Şimdi şöyle, ısrarla yorum yapan arkadaşlara kızıyorsunuz tamam kırıcı olan yorumlarda vardır, fakat siz hâlâ neden bana kızdı, neden sakince söyleyemedi diye tepki veriyorsunuz.
Bakın eşiniz hergün size söylemiş müşteriye giderken, ama bunun saçma olduğunu bildiği halde söylemiş.
Eşinizin şu hatası var, o patlamaya gelmeden önce müşteriye giderken haber vermenin çok gereksiz olduğunu söyleyebilirdi.
Söylemediği için zaten o patlamayı yaşadı.
Eğer ki aranızda güven meselesi yoksa birbirinizi her daim sorgulamayın.
Aranacaksa şayet içten geldiği, özlendiği için veya bişey söylemek için aransın.
Sizden şunu rica edeceğim...bi oturup düşünün, neden şehir içi müşteriye giderken haber versin... lütfen bunu sorgulayın
Eğer güven probleminiz varsa ve İstanbul'da ikamet ediyorsanız şayet, Büyükşehir Belediye'sinin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var ve 45 dakika konuşma terapisi yapılıyor.
Size çok faydası olacaktır emin olun, o içinizdeki merak kuşku sizi yiyip bitirmesin.
Yuvanızda mutlu huzurlu olun.
size inanamıyorumMerhaba arkadaşlar.
Sizden fikir almak istiyorum. Ama çok rica ediyorum eşimi önceki konularıma göre yargılamayın çünkü o konulardaki şahıs benim eski eşim.
Şimdi mutlu bir yuvam var çok şükür.
Her ilişkideki gibi ufak tefek sıkıntılar var elbet ama aşılamayacak ya da büyük kavgalara sebep olacak türde konular değil.
Ben normalde kıskanç bir insanım ama eşimde kıskanmayı gerektirecek hal ve hareketler olmadığı için bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz.
Eşim kendi işini yapıyor ve genelde iş yerinde duruyor. Bazen günde bir kere, bazen iki günde bir müşteriye gitmesi gerekiyor.
Şimdi benim size danışmak istediğim konu bununla ilgili.
Benim ondan tek istediğim. Şuraya müşteriye gideceğim demesi. Onun dışında inanın günde ya bir ya iki defa konuşuruz. Hani onu sorgulama gibi bir durum söz konusu değil.
Bugün de müşteriye gitmiş ve benim haberim yok. Yani şuraya gideceğim demek gerçekten çok mu zor?
Ben ona 'hayatım bugün gideceğini neden söylemedin' dedim ama amacım kavga etmek veya huzursuzluk çıkarmak değildi.
Bana cevapları;
Psikopat mısın sen. Ben her attığım adımı rapor mu vereceğim. Benden böyle bir şey bekleme. İyilikten maraz doğarmış zaten. Bundan sonra sana işle alakalı hiçbir şey söylemeyeceğim. Gidiş geliş saatimi bil yeter. Neyin kafasını yaşıyorsun dedi.
Ben şu an gerçekten şoktayım ve çok kırıldım.
Bana düşmanca geldi bu cevaplar.
Beklemiyordum.
Benim istediğim şey gerçekten çok mu anormal?
Siz bana bi fikir verin lütfen.
Şu an o kadar kırıldım ki. Çıkıp alıp başımı gidesim ve kafamı toparlayasım var.
hayır kırıcı değilMerak ediyorum onu. Ben onu iş yerinde sanıyorum ama o başka yerde çıkıyor.
Sürekli işi müşterilerle olsa böyle bir beklentiye girmem zaten.
Verdiği cevaplar çok kırıcı değil mi sizce?
siz dısarı cıkarken haber verıyorsunuzBen çok bir şey beklediğimi düşünmüyorum. Çünkü o da benden aynı şeyi bekliyor. Ben dışarı çıkarken şuraya gidiyorum canım diyorsam o istediği için onun da şuraya gidiyorum demesi çok zor olmasa gerek
adam çünkü okul cocugu gbi size rapor verıyormus hergunAnlatamıyorum ya da kimse anlamak istemiyor. Bunaltıcak bir durum yok ki ortada. Her zaman kendiliginden yaptığı şeyi bugün ben sorunca neden olay oldu anlayamıyorum
Bence uslubunuz bir eşle değil de çocuğunuzla konuşur gibi.. Hesap sormanın alasını yapmışsınız ama kibarlık kisvesi altında.. Hani ergen çocuğunu çığrından çıkarmaktan çekinen ama otoritesinden de ödün vermemeye çalışan bi anne canlandı gözümde.. Ben de çıkıyorum bazen işle alakalı dışarı.. Biz çok sık konuşan bi çiftiz ama yine de ben iş için şuraya gidiyorum diye aramam, ararsa da açarım "şurdayım" derim.. Ama o bana haber verir mesela , o da telefonu açamıycak olduğunda olur sadece, sık sık araştığımız için merak etmeyim diye büyük ihtimalle.. Aramadığı da olur giderken unutur bazen, ararım açmaz, ama bana dönüş yaptığında asla neden aramadın falan demem.." şurdaydım hayatım açamadım" der benim için konu kapanır.. Sizin güvenle alakalı bi sorununuz var gibi biraz..Bugün de müşteriye gitmiş ve benim haberim yok. Yani şuraya gideceğim demek gerçekten çok mu zor?
Ben ona 'hayatım bugün gideceğini neden söylemedin' dedim ama amacım kavga etmek veya huzursuzluk çıkarmak değildi.
Disari cikarken haber vermek ile is yerini calisma durumunu haber vermek farklidir. Ikisi ayni kefeye girmez. Bende disari cikarken haber veririm ama is yerindeki hic bir disari cikisi haber vermem o bambaska bisey cunku isin getirisi. Cok kiskaniyorsaniz isten cikarin dizinizi dibine oturtun. Yapmayin bu davranisla tekrar bosanmayinBen çok bir şey beklediğimi düşünmüyorum. Çünkü o da benden aynı şeyi bekliyor. Ben dışarı çıkarken şuraya gidiyorum canım diyorsam o istediği için onun da şuraya gidiyorum demesi çok zor olmasa gerek
Bakin esiniz sizin karakterinizi bildigi ve sorun cikmasin diye soyluyormus ve unutmus soylemeyi ama burda anliyorumki kocaniz bu durumdan rahatsiz. Birde kimsenin sizi anlamadigini soyluyorsunuz. 1 tane sizi destekleyen insan cikmadi. Bir oturun oz elestiri yapin nerde hataliyim diye. Bu kadar insan sizin gorusunuzu yanlis buluyorsa yanlis olan sizin davranisinizdir. Hala kendinize toz kondurmuyorsunuz. Fikriniz sabitse konu acmayin arkadasim.. insanlar yapma boyle diyor hala hakliyimda hakliyim. Hakli falan drgilsin bdigin kendine guveni olmayan kiskanc bir karakterdesin. Nokta.Eşime endeksli yaşamıyorum ki ben. Normalde kendiliğinden yaptığı bir şeyi ben sorunca neden olay oldu ve bu kadar kırıcı olundu onu anlamaya çalışıyorum sadece
Bakin banada esim surekli is yerindeki her hareketi her disariya cikisi haber vememi istese ve sizin dediginiz gibi tek istedigim haber vermesi diyorsunuz sevmiyor olabilir sizi kirmmamak icin ugrasmis hep haber vermis olabilir ama bugun kotu gecmistir size haber vermeyi dusenememistir sizde hesap sorunca sinirlenip tepki vermistir. Tepkisine kirilmaniz normal ama onu bu tepkiye siz zorladiniz onuda bilin. Bazen ben esime ozellikle yapardim. Evliligin ilk zamanlari. Alttan alttan sinir edecek laflari bulur ona sinir patlamasi yasatinca bana neden bunu yapiuorsun derdim. Haksizsam bile son noktada hakli gibi olurdum. Ama olgunlastikca cok sacma geliyor artik. Sizinkide o hesap olmus..Sanırım haklısınız. Ama keşke böyle cevaplamasaydı.
Siz sanırım benim bütün yorumlarımı okumadıniz. Defalarca konunun kıskançlık veya güvensizlikle alakalı olmadığını söyledim. Bu sorgulamak da değil sadece merak. Kaldı ki ben hep haklıyım da haklıyım demedim. Haksız oldugumu defalarca söyledim. Herkesin fikrine saygı duyduğumu da söyledim. Sanırım siz dikkatli okumuyorsunuz.Bakin esiniz sizin karakterinizi bildigi ve sorun cikmasin diye soyluyormus ve unutmus soylemeyi ama burda anliyorumki kocaniz bu durumdan rahatsiz. Birde kimsenin sizi anlamadigini soyluyorsunuz. 1 tane sizi destekleyen insan cikmadi. Bir oturun oz elestiri yapin nerde hataliyim diye. Bu kadar insan sizin gorusunuzu yanlis buluyorsa yanlis olan sizin davranisinizdir. Hala kendinize toz kondurmuyorsunuz. Fikriniz sabitse konu acmayin arkadasim.. insanlar yapma boyle diyor hala hakliyimda hakliyim. Hakli falan drgilsin bdigin kendine guveni olmayan kiskanc bir karakterdesin. Nokta.
Merak nedir Allah askina birbirimizi kandirmayalim. Biz niye esimiz simdi iste ne yapiyor nereye gidiyor diye merak etmiuoruz. Bu merak adi altinda karsidakini kiskanma ve kontrol etme durtusudur.. malesefki esiniz bu yulardan baya bunalmis.. birde hak vermek konusunda bazi konularda evet haksizim diyorsunuz ama devaminda o boyle yapmamaliydi. Hataliydi diyorsunuz. Adam dayanamamis bu kontrol durumuna.Bu sorgulamak da değil sadece merak. Herkesin fikrine saygı duyduğumu da söyledim.
Merhaba arkadaşlar.
Sizden fikir almak istiyorum. Ama çok rica ediyorum eşimi önceki konularıma göre yargılamayın çünkü o konulardaki şahıs benim eski eşim.
Şimdi mutlu bir yuvam var çok şükür.
Her ilişkideki gibi ufak tefek sıkıntılar var elbet ama aşılamayacak ya da büyük kavgalara sebep olacak türde konular değil.
Ben normalde kıskanç bir insanım ama eşimde kıskanmayı gerektirecek hal ve hareketler olmadığı için bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz.
Eşim kendi işini yapıyor ve genelde iş yerinde duruyor. Bazen günde bir kere, bazen iki günde bir müşteriye gitmesi gerekiyor.
Şimdi benim size danışmak istediğim konu bununla ilgili.
Benim ondan tek istediğim. Şuraya müşteriye gideceğim demesi. Onun dışında inanın günde ya bir ya iki defa konuşuruz. Hani onu sorgulama gibi bir durum söz konusu değil.
Bugün de müşteriye gitmiş ve benim haberim yok. Yani şuraya gideceğim demek gerçekten çok mu zor?
Bana cevapları;
Psikopat mısın sen. Ben her attığım adımı rapor mu vereceğim. Benden böyle bir şey bekleme. İyilikten maraz doğarmış zaten. Bundan sonra sana işle alakalı hiçbir şey söylemeyeceğim. Gidiş geliş saatimi bil yeter. Neyin kafasını yaşıyorsun dedi.
Ben şu an gerçekten şoktayım ve çok kırıldım.
Bana düşmanca geldi bu cevaplar.
Beklemiyordum.
Benim istediğim şey gerçekten çok mu anormal?
Siz bana bi fikir verin lütfen.
Şu an o kadar kırıldım ki. Çıkıp alıp başımı gidesim ve kafamı toparlayasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?