Eşim zannettiğim canlı, kızkardeşine 20bintl kredi çekivermiş! hem de 5 yıl ödemeli

Olmaz mı var tabi
Benim öz amcalarım babamı soydu soğana çevirdi
Babamda soyulmaya pek bi müsaitti tabi, bi kere de olmaz demedi
Verdiğini de geri istemedi
Sanırsın paşa soyundan geliyo
Tabi yaş kemale erdi, paralar suyunu çekti. Şimdi duvar arasada başını vurmaya yine de bize belli etmez
Biz demiştik deriz diye sanırım

Kardeş te olsa, körü körüne bakmamak lazım hiç bişeye
Akıl terazisi denilen bişey var
Onu iyi kullanmak lazım

Şu anlattığın örnekteki de cahil cesareti resmen Nems.

aaahh ah canım akıl vereyim yol yordam göstereyim desen kimse lafına bakmazda para istemeye gelince ip gibi diziliyo millet,hem cahil hem kibirli bizim sülalede bazıları

aaahh ah canım akıl vereyim yol yordam göstereyim desen kimse lafına bakmazda para istemeye gelince ip gibi diziliyo millet,hem cahil hem kibirli bizim sülalede bazıları

Al sizinkiler vur bizimkilere
Babamdan borç alır
Süslenir püslenir, gösterişe çıkardı amcamın eşleri
Hayır bi de ben küçükkende düşüncelerimi anında söyleyen biriydim, havaları kime bunların diyodum resmen
Beni sevmezler o yüzden

Babamı severler bi, o da tamamen duygusal tabi

valla açıkçası geçensene büyük ablam kredi çekecekmiş kefil olmamı istedi kendiside evhanımı eşi gümüş imalatı yapıyor ablamda gümüş satıyor yazları yazlıklarının orda tezgahta güvenipte kefil olamadım onada çektirtmedim bir ay ödiyemesen ne olacak yani dimi ama kendi birikmiş param vardı kendim biriktirdiğim halde eşime sordum böyle böyle ablama vereyimmi diye..

Bilmiyorum yaa bu zihniyetteki insanları anlıyamıyorum ben gururuma yediripte isteyemem kimseden kendi zevkim için para
biz küçük ablamla üni okuduk o zman durumumuz iyi değildi annem çalıştı biz part çalıştık gidipte ne ablamdan ne abimden para istemedik onlarda hiç teklif etmedi :):)

Blöf olmasın da zaten.Ben de 40 bin lira borçla evlendim.2 Yıl içinde bitiricez inşallah.Ama bu kadar sıkıntıdan sonra tam oh be diyecekken,eşim kızkardeşi dahi olsa başkasının lüksü için böyle bir şey yaparsa,yemin ederim yakarım bu evi..Ona da söyledim bunu zaten.Çünkü fazla iyi niyetlidir kendisi

botoksun estetiklerin parasınıda sizden çıkaracaklar anlaşılan.
vay ki vay...

Son düzenleme:

valla canım bazı insanlar vampir gibi karşılarında da yok diyemeyen bi aile ferdi bulunca tamaaaaaaaaaam bitti, arkadaşımın eşi kendi kredi borçları olduğu halde abisi ya da kız kardeşleri yeter ki arasın yani para lazım diye kredi kartına borç yapıyo ondan bundan borç alıyo buluyo buluşturuyo veriyo, sonrada eşine ne çok ayakkabın var çantan var diyen çalışmazsan geçinemeyiz diyen bi tip, şimdi şu kocayı öldürsen bence bin tane hafifletici sebep var

havale veya eft yapılan kişi iban ve isim bilgileri görünür sistemde. öyle bir şey yazıyordur yani normalde

amonra
çok teşekkür ederim
Bende diyorum nereden görüyor kız kardeş olduğunu :) kimseye bişey çekmediğim içinn

Bende resmi işlere gelemem, kendi adıma bile ilk kez krediye giriyorum o da ev için başka türlüsü mümkün değildi çünkü
Başka adına veya kefil vs. hiç giremem
Nakitim varsa ve cidden bi ihtiyaç için isteniyosa ( karşımdakine güveniyosam ) eşime de danışıp bi miktar borç vermem mümkün olabilir
O kadar.

Ama benim bi ablam hayal dünyasında yaşar
Önünü ardını düşünemez
Zaten borçları varken acil araba diye tutturdu, benden de borç istedi
Aynı şekilde vermedim, dedim zaten eşim de araba istiyo da bana mantıklı gelmiyo
Bizim de kredi borçları var arabanın herşeyi ekstra masraf, izin vermedim. Sizinkini de doğru bulmuyorum ama sen bilirsin dedim ( vazgeçti, pek sabit fikirli değildir zaten )

Param varsa çeviririm bi taksi, giderim
Yoksa dolmuşa binerim
Ama özel araba her anlamda masrafa vergisi şusu busu
Kredi ödeyen insanlar için fazlasıyla lüks bence.

Ki bu benim öz ablam, ödeyeceğine de eminim ama bende kredi ödüyorum. Lüks bişey için broç verecek durumda değilim
Öte yandan eşimin tarafı da borç istese vermek durumunda kalabiliriz.
Akla mantığa yatmalı bazı şeyler, her borca ihtiyacım var diyene ne kadar deyip çek yazacak değilim

Bi de gaza getirmek istemem ama
3-5 elden de çok veriyodur konu sahibinin eşi millete
Bu sefer ki 20bin olunca el altından halledemeyip bankaya başvurmuş ve yakalanmış olabilir

aynen öyle ben de hiç sevmiyorum bu kredi işini bizim evimiz var çok şükür bende biriktirdiğim paranın üstüne biraz da kredi çekip araba aldım çocuk da olunca araba lazım oluyor çok şükür az kaldı bitmesine ama daha da bulamşmam krediye yani zor gerçekten konu sahibini çok iyi anlıyorum..o kadar öde fedakarlıklar zorluklar ooh bitti de üstüne böyle birşey çıksın valla yakarım bu gezegeni ben kocamı tembihledim valla arabadan sonra başka borç morç istemiyorum diye..

konu sahıbı tepkinde çok haklısın bu devırde borç falan verılmez en yakınana bıle bende o kazığı yediğim için asla hastalık dışındakı hiç bi sebebe borç verılememsı taraftarıyım eşin senı saymamış sormamış sen empatı falan yapmak zorunda değilsin eşin parayı çekerken azıcık empatı yapaydı ozaman acaba eşim böyle habersız bişi yapsa benım tepkim ne olur dıye

Bizim hem 8 yıllık onut kredisi var, hem çocuğumuz yok
O yüzden araba oldukça lüks geliyor
Herkesin durumu, ihtiyaçları farklı tabi
Allah hayırlısıyla bitirmenizi nasip etsin
Zaten kendin ödedikten sonra istersen yat alırsın, ona kimsenin söz söyleme hakkı yok

Hanımefendi dubleks almış ta içini beğenmemiş
Kendisi memur eşi doktor olduğu halde, abisine kredi çektirip içini yeniliyomuş
Ne güzel iş, abiyi kullanmayı yengeyi keklemeyi geçtim
İnsan o masum 2 yeğenin rızkını yemektende mi korkmaz
Çok sinirlendim, ne şaşırıyosam, benim amcamlarda bize böyle yapmadı mı

Son düzenleme:

Ben bile okuyunca nasıl üzüldüm
Bu ne biçim hala, inanamıyorum yeğenlerinin malını da yağmalıyo resmen

Son düzenleme:

iki hafta iyi sabredeceksin canım. Allah yardımcın olsun

Benim görümcemde çıkarcının teki, işi düştüğünde yaklaşır işi bittiğinde uzaklaşır... Kimde para var ona saygı hürmet gösterir.. Çocuğum 4 aylık oldu daha tenezzül edip bir iğne bile alamadı hemde çifte maaşlı oldukları halde..

ovVvVvVv çok fenaaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…