- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Canım bunun memleketle alakası yok benim annem dahil hiç kimse böyle bir talepte bulunmaz bu o kadının çingeneliğiKV ismi koyuldugunu ilk defa duydum- hangi memleketlisiniz?
Benim düsüncem bu konu disinda ama- esinizin yürütdügü soy KVnin soyu degilki. Yani KP istese bi nebze anlarim ama KVye düsmezki.
sonucda KV KPden bosansa kendi baba kütügüne gececek- bu sebepden dolayi kadin üzerine soy yürütülmüyor.
Canım hamileliğimin en başında konuştum ama inan ki bu kadınla iletişime geeçemiyorsun tek derdi istediğini yaptırmak. Rızam yok bu çocuk benim ben tedaviyle bu çocuğa hamile kaldım her gün iğne vuruluyorum dedim bana demez mi kocaya geldin tabi hamile kalacan diye:)Doğum belgesini almak çok mu zor? Al sende kalsın git kendin nüfus müdürlüğüne/ ay ne olay oldu ya! Daha kendi fikirlerinizi karşı tarafa söyleyemiyorsunuz nasıl evleniyorsunuz hayret ediyorum?
Onlar kim ki sizin doğurduğunuz çocuk üstünde söz hakkına sahip oluyorlar?
Bana öyle laf etseler söylediklerine pişman ederim.
Şuraya yazdığınız gibi gidin söyleyin ne gerek var bu güzel günlerinizi zehir etmeye?
Canım bunun memleketle alakası yok benim annem dahil hiç kimse böyle bir talepte bulunmaz bu o kadının çingeneliği
Valla canım en son çare o olacak:)Benim yaptığımı yapın. Kaynana kendi ismi olsun istedi , bende inat ettim. Eşimde ağzıma bakıyodu sizin eşiniz gibi. Koysak mıki , gönülleri kalmasa mı kii diye. ..
Doğum yaptım , belgeleri aldım. Eve geldik babama ezanını okuttum bebeğin. Kimliğide gittim lohusa halimle kendi adımı yazdırdım :):)
Tabi kaynana kısa süreli bi felç , kalp krizi yaşadı ama atlattı :)
Ben iletişim kurmam direk keser atarım. Dünya gelse bana istemediğim ismi de koydurtamaz. O yüzden Doğum belgelerini siz alın gidin kendi istediğiniz ismi koyun. Bu kadar basit.Canım hamileliğimin en başında konuştum ama inan ki bu kadınla iletişime geeçemiyorsun tek derdi istediğini yaptırmak. Rızam yok bu çocuk benim ben tedaviyle bu çocuğa hamile kaldım her gün iğne vuruluyorum dedim bana demez mi kocaya geldin tabi hamile kalacan diye:)
Allah aşkına sen bu insanla nasıl iletişim kurabilirsin ki?
aynen öyle şimdi isim olur ileride çok ama çok ağır şeyler yaşarsın..Sanırım annesinin ağlayıp zırlamasından duygusala bağlamasından korkuyor
O annesiyse bende eşiyim ben hamileyim bu insanın beni düşünmesi laım. Bu çocuğun annesi beniim zaten bir seçim ypacak en son resti çektim ya annesi ya da bebeğimle ben bakalım eğer zaten annesiini seçerse bu iş benim için bitmiş olacak yeter artık
Bir isim mevzusu bu raddeye geldiyse ileride daha büyük sorunlar yaşarız
Doğum belgesini vermeyin eşinize.zaten komşulara akrabalara herkese yaymış isminin konulacağını kadın hırs yapmış resmen böyle bir ısrar yok.
Canım ben o kadının ismini koymak istemiorum. Eşimde dedi annemin ismini koyalım yanına da senin istediğin ismi koyalım ben kabul etmiyorum
Helal olsun size.Benim yaptığımı yapın. Kaynana kendi ismi olsun istedi , bende inat ettim. Eşimde ağzıma bakıyodu sizin eşiniz gibi. Koysak mıki , gönülleri kalmasa mı kii diye. ..
Doğum yaptım , belgeleri aldım. Eve geldik babama ezanını okuttum bebeğin. Kimliğide gittim lohusa halimle kendi adımı yazdırdım :):)
Tabi kaynana kısa süreli bi felç , kalp krizi yaşadı ama atlattı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?