- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
Isle ilgili konuda bunu anlatmasi gerekmez vok sacma. Isten cikip bir yere ugrama degilki bu adamin isi.. her attigi adimi haber vermesi sacma. Esim bana boyle bisey yapsa ki bende haftanin 2 gunu geziyorum nerdeyse. Noluuoruz derim. Tuvalete giderkende haber vereyim mi derim. Abartmayin vallahi. Esinin cevabi hos degil fakat yazilarindan bu konuda daha once adama baski kurmussun adamda yinelenince sinirlenmis iyice. Sen kiskanc olabilirsin adam demekki adam kiskanc kadin sevmiyor. Eger boyle devam edersen evliligini zora sokarsin bilesin.Gizlilikle alakalı bir mesleği yok. Tamam belki ben objektif bakamıyorum ama bu tarzda bir cevap vermesi gerekir miydi sizce?
Üslup olarak eşiniz yanlış davranmış orada size hak veriyorum ancak belli ki bu ilk kez olmamış ondan dolayı da tepkisi sert olmuş , ve benim anladığım kadarıyla güvensizlikte Yok o zaman neden sorun ediyorsunuz ki netice de iş bu.. ekmek parası kazanıyor benim eşim bu yıl 4. Kez yurt dışına çıkıyor ve konuşamadığımız gün oluyor inanır mısınız.. ve ben Emin'im bir çok bayanın eşi de bu şekildedir , tekrar böyle bir durumda sorup hiç boşuna üzülmeyin diye söylüyorum yanlış anlamayın lütfen.Benim eşimde böyle bir durum söz konusu değil. Bazen günde bir kere, bazen iki günde bir hatta bazen 3,4 günde bir gider.
Kendi iş yeri ve yanında onu duyacak eleman bile yok zaten. Hani telefon kulağına yapışık mi gezsin diyen arkadaşlar var ama durum öyle değil.
Abarttığını düşünmüyorsan bizden ne duymak istiyorsun ? Konuyu niye açtın ?Şu an çalışmıyorum ama bununla bir alakası yok.
Abarttığımı düşünmüyorum. Biz her gün bu konuda konuşup tartışsak hak verirdim size. Zaten kendisi haber veriyor normalde. Bugün söylemediği için ben de güzelce sordum. Bence bu kadar büyük bir tepki vermesi gerekmiyordu.
Eşiniz çok kaba davranmış, siz hatalı bile olsanız böyle hakaret ederek tersleyerek cevap vermemeliydi, aklınıza kötü bir şey getirmek istemem ama sanki suç bastırmak için fevri davranmış gibi hissettim.Merak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?
Merhaba eşiniz çok haklı kırıcı olmak istemem ama gerçekten psikopatça bir soru adam niye müşteriye gidince haber versin sizin elinizde olmadan sorgulamak istiyorsunuz belliki kişisel gelişim kitapları okuyun kurslara gidin kendinizle ilgileninİşte demek istediğim elinden telefonu düşürmeyecek bir durum yok ortada. Gunde bir kere ya gidiyor ya gitmiyor
Ben çok bir şey beklediğimi düşünmüyorum. Çünkü o da benden aynı şeyi bekliyor. Ben dışarı çıkarken şuraya gidiyorum canım diyorsam o istediği için onun da şuraya gidiyorum demesi çok zor olmasa gerek
Özgürlüğüm kırmızı çizgimdir, kim olursa olsun sahibiymiş gibi davranırsa, kısıtlamaya çalışırsa düşmanımmış gibi hissettirmekten çekinmem mesela.Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben zaten hatalı olduğumu kabul ediyorum. Sadece verdiği tepkiye çok kırıldım. Söylediklerimi mesaj olarak gönderdi, bağırma söz konusu değil.
Bana düşmanıymışım gibi hissettirdiği için çok kırıldım. Daha münasip bir şekilde de söyleyebilirdi. Neyse hepinize teşekkür ederim.
Hiç durmadan neden bunu tekrarlayıp duruyorsunuz adamın eşref saati değil demek ki ?
Çok kırıldığım için tekrarlamış olabilir miyim?
Siz kırılmaz mıydınız?
Normal mi bu cevap sizce?
Adam haklı.Psikopat mısın sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?