EŞİM

alyazraela

3 CADIM VE BİRİCİĞİİİİİMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
4.187
1.974
173
Slm kızlar sinirden kuduruyorum şu anda
Konuya gelecek olursak eşim arkadaşıyla fıtnes a gitmeye karar vermiş bi kaç defadır diyodu kilo aldım felan diye bunda bi sorun yok spor iyidir sağlık için
asıl mesele dedimki işten fırsat bulupta bile vakit geçiremeyen sen spora nasıl zaman yaratacaksın e madem istediğinde zaman yaratabiliyorsunda bize niye gelince niye olmuyor
6 yaşında bi kızımız ve 2.5 yaşlarında ikiz kızlarımız var ev iş çocuk üstünede mali müşavirlik sınavıyla cebelleşirken ben yaratabilinen bı zaman dilimi bizim için niye olmuyor

Dedimki yok ben spora gitmezsem zaten işte geçirdiğim zamanı yine işte geçiririm diyosan git spora madem dedim bari sağlığına yatırım yap bi atarlandı

sizce haksızmıyım kızlar yeterince evde bunalıyorum tek başıma zaten

bide demesi yokmu ben size vakit ayırmıyormuyum diye dedim bilmem ben evde yoktum demekki
Sen yanlış kişiyle vakit geçirmişsin canım karıştırdın galiba deseydin=) evde çoluk çocuk çok ses oluyorsa erkekler genelde böyle geç gelme yolları buluyor kendilerine. Çocukla uğrasmamak,ilgilenmemek bakmamak için=)

Niye yapılması gereken herşeyi kadın yapıyor. Fedakarlık sadece kadına yüklenen bi terimmi? Konuya cevap olarak ta; bencede haklisiniz.

haklısın. o çocukları sen tek başına yapmadın. bir zaman yaratılacaksa birlikte yaratılır. sen vakit bulamıyorsan o da bulamamalı.

ama ben en başta yanlış yapmışım 13 sene önce dişimi gösterecektim

bilmiyorum kızlar bazı şeyleri sorgulamaya başlıyor insan belli bi süreden sonra çok taviz verdim kendimden kalp kırılmasın dedim huzurumuz kaçmasın dedim ama hep atarlanan koca oluyor alttan alan kadın inat da çözmüyor

diyorum beraber vakit geçirelim kızlar ufak rezil ederler bizi diyo ohhhoooo öle düşündükten sonra hiç evden çıkmayalım o zaman
anlamıyorum bu erkekleri evlenince ne oluyo bunlara

bence dışarıda fitnes vs . de zaman geçirmesinde sıkıntı yok.
evet insan evine zaman ayırır . ayıracaktır eşiniz de .
spor yapmak istemiş o kadar.

tavsiyem ise; kesinlikle sen de yazıl fitnes e.
onun evde olup çocuklarla ilgileneceği bi zaman ayarla . ve sende git yap sporunu.

erkekler niyeyse hic evli degillermis, hic cocuklari yokmus gibi davraniyor ne tuhaf degil mi.
sanki eve bi bakici aliyormus gibi, herseyi kadin yapsin, hatta senin Adam olarak düsünmen gerekenleri bile o düsünsün ve sana yapman gerekenleri hatirlatsin. ne adaletsiz bir dünya.

haklısınız,
madem spora vakit ayırabiliyor biraz da çocuklarına ayırsın.
o çocukların sorumluluğu yalnızca sizde değil, acaba siz evinizi ihmal edip kendinize ekstra vakitler yatarsanız ne hissederdi?

çocuk çocuk diye insanın beynini yerler.. sonra kaçmaya yer ararlar...
tüm gün çok yorulmuş olurlar, kadın zaten bir eli yagda bir eli balda oturuyor tüm gün..
çakal karloslar

her aksam yemekten sonra ,kucagında sag koluna ikizlerden birini, sol koluna digerini alsın omzuna da 6 yasındaki evladını oturtsun 2 km gitsin gelsin yürüsün bakalım sporun kralı oluyor mu olmuyor mu... Fitnessmış.. Laf!.

Şimdi adam işten çıkınca eve gelmiyor mu? Sizinle vakit geçirmiyorsa, iş çıkışı ile uyku arasındaki vakitte ne yapıyor bu 3 çocuklu adam?

Spora da max hafta da 3 gün den 3 saat gidecektir, yanılıyor muyum? 3 çocuk verdiğim adam bana 3 saatini vermiyorsa, aaaa demeyeyim orasınıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…