bi telefon ve cüzdandan alınan 50 tl çalınan şeyler, neyse o zaman gerek yok dendi sonra borç olarak 400 tl istendi verdik yine sonradan öğrendik ki ipad mi deniyo nedir ondan alınmış para yandı zatende hiç unutmuyorum kv demişti siz iki kişi çalışıyosunuz ya veriversinler ne var demişlerdir dedi kızarak, ben iki kişi çalışıcam ben yiyemedim siz yiyin dicem çünkü ipad nedir ben daha yeni öğrenmişim adamlar kürek gibi telefonlardan ipadlerden geri kalmamışlar vay vay vay vayyyyyyyyy be
böyle bi abisi varken hayır kurumu mübarek,ne gerek var çalışmaya
böyle bi abisi varken hayır kurumu mübarek,ne gerek var çalışmaya
bir kaç sene önce kaynım kayınpederime kredi çektirmiş,sen çek ben taksitlerini ödeyeyim diye.adam da çekmiş,kaynım parayı alınca aylarca uğramamış,tabii taksit maaştan kesilmiş.emekli adam zaten az para alıyor.kredi de kesilince az para kalmış.bir kaç ay doğru dürüst beslenememişler.bize de söyleyememişler.tesadüf annem kaynanama gidince durumu öğrenmiş ve bize anlattı.o kredi bitene kadar biz yardımcı olduk kaynanamlara.kaynım da borç bitince tekrar uğramaya başladı tabii.her ailede bir tane oluyor galiba
Zaten görümce 1 kere ise abi 2 kere hatalı
Hadi o istiyo, sen niye kabul ediyosun
Hemde eşinden gizli
Onu da geçtim 2 de yavrusu var bu adamın
20 bin az bi miktar değil, çocuklarının geleceği için önemli bi rakam hatta
görümcede çalışıyormuş kızlar kendisi memur kocası doktormuş ..
haber vermeden yapılması zaten başlıbaşına yanlış ama bir de bu kredi,"yeni alınan dublex evin içini yenilemek için" olunca daha da bir sinir bozucu oluyor..
üstelik bide kendi kredilerini yeni bitmişken ayy çok zor ya kadın rahat ettim derken başına gelen inş paraya dokunulmadan iade ederler de konu sahibinin başı ağrımaz daha fazla
bahsi geçen kayın ortaya çıkınca laf eden olmamıştır tabi annesi babası oğlum bizi aç bıraktın bak kardeşin ödedi dememişlerdir öyleler bide kıymetli olur babamda bizim sülalenin enayiside ordan biliyorum abla
aynen kimsenin kimseye hayrı yok bu devirde hepimiz kendi yagımızla kavrulmak zorunadyız bizde araç kredisi aldık o bitince eve giricez nacak neden önden peşinatımız yok keşke bi abim olaydıda 20 bin lira verseydi ev peşinatı arabaya kredi çakmemiş olrduk ne güsellllbu arada bende görümceyim
8 yıllık konut kredisi olan biriyim, bu borcu da eşimle beraber üstlendik
abimde evlenmiş barklanmış, kendi yuvasına harcasın kazancını ben onun kardeşiyim kar ortağı değilim ya
görümcede çalışıyormuş kızlar kendisi memur kocası doktormuş ..
boşanma tehditi çok fazla bence. bi arkadaşı için çekmemiş o parayı kız kardeşi için çekmiş. benim de abim var ihtiyacım olsa hiç düşünmeden, eşine de danışmadan yardımcı olur (çünkü eşine danışsa sizinki gibi bir tepki alacağını bilir), ben de aynı sekilde abimin böyle bir isteği olsa asla hayır demem. abim benim canımdan ötedir cünkü. eşiniz kardeşine düşkünse bu kadar yüklenmeyin vardır bi bildiği koskoca adam sonucta çocuk değil, böyle bi işe kalkısırken eşini ve çocuklarını da düşünmüştür mutlaka.
ama o borcu sizinle birlikte ödemek isterse ve gercekten fuzuli bir ihtiyac içinse o zaman koyun tepkinizi. belki farklı bi durum vardır kardeşi kendi çekemediği için eşinize çektirmiştir krediyi ve abisine ödeyecektir o parayı. önce iyice bi öğrenin bence işin aslını
haklısınız valla. siz çekeceksiniz. onlar dubleks evde lüks içinde yaşasın diye heba edeceksiniz kendinizi.tepkiniz çok normal..Eşim kızkardeşine çektiği 20bini kendi maaşına otomatik ödeme talimatı vermiş, tabi bu arada onun maaş krediye gidecek, ben de sabahın köründe işe gideceğim tabi bu bir nevi benimde o borcu ödemiş gibi olmam olacak.
Eşimin kız kardeşi çooooooooooook uyanıktır. Kendisini acındırarak babasından bile para alıp ödemeyen biri. Ama ben evimizin borcunu ödeyebilmek için bir çok ihtiyacımdan çocuklarımın ihtiyacından feragat etmişken bana yapılan şey hayatıma çelme takmaktır.
aynen kimsenin kimseye hayrı yok bu devirde hepimiz kendi yagımızla kavrulmak zorunadyız bizde araç kredisi aldık o bitince eve giricez nacak neden önden peşinatımız yok keşke bi abim olaydıda 20 bin lira verseydi ev peşinatı arabaya kredi çakmemiş olrduk ne güsellll
aynen kimsenin kimseye hayrı yok bu devirde hepimiz kendi yagımızla kavrulmak zorunadyız bizde araç kredisi aldık o bitince eve giricez nacak neden önden peşinatımız yok keşke bi abim olaydıda 20 bin lira verseydi ev peşinatı arabaya kredi çakmemiş olrduk ne güsellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?