Verdiği cvplar kırıcı ama belkide sonunda patladı adam?Merak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?
Ama sizin durumunuz farkli siz ortak yasadiginiz mekandan ayrilirken haber veriyorsunuz esiniz ise sizinle ortak bir mekani olmayan isten musteriye giderken haber vermesi gereksiz sacma.arada konusulurken laf gelir soylenir ama her an rapor verir gibi sizi arayip bilgilendirmesi normal olan her erkegi sinirlendirir.benim esimde bazen is geregi ihbar oldugunda evlere gitmesi gerek adam bana niye haber versin sacma.ben boyle bir zorlama getirsem esimde kizar bana.Ben onu boğacak kadar bir tepki vermedim asla. Konu kıskançlık da değil. O da benden aynı şeyi bekliyor ve ben asla böyle bir tepki vermedim. Güzelce söyleyemez miydi?
Anormal yaptığınız evetMerak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?
senin güzellikle de olsa sorduğun , nereye gidiyorsun. aaa öyle mi ? . tamam . güle güle git. vs vs . bunların altında kendisinin sorgulandığını hissetmiş olma ihtimali çok yüksek. ve bi anda patlamış . sen onun anlamadığını sanmışsın . ve sorgulamışsın . ama anlamış. inan çocuklar bile rahatsız oluyor bugün ne yaptın sorusundan . çünkü yanlış bi şeyler yapmış mı diye araştırıyorum . anlıyorlar. nereye gitti. ne yedi . yedikleri vitaminli miydi. karın doyurur muydu. benim soru sormamdaki amaçlarım bunlar . eşin de senin sorularının altında bişey hissetmiş muhtemelen ve sen anlamamışsın.Merhaba arkadaşlar.
Sizden fikir almak istiyorum. Ama çok rica ediyorum eşimi önceki konularıma göre yargılamayın çünkü o konulardaki şahıs benim eski eşim.
Şimdi mutlu bir yuvam var çok şükür.
Her ilişkideki gibi ufak tefek sıkıntılar var elbet ama aşılamayacak ya da büyük kavgalara sebep olacak türde konular değil.
Ben normalde kıskanç bir insanım ama eşimde kıskanmayı gerektirecek hal ve hareketler olmadığı için bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz.
Eşim kendi işini yapıyor ve genelde iş yerinde duruyor. Bazen günde bir kere, bazen iki günde bir müşteriye gitmesi gerekiyor.
Şimdi benim size danışmak istediğim konu bununla ilgili.
Benim ondan tek istediğim. Şuraya müşteriye gideceğim demesi. Onun dışında inanın günde ya bir ya iki defa konuşuruz. Hani onu sorgulama gibi bir durum söz konusu değil.
Bugün de müşteriye gitmiş ve benim haberim yok. Yani şuraya gideceğim demek gerçekten çok mu zor?
Ben ona 'hayatım bugün gideceğini neden söylemedin' dedim ama amacım kavga etmek veya huzursuzluk çıkarmak değildi.
Bana cevapları;
Psikopat mısın sen. Ben her attığım adımı rapor mu vereceğim. Benden böyle bir şey bekleme. İyilikten maraz doğarmış zaten. Bundan sonra sana işle alakalı hiçbir şey söylemeyeceğim. Gidiş geliş saatimi bil yeter. Neyin kafasını yaşıyorsun dedi.
Ben şu an gerçekten şoktayım ve çok kırıldım.
Bana düşmanca geldi bu cevaplar.
Beklemiyordum.
Benim istediğim şey gerçekten çok mu anormal?
Siz bana bi fikir verin lütfen.
Şu an o kadar kırıldım ki. Çıkıp alıp başımı gidesim ve kafamı toparlayasım var.
ama iş bu anlamak istemediğiniz buBen çok bir şey beklediğimi düşünmüyorum. Çünkü o da benden aynı şeyi bekliyor. Ben dışarı çıkarken şuraya gidiyorum canım diyorsam o istediği için onun da şuraya gidiyorum demesi çok zor olmasa gerek
bana da sorsa esım sana ne yaa hesap mı vercem der gecerım, esınız haklı , adam işi ile ilgili bir yerlere gidiyor zevkten değil size dk başı hesap vereemz gerekte yok , benim eşimde sürekli müşterileri geziyor hiç sormam kim diye sadece şehir dışında oldugundan hangı ıl yada ılcede oldugunu sorarım o da olurda basına bırsey gelse bılelım dıye.. o da bana sormaz ayrı mevzu.Merhaba arkadaşlar.
Sizden fikir almak istiyorum. Ama çok rica ediyorum eşimi önceki konularıma göre yargılamayın çünkü o konulardaki şahıs benim eski eşim.
Her ilişkideki gibi ufak tefek sıkıntılar var elbet ama aşılamayacak ya da büyük kavgalara sebep olacak türde konular değil.
Ben normalde kıskanç bir insanım ama eşimde kıskanmayı gerektirecek hal ve hareketler olmadığı için bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz.
Eşim kendi işini yapıyor ve genelde iş yerinde duruyor. Bazen günde bir kere, bazen iki günde bir müşteriye gitmesi gerekiyor.
Benim ondan tek istediğim. Şuraya müşteriye gideceğim demesi. Onun dışında inanın günde ya bir ya iki defa konuşuruz. Hani onu sorgulama gibi bir durum söz konusu değil.
Bugün de müşteriye gitmiş ve benim haberim yok. Yani şuraya gideceğim demek gerçekten çok mu zor?
Ben ona 'hayatım bugün gideceğini neden söylemedin' dedim ama amacım kavga etmek veya huzursuzluk çıkarmak değildi.
Bana cevapları;
Psikopat mısın sen. Ben her attığım adımı rapor mu vereceğim. Benden böyle bir şey bekleme. İyilikten maraz doğarmış zaten. Bundan sonra sana işle alakalı hiçbir şey söylemeyeceğim. Gidiş geliş saatimi bil yeter. Neyin kafasını yaşıyorsun dedi.
Beklemiyordum.
Şu an o kadar kırıldım ki. Çıkıp alıp başımı gidesim ve kafamı toparlayasım var.
Çok teşekkür ederim. Sonunda beni anlayan birisi çıktı. Defalarca söylüyorum konu kıskançlık meselesi veya güven meselesi değil. Ben eşime tabi ki güveniyorum ama bu onu merak etmeme engel değil ki. Ben onu dükkanda biliyorum ama dışarda oluyor. Dediginiz gibi ya başına bir şey gelse Allah korusun.Ben ilginc sekilde seni hakli buldum
Ben hic kiskanc degilimdir
Ama esimin nerde olduğunu bilmek isterim
Ben her öğlen yemege çıktığımda nereye gittiğimi is icin çıktığımda nerede olduğumu soylerim
Cunku giderken yolda basima bisey gelebilir mesela
Esimin benim nerde olduğumu bilmesi gerekir
Merhaba arkadaşlar.
Bana cevapları;
Beklemiyordum.
Verdiği cvplar kırıcı ama belkide sonunda patladı adam?
Alıp başını nereye gıdıpte kafanı toparlycan kız?
Ilk evliliğinde kıskançlığın yuzunden mi bitti ?
Konunun kıskançlıkla alakası yok hanımefendi. Anlatamadığım şey bu.Bana eşim bile bu soruyu soramaz. Çalışıyor adam yahu, her attığı adımı haber mi verecek.
Kıskançlık seviyeniz çok yüksek. Hemen tedavi olun bence.
Çünkü adamdan istediğiniz şey normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?