haftasonlari 1 saatlikte olan ile gezmeye gidersiniz hem degisiklik olur sizin icin hemde ikinizinde gonlu olur...:97:
Yanlış anlamadıysam, size verilmiş bir söz var, arkasında durmak zorunda olduğunu anlatın.
"Ben sana oraya taşınmayacağımı söylemiştim, sen de kabul etmiştin, şimdi cayıp ille de gitmek istersen bensiz gidersin" falan deseniz, ne tepki verir sizce?
Bu tabi çok ağır bir rest, ama böyle bir hakkı olmadığını bildirmek zorundasınız. Zor bir durum. Eşiniz dediğim dedik biri midir?
2 senedir evlisiniz sanırım.Başka bir ilde mi yaşıyorsunuz ? Yaşadığınız il uzak mı ? Bu sürede eşinin ailesini ziyarete gittiniz mi ?
zaten çoktan o restti çektim kendin git o zaman dedim ne yapayım bir tarafta hiç istemediğim bir hayat bir tarafta eşim sonuçta ben ona elimden geldiğince yardım ettim ailesine yakın olsun diye hiç alakam olmayan bir şehre yerleşmeyi kabul ettim o da çok üzülüyor geçen gece sarıldı bana hüngür hüngür ağladı o da sanki arada kalıyor yoksa bu kadar inat etmez diye düşünüyotum babası çok sık arıyor
bunlar hep böyle yaa.. evlenince nasıl olsa ben erkeğim kabul ettiririrm diyorlar iş işten geçmiş oluyo ya.. biz de de aynı sorun var . zaman zaman hortluyo.. bence tavrını koy orta yol bulmaya çalışman demek onun seni zorlayabileceği anlamına gelir.ılımlı görürüse üzerine gelir.. ben en fazla 1 saatlik ile giderim ordanda istediğinde gider geliriz benm de annem babam var ben zorluyor muyum seni de..
O zaman eşiniz de çok meraklı değil aslında, ama ailesinin ısrarlarından bezmiş...
Ya bu aileler çocuklarının mutluluklarından ne isterler anlamıyorum. Oraya taşınsanız hayat standartlarınız değişecek, çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum, varsa kendini geliştireceği birçok şeyden mahrum kalacak, sizin sosyal hayatınız dibe vuracak.. Neden? Emir büyük yerden diye.
Taşınma fikri eşinizin değilse, hayatınızdan kıyaslamalı örnekler vererek zamanla vazgeçmesini sağlayabilirsiniz umarım.
Çocuğunuz var mı?
Eşin seni dinlemiyorsa , sözünü dinleyeceği birileriyle konuşmalısın demek ki.
aynen dediğiniz gibi emir büyük yerden bir insan evladının mutsuzluğuna ya da boşanmasına nasıl bile bile sebep olur aklım almıyor eşim köyde büyümüş ya onun bakış açısı dar zaten benim dediğimi kabul etse bile bence babasına annesine karşı gelemediğinden bana hak vermiyor yok beni sık sık civar illere götürürmüş yok ailesiyle hiç alakam olmazmış orada evimiz varmış ilerde oradan taşınırmışız laf tabiki anası babası ne zaman rahmetli olursa o zaman o yaştan sonra ben ne yapayım tiyatroyu sinemayı gençlik gitmiş oralarda dura dura ben de körelip gidicem amann
ağla ağla zaten bir hal oldum çocuğumuz yok istedik olmadı eşimden kaynaklanan bir problem yüzünden tüp bebek yapın dediler yapalım dedim beyfendi onuda erteliyor hani bu iş çözümlenmedi yaİnsanların isterlerse mutlaka bir orta yol bulabileceklerine inanırım, gerektiğinde o yolu ararım da, ama istisnalar vardır. Karşımdaki insanın döneklik yapması mesela, üstelik böyle hayati bir konuda...
Peki, resti çektiğiniz zaman, ne diyor? Ayrılma olasılığınıza rağmen taşınmayı aklından geçirebiliyor mu, yani o kadar mı gözü dönmüş, o kadar mı baskı yapıyorlar? Gerçekten çok zor, nice insan kendileriyle ilgili sorunlar yüzünden evliliklerinden tat alamazken siz böyle başkalarının egoları yüzünden üzülüyorsunuz.
Çocuk düşünüyor musunuz, ne zaman düşünüyorsunuz bilmiyorum. Belki dile getirmişsinizdir ama, onun nerede büyümesi gerektiği açık ve net bence.
Ayrıca gezmekle oluyorsa, oturun oturduğunuz yerde, oraları gezin madem. Zaten alakanız olmayacaksa ne diye taşınacakmışsınız, sallamak ne kolay değil mi? Bugün bu fikrinden cayan, yarın ondan da cayar, taviz vere vere kendinizi kaybedersiniz valla.
Ben olsaydım ne yapardım ne derdim diye düşünüyorum, aklıma tek şey geliyor: Ağla hayatım ağla, açılırsın...
ağla ağla zaten bir hal oldum çocuğumuz yok istedik olmadı eşimden kaynaklanan bir problem yüzünden tüp bebek yapın dediler yapalım dedim beyfendi onuda erteliyor hani bu iş çözümlenmedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?