Eşim

Bencede abartmışsınız adam o kadar işin arasında siZe şuraya gidiyorum buraya gidiyorum mu diyecek, ayrıca erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz

adam kesinlikle haklı. belli ki bir değil iki değil adam patlamış.

6. sayfaya kadar herkesin yazdığını okudum ve herkes sizin haksız olduğunuzu söylemiş ki bende öyle düşünüyorum. fakat siz ısrarla kendinize haklılık payı çıkartmaya çalışmışsınız. eğer evliliğinizdede bu şekilde davranıyorsanız bir noktadan sonra böyle tepkiler almanız çok normal.

Tabiki anormal. Adam gittigi her yeri haber vermek zorunda degil ki. Cevaplari kaba ama bunalmissiniz belli.

Merak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?
Verdiği cvplar kırıcı ama belkide sonunda patladı adam?

Alıp başını nereye gıdıpte kafanı toparlycan kız?

Ilk evliliğinde kıskançlığın yuzunden mi bitti ?

Bana eşim bile bu soruyu soramaz. Çalışıyor adam yahu, her attığı adımı haber mi verecek.
Kıskançlık seviyeniz çok yüksek. Hemen tedavi olun bence.
Çünkü adamdan istediğiniz şey normal değil.

Ben onu boğacak kadar bir tepki vermedim asla. Konu kıskançlık da değil. O da benden aynı şeyi bekliyor ve ben asla böyle bir tepki vermedim. Güzelce söyleyemez miydi?
Ama sizin durumunuz farkli siz ortak yasadiginiz mekandan ayrilirken haber veriyorsunuz esiniz ise sizinle ortak bir mekani olmayan isten musteriye giderken haber vermesi gereksiz sacma.arada konusulurken laf gelir soylenir ama her an rapor verir gibi sizi arayip bilgilendirmesi normal olan her erkegi sinirlendirir.benim esimde bazen is geregi ihbar oldugunda evlere gitmesi gerek adam bana niye haber versin sacma.ben boyle bir zorlama getirsem esimde kizar bana.

İstediğiniz şey banada anormal geldi lütfen bu kafa yapınızı değiştirin eşinizi soğutmayın kendinizden mutluymuşsunuz ne güzel neden bu tarz davranışlaarla huzurunuzu bozuyorsunuz ki eşim banada böle sölese sinirlenirdim işimin gücümün arasında rapor mu vercem yani

Merak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?
Anormal yaptığınız evet

söyledikleri hafif sert olmuş ama ben olsam aynısını konuşurdum

sonuçta işte attığımız her adımı eşlerimize anlatmıyoruz

senin güzellikle de olsa sorduğun , nereye gidiyorsun. aaa öyle mi ? . tamam . güle güle git. vs vs . bunların altında kendisinin sorgulandığını hissetmiş olma ihtimali çok yüksek. ve bi anda patlamış . sen onun anlamadığını sanmışsın . ve sorgulamışsın . ama anlamış. inan çocuklar bile rahatsız oluyor bugün ne yaptın sorusundan . çünkü yanlış bi şeyler yapmış mı diye araştırıyorum . anlıyorlar. nereye gitti. ne yedi . yedikleri vitaminli miydi. karın doyurur muydu. benim soru sormamdaki amaçlarım bunlar . eşin de senin sorularının altında bişey hissetmiş muhtemelen ve sen anlamamışsın.

ama iş bu anlamak istemediğiniz bu
siz evden dışarı çıkarken keyfi gezme alışveriş anne ziyareti vs şeyleri söylüyorsunuz

adam işle alakalı şeyleri mi söyleyecek Allah aşkına

bana da sorsa esım sana ne yaa hesap mı vercem der gecerım, esınız haklı , adam işi ile ilgili bir yerlere gidiyor zevkten değil size dk başı hesap vereemz gerekte yok , benim eşimde sürekli müşterileri geziyor hiç sormam kim diye sadece şehir dışında oldugundan hangı ıl yada ılcede oldugunu sorarım o da olurda basına bırsey gelse bılelım dıye.. o da bana sormaz ayrı mevzu.

Ben ilginc sekilde seni hakli buldum
Ben hic kiskanc degilimdir
Ama esimin nerde olduğunu bilmek isterim
Ben her öğlen yemege çıktığımda nereye gittiğimi is icin çıktığımda nerede olduğumu soylerim
Cunku giderken yolda basima bisey gelebilir mesela
Esimin benim nerde olduğumu bilmesi gerekir

Hayat kisa dert edilmemeli boyle seyler.
Ve esinizi daralttiginizi dusunuyorum.
Her gun herseyi aciklamak zorunda degil.

Çok teşekkür ederim. Sonunda beni anlayan birisi çıktı. Defalarca söylüyorum konu kıskançlık meselesi veya güven meselesi değil. Ben eşime tabi ki güveniyorum ama bu onu merak etmeme engel değil ki. Ben onu dükkanda biliyorum ama dışarda oluyor. Dediginiz gibi ya başına bir şey gelse Allah korusun.
Diyorum ki biz bu konuda eşimle hiç tartışıp kavga etmedik. Ben ona sadece bir kere söyledim ve o bunu hiç sıkıntı yapmadı. Zırt pırt dışarı çıksa anlarım. Günde bir kere bir mesaj atmak haber vermek zor değil. Kaldı ki ona da zor gelmiyor. Normalde de zaten bu bir sıkıntı değil asla ama dün birden sert bir cevap verince ne oluyoruz dedim. O an sinirliymiş ve yanlış anlamış hepsi bu. Zaten özür diledi kendisi.
Keşke kızlar bu kadar acımasız olmasanız. Tabi ki fikirlerinize saygım var zaten bu konuyu da onun için açtım ama bir şeyi söylemenin münasip bir yolu vardır. Sanki en nefret ettiğiniz insana kin kusar gibi konuşuyorsunuz. Gerçekten yazık. Keşke insanlar biraz daha sevgi dolu olsa. O zaman herhalde hiç sıkıntı kalmaz.

aynı iş yerindeyseniz söylemesi lazım sekretere bile bilgi veriliyor.
ama siz evden bunu bekliyorsanız okadar saçma ki bu beklentiniz..

Benim eşimde kendi işini yapıyor. Konuştuğumuzda denk gelirsem söyler yada müşteriye gittikten sonra bi işimiz bi planımız varsa ben şimdi gidiyorum der. Onun dışında o söylemez bende sormam sürekli bunu istemeniz sıkmış olabilir. Bence bu kadar üstüne gitmeyin

Verdiği cvplar kırıcı ama belkide sonunda patladı adam?

Alıp başını nereye gıdıpte kafanı toparlycan kız?

Ilk evliliğinde kıskançlığın yuzunden mi bitti ?

İlk evliliğimin bu konuyla bir alakası yok ama madem merak ettiniz söyleyeyim 'hayır'.
Ilk eşim yabancıydı ve çok farklı sorunlar vardı.

Konunun kıskançlıkla alakası yok hanımefendi. Anlatamadığım şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…