Eşim zor günümde yanımda olmadı

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Geçen hafta Pazartesi günü anneannem rahatsızlanmış. Annemle birlikte Salı günü otobüse bindik memlekete gittik. Annem hastanede kaldı ben teyzemlerde 6 yaşındaki kardeşimle ilgilendim ve sürekli hastaneye gittim geldim. Psikolojik olarak çok yoruldum. Hem hastane ortamı hemde anneannemi acılar içinde görmek yedi bitirdi beni. Çünkü genç yaşında dedemi kaybedip 8 çocuğuna çalışmış bakmış çilekeş bi kadın ve hepimizin yanında yeri çok farklı.
Eşim bu süreçte hiç yanımda olmadı. Günde bir kez aradı hiç ilgilenmedi. Evet oda haklı yoğun çalışıyor ama gözlerim hep onun desteğini aradı en azından akşamları birkaç teselli cümlesine ihtiyacım vardı. Bunu dile getirince hemen tartıştı benimle ve gelince oturup konuşucaz diye mesaj yazmış o derdimin arasında içime sıkıntı soktu.
Bugun memleketten döndük. Kardeşimin okulu var annem bir yandan üzgün onu teselli ettim hep. Eşim arkadaşlarıyla başka bir ilçeye gezme ayarlarmış geziyo story atıyo. Ben ablamdayım oda yalnız eniştem görevde 1 hafta yok. Ablama dönüşte eve geçerken alırım demiş ama yol boyunca ben mesaj attı ne aradı. Çok üzgünüm, soğudum iyiyken iyiyiz zor günümde neden yok :(

Cok abartmıssınız bence. Gunde bır kere konusmanız yeterlı. Sen cok uzgunsun dıye o da olacak dıye bırsey yok. Erkekler duygusal seylerı sevmıyor. Bız esımle benzer durum yasadık yanyana gelınce kucuk bır trıp attım oda gecıstırdı😁
Evet ama sonuçta insan bu süreçte insan en yakınını istemez mi. Veya bu durumda onun anneannesi olsa ben ben böyle yapsam ?

Geçen hafta Pazartesi günü anneannem rahatsızlanmış. Annemle birlikte Salı günü otobüse bindik memlekete gittik. Annem hastanede kaldı ben teyzemlerde 6 yaşındaki kardeşimle ilgilendim ve sürekli hastaneye gittim geldim. Psikolojik olarak çok yoruldum. Hem hastane ortamı hemde anneannemi acılar içinde görmek yedi bitirdi beni. Çünkü genç yaşında dedemi kaybedip 8 çocuğuna çalışmış bakmış çilekeş bi kadın ve hepimizin yanında yeri çok farklı.
Eşim bu süreçte hiç yanımda olmadı. Günde bir kez aradı hiç ilgilenmedi. Evet oda haklı yoğun çalışıyor ama gözlerim hep onun desteğini aradı en azından akşamları birkaç teselli cümlesine ihtiyacım vardı. Bunu dile getirince hemen tartıştı benimle ve gelince oturup konuşucaz diye mesaj yazmış o derdimin arasında içime sıkıntı soktu.
Bugun memleketten döndük. Kardeşimin okulu var annem bir yandan üzgün onu teselli ettim hep. Eşim arkadaşlarıyla başka bir ilçeye gezme ayarlarmış geziyo story atıyo. Ben ablamdayım oda yalnız eniştem görevde 1 hafta yok. Ablama dönüşte eve geçerken alırım demiş ama yol boyunca ben mesaj attı ne aradı. Çok üzgünüm, soğudum iyiyken iyiyiz zor günümde neden yok :KK43:
kimsede manevi duygular kalmadı... arkadaşlık, komşuluk, eşlik eskidenmiş doğrusu...artık kimse ne hastalığa, ne ölüme
üzülmüyor bile...cenazelerde bile herkes gülüyor, şakalaşıyor, pidesini yiyip gidiyor...bence beklentinizi indirin...

kimsede manevi duygular kalmadı... arkadaşlık, komşuluk, eşlik eskidenmiş doğrusu...artık kimse ne hastalığa, ne ölüme
üzülmüyor bile...cenazelerde bile herkes gülüyor, şakalaşıyor, pidesini yiyip gidiyor...bence beklentinizi indirin...
O kadar doğru ve dokunaklı yazmışsınız ki istemsiz gözümden yaşlar süzüldü

Ne annemi ne babamı bi kez aramadı. Kendisi çok istedi evlenmeyi neden zorla olsun :KK43:
Davranışları sevdiği, değer verdiği gibi bir izlenim uyandirmadigi için zorla evlenmis gibi.

Hayır bi de zorla evlenseydi ne yapacaktı acaba.

Sizi sevdiğinden emin misiniz. Eger eminseniz, emin olmamanızı tavsiye ederim.

Cok abartmıssınız bence. Gunde bır kere konusmanız yeterlı. Sen cok uzgunsun dıye o da olacak dıye bırsey yok. Erkekler duygusal seylerı sevmıyor. Bız esımle benzer durum yasadık yanyana gelınce kucuk bır trıp attım oda gecıstırdı😁
Ben çok üzgünken o da çok üzgün olmasın ama acıma saygı duysun... gece gezmesine çıkıp ne kadar iyi vakit geçirdiğini sosyal medyada paylaşmasa da olur.

Bu mu hayati paylaşmak? Müşterek olmak.

Çok şaşırdım yorumunuza.

Davranışları sevdiği, değer verdiği gibi bir izlenim uyandirmadigi için zorla evlenmis gibi.

Hayır bi de zorla evlenseydi ne yapacaktı acaba.

Sizi sevdiğinden emin misiniz. Eger eminseniz, emin olmamanızı tavsiye ederim.
Malesef emin değilim ve de 6 aylık evliyim henüz :(

Üzülmese bile insanların acısına saygı göstermeli diye düşünüyorum.
Bu beklentinin de daha indirilecek bir yeri yok. En azı bu zaten.

Eşiniz çok ayıp etmiş gerçekten. Hep dediğim bişi var bana eş hayat arkadaşı böyle günlerde lazım. Bana iyi günde yanımda olsa ne yazar zor zamanımda yanımda olmadıktan sonra
Şimdi mesaj attım gelme zor günümde yanımda yoksun gibi gibi şeyler yazdım. Gerçekten çok kanıma dokundu

Eşiniz çok ayıp etmiş gerçekten. Hep dediğim bişi var bana eş hayat arkadaşı böyle günlerde lazım. Bana iyi günde yanımda olsa ne yazar zor zamanımda yanımda olmadıktan sonra
Bence de. Sevgili konu sahibi. Durumuna çok üzüldüm.

Ben çok üzgünken o da çok üzgün olmasın ama acıma saygı duysun... gece gezmesine çıkıp ne kadar iyi vakit geçirdiğini sosyal medyada paylaşmasa da olur.

Bu mu hayati paylaşmak? Müşterek olmak.

Çok şaşırdım yorumunuza.
Valla canım bende cogu seye sasırıyorum artık😁 basıma boyle bırsey geldıgı ıcın galıba boyle bır yorum yaptm. Normalde esım cok dusuncelı ama bazen cok yogun oluyor unutuyor işi geregı agır. Aılesıne cok duskun bazen bunalıyor boyle seylerden bunaltıyorlar daha dogrusu bızde artk onemsemıyoruz cunku cok abartıyor aıleler farketmeden eskıden saygı vardı ya gereklı gereksız uzaktakıne hasta bıle denmezdı yakın bırı hasta olsa uzulmesın dıye.sımdı burnu kanasa bızımkıler ölüyor dıye arayınca bız artık sıkıldık galıba.

Aramasi gecmis olsun demesi lazimdi,bir ihtiyaciniz var mi demesi gerekirdi.

Yazacak cok sey var ama iste uzulmeyin diye demiyorum.

Ailenizi ezdirmeyin.Gereken saygiyi gostermesini saglayin.Tabi icinde insanlik varsa.
KEndi ailesine karşı bu konularda çok hassas onlardan birisine bişey olsa eminim beni sürüklerdi her yere. Söyleyin zaten yeterince üzgünüm :KK43:

Back
X