- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi alyazraela
-
spora gitmeyi geçtim evde spor videosu açıp yapmaya mecalim kalmıyo bunu kendide biliyor herşeyin farkındayim aşkım biliyorum gülüm ama icraat yokbence dışarıda fitnes vs . de zaman geçirmesinde sıkıntı yok.
evet insan evine zaman ayırır . ayıracaktır eşiniz de .
spor yapmak istemiş o kadar.
tavsiyem ise; kesinlikle sen de yazıl fitnes e.
onun evde olup çocuklarla ilgileneceği bi zaman ayarla . ve sende git yap sporunu.
çocuk çocuk diye insanın beynini yerler.. sonra kaçmaya yer ararlar...
tüm gün çok yorulmuş olurlar, kadın zaten bir eli yagda bir eli balda oturuyor tüm gün..
çakal karloslar
her aksam yemekten sonra ,kucagında sag koluna ikizlerden birini, sol koluna digerini alsın omzuna da 6 yasındaki evladını oturtsun 2 km gitsin gelsin yürüsün bakalım sporun kralı oluyor mu olmuyor mu... Fitnessmış.. Laf!.
muhasebe işi yapıyor canım kendi işi ama çoğu zaman akşam yemeğini yer geri döner büroya gelmesi 11.30 i bulur açalım bi film izleyelim derim film bitmeden uyuya kalır zatenŞimdi adam işten çıkınca eve gelmiyor mu? Sizinle vakit geçirmiyorsa, iş çıkışı ile uyku arasındaki vakitte ne yapıyor bu 3 çocuklu adam?
Spora da max hafta da 3 gün den 3 saat gidecektir, yanılıyor muyum? 3 çocuk verdiğim adam bana 3 saatini vermiyorsa, aaaa demeyeyim orasınıııı
Uu o kadar çalışıyorsa adama da yazık ya. Kalbini kırmadan orta yol bulsanız. Mesala hafta da 4 gün mü gidecek, canım 2 yap, 2 günü de bana ayır falan deseniz. 1 gün mesela küçükleri birkaç saat birine bırakıp yürüyüş falan yaparsınız. O da spor sonuçtamuhasebe işi yapıyor canım kendi işi ama çoğu zaman akşam yemeğini yer geri döner büroya gelmesi 11.30 i bulur açalım bi film izleyelim derim film bitmeden uyuya kalır zaten
Slm kızlar sinirden kuduruyorum şu anda
Konuya gelecek olursak eşim arkadaşıyla fıtnes a gitmeye karar vermiş bi kaç defadır diyodu kilo aldım felan diye bunda bi sorun yok spor iyidir sağlık için
asıl mesele dedimki işten fırsat bulupta bile vakit geçiremeyen sen spora nasıl zaman yaratacaksın e madem istediğinde zaman yaratabiliyorsunda bize niye gelince niye olmuyor
6 yaşında bi kızımız ve 2.5 yaşlarında ikiz kızlarımız var ev iş çocuk üstünede mali müşavirlik sınavıyla cebelleşirken ben yaratabilinen bı zaman dilimi bizim için niye olmuyor
Dedimki yok ben spora gitmezsem zaten işte geçirdiğim zamanı yine işte geçiririm diyosan git spora madem dedim bari sağlığına yatırım yap bi atarlandı
sizce haksızmıyım kızlar yeterince evde bunalıyorum tek başıma zaten
kalbini kırmadan anlattım o zaman evde mekik çekeyim dediUu o kadar çalışıyorsa adama da yazık ya. Kalbini kırmadan orta yol bulsanız. Mesala hafta da 4 gün mü gidecek, canım 2 yap, 2 günü de bana ayır falan deseniz. 1 gün mesela küçükleri birkaç saat birine bırakıp yürüyüş falan yaparsınız. O da spor sonuçta
aynen canım diyorum canım bak çocuklar seni ne kadar az görüyo bi görseniz babam babam diye üzerine atlıyor 3 ü birden bidaha bu hallerini görmicez beraber şarkı öğreniyoruz yeni kelimeler öğretiyorum kedi şaşıp kalıyo bunlar nasıl böle bıcırık oldu diye kaçırıyor hayatı ama işte bu zamanda çalışmak mecburineden böyleler yaaaa
benimki de çok yoğun çalışıyor 11:30 - 12:00 den önce gelmiyor spor olsun diye basket oynucam dedi dedim ona nasıl vakit ayırıcan evine gelmiyorsun 1 saat önce çıkarım diyor e madem çıkabiliyorsun evine gel di mi :) neyse zaten bunun üzerinden 1 ay geçti yoğunluktan baskete vakit bulamadıinşallah bulamaz. Allahtan bizde çocuk yok iyice delirirdim heralde, evliliği yürütmek ne kadar zor
çocuk çocuk diye insanın beynini yerler.. sonra kaçmaya yer ararlar...
tüm gün çok yorulmuş olurlar, kadın zaten bir eli yagda bir eli balda oturuyor tüm gün..
çakal karloslar
her aksam yemekten sonra ,kucagında sag koluna ikizlerden birini, sol koluna digerini alsın omzuna da 6 yasındaki evladını oturtsun 2 km gitsin gelsin yürüsün bakalım sporun kralı oluyor mu olmuyor mu... Fitnessmış.. Laf!.
muhasebe işi yapıyor canım kendi işi ama çoğu zaman akşam yemeğini yer geri döner büroya gelmesi 11.30 i bulur açalım bi film izleyelim derim film bitmeden uyuya kalır zaten
birbirleriyle görüntülü konuşuyorlar artık bi kızlar arıyo bi babasıspora gitsin mesela yüzmeye
ama en azıdan büyük kızı götürsün ki baba kız zaman geçirsinler
eşim de yüzmeye başladı bizde tek çocuk var
ama oğlumun atarı nedeni ile zor gidiyor
sizin çocuklar yapışmıyor mu
yani az geç gelse anında telefon ediyor neredesin diye
gündüz mükellefleriyle uğraşıp akşam iş yapanlardan bizimkisisen de mali müşavirlik sınavına girdiğine göre işte anlıyorsun
sizin büronun durumunu bilemem ben muhasebe işinden de anlamam
ama cidden o kadar iş var mı
yani benim de kendi işim var
gece 11 de iş de yapıyorum vs vs
ama bu her gün olmaz ki
bak iş saatinde burada yazıyorum
eee akşam geleyim iş yapayım o zaman
yani gününü verimli geçiriyor mu
yoksa gün boyu dışarıda vs takılıp gece el ayak çekilince işyapangillerden mi
seneler içinde inatlaşmadan anlaşmayı öğrendim eşimle gitmekten vazgeçti inat etsen oda inat edecek akşam diyo canım ben mekik çekeyim az bi göbeği var zaten ole aşırı kilosuda yok 67 kiloÇok haklısın.
Malesef haklı olmak hic birseyi değiştirmiyor hatta haklılık payınla daha da koyuyor.
Ben olsam ne yapar ne eder gitmesini engellerdim.
seneler içinde inatlaşmadan anlaşmayı öğrendim eşimle gitmekten vazgeçti inat etsen oda inat edecek akşam diyo canım ben mekik çekeyim az bi göbeği var zaten ole aşırı kilosuda yok 67 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?