- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi alyazraela
-
bide demesi yokmu ben size vakit ayırmıyormuyum diye dedim bilmem ben evde yoktum demekkiHaklısın...
Sen yanlış kişiyle vakit geçirmişsin canım karıştırdın galiba deseydin=) evde çoluk çocuk çok ses oluyorsa erkekler genelde böyle geç gelme yolları buluyor kendilerine. Çocukla uğrasmamak,ilgilenmemek bakmamak için=)bide demesi yokmu ben size vakit ayırmıyormuyum diye dedim bilmem ben evde yoktum demekki
Slm kızlar sinirden kuduruyorum şu anda
Konuya gelecek olursak eşim arkadaşıyla fıtnes a gitmeye karar vermiş bi kaç defadır diyodu kilo aldım felan diye bunda bi sorun yok spor iyidir sağlık için
asıl mesele dedimki işten fırsat bulupta bile vakit geçiremeyen sen spora nasıl zaman yaratacaksın e madem istediğinde zaman yaratabiliyorsunda bize niye gelince niye olmuyor
6 yaşında bi kızımız ve 2.5 yaşlarında ikiz kızlarımız var ev iş çocuk üstünede mali müşavirlik sınavıyla cebelleşirken ben yaratabilinen bı zaman dilimi bizim için niye olmuyor
Dedimki yok ben spora gitmezsem zaten işte geçirdiğim zamanı yine işte geçiririm diyosan git spora madem dedim bari sağlığına yatırım yap bi atarlandı
sizce haksızmıyım kızlar yeterince evde bunalıyorum tek başıma zaten
kaç zamandır diyorum olmaz gitmeni istemiyorum modunda adam e o zman beraber gidelim diyorum onada olmazİlla biri spora gıdecekse , bu kısı sız olmalısınız bence
Sen yanlış kişiyle vakit geçirmişsin canım karıştırdın galiba deseydin=) evde çoluk çocuk çok ses oluyorsa erkekler genelde böyle geç gelme yolları buluyor kendilerine. Çocukla uğrasmamak,ilgilenmemek bakmamak için=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?