Eşim

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Arkadaşlar daha önce bi kaç konu açmıştım isim meselesinden dolayı. Çocuğumun isim meselesi memleket meselesine döndü resmen.
En son konuşmamızda eşim görümcemle konuştu o da demez mi mecbursun tek erkek çocuksun koyacaksın annemin ismini. Arkadan kaynanam şimdi güzelce konuşuyorken koyun bence sonra çingene bağlarım dedi:)

Neyse arkadaşlar bu insanlar gülerek bu iğrenç cümleleri söylerken eşim ikili oynadı her zaaman ki gibi o da kakara kikiri tabii

Neyse eşimle her zaman ki gibi atıştık resmen şu hamile halimle benim pskolojimi bozdular. Eşimle iki gün önce konuştum bir şeyleri görmesini sağlamaya çalıştım. Sadece sessizce beni dinledi hiç bir yorum yapmıyor

Biraz zaman geçince "Ya aslında onlar öyle demek istemedi, onlar o niyetle söylemedi" demez mi?
Ya inanın hayatım boyunca hangi insanla bir meseleyi konuşsam hep hallolmuştur. Yani eşim benim iyi olmadığımı görüyor bu insanlar yüzünden stres yapıyorum ama adaama sanki bu olanlar masal gibi geliyor.

Ne yaptıysam bu insan annesinin art niyetli olduğunu anlamadı. Kızdım olmadı, güzelce konuştum olmadı, sessiz kaldım olmadı.

Yok olmuyor yani ya benim eşiim gerizekalı ya da ben bir şeyleri anlatamıyorum bu insana.
Ben çok zor hamile kaldım hala da her gün iğne vuruluyorum. Yani bi ara keşke hamile olmasaydım düşüncesine bile girdim. Bu insanlar bana hamileliğimi zehir ettiler.

Ben bu insanla nasıl iletişime geçicem gerçekten elim kolum bağlandı.

kv nin yaptığı şu an zaten çingenlik:) acaba eşe dosta bakın torunuma benim adımı koydular beni çok seviyolar imajı vermek mi asıl amacı.neden bu kadar ısrar edilir yoksa? asıl suçlu buldugum eşiniz.ikli oynayan eşler.. ne bize ne annelerine bişey diyebiliyolar.ama en azından bu konuda eşim hamile ve zor geçiyor lütfen üstüne gitmeyin iki isim koyabilirz gibi politik davransa.

o zaman yapacagin tek bir sey var dogum yaptin mi hemen dogum belgesini al cok ciddiyim bu konu seni hasta edicek cunku cik haklisinda dogum belgesini verme sakin bebek 1 hafta isimsiz kalsa birsey olmaz toparlaninca gidersiniz baska yolu yok gibi neden bu kadar israrci ve saygisizlar anlamak col zor ama en büyük suc kocan da adam demiyorki hayir biz istediğimiz ismi koyucaz bir tek bunu dese yeterli aslinda bu kadar uzulmene deger mi

zaten komşulara akrabalara herkese yaymış isminin konulacağını kadın hırs yapmış resmen böyle bir ısrar yok.
Canım ben o kadının ismini koymak istemiorum. Eşimde dedi annemin ismini koyalım yanına da senin istediğin ismi koyalım ben kabul etmiyorum

Şimdi 1.cisi çocuk senin çocuğun görümcene söz düşmez.
Belki yaklaşım tarzı farklı olasaydı fikri sorulabilirdi.
Çok istiyorsan ya annenin ya kv'nin ismini tak diye cevap verin gülerek.

Birde ola ki bir daha bir konuşmaya denk gelirsen görümcene sonu(caksın,ceksin)gibi emir kipi kullanmamasını öğrensin.

biz ne desek boş iş eşinden bitiyor..
kv cingenelik yapıyorsa sende cazgırlık yap.. o cocuk ikinizin çocugu onların değil
isim konusuna onlar karar veremezler..
evin tek erkek çocugu diye hiç de mecbur değilsiniz
benim arkadaşım da bu duruma düştü.. en son iki isim koydular birisi kp birisi kendi sectiği isimdi..
yalnız sizin eşiniz bu kafadan giderse isim hariç diğer konular içinde cok sıknıtılar yaşarsınız.
benim kv bana bunu yapsa ; açarm agzımı, bu cocuk sizin değil ikimizin cocugu isim konusuna siz değil biz karar veririz sizin fikrinize ihtiyacım yok, ne istersek onu koyarız kimse karışmasın kötü olmayalım birdaha yorum yapmayın derim.. dedim de.. ondan sonra kesildi sesleri

Zaten onu yapıcam beni herkese reklam edicek o kadın biliyorum ama bu benim çocuğum.

Dedim hepsini dedim. Oğluna güveniyor kadın benim kocam da kırk dalda oynuyor resmne

Zaten onu yapıcam beni herkese reklam edicek o kadın biliyorum ama bu benim çocuğum.
etsin bırak zaten yapmadi mi butun rezilligi iki daga bagrinsin ama sen kendini kolla hic kiyamiyorum hamilesin bebegin olucak ugrastigin sacmaliklara bak kendine dikkat et üzülüp durma artik bak herseyin caresi var bebegine odaklan doguma ne kadar kaldi

Tamam sen de aynı taktiğe geç artık. Koy çocuğun adını, sosyal medyada bolca paylaş (ayşeyi beklerken, ayşenin odası, ayşenin ilk emziği, ayşenin cartı curtu), aldığın kıyafetlere adını işle, doğum için süsler hazırla adını yaz, ne bileyim doktordan aldığın kağıtlara ayşe 5 aylık falan yaz, her yer ayşe ayşe oldukça eşin de çevren de bu ismi kullanmaya başlayacaktır, kv kendi kendine gelin güvey olduğu ile kalacak

Dedim hepsini dedim. Oğluna güveniyor kadın benim kocam da kırk dalda oynuyor resmne
eşiniz duruş sergileyemediği için bu yüzden üzerinize geliyorlar
eşiniz bir durun dese herkes haddini yerini bilse bu sorunlar olmaz..
o zaman eşinizi le konuşun
en nefret ettiğim erkek tipidir eş ile ailesi arasındaki dengeyi kuramayan..
annemde evlendi eşi ailesine tapıyor resmen.. ana kuzusu 55 yaşındaki adam.. annemgil boşanmaya kadar geldiler..
erkek dengeyi kuramassa o evlilik asla yürümez.. eşiniz de iş yok sizin

KV ismi koyuldugunu ilk defa duydum- hangi memleketlisiniz?
Benim düsüncem bu konu disinda ama- esinizin yürütdügü soy KVnin soyu degilki. Yani KP istese bi nebze anlarim ama KVye düsmezki.
sonucda KV KPden bosansa kendi baba kütügüne gececek- bu sebepden dolayi kadin üzerine soy yürütülmüyor.

Sanırım annesinin ağlayıp zırlamasından duygusala bağlamasından korkuyor
O annesiyse bende eşiyim ben hamileyim bu insanın beni düşünmesi laım. Bu çocuğun annesi beniim zaten bir seçim ypacak en son resti çektim ya annesi ya da bebeğimle ben bakalım eğer zaten annesiini seçerse bu iş benim için bitmiş olacak yeter artık
Bir isim mevzusu bu raddeye geldiyse ileride daha büyük sorunlar yaşarız

Doğum belgesini almak çok mu zor? Al sende kalsın git kendin nüfus müdürlüğüne/ ay ne olay oldu ya! Daha kendi fikirlerinizi karşı tarafa söyleyemiyorsunuz nasıl evleniyorsunuz hayret ediyorum?
Onlar kim ki sizin doğurduğunuz çocuk üstünde söz hakkına sahip oluyorlar?
Bana öyle laf etseler söylediklerine pişman ederim.
Şuraya yazdığınız gibi gidin söyleyin ne gerek var bu güzel günlerinizi zehir etmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…