- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Domateskafa
-
Adam bişey olmamış gibi uyuduİş yerinde kötü bir gün geçirmiştir belki biraz sakinleşince konuşmayı dene canım..
Yeni evlisiniz böyle küçük şeyleri büyütmeyin..
Patlayacak yer ariyo gibiydi zaten ama kapı çarpma falan gereksiz değil mi .Baska bir seye kizip sinirini sizden cikarmis gibi geldi bana.gereksiz seyleri bahane etmis.
Onu dese tek laf etmicem ama davranışı çok sinir bozucuyduYani bu kadar büyütülecek bir şey değil
Kshvaltı değil de dışarıdan mı söylesek dese bitecek mevzu
Yok illa bir gerilim bi atraksiyon
Gelip Özür dilese gerçekten uzatmazdim ama gidip de kapı çarpıp uyumak resmen odaya gelme demek değil miSizin yanınıza gelene kadar derdini falan sormayın. Sakinleşip konuşursa ne âlâ. Siz de davranışının hatalı olduğunu söylersiniz. Uzatıp trip atmayın. Ama dediğim gibi bırakın ilk adım ondan gelsin.
Elbette gereksiz bir sey yaptigi.Sakinlesince hatasini anlayip ozur diler insallah.Patlayacak yer ariyo gibiydi zaten ama kapı çarpma falan gereksiz değil mi .
Hayır insanlar kuru ekmek bulamıyor bir gün de peynir ekmek ye demi. Yok sakin bi insanım kavga etmem ama o konuşmadan da konuşmam.Yemek için kalp kırılır mıymış? Şükretmeyi bilsin eşiniz.
Bana başka bişeye kızıp bahane arayıp yemeği bulmuş gibi geldi.İki durumda da davranışı çok çirkin.Üstüne düşmeyin.Ama kavga da etmeyin.O size gelip anlatsın derdi neymiş.
Odaya da gitmeyin. Koyun cayinizi için. TV'den güzel bir film açın. Bırakın kendi kendine düşünsün. Bir hafta ise bir hafta gittiği yere kadar. Hep bu minik krizler nabız ölçme hareketidir. İlişkideki yerinizi belirler. Suçunuz yokken siz adım atarsanız artık egosuyla baş edemezsiniz. Gerçekten öyle. Benim eşim de gerekli gereksiz trip attığında umursamam ilk tribinde yemek yememisti kaç gün. Umursamadim. SjMj yemeğe kusmez. Bir hafta bekledim tekrar saçma bir tripten. Ne halini sordum ne derdini. Her şey normalmiş gibi davrandım. Yemegimi yedim oğlumla oynadım. TV izledim. En son dayanamayıp konuşmak istedi. Hadi anlat derdini dedim. Konuştuk çözüme ulaştık. Artık trip atmıyor. Atarsa tinlamayacagimi bilir.Gelip Özür dilese gerçekten uzatmazdim ama gidip de kapı çarpıp uyumak resmen odaya gelme demek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?