Eşim

Domateskafa

Carpe diem
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
1.192
2.013
53
İyi akşamlar kızlar. Sizden bi konu da fikir almaya geldim. 1 senelik evliyim eşimle severek evlendik öyle çok kavga gürültü olmaz evimizde. Ama bugün çok şaşırdım. Dışarda işlerim olduğu için eve gec geldim ve eşim isteydi. Bu yuzden yemek yetismedi kahvaltı tarzı şeyler hazırladım. Sofraya oturmasiyla tabaklara şunu koysaydin bunu koysaydin demeye başladı ama zaten hersey vardı sofrada. Bende hergün bu tarz bişey yemiyosun dışarıya çıkmıştım biliyorsun dedim ve bir anda kendi kendine konuşup bağırıp yatak odasına gidip kapıyı kapattı. Öyle sinir oldum ki odaya gidesim bile yok. Sizce ne yapmalıyım? Açıkçası hatalı bi durum olmadığı için yanına gitmek istemiyorum.
 
Olur böyle seyler. Özür dilerse büyütme ama sen de yanına gşdip de avıklamaya calışma.
Ne olmuş bir gün de kahvaltılık yediyse.
Senin her gün her istediğin oluyor mu? Olmadıgında illa kapı carpmak mı lazım?
 
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözünü doğrulamış oldu eşiniz uzatmaya değmeyecek bir konu başka birşeye canı sıkılmıştır
 
Sizin yanınıza gelene kadar derdini falan sormayın. Sakinleşip konuşursa ne âlâ. Siz de davranışının hatalı olduğunu söylersiniz. Uzatıp trip atmayın. Ama dediğim gibi bırakın ilk adım ondan gelsin.
 
Gelip Özür dilese gerçekten uzatmazdim ama gidip de kapı çarpıp uyumak resmen odaya gelme demek değil mi
 
Başka bir şeye cani sıkılmış belli. Siz de üstüne gidip buyutmeyin bence. Olur hepimizin ters zamanları. Idare etmekte fayda var.
 
Yemek için kalp kırılır mıymış? Şükretmeyi bilsin eşiniz.

Bana başka bişeye kızıp bahane arayıp yemeği bulmuş gibi geldi.İki durumda da davranışı çok çirkin.Üstüne düşmeyin.Ama kavga da etmeyin.O size gelip anlatsın derdi neymiş.
 
Hayır insanlar kuru ekmek bulamıyor bir gün de peynir ekmek ye demi. Yok sakin bi insanım kavga etmem ama o konuşmadan da konuşmam.
 
Gelip Özür dilese gerçekten uzatmazdim ama gidip de kapı çarpıp uyumak resmen odaya gelme demek değil mi
Odaya da gitmeyin. Koyun cayinizi için. TV'den güzel bir film açın. Bırakın kendi kendine düşünsün. Bir hafta ise bir hafta gittiği yere kadar. Hep bu minik krizler nabız ölçme hareketidir. İlişkideki yerinizi belirler. Suçunuz yokken siz adım atarsanız artık egosuyla baş edemezsiniz. Gerçekten öyle. Benim eşim de gerekli gereksiz trip attığında umursamam ilk tribinde yemek yememisti kaç gün. Umursamadim. SjMj yemeğe kusmez. Bir hafta bekledim tekrar saçma bir tripten. Ne halini sordum ne derdini. Her şey normalmiş gibi davrandım. Yemegimi yedim oğlumla oynadım. TV izledim. En son dayanamayıp konuşmak istedi. Hadi anlat derdini dedim. Konuştuk çözüme ulaştık. Artık trip atmıyor. Atarsa tinlamayacagimi bilir.
 
hıc bırsey yokmus gıbı davranın bence
bellıkı canı bırseye sıkılmıs sıze patlamıs yada cok ac siniri bozuk sahsen ben cok ac oldugumda boyle gereksız agresıf olabılıyorum
 
Birkac gun yemek yapmayin. Mecbur olmadiginizi anlasin. Ikiniz de calisiyorsunuz bir gun de o hazirlasin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…