birikim yapalım diye girdik bu işe ama anası danasını geçti tabiri caizsevalla yağmur paran yoksa almazsın araba ya da ya eve girersin ya arabaya, araba bu devirde benim için lükstür araba alan adam kaskosunu sigortasını benzinini vs hesaplamıştır benim toto yemiyo şahsen almıyorum zaten hali hazırda ev kredisi var
esin 20 bin cekti ama belki her ay ödemesini kızkardesin yapacaktır ,işin aslı astarını ögrendin mi ?
Maaşından her ay kesiliyormuş zaten öyle yakalamış konu sahibi. Ödemeyi yapacak insan -biri memur biri doktor- baştan kendi üzerine çeker.esin 20 bin cekti ama belki her ay ödemesini kızkardesin yapacaktır ,işin aslı astarını ögrendin mi ?
hepimizin hayatında sülalesinde akrabalarında dostlarında böyle çürük insanlar yok mu, var tabiki, laf lafı açıyo valla, geçen benim kuzende faceden millete giydiriyo bazılarının tuzu kuruymuş geçiniyolarmış rahat rahat bunlar sıkıntı çekiyomuş bla bla bla, cinim geldi tepeme yazayım dedim bikaç satır, 18 yaşında okulu falan bırak koca koca diye öl, öldüğün adam işsiz güçsüz bigün orda bigün burda çalışa bi tip olsun sene olmadan bide çocuk yap, bi eve çık kirasını ödeme,ordan çık başka eve,kira ödemedikçe ev sahibine kira tak başka evlere çık bu arada eşyaların yamulsun vs rezilliğin bini bi para yani, sonrada gel ona buna laf sok güya o da faceden ha, internetten asla geri kalmayız, çünkü ben bilemiyodum 18imde sefooorum evlenceeem demeyi bende eşimle 17de tanışmıştım yıllarca okul askerlik iş bulma para biriktirme derken evlenene kadar 9 sene geçti be, ağzını ayıra ayıra yaşa sonra millete laf çak
Bence abartyosunuz hayir borc vermistr oyle dusunun sonucta o sizin kocaniz cocuklarnzin babasi bu kadar kati olmayn.tepkinzden korktugu icn soylememistr empati yapin. plan yapmk yerine konusun bir egitimciye de bu yakisir....
şoooooooook şoooooooook şoook. eşimin internet hesabına girdim biraz önce. dün gece sinirimden tam kavrayamamışım para uçtu zannediyordum.
Eşim cuma gecesi kardeşine havale etmiş parayı. Yani bu para cumartesi pazar resmi tatil olduğu için pazartesi yani gündüz hesabına geçmiş oluyor. Ve o para henüz harcanmamıştır. Eşime sabah işe giderken '' hayatım ben çok yoruldum çocuklar perişan borçta bitti ben ücretsiz izne ayrılacağım diyeceğim bugün bu işi halledeceğim dinlenmek istiyorum diyeceğim. Bana gerçeği söylerse öğlen olmadan hemen sabahın 8inde 9 unda eşimin kız kardeşini arayıp parayı isteyeceğim. öğlene kadar o parayı benim hesabıma yatıracaksın aksi halde kocanı da ararım babanı da ararım diyeceğim. bakalım neler olacak. inşallah parayı kurtarabilirimde krediyi hemen kapatırız. Dua edin ne olur.
eşiniz sizden neden saklamış ki ?Bunu dün gece, eşim olan canlının hesap hareketlerinden farkettim. Şu an hiiiiç çaktırmıyorum. Şubat tatiline 1 hafta kala eşim zannettiğim canlıya '' hayatım ben çok yoruldum Allaha şükür evin borcuda bitti ben bir süreliğine ücretsiz izne ayrılacağım çocuklarla ilgileneceğim borcun yükü de omuzlarımdan inmişken borçsuz rahat bir nefes almak istiyorum'' diyeceğim.
Çünkü 2 ay kadar önce çocukların ikisi de hastalanınca ne yapacağımızı bilememiştik birimiz izne ayrılsak falan diye konuşmuştuk. Zaten ben de yorgan döşek hastayım.
Neyse benim kuzu gibi eşim, bakalım benim ücretsiz izne ayrılma isteğime hangi yüz ifadesi ve sözlerle cevap verecek.
Ters bir tepki verirse yine anlamamazlıktan geleceğim ve 2-3 gün sonra da '' kız kardeşin 1 hafta içerisinde o borcu faiziyle birlikte kapatmazsa boşanma davası açacağım '' diyeceğim.
Ve bu bir blöf değil.
Kendisi ödeyecek olsa, niye abisine çektirsin ki krediyi
Memurmuş görümce
Maaşından her ay kesiliyormuş zaten öyle yakalamış konu sahibi. Ödemeyi yapacak insan -biri memur biri doktor- baştan kendi üzerine çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?