Eşim

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
35
kızlar selam

Az önce kvlerden geliyoduk kpederime görüşürüz kendinize iyi bakın demişim. Ama baba dememişim. O ne öyle diyor. Yemin ederim farkında değilim böyle yapa yapa beni takıntılı yaptı

Simdi soyle bir durum var,baba demek degil mesele de
Kendinizden buyuk bir insana “kendine iyi bak,kendinize iyi bakin” denmez. İyi aksamlar denir, gorusmek uzere denir.

Baba demeye gerek yok. Ya da ille demek zorundaysaniz da x baba. Bir insanin bir tane babasi olur o da biyolojik babasi. Bakan buyuten babasi. Digerleri x babadir. Nacizane fikrim

Simdi soyle bir durum var,baba demek degil mesele de
Kendinizden buyuk bir insana “kendine iyi bak,kendinize iyi bakin” denmez. İyi aksamlar denir, gorusmek uzere denir.
Niye ayol? Kendinize iyi bakın kötü birşey mi? Saygı içermiyor mu? Ben hep derim büyüklerime de üstlerime de acaba yanlış mı yapıyorum diye sormak istedim.

Hayatta hiç derdi olmayıp böyle şeylere takılanlara imreniyorum
Lafım size değil eşinize ve ailesine nicelerine...

Niye ayol? Kendinize iyi bakın kötü birşey mi? Saygı içermiyor mu? Ben hep derim büyüklerime de üstlerime de acaba yanlış mı yapıyorum diye sormak istedim.
Denmez iste, adabi muaseret kurallarina aykiri. Ayni sekilde kendimizden buyuk birilerine basarilar da dileyemeyiz mesela. Bunlar saygi icermiyor tam tersine yasitiniz,arkadasiniz gibi bir kullanimi var

Back
X