Eşim zorla ailesinin yaşadığı ilçeye taşınmak istiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi esto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşim istiyor diye ,sırf arada huzursuzluk olmasın ,ağzımızın tadı kaçmasın diye geldim...........
Boyumun ölçüsünü aldımmm,huzurumuzda ,ağzımızın tadıda kaçtı şimdi ise geriye kaçmanın yollarını arıyorum ......:84:

doğru söylüyorsun çünkü bir kere tamam dersem gerisi fazlasıyla gelir

doğru söylüyorsun çünkü bir kere tamam dersem gerisi fazlasıyla gelir

kızlar dün arkadaşımın eşi oturmuş konuşmuş ben bilmiyormuş gibi yaptım tabi işte hep aynı laflar kendi memleketim ,evim var orda ,evin ek oğluyum falan filan birde nekadar doğru bilmiyorum ama ailem baskı yapmıyor sen nerde mutlu isen orada çalış diyorlarmış buna inanmayı çok isterdim belki bu lafın bana geleceğini tahmin edip öyle konuşmuş olabilir ama bir insan sırf kendi düşüncesiyle bukadar uzun zaman (2 yıl) bu sorunu sürdürür mü bir yerde pes etmez mi boşanacağım senden diyorum sen nereye gidersen git ben gelmem diyorum benden de vaz geçmiyor memleket inadından da ne şimdi bu sizce ben anlamıyorum sizce aile baskısı var mı

büyük kentte yaşadıktan sonra ilçeye göçenlerdenim çoğu istediklerimi bulamıyorum ne kebapın tadı var ne de buradaki ekmeğin ayrıca meyva aşırı pahalı zaten komşular dışarıdan gelenleri içlerine almıyorlar sanki çete gibiler hem oturmaya gitsem kimin dedikodusunu yapacağım senin sorunun çözümsüz gibi

tabi ki var canım yoksa bu kadar ısrarcı olacağını sanmam eşinin
görümcemin eşinin ailesi de hala ısrar ediyorlar 5-6 sene oldu aynı laflar sözler görümcem istemediğini açıkca belli ediyor ama hala vazgeçmiş değiller
şu an görümcem rerti çekti eşi de pek birşey yapamıyor artık

eşinizin ailesiyle telefon açıp konuşun yada gitme imkanınız varsa gidip yüzyüze konuşun sizin bu isteğiniz yüzünden biz ayrılmak zorunda kalıcaz sonunda deyin belki insafa gelirler anladığım kadarıyla memursunuz tayin falan demişsiniz hangi kurumda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bazı kurumlarda ailesinin olduğu ile gidememe gibi durum var yani benim eşiminde öyle gidemiyor rahatız yani o bakımdan

işte öyle olmuyor ne kadar ailelere yaklaşırsan o kadar sıkıntı yaşarsın yaşlı insanlarla geçinmek zor olur her istedikleri yapılsın isterler hep yanlarında ol isterler bir kere ipin ucu kaçtımı daha tutamazsın canım çok zor bu durumlar gerçekten allah yardımcın olsun ama sakın pes etme eşin ayrılcam dediğini bile bile hala ısrarcı olabiliyorsa demekki o sensizliği kabul ediyor

Eee hanımlar ne oldu bu sorunu yaşayanlardan biri çektiği reste ne karşılık aldı ya da çözüm bulan taşınmayan / istediği yere taşınan oldu mu? Çok vakit olmuş konu üzerinden. Ben de benzer bir sorun yaşıyorum ikna eden oldu mu eşini ? Nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…