Eşim

Canım bunun memleketle alakası yok benim annem dahil hiç kimse böyle bir talepte bulunmaz bu o kadının çingeneliği

Benim yaptığımı yapın. Kaynana kendi ismi olsun istedi , bende inat ettim. Eşimde ağzıma bakıyodu sizin eşiniz gibi. Koysak mıki , gönülleri kalmasa mı kii diye. ..
Doğum yaptım , belgeleri aldım. Eve geldik babama ezanını okuttum bebeğin. Kimliğide gittim lohusa halimle kendi adımı yazdırdım :):)

Tabi kaynana kısa süreli bi felç , kalp krizi yaşadı ama atlattı :)

Canım hamileliğimin en başında konuştum ama inan ki bu kadınla iletişime geeçemiyorsun tek derdi istediğini yaptırmak. Rızam yok bu çocuk benim ben tedaviyle bu çocuğa hamile kaldım her gün iğne vuruluyorum dedim bana demez mi kocaya geldin tabi hamile kalacan diye:)
Allah aşkına sen bu insanla nasıl iletişim kurabilirsin ki?

Canım bunun memleketle alakası yok benim annem dahil hiç kimse böyle bir talepte bulunmaz bu o kadının çingeneliği

evet- cingenelik oldugu belli cünkü gercekdende KV üzerinden erkek soyu yürümez (kültürel acidan). bence yukarda arkadaslarin yazdigi gibi dogum belgesini alin ve kendiniz cikartin. bu insanlar zaten kiziniza KVnin isminle hitap ederler ama en azindan nufusda bebeginin kendine ait bir ismi olur

Valla canım en son çare o olacak:)

Ameliyathane de doktoruma rica ettim kızımın ismini ve göbek adını bebeğime söyledi doğum videomda da var.Hatta göbek adı doktorumun ismi.Sen bu gece rüya görüyorsun ve rüyanda bebeğinin ismi x oluyor.Yarin sabahta bu ruyani sosyal platform da paylaşıyorsun. x Bebegim ....Allah sağlıkla seni benim kucağıma versin.Seni çok seven ve sabırla bekleyen annen...diye.Sen kendini hiç üzme bırak onlar üzülsün

Ne güzel yaa, ben kanımla canımla bi can beslicem onca acıya katlancam. Manyağın biri sırf kendi egosu için benim evladıma isim koyacak !! Kendi zaten doğum yapmış, isim koymuş. Senin bunu yaşamaya hakkın yok mu ?

Benim kv bi ismi çok istedi, kendisi iyi biri olduğu için ismi de beğendiğimiz için hem onun istediğini koyduk hem kendi istediğimizi.. Ama biz hep kendi koyduğumuz isimle seslendiğimiz için şimdi kendi de bizim isimle sesleniyor. İlk ismi sadece kimlik de yazılı. Ama böyle nemrut biri olsaydı asla koymazdım.

Eşinizle didişip konuyu laçkalaştırmayın, o ismi ölsem de koymayacağım, gerekirse mahkemeye verir değiştiririm diyin başka da hiç bi yorum yapmayın. Kendinizi de üzmeyin, gebeliğin tadını çıkarın, boşverin bu insanlar için evladınız strese sokmaya değmez.

Ben iletişim kurmam direk keser atarım. Dünya gelse bana istemediğim ismi de koydurtamaz. O yüzden Doğum belgelerini siz alın gidin kendi istediğiniz ismi koyun. Bu kadar basit.

kaynanan ismini çok seviyorsa görümcene koyaymış.

beni bu kadar bunaltsalardı baba evine giderdim bi süre. yemişim kaynana ismini de. bende zor hamile kaldım. şimdiden tek tük isim soruyorlar ben karar vercem diyorum.

aynen öyle şimdi isim olur ileride çok ama çok ağır şeyler yaşarsın..
en güzeli dediğin gibi çek rest gitsin canm gerisi düşünsün.. hiç taviz verme..
eğer sen şimdi bunun önüne gecemessen çok yıpranırsın çok hemde..
ana kuzusu erkekler evlenmesin analarının dizinin dibinden ayrılıp böyle yakmasınlar eşinin başını ya .!

İki ısım koyun onlarında gönlü olsun sız istediğiniz isimle hitap edin zaten anne nasıl seslenırse herkes zamanla mecburen onu kullanıyor bide diğerini kullananlara hoşnut olmadığınızı tavırlarınızla belli ederseniz o ismi unutursunuz sadece hastanelerde duyarsınız tecrübeyle sabit

Doğum belgesini vermeyin eşinize.
Hastaneden çıkınca beraber gider halledersiniz nüfüs dairesine,aksi halde kayınvalidenizin ismi kesin konulacak belliki.
Çok meraklıysa görümceniz kendi çocuğuna koysun annesinin ismini.
En sinir olduğum konu yani tamam sen istiyorsun ama sor bakalım ben annesi olarak istiyormuyum senin ismini?
Kesinlikle vermeyin doğum belgenizi. Madem ikili oynuyor eşiniz,görsün dünya kaç bucakmış.

Doktorunuzla bastan konusun , hastaneye soylesin dogum belgesini size versinler , siz de annenize falan verin esinize verilmesin
Toparlaninca nufusa gider kimligini cikaryirsiniz
Ne sacma insanlar var yahu , ben gerildim okurken konuyu

Helal olsun size.
En güzelini yapmışsınız.
Sağlıkla büyütün

Doğum belgesini iste ve asla verme eşinin bulamayacağı bir yere sakla kimliği sen çıkart istediğin ismi koy...
Benim bile sınırım bozuldu kv bi daha agizini acarsa "çok istiyorsanız doğurun bir tane koyun isminizi benim çocuğuma karışmayın" de gorumcende laf ederse "sen kv 'nın ismini koyarsın benim çocuğuma size laf düşmez" diyebilirsin

Yolasim geldi hepsini

Annesi sen değil misin Dilediğin ismi koyarsın ne kadar cahiller ki karışma Hakkı buluyorlar kendilerinde .
Eşine kesinlikle istemiyorum koymayacağız de net bir şekilde .
Görümcende çok meraklı ise kendi koysun annesinin ismini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…